2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Evliligin tadi tuzu cocukmus inanin cocuklar icin hersey goz yumuyorsunuz iyki varlar yoksa bu moskovalarda tek kafayi yerdim sagolsun kocada koca degil evlatlarim icin sabir ediyorum insanin ailesi uzakta olmasi cok aci cunku esin kimse olmadigini gorunce daha cok eziyor anlayissiz bir insana nekadar konussan bos hayallerim suda boguldu artik evlatlarim icin yasiycam ama bir erkek insani kanser eder offf cok aptalim ben bi kendime guvenebilsem cikip gitsem oda istedigi emeline kavussa birakamiyorum ama sinirlerim alt ust olmus cocuklara bagiryrm butum sinirlerimi onlardan cikariyorum allah bu kocami islah etsin pisman etsin canim sikin yazdim oyle

aman be cnm neden yanlış anlayayım:)
antibiyotik bende istemedim ama boğazları şişmiş öksürüyordu zaten...
birde ateş huysuzluk yaptı durmadan ağladı iyice tahrip etti boğazlarını..
24 saatte bir yarım ölçek 4 gün.. yarın sabahta vericem biticek çok şükür ama toparladığı belli oldu gülücüklere agulara hatta martı gibi çığlıklara geri döndük çok şükür...:)

ben zaten gebeliğimde çok aşırı sorunlu gecti 15 günde bir acildeydim drlar dalga geçiyordu artık doğursanda hep beraber kurtulsak diye:) ki herşeyde hastaneye koşan biri değilimdir ama kaderimiz böyle cnm kızımda doğduğundan beri hastanelerde:)

giz35...hoşgeldin walla benmde ailem ist da bende bursadayım ama muhtemelen yakın zamanda izmire yerleşicez gibi duruyo...
kendini artık yalnız hissetme...
sende paylaş fınfığının fotoğraflarınıda gözümüz gönlümüz açılsın

Canım sen de bendensinherşeyden evvel emzirmeyi bırakma o direndikçe sen daha çok diren,biberonla bebeğin uykudayken verebilirsin tabi alması gereken miktarın üstüne çıkmadan benimki dün öyle yaptığımda kustu çünkü.Biberonla devam edeceksen eğer istersen biberonun deliklerini artır yani 3 delikli olanından al benim kız bu sayede biraz daha artırdı yeme miktarını.Ayrıca az az sık sık da beslenebilir.Eğer bebeğnin yaşadığı sıkıntı bu aralar olduysa geçicidir diye düşünüyorum endişelenme.

cnm evliliklerde problemler herkeste var... ama şunuda biliyorum anlayışsız sorumsuz eşte insanı yıpratıveriyor...

off off ne var erkeklerde anneler gibi çocuğum için şu karımı mutlu edeyim dese..en azından yani...
bizde sorunlar yaşıyoruz eşimden değilde ailesinden dolayısıyla eşimlede arama mesafe girdi...

eşim bana birşey yapmasada ailemi hoşgör aldırma fln diyor ve ben tüm yapılanlara rağmen o insanlara aa anne nasılsın diyip çocuğumu ayaklarına kadar götürüp göstermek istemiyorum..

abim gecen duymus dediki bir tel aç hemen gelir alırım seni kimseye ezdirme kendini ki eşimi çok seviyor ailem ama bunu söyledi abim bana...
bende eşime farklı bir dille bunu dile getirdim hemen toparlandı..
eşin mükemmelde olsa aile desteği olmayınca en iyi adam bile eziyor ne yazıkki bu erkekler böyle mi yetiştiriliyorlar tam anlayamadım...

anlat anlat rahatla walla kimden çekineceksin...
üzme kendini demekle olmaz ama ben seni anlayabiliyorum....

ayrıca aptal falan değilsin seni bu hale getirip üzendir aptal olanlar...

Son düzenleme:
Aaaaa canım eşim de İzmirli evlendiğimizin ilk yılında oraya tayin düşünüyorduk,ama malum kaynanadan uzak kalmak için vazgeçtim.Eşim de istemiyor artık.Biz tayin istersek Bursayı yazacağız,siz de gitmeyin yaaaaaŞaka bir yana İzmir gerçekten yaşanılası yer isterdim açıkçası....Bursa nasıl özellikle merkezi ve Gemliği düşünüyoruz tavsiye eder misin?

Canım kimbilir neler yaşatmışlardır sana...Sana tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle bir an evvel çalışmaya başlaman.Bu hem sana hem de evliliğinize çok iyi gelecektir.Eşinin ailesinden de mekan olarak olabildiğince uzak dur.

uzağız zaten onlar bize 1.5 saat uzaktalar:)
bişe yaşatamıyorlar ben cvp veriyorum tartışma çıkıyor neyse diyorum aradan zaman geçiyor eşim illa gidelim gelsinler alttan al falan:)
neyse asya uyandı anlatıcam sonra:)

Ben de hanımefendinin bencilce beklentilerine engel teşkil ettiğim için sorunluyuz.Meğersem kadın fitilli barut,ben tavır takınınca fitili ateşlemiş oldum.Düşünsene Bebeğimin doğacağı gün ameliyat için (sezeryan)sedyedeyim doğuma götürecekler beni,bir baktım ki kaynanam aradı eşimi.Eşimde durumdan bahsediyo zavallı işte birazdan bebek dünyaya gelecek falan filan...Kadın ne yaptı dersiniz hiçbir şey demedi tek dediği ben hastayım oğlum,bugün kendimi hiç iyiy hisstmiyorum dedi.Eşim neyin var deyince üşütmüşüm herhalde dedi.Buyur burdan yak...Eşim de durumun farkında Allaha şükür geçmiş olsun dedi tel.i kapattı.Ve daha NELER NELER....
O yüzden kaynanadan ne kadar uzak o kadar iyi...

Son düzenleme:
pınarda
ben 4 sene okudum bursada ve 2 yıllıkta evliyim şuanda osmangazi korupark avm yakınında oturuyorum çok sessiz,avm ye çok çok yakın, bahçeli sakin bir apartmanda oturuyorum cnm çok memnunum...

merkezi bilemem ama ben merkezden ev almak istemiştim ben nasıl diyim merkezde akşamları bile curcuna var cafeler var giyim mağazaları var bana daha ii geldi ama eşim sakin olsun dedi....

gemlikte ortaokula giderken oturmuştuk hala daha orada olan bir dayım var ama ben sevmiyorum... gemlik insanı sıkar çok küçük ve gelişmesi çok yavaş ilerliyor...

ama burada bursalı arkadaşlarımız var sen taşınmayı düşündüğünde yaz eminim benden daha fazla yardımcı olacaklardır çünkü ben bursayı nedense sevemedim... hep taşnırız inşallah diye dua ettim ne yalan söyliyim ...

Vay ne cok Bursali varmiss
Ben Ihsaniyede oturdum carsisi pazarimarketi parklari fln col rahattim simdi anneme yakin olmak icinozlucedeyim
bigunbulusma ayarlasakya ne guzelolur

selam kızlar...
bikaç gündür annemden bahsediyordum.. bugün geldi, hep rüyamda seni görüyorum dedi.. rüyasında kızımı ikimiz tutmaya çalışıyormuşuz, zorlanıyormuşuz.. kıyafetlerini annem almış kucağına, düşürmüş.. demekki anne çok takıyorsun bu duruma, ben birkaç ay izin alıcam zaten dedim.. sen sıkıntı yapma diyor ama kendisi yapıyor resmen .. annemi anlayamamıştım ama bakamayacağını düşünmüş heralde, bundan dolayı rahatsızlık duymuş.. bizim için ayrılmak zor ama onlara da idare etmek zor gelebilir.. hassas bir konu, benim gibi olanlar için paylaşmak istedim ..

Tamam canım sağol,zamanı geldiğinde danışırım sana.

Bu arada kızlar birkaç gün sütüm daha az geliyor demiştim ya iki gündür özellikle 7 saatlik uykudan sonraki sağmamda bayağı arttıBen iki gündür kase kase sütlaç tüketiyorum ardından su bence bundan oldu.Siz de deneyin.

Canım ben o gün Kayrayı zorla besleyip kusturduktan sonra bir daha üstüne düşmedim.Artık biberonunu 75-80 cc olarak ayarlıyorum.
Eğer çok acıkmışsa hepsini bitiriyor.İştahı fazla yoksa 30-40 içiyor ve diliyle itmeye başlıyor.Tekrar deniyorum ve yine öyle yaparsa kaldırıp gazını çıkarıyorum.15 dk sonra tekrar kalanı teklif ediyorum.Yine bir 15-20 cc içiyor ve bırakıyor.Bitirene kadar devam ediyorum böyle ama eğer aradan 1 saat falan geçtiyse o kalan sütü vermiyorum geri.Bir daha ki öğünde kendisi acıkıyor ve istiyor o zaman.
Geceleride mesela 7 de yatırıyorum.Saat 11 de falan kalkınca 100 cc civarı içiyor.Sonra ki kalkmaları 3 saat arayla oluyor ve sadece 70-80 içiyor.
Fazla üzerine gitmemeye karar verdim.Yine ipleri elden bırakmayacağım ama zorlamayacağım da.
Bakalım ay sonu kilo durumu ne olacak.

Bu arada sen de Doğa ya fazla yüklenmişin canım.Mideleri 140 içmeye alışık değil,o yüzden midesine fazla geleni kusmuştur.
Öğün araları mutlaka 3 saat olsun fazla yüklenme

İmza : TuRuNCu

Zor be güzelim ya...O kadar sene çocuk büyütmüş.Tam rahata ermişken torun bakmak kolay olmayabilir.
Sen ücretsiz iznini kullanmaya devam et.Belki biraz daha büyüyüp düzene girerse bakmayı kabul edebilir.

7 saat deliksiz uyuyabiliyormusun ?

Zor be güzelim ya...O kadar sene çocuk büyütmüş.Tam rahata ermişken torun bakmak kolay olmayabilir.
Sen ücretsiz iznini kullanmaya devam et.Belki biraz daha büyüyüp düzene girerse bakmayı kabul edebilir.

öyle canım ya.. hem rahat şimdi, hem toruna bakmak kendi çocuğuna bakmaktan daha zor gelebilir ne bileyim beğenilmez yaptığım ettiğim diye düşünebilir.. biraz daha büyüsün kızım bakalım, sıkıntı yapmasına üzüldüm ama nedenini anladım ya rahatladım biraz :))..

Oglum cok uzun bir muddet deliksiz uyudu. Ben bile inanamiyorum masallahhh

Soyle birsey denemistim. Aksamustu uyandiinda tam dolubeslemedim sonra cilginca oynadik parka gittik acokhavada babasiyla oynadi. Arada meme istedi ama emeli 1 2 saat oldugundan vermedim.

9bucuk gibi goguslerim iyixce doldu ve konusa konusa ikisini de emzirdim. Oldukca guzel doydu kusmasin diye biraz acili gezdirip yataga koydum karnini ovarken sizdi ve masallah deyin cook uzun bir sure deliksiz uyudu.

Benimki 2saate emmek ister normalde. Oyalayip 3 4saatte emzirince tam doyuyor ve yorgunluktan guzel uyuyor tecrubeyle sabitledim

Simdi ciddeno kadar uyuduk mu diye bayram sofrasi hazirlayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…