kızlar dikkat edlim biyolog poşetten bi anne bebeğini kaybetti mart annelerinden sanırsam su isminde allah korusun bebğinin yatagını yapmaya gitmiş çocuk nerden gelidiği belli olmayan poşete dolanmış allah anneye babaya sabır versin ben hala etkisindeyim 4 aylıktı.... o yüzden yine tabi olacak olur ama tedbiri bırakamamak lazım bizimkide battaneyiyi yüüzüne çekiyor bende tam örtmüyorum üstünü
selam kızlar..
moralim çok bozuk yaaa.. hamileliğimin son ayında evimi taşıdım.. aslında kendi işime ve eşimin işine yakın bi yerde oturuyorduk.. biraz daha geniş bi yere taşınmak istedik. eşimle, benim işime yürüyerek gidebileceğim güzel, geniş evler gördük ama annem hepsinde bir kulp buldu.. sonunda annem, bize yakın bir ev alın, çocuğuna da bakarım yardımcı da olurum dedi.. hamileyim tabi, tecrübesiz olurum, iyi fikir dedim anneme yakın taşındım.. sağolsun başlarda yemekler getirdi, kızımı yıkamama yardımcı oldu vs... yardımı bu kadarmış heralde, tabi artık kendime yetiyorum aslında çok şükür..
neyse şimdi iznim bitiyor, kızım 2,5 aylık.. başlarsam süt iznimle yarım gün işe gitmiş olucam, öğlen saat 1.30 da işten çıkıcam.. ama annem hiç ben bakarım demiyor.. dün konuştuk, bakıcı düşündüm ben diyor.. canım sıkıldı, dedim yok 3 ay ücretsiz izin alıcam, sonrasında da bakarım artık.. daha kendi 46 yaşında, ben nasıl bakayım bu kıza diyor.. kimseye yük olmak istemiyorum, parasında da değilim ama bakıcı bakacaktıysa ne diye bu uzak yere geldim ben.. mis gibi evime 2 dk da yürüyerek gider gelirdim, öğlen kızıma kavuşurdum.. şimdi işe gidip gelmem 2 saat.. eşim şuan her gün 3 saat yolculuk yapıyor, sağolsun hiç sesi çıkmıyor.. yengem bile minicik çocuk bu, bakıcıdansa burda senin bakman daha iyi olur dedi de sesi çıkmadı.. çok fena üzülüyorum böyle yapmasına, depresyona girmek üzereyim (.. zaten sıkıntılı bi dönem, herşey üst üste geliyor..
Masallah
Pipicana bak hele yerim onu ben (yiyebilirim dimi) ayy allah bagislasin canim..
Amma guzel dogurmusuz yahu masallah bize
Analar neler doguruyor beee
Bende şöyle söyliyim böyle fistik annenin böyle fistik kizi oluyormus demek ki
Gunaydin kizlar , masallah diyim bebislerinize. Bizde ayin 11 de 3 aylik olacagiz . Kaka sayiyisu giderek dustu oglumun gunde 1 oldu artik oda ben fitil kullanirsam yapiyor. Kakamiz taneli degil sivi seklinde. Kabiz desem kabizlik degil ama yapamiyor zaten huysuz hep kucak istiyor ustune bu eklenince surekli ciglik cigliga. Cooook yoruldum. Gun icinde uyumuyor zaten. Zeytinyagi suruyorum poposuna ama oda fayda etmiyor. Fitilide surekli kullanmak istemiyorum. Var mi benim gibi olan. Careyi neyde buldunuz ?
Masallah
Pipicana bak hele yerim onu ben (yiyebilirim dimi) ayy allah bagislasin canim..
6-7 siyah kayisi ve 1paket siyak kuru uzumu iyice yikayip 1 1,5litre suda kisik ateste sisene kadar bekletiyorum. Asiri kaynatmiyorum ben doktorum programinda kaynatmayin demislerdi.Zeynepcim ne kadar iciriyorsun canim olcusu nedir? Kac kayisi ve uzum kullaniyorsun yazabilir misin?
Tiny
Canım hic endiselenme yusuf ömerin 6 gun kaka yapmadığı zamanlar oldu.doktoruzeytinyağı sürme sakin dedi.hatta fitil için 7_8 günü geçerse veririz dedi. Eğesadece anne sütüyle besliyosan sorun yok ama mama veriyorsanız bilemiyorum.
kızlarrrr siz ne yaptınız böyleeeee!Allahım bu bebekler ne hepsine maşallah diyorum..Allahım nazarlardan korusun sağlıklı uzun ömürler versin inş. ben en tombik olanlarını hemen şimdi yemek istiyorum ASYA ve TUANA yı getirin banaaasonrasında da sarışın Ömer,esmer Ömer hepsini istiyorum hepsinii ben bu bebeişleri görünce kendimi kaybettim galiba topic güzelliklerle dolup renklenmiş
amin canımm...
mazlumu getirin banaaaaaaaaa mazlumuuuuuu
kızlar kızım malum babasından bayadır ayrı haftasonu 2 gün gördü gittii...az önce telefonda hoparlörü açtım eşim kızımmm dedikçe kızımda aguuuuuuu huuuuuuuu diye ona resmen cevap veriyor:) çığlıklar attı martı gibi sesler çıkardı hueheuhe
bilinçli yapmıyor biliyorum herkese tepki veriyor ama sevindi işteeeee baba yüreğiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?