Gunaydin kizlar , masallah diyim bebislerinize. Bizde ayin 11 de 3 aylik olacagiz . Kaka sayiyisu giderek dustu oglumun gunde 1 oldu artik oda ben fitil kullanirsam yapiyor. Kakamiz taneli degil sivi seklinde. Kabiz desem kabizlik degil ama yapamiyor zaten huysuz hep kucak istiyor ustune bu eklenince surekli ciglik cigliga. Cooook yoruldum. Gun icinde uyumuyor zaten. Zeytinyagi suruyorum poposuna ama oda fayda etmiyor. Fitilide surekli kullanmak istemiyorum. Var mi benim gibi olan. Careyi neyde buldunuz ?
amin elbette önce annelerimiz...
renk ne demek ya korkularımızı konusuyorduk doğumla fln ilgili süper ya bebeklerimize bak kocaman olmuşlar ya hepsini yanyana dizip şöyle şap şup boyundan falan dalasım geldi ne yalan söyliyim
kızlar lütfen paylaşın fotolarıda sevelim azıcık yaaaaaa aman içim coştu birer tane dahamı yapsak ne???
beykozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Gunaydin kizlar , masallah diyim bebislerinize. Bizde ayin 11 de 3 aylik olacagiz . Kaka sayiyisu giderek dustu oglumun gunde 1 oldu artik oda ben fitil kullanirsam yapiyor. Kakamiz taneli degil sivi seklinde. Kabiz desem kabizlik degil ama yapamiyor zaten huysuz hep kucak istiyor ustune bu eklenince surekli ciglik cigliga. Cooook yoruldum. Gun icinde uyumuyor zaten. Zeytinyagi suruyorum poposuna ama oda fayda etmiyor. Fitilide surekli kullanmak istemiyorum. Var mi benim gibi olan. Careyi neyde buldunuz ?
lillac, acaba birşeye mi kırıldı annen? hani çok hevesliyse baştan ve sonra birden değiştiyse?.... doğumdan sonra biz mi lohusaydık, yoksa kocalarımız, annelerimiz, kvlerimiz mi bilmiyorum artık!? herkes herşeye alınıyor... ola ki birşey demişsindir iyi niyetle, annen alınıvermiştir belki...
kızlar size bi sorum olucak benim kuzunun bu ay kilo alımı azaldı önce kendim tartıldım sonra oğlumla çıktım..ayın 8 inde 3 aylık olucak bu ay sadece 500 gr almış:26:sütümün yettiğini düşünüyodum yeterli değil mi yanisizlerin bebeğinde durum nasıl yoksa bu ay ve sonrasında kilo alımları yavaşlıyo mu?bilgisi olan?
yavrucuğun masumluğuna bak melek gibi maşallah..bende 1 tane daha istiyorummmmbiyologggggggggggggggggg yapalım gız ben varım yapak bitane daha arkadas olsunlar benim bebegim huysuzda olsa anası onun hakkından gelir Eki Görüntüle 479122 buda bebegimin ilk zamanları
mayıs bebelerine bakın heleemaşallah ne güzel büyüyorlar.. hepsi birbirinden güzel, birbirinden tatlı Allah anne babalarına bağışlasın.. resimlere bakarken ağzım sulandı resmen ..
canım hiç kırgın gibi değil, dün sebze falan almış getirmiş.. daha dur bir, bayram geçsin, iznin bitsin diyor :)).. haftaya iznim bitiyor dedim, hmm Allah büyüktür, dur bakalım dedi.. aman zorla baktırcak değilim, kendim bakarım napim.. kıracak bişey yaptımmı hatırlamıyorum.. ama baştan beri isteksiz, çok yakın olmamıza ragmen, şimdiye kadar sadece 1 kere ona bırakıp dışarı çıktık.. işimiz olsa bile, kızı bana bırakın demiyor, biz söylesek hep bir işi oluyor.. 3. torunu benimki, belki de sıkıldı artık bilemiyorum..
artık daha az kilo alacaklarını biliyorum.. çocuk doyuyorsa yetiyordur tabi canım.. bir de evdeki tartı o şekilde doğru çıkmıyor, bende bakıyorum öyle, sağlık ocağındakiyle çok fark oluyor..
4.aydan sonra kilo alimlari yavasliyor diye biliyorum. Ilk 3 ay en hizli buyume donemleri.ev tipi salincak kullanan bir arjkadasim var cok memnun estetik gorunen sik birseydi ama ben uyumayi ogrenmesi icin cok zorda kalmadikca almayin derim. Az once verdigom kayisili tarifi kendim iciyorum omere ayni gun etki ediyor.
Eki Görüntüle 479126 Eki Görüntüle 479127 Eki Görüntüle 479128 Eki Görüntüle 479129 Eki Görüntüle 479130 Eki Görüntüle 479131 Eki Görüntüle 479133
kızlar öyle yorgundum ki kendimi o kadar mutsuz ve çirkin hissediyordum ki bebeklerinizin resmini görene kadar. hepiniz benim gibi yaşadığınız zorlukları yazıyorsunuz herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz bebeklerimiz için ve resimleri görünce anladım ki hepimiz birer SÜPER KAHRAMANIZ:) hepsine binlerce kere maşallah. anne olmak çocuğunla gururlanmak ne kadar güzel. hepsinin bahtı yolu açık olur inşallah
Eki Görüntüle 479126 Eki Görüntüle 479127 Eki Görüntüle 479128 Eki Görüntüle 479129 Eki Görüntüle 479130 Eki Görüntüle 479131 Eki Görüntüle 479133
kızlar öyle yorgundum ki kendimi o kadar mutsuz ve çirkin hissediyordum ki bebeklerinizin resmini görene kadar. hepiniz benim gibi yaşadığınız zorlukları yazıyorsunuz herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz bebeklerimiz için ve resimleri görünce anladım ki hepimiz birer SÜPER KAHRAMANIZ:) hepsine binlerce kere maşallah. anne olmak çocuğunla gururlanmak ne kadar güzel. hepsinin bahtı yolu açık olur inşallah
Lillac biz de ogluma annem bakacak diye ona yakin ev aldik. Simdidenbirakip biryerlere cikabiliyorum ama cok yoruluyor. Ufakliklar alisik olduklari duzeni ve anne babayi arayip huysuz oluyorlar birqakinca.
Biz evi alirken sorduk bakar misin diye, bakarim tabi dedi ama enine boyuna konusmak lazimmis simdi biraz korkuyor hissediyorum
Ben de endise etmesin diyerahatlatmaya calisiyorum
Gezmeye gidecegin zaman Sut iznimi oglenalir sizi birakip donerim diyorum
Bana gelen kadini 2haftada bir anneme yollayacagim
Arasira da babanesi gelir dinlenirsin diyorum
Yorulacak evet ama bakiciya birakamam
Para kabul etmez asla ama ben hediye olarak ihtiyaci olan seyleri alirim ya da gun paralarini
veririm
Zor isler be onlara da kiyamiyorum keske kocalarimiz zengin olsa da calismasak benim icin omer dogunca kariyer fln yalan oldu
biyologggggggggggggggggg yapalım gız ben varım yapak bitane daha arkadas olsunlar benim bebegim huysuzda olsa anası onun hakkından gelir Eki Görüntüle 479122 buda bebegimin ilk zamanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?