2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

içim ürperdi resmen onu gören annenin babanın halini düşünemiyorum bende bebegimin altına tülbent koymustum o nasıl olduysa bebegimin bogazına dolanmıs onun bunu yapması o kadar zorki altından alıp sadece bogazına gelecek sekilde dolaması cnkü en ufak bişeyde uyanır avazı cıkana kadar aglar sinirli cıt sesine kalkar onla oynasa eminim aglardı nese babası sabah kalmıs diyo sanki bişey kaldırdı beni baktım bebege bogazında dolanmıs tülbent cekiyorum gelmiyo sen koydun sandım diyo ben üstünü bile örtmüyorum bişey olmasın diye onu altına pişmesin diye yaydım ama yaymaz olaydım yani ne desek bos bu olaydan cok etkilendim yasayanı ne düsünebiliyorum nede bişey dicek halim var

Off cok zor gercekten allah sabir versin bende cok etkilendim. Etkilenmemek mumkun degil zaten.ek gida zamanlari bogaza kacma durumlari oluyo bazen.insanin akli cikiyo.benim ilk kizim 4 yasinda ondan biliyorum.anne olmak cok cok zorrr.

Maaşallah maaşallah sabah sabah gözüm gönlüm açıldı bu fındık fıstıkları görünce...
Rabbim anneye babaya,vatana millete hayırlı birer evlat olmalarını nasip eylesin...

lillac, acaba birşeye mi kırıldı annen? hani çok hevesliyse baştan ve sonra birden değiştiyse?.... doğumdan sonra biz mi lohusaydık, yoksa kocalarımız, annelerimiz, kvlerimiz mi bilmiyorum artık!? herkes herşeye alınıyor... ola ki birşey demişsindir iyi niyetle, annen alınıvermiştir belki...

ben de bebeğimin odasını ayıramayanlardanım. kendi beşiğinde başladığı uyku, bizim yanımızda son buluyor. bu sabah, uykuda mızırdanmaya başlayınca yanıma aldım hemen. ben onun mızırdanışını izlerken birden uyandı ve yanıbaşında beni görünce öyle tatlı gülmeye başladı ki.. o gülüşe, masum bakışa kaç şiir yazılır: )

bu evlat sevgisi başka birşeymiş yaa kızlar... hani ibrahim peygamber, oğlu ismail'i kurban etmeye götürürken, "ey Rabbim, bu benim kalbimin meyvesidir.." diyor ya.....

ifadeyi, anne olduktan sonra anladım.. kalbimin meyvesi oğlum...

Babasi gidince omeri onun yerine yatirdimkokusunu mu aldi nedir bir gulucukler bir agular :):)

Sonra sizmisiz ikimiz de bir uyandim uyanmis yastiktaki desenlerle konusuyor :)

Artik yastiksiz birakamiyorum donuveriyor 4kosesini ceviriyorum

Dun sepet besigine koymustum 5dakka kendini ite ite ayaklarini disari cikarmis resmen

Bu oglanla isim var benim pesinde kosturcak oyy o kossun da ben de pesinde kosayim! Playgrodan noahs ark diye bior aslan aldik vurunca komik sesler cikariyor son 15dk.dironunla konusuyor. Anakucagina taktim vurmayacalisiyor.bu arada aklima gelmisken sevdigi oyuncaklari bir sag tarafina bir sol tarafina koyuyorum elleriayaklari 2tarafa da hareketlensin diye

Gunaydin kizlar , masallah diyim bebislerinize. Bizde ayin 11 de 3 aylik olacagiz . Kaka sayiyisu giderek dustu oglumun gunde 1 oldu artik oda ben fitil kullanirsam yapiyor. Kakamiz taneli degil sivi seklinde. Kabiz desem kabizlik degil ama yapamiyor zaten huysuz hep kucak istiyor ustune bu eklenince surekli ciglik cigliga. Cooook yoruldum. Gun icinde uyumuyor zaten. Zeytinyagi suruyorum poposuna ama oda fayda etmiyor. Fitilide surekli kullanmak istemiyorum. Var mi benim gibi olan. Careyi neyde buldunuz ?

Masallah
Pipicana bak hele yerim onu ben (yiyebilirim dimi) ayy allah bagislasin canim..

ilahi cnm ya pipicana koptum ben yaa.....
hala gülüyorummmmm çok tatlısın yaaa:)
afiyetle ye şekerim bir yerde benim damat adaylarımdan sayılırrrrr
Amma guzel dogurmusuz yahu masallah bize

Analar neler doguruyor beee

ahahahaha neler doğurmuşuzzz beeeeeeeee:)

Bende şöyle söyliyim böyle fistik annenin böyle fistik kizi oluyormus demek ki

canım çok teşekkür ederim cidden utandırdın beniiiiii çok çok teşekkür ederimmmm
böyle güzel bebekler olduğuna göre bu forumda eminim genler sağlam

dusduru
rica ediyorum güzel kızının fotoğraflarını kaldırrr....
ayy asya ya rakip çıktı ayollll:):) kıskanacak kızımmmmmm
tam prenses yahu tam bir prensessss.... kocaman maşallahhhhhh

Omer kakasini yapmayinca kuruuzum ve kayisi kaynatip iciyorum aksamina yapiyor

Zeynepcim ne kadar iciriyorsun canim olcusu nedir? Kac kayisi ve uzum kullaniyorsun yazabilir misin?
6-7 siyah kayisi ve 1paket siyak kuru uzumu iyice yikayip 1 1,5litre suda kisik ateste sisene kadar bekletiyorum. Asiri kaynatmiyorum ben doktorum programinda kaynatmayin demislerdi.
Cnm kayisiyi cok koyarsam ishal oluyor. Asiri kabizlik varsa 15tane fln etkili oluyor
Sekerini ocaktan indirmeye yakin 2yemek kasigi koyuyorum cok sekerli sevmedigimde. Erken atinca recel gibi oluyor.

Aaa en.onemlisi! Suye iyi geliyor diye 1 orta boy kabuk tarcinatiyorum ve 4 tane fln karanfil. Boyle yapinca iftarda birkac uzum tanesiyle servis ediyorum esim de seviyor

Tiny
Canım hic endiselenme yusuf ömerin 6 gun kaka yapmadığı zamanlar oldu.doktoruzeytinyağı sürme sakin dedi.hatta fitil için 7_8 günü geçerse veririz dedi. Eğesadece anne sütüyle besliyosan sorun yok ama mama veriyorsanız bilemiyorum.

ben de başım sıkışınca zeytinyağı sürüyorum acaba doktorun neden sakın kullanma dedi?
bi de kızlar ben hamak şeklindeki beşiklerden alıcam kolik bebişlere iyi geliyomuş, hiç kullanan var mı, hem bebek için de sağlıklıymış bu hamak beşikler anne karnındaki gibi rahat uyuyorlarmış
bu arada hepinizin kuzucuklarının maşallahları var hem baktım hem dua ettim hepsine

kızlarrrr siz ne yaptınız böyleeeee!Allahım bu bebekler ne hepsine maşallah diyorum..Allahım nazarlardan korusun sağlıklı uzun ömürler versin inş. ben en tombik olanlarını hemen şimdi yemek istiyorum ASYA ve TUANA yı getirin banaaasonrasında da sarışın Ömer,esmer Ömer hepsini istiyorum hepsiniiben bu bebeişleri görünce kendimi kaybettim galibatopic güzelliklerle dolup renklenmiş

amin canımm...
mazlumu getirin banaaaaaaaaa mazlumuuuuuu

kızlar kızım malum babasından bayadır ayrı haftasonu 2 gün gördü gittii... az önce telefonda hoparlörü açtım eşim kızımmm dedikçe kızımda aguuuuuuu huuuuuuuu diye ona resmen cevap veriyor:) çığlıklar attı martı gibi sesler çıkardı hueheuhe
bilinçli yapmıyor biliyorum herkese tepki veriyor ama sevindi işteeeee baba yüreğiii

kızlar size bi sorum olucak benim kuzunun bu ay kilo alımı azaldı önce kendim tartıldım sonra oğlumla çıktım..ayın 8 inde 3 aylık olucak bu ay sadece 500 gr almış:26:sütümün yettiğini düşünüyodum yeterli değil mi yanisizlerin bebeğinde durum nasıl yoksa bu ay ve sonrasında kilo alımları yavaşlıyo mu?bilgisi olan?

nasılda özlemiştir şimdi babası bu sarı civciviAsya aguladıkça babasının içi gitmiştir eminim..benim oğlumda baba hastası..babası uuuuu uuuu diye anormal sesler çıkarıyo kahkahalarla nasıl gülüyo..tabii ben hemen devreye giriyorum oğlum 24 saat boyunca seninle ilgilenen,altını temizleyen,karnını doyuran,oyun oynayan,şebeklik yapan benim bennnnbabasının çıkardığı sesleri bende çıkarıyorum bana o şekilde kahkahalarla gülmüyo..gülümseyimde annem üzülmesin gibilerinden gülüyoeşime söylemesemde çok kıskanıyorum baba oğul ilişkisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…