emzik verip vermeme konusunda tereddütlüym ne yapsam ki öyle mızmız ağlayan bi bebek değil benm ki
Masallah nede cok masum gozukuyor annesi, sen bu cocuga durmuyor diyordun dimi..bana cok uslu gibi geldi , yoksa ici seni disi bizi mi yakiyor ..valla ben yakinda bu forma dalacam bebekler cok guzel kiyamam hicbirine ama yiyesim var cok cok..Allah bagislasin canim ins hep guzel gunlerini gorursun
nasılda özlemiştir şimdi babası bu sarı civciviAsya aguladıkça babasının içi gitmiştir eminim..benim oğlumda baba hastası..babası uuuuu uuuu diye anormal sesler çıkarıyo kahkahalarla nasıl gülüyo..tabii ben hemen devreye giriyorum oğlum 24 saat boyunca seninle ilgilenen,altını temizleyen,karnını doyuran,oyun oynayan,şebeklik yapan benim bennnn babasının çıkardığı sesleri bende çıkarıyorum bana o şekilde kahkahalarla gülmüyo..gülümseyimde annem üzülmesin gibilerinden gülüyo eşime söylemesemde çok kıskanıyorum baba oğul ilişkisini
biyologggggggggggggggggg yapalım gız ben varım yapak bitane daha arkadas olsunlar benim bebegim huysuzda olsa anası onun hakkından gelir Eki Görüntüle 479122 buda bebegimin ilk zamanları
Eki Görüntüle 479126 Eki Görüntüle 479127 Eki Görüntüle 479128 Eki Görüntüle 479129 Eki Görüntüle 479130 Eki Görüntüle 479131 Eki Görüntüle 479133
kızlar öyle yorgundum ki kendimi o kadar mutsuz ve çirkin hissediyordum ki bebeklerinizin resmini görene kadar. hepiniz benim gibi yaşadığınız zorlukları yazıyorsunuz herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz bebeklerimiz için ve resimleri görünce anladım ki hepimiz birer SÜPER KAHRAMANIZ:) hepsine binlerce kere maşallah. anne olmak çocuğunla gururlanmak ne kadar güzel. hepsinin bahtı yolu açık olur inşallah
emzik verip vermeme konusunda tereddütlüym ne yapsam ki öyle mızmız ağlayan bi bebek değil benm ki
benim kızım emmemek için direniyor biberonu alıyor ne yapacağımı şaşırdım offfffffffffffffffff
benim kızım emmemek için direniyor biberonu alıyor ne yapacağımı şaşırdım offfffffffffffffffff
cnm benm evlendgimden beri işim yoktu ama özel ders verip ücretli öğretmenlik yapıyordum...poff bazen oyle sıkılıyorum herseyden kendımden evde olmaktann cok sıkılıyorum ev hanımlıgı bana gore degılmısss ama calısmaya baslayınca oğlumu özlücem bılıyorum... hıcbıseyden zevk almıorum ama oglumu cok sevıyorum ama cok yoruluorumm bu aralar sahurdu ıftardı yat kalkk tukendımm... erkekler neden anlayıssız bılmıorumm... benım oğlanada annem bakcak ama ıstemıoo gıbıme gelıoo ablamınkıne o bakmıstıı 2 yasına kadarr ama benımkıne o kdar heveslı degıl gıbı kı ablamınkıne gece gunduz bakıoduu benım nöbetım fln da yok ablam sureklı bırakıodu onlara gezmye fln gıdıodu ama benım ıcım elvermıo bırakmaya heryere oğlumle gıdıoruzz evet bzen dınlenmek ıstıorum ama bırılerıne muhtac olmak ıstemıorum bu annen de olsaaa bılmıorum ben bakıcı tutabılırım yada ıcretsız ızın alcamm en azındna 1 yasıan kadarrr benle olsun ıstıyorumm anne olmak zormuss...
Slm kizlar ya acil yardima ihtiyacim var benim oglun 3 aylik oldu ve meme istemiyr biberonla mama verdim onuda tutmuyor kustiryor kendini kasikla mecburen iciyor kilosu 6 300 napcam simdi doktorda 3 saatte bir ver diyr veriyor cok az emiyor napcam ya mamaylada beslemeyi bilmiyorum biberonuda degistirdim ben moskovada yasiyorum kendini anlatamiyorum turkiye olsa doktoru arar bana fikir verirdi zayiflamasindn korkuyorum ilk aylar iydi simdi boyle oldu psikolojik olabilirmi
Slm kizlar ya acil yardima ihtiyacim var benim oglun 3 aylik oldu ve meme istemiyr biberonla mama verdim onuda tutmuyor kustiryor kendini kasikla mecburen iciyor kilosu 6 300 napcam simdi doktorda 3 saatte bir ver diyr veriyor cok az emiyor napcam ya mamaylada beslemeyi bilmiyorum biberonuda degistirdim ben moskovada yasiyorum kendini anlatamiyorum turkiye olsa doktoru arar bana fikir verirdi zayiflamasindn korkuyorum ilk aylar iydi simdi boyle oldu psikolojik olabilirmi
kızlar hazır annem varken önce kuaföre gittim ordanda doğru uzman kadın doğumcuya nöbetçisinden hemde:)
çok şükürki dikişlerimde hiçbir sorun yokmuş...ama akıntı testimde akıntım çok ve iltihaplı çıktı...
ama dikişlerim iltihapsız ve sapasağlammış...sanırım psikolojikti durumum..
vajen fitil ve krem yazdı dr ve 10 gün uzak kalıcakmışızz ahahaha bizim evlilik iyice çıkmazda hahahayyyttt
Arkadaşlar,sizni bebekler 3 aylık oldu bizimki 25 mayıs doğumlu olduğundan daha 2 aylık
Bizden önde olduğunuz için sormak isteğim bir soru var
Gündüz bebeğim uyumuyor kısacık 10dk arayla uyuyor onun dışında hep ayık yerinde kendi kendine de oynamıyor
illa kucağımızda gedircez eee ona da belimiz dayanmıyor siz bunun gibi sorunla nasıl başa çıktınız
Teşekkürler...İyi geceler
poff bazen oyle sıkılıyorum herseyden kendımden evde olmaktann cok sıkılıyorum ev hanımlıgı bana gore degılmısss ama calısmaya baslayınca oğlumu özlücem bılıyorum... hıcbıseyden zevk almıorum ama oglumu cok sevıyorum ama cok yoruluorumm bu aralar sahurdu ıftardı yat kalkk tukendımm... erkekler neden anlayıssız bılmıorumm... benım oğlanada annem bakcak ama ıstemıoo gıbıme gelıoo ablamınkıne o bakmıstıı 2 yasına kadarr ama benımkıne o kdar heveslı degıl gıbı kı ablamınkıne gece gunduz bakıoduu benım nöbetım fln da yok ablam sureklı bırakıodu onlara gezmye fln gıdıodu ama benım ıcım elvermıo bırakmaya heryere oğlumle gıdıoruzz evet bzen dınlenmek ıstıorum ama bırılerıne muhtac olmak ıstemıorum bu annen de olsaaa bılmıorum ben bakıcı tutabılırım yada ıcretsız ızın alcamm en azındna 1 yasıan kadarrr benle olsun ıstıyorumm anne olmak zormuss...
kızlar Tuana iki gündür kakasını yapamıyorrrr yine.hem kendini hem de beni çokkk yordu.zeytinyağı geçen sefer işe yaramıştı ama şimdi o da fayda etmedi.zorundan ağlayıp duruyor yavrum.beklicem mecburr
şaka bir yanada çatala tekrar yatmak hiçte zor olmadı iyice alışmışım ayol :)ama insanın başka dr a muayene olması kötüymüş...
nerde benm cnm dr.um
canım o simgeler aslında bu yazdığın cümle içindi.
Tam cvp yazacakken Kayra ağlamaya başlayınca yarım göndermişim.Uykulu uykulu okurken gözüme çarptı :18:
Ben de şimdiden eylülde işbaşı yapcam kızım ne olacak endişesindeyim.Ama en azından raporlarla işe başlamayı 2 ay daha uzatabilirim.Neyseki ek gıdaya geçtiği dönemde olacak bu.Şöyle böyle büyütüyouz işte,baksanızda koca bir hamilelik dönemi geçirdik ve ne kadar çabuk geçtiKuzularımız da aynı şekilde bir bakmışsın ilk doğum gününü kutluyoruzbir bakmışsın beraber oyun parkına gidiyoruzbir bakmışsın kendine hemen de bir arkadaş edinmişbir bakmışsın yeni bir kardeş geliyorsonra onu kıskanıyor vs...işte böyle sürüp gidecek önemli olan hep birlikte sağlıklı ve mutlu şekilde ömür sürdürmekAy ben bunu niye yazdım bir başladım aklıma türlü türlü fikir geldi elim yettiğince yazıverdimYanlış anlama canım öyle içimi döküverdim.kızlar hazır annem varken önce kuaföre gittim ordanda doğru uzman kadın doğumcuya nöbetçisinden hemde:)
çok şükürki dikişlerimde hiçbir sorun yokmuş...ama akıntı testimde akıntım çok ve iltihaplı çıktı...
ama dikişlerim iltihapsız ve sapasağlammış...sanırım psikolojikti durumum..
vajen fitil ve krem yazdı dr ve 10 gün uzak kalıcakmışızz ahahaha bizim evlilik iyice çıkmazda hahahayyyttt
şaka bir yanada çatala tekrar yatmak hiçte zor olmadı iyice alışmışım ayol :)ama insanın başka dr a muayene olması kötüymüş...
nerde benm cnm dr.um
İyi olmana sevindim canım,dikkat et kendine...
cnm benm evlendgimden beri işim yoktu ama özel ders verip ücretli öğretmenlik yapıyordum...
bende iş bakıcam demiştim ama vazgeçtim...
çalışmak insanı motive ediyor ben evlendiğimden beri evdeyim ki ben asla eve 22den önce gelmezdim sürekli gezerdim çok zor ama kızım beni vazgeçirdi...
bu süre zarfında kpss çalışmayı planladım neyseki çok ihtiyacım yok elbette ek gelir daha iyi olur ama biraz kendimizden ödün vererek halletcem kısmetse bu 2 seneyi....
umuyorum dayanabilirim bende ama inan bana çalışan için ev çok zor!!!
inş. en doğru kararı verirsin cnmmm
Ben de şimdiden eylülde işbaşı yapcam kızım ne olacak endişesindeyim.Ama en azından raporlarla işe başlamayı 2 ay daha uzatabilirim.Neyseki ek gıdaya geçtiği dönemde olacak bu.Şöyle böyle büyütüyouz işte,baksanızda koca bir hamilelik dönemi geçirdik ve ne kadar çabuk geçtiKuzularımız da aynı şekilde bir bakmışsın ilk doğum gününü kutluyoruz:119:bir bakmışsın beraber oyun parkına gidiyoruz:131:bir bakmışsın kendine hemen de bir arkadaş edinmiş:132:bir bakmışsın yeni bir kardeş geliyor:118:sonra onu kıskanıyor:113: vs...işte böyle sürüp gidecek önemli olan hep birlikte sağlıklı ve mutlu şekilde ömür sürdürmek Ay ben bunu niye yazdım bir başladım aklıma türlü türlü fikir geldi elim yettiğince yazıverdim Yanlış anlama canım öyle içimi döküverdim.
asya da 3-4 gündür sıkıntılı...
gündüz en fazla 2 saatte bir emerdi bugün 4 saat bekledi mesela itti memeyi..
belki 3 aylık sendromu belki sıcak...
ben bogazları şiş antibiyotik kullanıyorum kızıma kullandıgım antibiyotik ishalde yaptı kızımı ona yordum ama çokta zorlamadım cnm..
ama kusması yok kızımın yine de birşey diyemeyeceğim...
ama iştahsızlığı yaşıyoruzzz....
Canım sen ne yaptın yani Kayra nasıl oldu,yemesi düzene girmiştir inşallah.Ben de dediğin gibi uykudayken alması gerekeni veriyorum uyanıkken gene tık yok.Dün uykusunda fazla yüklendim(140cc)uyanınca kustu hepsini.Bu arada merak ettim bebekler fazla yediği zaman sadece fazlasını mı kusar yoksa ne var ne yok hepsi mi gelir?Gece yeme saati gelmemesine rağmen yine besleyeyim dedim gene kustu demekki beslenme saatine uymam şart.Yani dün sayemde iki defa kustu kuzum.Ama bu aralar kusması durdu çok şükür.Ben de başlarda dert ederdim kusuyor diye artık senin gibi geçer diye umut ederek rahatlıyorum.İştahsızlığı tam gaz gidiyorArtık alıştı ellerile biberonu ittirmeye,kafasını sağa sola hızlı hızlı çevirmeye dün baktım dilini iyicene bir çıkarıyor istemem gibisinden eşimle çok güldük Doğanın o haline.Canım hanhi aralıkla az az sık sık veriyorsun ben saatte bir denedim 40 cc falan aldı bazen uyuyorum bazen de eski usulümle veriyorum yani 40cc den sonrasını sıkarak....Kayra da 3 aylık kontrolünde 6.320 gr çıktı.
Bende bir kaç haftadır iştahsızlık ile mücadele ediyorum.
İlk günler çok üzerine düştüm ama baktım olmuyor,artık kendi haline bıraktım.Karnını genelde uyukladığı zamanlar doyurmayı tercih ediyorum çünkü o zaman daha fazla içiyor.Onun haricinde az az sık sık vermeyi deneyebilirsin.
Canım sen ne yaptın yani Kayra nasıl oldu,yemesi düzene girmiştir inşallah.Ben de dediğin gibi uykudayken alması gerekeni veriyorum uyanıkken gene tık yok.Dün uykusunda fazla yüklendim(140cc)uyanınca kustu hepsini.Bu arada merak ettim bebekler fazla yediği zaman sadece fazlasını mı kusar yoksa ne var ne yok hepsi mi gelir?Gece yeme saati gelmemesine rağmen yine besleyeyim dedim gene kustu demekki beslenme saatine uymam şart.Yani dün sayemde iki defa kustu kuzum.Ama bu aralar kusması durdu çok şükür.Ben de başlarda dert ederdim kusuyor diye artık senin gibi geçer diye umut ederek rahatlıyorum.İştahsızlığı tam gaz gidiyorArtık alıştı ellerile biberonu ittirmeye,kafasını sağa sola hızlı hızlı çevirmeye dün baktım dilini iyicene bir çıkarıyor istemem gibisinden eşimle çok güldük Doğanın o haline.Canım hanhi aralıkla az az sık sık veriyorsun ben saatte bir denedim 40 cc falan aldı bazen uyuyorum bazen de eski usulümle veriyorum yani 40cc den sonrasını sıkarak....
:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?