2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bende de aynı sorun var.kabız değil.hatta ishal gibi cıvık yapıyor.ama ıkına ıkına yapıyor.bir düzene girmedi kaka sayısı ve sıvılığı.her bezi açmamda farklı oluyor kıvamı hatta rengide
bide arkadaşlar daha önce sormuştum ama oğlum kum döküyormuş.dr becozyme diye bi ilaç verdi kullanan varmı.ayrıca maşallah bebeişlerin hepsi birbirinden tatlı.Allah nazardan saklasın hepimizin bebeğini.

Son düzenleme:

biyologggggggggggggggggg yapalım gız ben varım yapak bitane daha arkadas olsunlar benim bebegim huysuzda olsa anası onun hakkından gelir buda bebegimin ilk zamanları

Bu kaka sorunu bizdede var.bugun 5. Gun ve ben kaka yolu gozluyorum :) sadece anne sutu aliyor ve aynen sivi yapiyo .o ikinma durumu kakalarini yapamadiklari icin gazlarinida rahat cikaramadiklarindan oluyor gibi.malum yollar kapali olunca :)

Zeynepyus o tarifi kendi iciyor sanirim bebegine vermiyor.

mayıs bebelerine bakın helee maşallah ne güzel büyüyorlar.. hepsi birbirinden güzel, birbirinden tatlı Allah anne babalarına bağışlasın.. resimlere bakarken ağzım sulandı resmen ..

canım hiç kırgın gibi değil, dün sebze falan almış getirmiş.. daha dur bir, bayram geçsin, iznin bitsin diyor :)).. haftaya iznim bitiyor dedim, hmm Allah büyüktür, dur bakalım dedi.. aman zorla baktırcak değilim, kendim bakarım napim.. kıracak bişey yaptımmı hatırlamıyorum.. ama baştan beri isteksiz, çok yakın olmamıza ragmen, şimdiye kadar sadece 1 kere ona bırakıp dışarı çıktık.. işimiz olsa bile, kızı bana bırakın demiyor, biz söylesek hep bir işi oluyor.. 3. torunu benimki, belki de sıkıldı artık bilemiyorum ..

artık daha az kilo alacaklarını biliyorum.. çocuk doyuyorsa yetiyordur tabi canım.. bir de evdeki tartı o şekilde doğru çıkmıyor, bende bakıyorum öyle, sağlık ocağındakiyle çok fark oluyor..

4.aydan sonra kilo alimlari yavasliyor diye biliyorum. Ilk 3 ay en hizli buyume donemleri.ev tipi salincak kullanan bir arjkadasim var cok memnun estetik gorunen sik birseydi ama ben uyumayi ogrenmesi icin cok zorda kalmadikca almayin derim. Az once verdigom kayisili tarifi kendim iciyorum omere ayni gun etki ediyor.

biyologggggggggggggggggg yapalım gız ben varım yapak bitane daha arkadas olsunlar benim bebegim huysuzda olsa anası onun hakkından gelir Eki Görüntüle 479122 buda bebegimin ilk zamanları
yavrucuğun masumluğuna bak melek gibi maşallah..bende 1 tane daha istiyorummmmproblemli bi hamilelik geçirmeme rağmen dışarıda bi hamile bayan görsem hemen göbüşüne odaklanıyorum hamile olduğum günleri özlüyorum..ne olucak bu benim bebek aşkım bilmiyorum

doyuyo canım hatta bazen fazlasını çıkarıyo..bizim sağlık ocağındaki tartı evdeki tartıdan 40 gr eksik gösteriyo..yani 460 gr almış olarak gözükücek..neyse önemli olan sağlıklı olmaları yavrularımızın çok şükür sağlık problemi yok..ileride düzelir inş kilo alımı

Lillac biz de ogluma annem bakacak diye ona yakin ev aldik. Simdidenbirakip biryerlere cikabiliyorum ama cok yoruluyor. Ufakliklar alisik olduklari duzeni ve anne babayi arayip huysuz oluyorlar birqakinca.

Biz evi alirken sorduk bakar misin diye, bakarim tabi dedi ama enine boyuna konusmak lazimmis simdi biraz korkuyor hissediyorum
Ben de endise etmesin diyerahatlatmaya calisiyorum
Gezmeye gidecegin zaman Sut iznimi oglenalir sizi birakip donerim diyorum
Bana gelen kadini 2haftada bir anneme yollayacagim
Arasira da babanesi gelir dinlenirsin diyorum
Yorulacak evet ama bakiciya birakamam

Para kabul etmez asla ama ben hediye olarak ihtiyaci olan seyleri alirim ya da gun paralarini
veririm
Zor isler be onlara da kiyamiyorum keske kocalarimiz zengin olsa da calismasak benim icin omer dogunca kariyer fln yalan oldu

kızlar öyle yorgundum ki kendimi o kadar mutsuz ve çirkin hissediyordum ki bebeklerinizin resmini görene kadar. hepiniz benim gibi yaşadığınız zorlukları yazıyorsunuz herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz bebeklerimiz için ve resimleri görünce anladım ki hepimiz birer SÜPER KAHRAMANIZ:) hepsine binlerce kere maşallah. anne olmak çocuğunla gururlanmak ne kadar güzel. hepsinin bahtı yolu açık olur inşallah

demek ki benim kuzunun en hızlı büyüme dönemi 2 aymış:)belkide son zamanlarda eskiye nazaran daha hareketli sürekli dönme çabasındaydı..bi kaç gündürde dönmeye başladı sürekli dönüyo..eller,ayaklar hep hareket halinde belkide kilo alımı çok hareketli olduğundan azalmıştır

maşallah bu güzelliğe bütün fotolarına bittim ben bu prensesin parmak emmesi,uyuması her hali çok güzel cnm prensesin tam bi melek olmuş

Allahim bu neee cok tatli masallah ya bior lokmada yutuveresi geliyor insaninprensese bak hele bayilldimmmm

dediğin gibi çocuk anneyi arıyor, onlara da zor biliyorum ama daha ben bişey demeden böyle bakıcı falan demesi moralimi bozuyor.. biz de evi alırken ona yakın başka evlerde baktık, en yakınını aldırdı, çocuğu nasıl bırakacaksınız diye.. kendimi saf gibi hissediyorum, onun istediği gibi böyle dibine taşındım, işime bu kadar uzaklaştım bir de bakıcı ( bizim de şehir dışında olmasına ragmen babannemiz gelir arada, kadın söyledi de sagolsun..
bu dönemde en iyisi çalışmamak aslında, ama çalışmayınca en ihtiyaç duyduğun dönemde maaşın kesiliyor.. yurtdışında öylemi.. şimdi sağlık bakanlığı 6 aya çıkaracak izni bakalım o da bize uğrarmı

oyy maşallah maşallahh yesinler onu, tokalarına bak pek süslüyüz, öptüm kızını ..

maşallah bebişine yerim onu ben çok tatlı gözleri çekik benim kızında gözleri çekik benziyor göz yapıları

biyologggggggggggggggggg yapalım gız ben varım yapak bitane daha arkadas olsunlar benim bebegim huysuzda olsa anası onun hakkından gelir Eki Görüntüle 479122 buda bebegimin ilk zamanları

Masallah nede cok masum gozukuyor annesi, sen bu cocuga durmuyor diyordun dimi..bana cok uslu gibi geldi , yoksa ici seni disi bizi mi yakiyor ..valla ben yakinda bu forma dalacam bebekler cok guzel kiyamam hicbirine ama yiyesim var cok cok..Allah bagislasin canim ins hep guzel gunlerini gorursun

ayy gelde yeme iste, Ecem ne guzel olmus masallah annesi sen bunu neyle besliyon balla mi yoksa :) cok tatli yavrucugun cok iyi bakmissin ve yorgunluguna degiyor bence, canimsin sende super kahramansin bunu unutma bu yogunluklar tatli yorgunluk cabuk gecer unuturuz gider,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…