Ben de şimdiden eylülde işbaşı yapcam kızım ne olacak endişesindeyim.Ama en azından raporlarla işe başlamayı 2 ay daha uzatabilirim.Neyseki ek gıdaya geçtiği dönemde olacak bu.Şöyle böyle büyütüyouz işte,baksanızda koca bir hamilelik dönemi geçirdik ve ne kadar çabuk geçtiKuzularımız da aynı şekilde bir bakmışsın ilk doğum gününü kutluyoruzbir bakmışsın beraber oyun parkına gidiyoruzbir bakmışsın kendine hemen de bir arkadaş edinmişbir bakmışsın yeni bir kardeş geliyorsonra onu kıskanıyor vs...işte böyle sürüp gidecek önemli olan hep birlikte sağlıklı ve mutlu şekilde ömür sürdürmekAy ben bunu niye yazdım bir başladım aklıma türlü türlü fikir geldi elim yettiğince yazıverdimYanlış anlama canım öyle içimi döküverdim.
Geçmiş olsun canım biliyorum mecburen verdin ama sen yine de antibiyotiğe hemen yaklaşma,bağışıklığı zayıflamasın güzeliminBu iştahsızlık beni öldürecek ne oluyor kuzularımıza ya...Dün uykudayken baktım iyi besleniyor biraz daha takviye yapayım dedim.Hnımefendi uyandıktan sonra hepsini kusmasın mı anladımki kızıma fazla yüklenmeyeceğim midesi mi küçük ne ,ne varsa boşaltıverdi.
....
kızlar merhaba. ben de 2012 mayıs annesiyim. 23 mayıs doğumlu bir oğlum var.
ist.da oturuyorum. bütün ailem, arkadaşlarım izmir.de. burda eşim var sadece. inşllah bundan sonra bir de sizler olucaksınız. bazen çook yalnız hissediyorum kendimi burda, ama sizi okudukça, bebişlerle ilgili aynı şeyleri yaşadığımızı gördükçe biraz teselli buluyorum.
buarada bebişlerinin resimlerini koyan anneler maşallah bebişlerinize. Çok güzel bakmışsınız. Allah hepimizin bebişlerini korusun....
Slm kizlar ya acil yardima ihtiyacim var benim oglun 3 aylik oldu ve meme istemiyr biberonla mama verdim onuda tutmuyor kustiryor kendini kasikla mecburen iciyor kilosu 6 300 napcam simdi doktorda 3 saatte bir ver diyr veriyor cok az emiyor napcam ya mamaylada beslemeyi bilmiyorum biberonuda degistirdim ben moskovada yasiyorum kendini anlatamiyorum turkiye olsa doktoru arar bana fikir verirdi zayiflamasindn korkuyorum ilk aylar iydi simdi boyle oldu psikolojik olabilirmi
Evliligin tadi tuzu cocukmus inanin cocuklar icin hersey goz yumuyorsunuz iyki varlar yoksa bu moskovalarda tek kafayi yerdim sagolsun kocada koca degil evlatlarim icin sabir ediyorum insanin ailesi uzakta olmasi cok aci cunku esin kimse olmadigini gorunce daha cok eziyor anlayissiz bir insana nekadar konussan bos hayallerim suda boguldu artik evlatlarim icin yasiycam ama bir erkek insani kanser eder offf cok aptalim ben bi kendime guvenebilsem cikip gitsem oda istedigi emeline kavussa birakamiyorum ama sinirlerim alt ust olmus cocuklara bagiryrm butum sinirlerimi onlardan cikariyorum allah bu kocami islah etsin pisman etsin canim sikin yazdim oyle
Aaaaa canım eşim de İzmirli evlendiğimizin ilk yılında oraya tayin düşünüyorduk,ama malum kaynanadan uzak kalmak için vazgeçtim.Eşim de istemiyor artık.Biz tayin istersek Bursayı yazacağız,siz de gitmeyin yaaaaaaman be cnm neden yanlış anlayayım:)
antibiyotik bende istemedim ama boğazları şişmiş öksürüyordu zaten...
birde ateş huysuzluk yaptı durmadan ağladı iyice tahrip etti boğazlarını..
24 saatte bir yarım ölçek 4 gün.. yarın sabahta vericem biticek çok şükür ama toparladığı belli oldu gülücüklere agulara hatta martı gibi çığlıklara geri döndük çok şükür...:)
ben zaten gebeliğimde çok aşırı sorunlu gecti 15 günde bir acildeydim drlar dalga geçiyordu artık doğursanda hep beraber kurtulsak diye:) ki herşeyde hastaneye koşan biri değilimdir ama kaderimiz böyle cnm kızımda doğduğundan beri hastanelerde:)
giz35...hoşgeldin walla benmde ailem ist da bende bursadayım ama muhtemelen yakın zamanda izmire yerleşicez gibi duruyo...
kendini artık yalnız hissetme...
sende paylaş fınfığının fotoğraflarınıda gözümüz gönlümüz açılsın
cnm evliliklerde problemler herkeste var... ama şunuda biliyorum anlayışsız sorumsuz eşte insanı yıpratıveriyor...
off off ne var erkeklerde anneler gibi çocuğum için şu karımı mutlu edeyim dese..en azından yani...
bizde sorunlar yaşıyoruz eşimden değilde ailesinden dolayısıyla eşimlede arama mesafe girdi...
abim gecen duymus dediki bir tel aç hemen gelir alırım seni kimseye ezdirme kendini ki eşimi çok seviyor ailem ama bunu söyledi abim bana...
bende eşime farklı bir dille bunu dile getirdim hemen toparlandı..
eşin mükemmelde olsa aile desteği olmayınca en iyi adam bile eziyor ne yazıkki bu erkekler böyle mi yetiştiriliyorlar tam anlayamadım...
anlat anlat rahatla walla kimden çekineceksin... birgün bende patlıcam sayfalarca yazıvercem...
üzme kendini demekle olmaz ama ben seni anlayabiliyorum....
ayrıca aptal falan değilsin seni bu hale getirip üzendir aptal olanlar...
Aaaaa canım eşim de İzmirli evlendiğimizin ilk yılında oraya tayin düşünüyorduk,ama malum kaynanadan uzak kalmak için vazgeçtim.Eşim de istemiyor artık.Biz tayin istersek Bursayı yazacağız,siz de gitmeyin yaaaaaŞaka bir yana İzmir gerçekten yaşanılası yer isterdim açıkçası....Bursa nasıl özellikle merkezi ve Gemliği düşünüyoruz tavsiye eder misin?
Canım kimbilir neler yaşatmışlardır sana...Sana tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle bir an evvel çalışmaya başlaman.Bu hem sana hem de evliliğinize çok iyi gelecektir.Eşinin ailesinden de mekan olarak olabildiğince uzak dur.
uzağız zaten onlar bize 1.5 saat uzaktalar:)
bişe yaşatamıyorlar ben cvp veriyorum tartışma çıkıyor neyse diyorum aradan zaman geçiyor eşim illa gidelim gelsinler alttan al falan:)
neyse asya uyandı anlatıcam sonra:)
pınarda
ben 4 sene okudum bursada ve 2 yıllıkta evliyim şuanda osmangazi korupark avm yakınında oturuyorum çok sessiz,avm ye çok çok yakın, bahçeli sakin bir apartmanda oturuyorum cnm çok memnunum...
merkezi bilemem ama ben merkezden ev almak istemiştim ben nasıl diyim merkezde akşamları bile curcuna var cafeler var giyim mağazaları var bana daha ii geldi ama eşim sakin olsun dedi....
gemlikte ortaokula giderken oturmuştuk hala daha orada olan bir dayım var ama ben sevmiyorum... gemlik insanı sıkar çok küçük ve gelişmesi çok yavaş ilerliyor...
ama burada bursalı arkadaşlarımız var sen taşınmayı düşündüğünde yaz eminim benden daha fazla yardımcı olacaklardır çünkü ben bursayı nedense sevemedim... hep taşnırız inşallah diye dua ettim ne yalan söyliyim ...
Canım sen ne yaptın yani Kayra nasıl oldu,yemesi düzene girmiştir inşallah.Ben de dediğin gibi uykudayken alması gerekeni veriyorum uyanıkken gene tık yok.Dün uykusunda fazla yüklendim(140cc)uyanınca kustu hepsini.Bu arada merak ettim bebekler fazla yediği zaman sadece fazlasını mı kusar yoksa ne var ne yok hepsi mi gelir?Gece yeme saati gelmemesine rağmen yine besleyeyim dedim gene kustu demekki beslenme saatine uymam şart.Yani dün sayemde iki defa kustu kuzum.Ama bu aralar kusması durdu çok şükür.Ben de başlarda dert ederdim kusuyor diye artık senin gibi geçer diye umut ederek rahatlıyorum.İştahsızlığı tam gaz gidiyorArtık alıştı ellerile biberonu ittirmeye,kafasını sağa sola hızlı hızlı çevirmeye dün baktım dilini iyicene bir çıkarıyor istemem gibisinden eşimle çok güldük Doğanın o haline.Canım hanhi aralıkla az az sık sık veriyorsun ben saatte bir denedim 40 cc falan aldı bazen uyuyorum bazen de eski usulümle veriyorum yani 40cc den sonrasını sıkarak....
Ben de hanımefendininbencilce beklentilerine engel teşkil ettiğim için sorunluyuz.Meğersem kadın fitilli barut,ben tavır takınınca fitili ateşlemiş oldum.Düşünsene Bebeğimin doğacağı gün ameliyat için (sezeryan)sedyedeyim doğuma götürecekler beni,bir baktım ki kaynanam aradı eşimi.Eşimde durumdan bahsediyo zavallı işte birazdan bebek dünyaya gelecek falan filan...Kadın ne yaptı dersiniz hiçbir şey demedi tek dediği ben hastayım oğlum,bugün kendimi hiç iyiy hisstmiyorum dedi.Eşim neyin var deyince üşütmüşüm herhalde dedi.Buyur burdan yak...Eşim de durumun farkında Allaha şükür geçmiş olsun dedi tel.i kapattı.Ve daha NELER NELER....
O yüzden kaynanadan ne kadar uzak o kadar iyi...
selam kızlar...
bikaç gündür annemden bahsediyordum.. bugün geldi, hep rüyamda seni görüyorum dedi.. rüyasında kızımı ikimiz tutmaya çalışıyormuşuz, zorlanıyormuşuz.. kıyafetlerini annem almış kucağına, düşürmüş.. demekki anne çok takıyorsun bu duruma, ben birkaç ay izin alıcam zaten dedim.. sen sıkıntı yapma diyor ama kendisi yapıyor resmen.. annemi anlayamamıştım ama bakamayacağını düşünmüş heralde, bundan dolayı rahatsızlık duymuş.. bizim için ayrılmak zor ama onlara da idare etmek zor gelebilir.. hassas bir konu, benim gibi olanlar için paylaşmak istedim ..
Bu arada kızlar birkaç gün sütüm daha az geliyor demiştim ya iki gündür özellikle 7 saatlik uykudan sonraki sağmamda bayağı arttıBen iki gündür kase kase sütlaç tüketiyorum ardından su bence bundan oldu.Siz de deneyin.
Zor be güzelim ya...O kadar sene çocuk büyütmüş.Tam rahata ermişken torun bakmak kolay olmayabilir.
Sen ücretsiz iznini kullanmaya devam et.Belki biraz daha büyüyüp düzene girerse bakmayı kabul edebilir.
kızlar benim adetim düzenli baya.. 2.si başladı bugün, korkulur benden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?