2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

emzik verip vermeme konusunda tereddütlüym ne yapsam ki öyle mızmız ağlayan bi bebek değil benm ki

ben emzik kullanıyorum cnm.gündüzleri parmak emmemesi için veriyorum elini emdiği zaman müdahale etmiyodum ama şimdi baş parmağını emiyo emzik vermek zorunda kalıyorum..geceleride emzirdikten sonra uykuya dalması uzun sürüyo oğlumun emzirme sonrası ağzına veriyorum iyice dalınca kendisi çıkarıyo zaten..senin ki gece 2 de uyumuş benimkide 1 de uyuyabildi emzik olmasa hiç uyumaz dalar gibi oluyo emziği düşünce uyanıyo..bu şekilde 1 e kadar devam ettik en sonunda ikimizde sızmışız

evet canım aynen içi beni dısı sizi yakıyor yeni yeni düzeliyor ama hakkını yemiyim kuzumun o ilk zamanlardaki resmi yani beni süründürdügü zamanların resmi zaten gören sevimliliginden bide anlattıgımda birine inanmıyor cnkü bizim numaracı dedigimin aksini yaparak beni yalancı cıkarıyor olsun annelik bu güllük gülüstanlık gecse herkez cocuk dogurur iiyiki dogurmusuz bu güzel melekleri mayıs annişleri

meleğim 34 koy tatlım sende fotolarıı........ay ne keyifli oluyormuş yahuuu

tatlım yaaa ben babasının hakkını yiyemem yani işten gelir asya yı alır sadece emzirmek için verir...alt açması gaz çıkarması oyun oynaması babasına ait... hatta sabahları işe giderken uyanmışsa altını değiştirip sallayıp çıkar evden allah razı olsun ondan...

haftasonlarıda sabah erken kalkar ben kalkana kadar bakar:)
gözümün önünde aşk yaşıyorlar wallaa.........

biyologggggggggggggggggg yapalım gız ben varım yapak bitane daha arkadas olsunlar benim bebegim huysuzda olsa anası onun hakkından gelir Eki Görüntüle 479122 buda bebegimin ilk zamanları

maşallh kuzucumaa yaaa yapalım beykozcum sen başla ben dr dan sonra geliyorum arkandan zaten muhtemelen çoğumuz geçen sene bu zamanlar hamileydikde farkında değildik.....:)

azraece yerimmmmmmm ciddi ciddi yerimmmmmmmmmmm

emzik verip vermeme konusunda tereddütlüym ne yapsam ki öyle mızmız ağlayan bi bebek değil benm ki

Bende emzik veriyorum, bazen kurtarici oluyor.bide ben emzigi cok yakistiriyorum bebislere :-

benim kızım emmemek için direniyor biberonu alıyor ne yapacağımı şaşırdım offfffffffffffffffff

Benim ilk kizimda oyleydi.gogsumu verince diliyle itiyordu.biberonu dudagina dokundurunca yapisiveriyordu.ben israrla emzirmeye calistim.bazen ayakta sarki soyleyerek :) alti aya kadr emzirebildim sukur.sende vazgecme.ozellikle uyku sersemi daha kolay aliyorlar.

benim kızım emmemek için direniyor biberonu alıyor ne yapacağımı şaşırdım offfffffffffffffffff

Canım boşalttım mesaj kutumu...
Senin bu çırpnışlarını görünce çok üzülüyorum gerçekten..
Ben de aynı yollardan geçtim ve benim bebeğim de aynı bu şekilde emmeyi bıraktı.
Biberonu veriyordum alıyordu,memeyi veriyordum şiddetle ret ediyordu.
Ben sütüm az olduğu için daha fazla zorlamayıp sağma yolunu seçtim ama senin sütün var ise her seferinde meme teklif etmeye devam et derim.Özellikle uyukladığı zamanlar hemen ver ağzına.
İnşaallah bırakmaz emmeyi...

poff bazen oyle sıkılıyorum herseyden kendımden evde olmaktann cok sıkılıyorum ev hanımlıgı bana gore degılmısss ama calısmaya baslayınca oğlumu özlücem bılıyorum... hıcbıseyden zevk almıorum ama oglumu cok sevıyorum ama cok yoruluorumm bu aralar sahurdu ıftardı yat kalkk tukendımm... erkekler neden anlayıssız bılmıorumm... benım oğlanada annem bakcak ama ıstemıoo gıbıme gelıoo ablamınkıne o bakmıstıı 2 yasına kadarr ama benımkıne o kdar heveslı degıl gıbı kı ablamınkıne gece gunduz bakıoduu benım nöbetım fln da yok ablam sureklı bırakıodu onlara gezmye fln gıdıodu ama benım ıcım elvermıo bırakmaya heryere oğlumle gıdıoruzz evet bzen dınlenmek ıstıorum ama bırılerıne muhtac olmak ıstemıorum bu annen de olsaaa bılmıorum ben bakıcı tutabılırım yada ıcretsız ızın alcamm en azındna 1 yasıan kadarrr benle olsun ıstıyorumm anne olmak zormuss...

Slm kizlar ya acil yardima ihtiyacim var benim oglun 3 aylik oldu ve meme istemiyr biberonla mama verdim onuda tutmuyor kustiryor kendini kasikla mecburen iciyor kilosu 6 300 napcam simdi doktorda 3 saatte bir ver diyr veriyor cok az emiyor napcam ya mamaylada beslemeyi bilmiyorum biberonuda degistirdim ben moskovada yasiyorum kendini anlatamiyorum turkiye olsa doktoru arar bana fikir verirdi zayiflamasindn korkuyorum ilk aylar iydi simdi boyle oldu psikolojik olabilirmi

kızlar hazır annem varken önce kuaföre gittim ordanda doğru uzman kadın doğumcuya nöbetçisinden hemde:)

çok şükürki dikişlerimde hiçbir sorun yokmuş...ama akıntı testimde akıntım çok ve iltihaplı çıktı...
ama dikişlerim iltihapsız ve sapasağlammış...sanırım psikolojikti durumum..
vajen fitil ve krem yazdı dr ve 10 gün uzak kalıcakmışızz ahahaha bizim evlilik iyice çıkmazda hahahayyyttt

şaka bir yanada çatala tekrar yatmak hiçte zor olmadı iyice alışmışım ayol :)ama insanın başka dr a muayene olması kötüymüş...
nerde benm cnm dr.um

cnm benm evlendgimden beri işim yoktu ama özel ders verip ücretli öğretmenlik yapıyordum...
bende iş bakıcam demiştim ama vazgeçtim...
çalışmak insanı motive ediyor ben evlendiğimden beri evdeyim ki ben asla eve 22den önce gelmezdim sürekli gezerdim çok zor ama kızım beni vazgeçirdi...
bu süre zarfında kpss çalışmayı planladım neyseki çok ihtiyacım yok elbette ek gelir daha iyi olur ama biraz kendimizden ödün vererek halletcem kısmetse bu 2 seneyi....
umuyorum dayanabilirim bende ama inan bana çalışan için ev çok zor!!!

inş. en doğru kararı verirsin cnmmm

asya da 3-4 gündür sıkıntılı...
gündüz en fazla 2 saatte bir emerdi bugün 4 saat bekledi mesela itti memeyi..
belki 3 aylık sendromu belki sıcak...
ben bogazları şiş antibiyotik kullanıyorum kızıma kullandıgım antibiyotik ishalde yaptı kızımı ona yordum ama çokta zorlamadım cnm..
ama kusması yok kızımın yine de birşey diyemeyeceğim...
ama iştahsızlığı yaşıyoruzzz....

Kayra da 3 aylık kontrolünde 6.320 gr çıktı.
Bende bir kaç haftadır iştahsızlık ile mücadele ediyorum.
İlk günler çok üzerine düştüm ama baktım olmuyor,artık kendi haline bıraktım.Karnını genelde uyukladığı zamanlar doyurmayı tercih ediyorum çünkü o zaman daha fazla içiyor.Onun haricinde az az sık sık vermeyi deneyebilirsin.

:111:

Arkadaşlar,sizni bebekler 3 aylık oldu bizimki 25 mayıs doğumlu olduğundan daha 2 aylık

Bizden önde olduğunuz için sormak isteğim bir soru var

Gündüz bebeğim uyumuyor kısacık 10dk arayla uyuyor onun dışında hep ayık yerinde kendi kendine de oynamıyor

illa kucağımızda gedircez eee ona da belimiz dayanmıyor siz bunun gibi sorunla nasıl başa çıktınız

Teşekkürler...İyi geceler

Benimkide oyle alismisti baktim olmuyr agladigi gibi kucagima almamaya basladin yavas yavas oda pes etti simdi kendi kendine oynuyor bi bakiyorum uyukluyor ozaman alip uyutuyorum zor oluyor kucaga alisinca is guc yemek bitmiyorki her agladiginda alma biraz biraz alistir allah kolaylik versin herkesin derdi ayri

kızlar Tuana iki gündür kakasını yapamıyorrrr yine.hem kendini hem de beni çokkk yordu.zeytinyağı geçen sefer işe yaramıştı ama şimdi o da fayda etmedi.zorundan ağlayıp duruyor yavrum.beklicem mecburr

ben evlenmeden önce çalışıyodum çalışmasam da hep gezerdim ama artık bi yere giderken iki kere düşünüyorum.bebişle git gel yolda ağlar şusu busu..özgürlüğümüz çok kısıtlandı ama annelikte bu yüzden kutsal.ileride bize kalan çocuklarımız olcak inşallahhhh.
benim kocam iki pış pışlar sonra yatar uyur.ama anneler öyle değil geceleri kaç defa kalkıp kontrol ediyorum.deliksiz uykularımı özledim ama kızım benim herşeyim herkesten daha değerli iyi ki varsınnn canımm yavrummm,mucizemm..

AZRAECE bence çoook mutlu olmalısın böylee tatlı bi kızın varr.Allah bağışlasın...

Mama veriyor musun bilmem ama biz aptamil conformil aldık...

sindirimi kolay olduğu için onun sayesinde kaka yaptırdık

Tavsiye ederim zeytinyağını da aynı gün yap,faydası olacağına inanıyorum

kızlar merhaba. ben de 2012 mayıs annesiyim. 23 mayıs doğumlu bir oğlum var.
ist.da oturuyorum. bütün ailem, arkadaşlarım izmir.de. burda eşim var sadece. inşllah bundan sonra bir de sizler olucaksınız. bazen çook yalnız hissediyorum kendimi burda, ama sizi okudukça, bebişlerle ilgili aynı şeyleri yaşadığımızı gördükçe biraz teselli buluyorum.
buarada bebişlerinin resimlerini koyan anneler maşallah bebişlerinize. Çok güzel bakmışsınız. Allah hepimizin bebişlerini korusun....

Ben de şimdiden eylülde işbaşı yapcam kızım ne olacak endişesindeyim.Ama en azından raporlarla işe başlamayı 2 ay daha uzatabilirim.Neyseki ek gıdaya geçtiği dönemde olacak bu.Şöyle böyle büyütüyouz işte,baksanızda koca bir hamilelik dönemi geçirdik ve ne kadar çabuk geçtiKuzularımız da aynı şekilde bir bakmışsın ilk doğum gününü kutluyoruzbir bakmışsın beraber oyun parkına gidiyoruzbir bakmışsın kendine hemen de bir arkadaş edinmişbir bakmışsın yeni bir kardeş geliyorsonra onu kıskanıyor vs...işte böyle sürüp gidecek önemli olan hep birlikte sağlıklı ve mutlu şekilde ömür sürdürmekAy ben bunu niye yazdım bir başladım aklıma türlü türlü fikir geldi elim yettiğince yazıverdimYanlış anlama canım öyle içimi döküverdim.

Geçmiş olsun canım biliyorum mecburen verdin ama sen yine de antibiyotiğe hemen yaklaşma,bağışıklığı zayıflamasın güzeliminBu iştahsızlık beni öldürecek ne oluyor kuzularımıza ya...Dün uykudayken baktım iyi besleniyor biraz daha takviye yapayım dedim.Hnımefendi uyandıktan sonra hepsini kusmasın mı anladımki kızıma fazla yüklenmeyeceğim midesi mi küçük ne ,ne varsa boşaltıverdi.
Canım sen ne yaptın yani Kayra nasıl oldu,yemesi düzene girmiştir inşallah.Ben de dediğin gibi uykudayken alması gerekeni veriyorum uyanıkken gene tık yok.Dün uykusunda fazla yüklendim(140cc)uyanınca kustu hepsini.Bu arada merak ettim bebekler fazla yediği zaman sadece fazlasını mı kusar yoksa ne var ne yok hepsi mi gelir?Gece yeme saati gelmemesine rağmen yine besleyeyim dedim gene kustu demekki beslenme saatine uymam şart.Yani dün sayemde iki defa kustu kuzum.Ama bu aralar kusması durdu çok şükür.Ben de başlarda dert ederdim kusuyor diye artık senin gibi geçer diye umut ederek rahatlıyorum.İştahsızlığı tam gaz gidiyorArtık alıştı ellerile biberonu ittirmeye,kafasını sağa sola hızlı hızlı çevirmeye dün baktım dilini iyicene bir çıkarıyor istemem gibisinden eşimle çok güldük Doğanın o haline.Canım hanhi aralıkla az az sık sık veriyorsun ben saatte bir denedim 40 cc falan aldı bazen uyuyorum bazen de eski usulümle veriyorum yani 40cc den sonrasını sıkarak....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…