7 saat deliksiz uyuyabiliyormusun ?
Oglum cok uzun bir muddet deliksiz uyudu. Ben bile inanamiyorum masallahhh
Soyle birsey denemistim. Aksamustu uyandiinda tam dolubeslemedim sonra cilginca oynadik parka gittik acokhavada babasiyla oynadi. Arada meme istedi ama emeli 1 2 saat oldugundan vermedim.
9bucuk gibi goguslerim iyixce doldu ve konusa konusa ikisini de emzirdim. Oldukca guzel doydu kusmasin diye biraz acili gezdirip yataga koydum karnini ovarken sizdi ve masallah deyin cook uzun bir sure deliksiz uyudu.
Benimki 2saate emmek ister normalde. Oyalayip 3 4saatte emzirince tam doyuyor ve yorgunluktan guzel uyuyor tecrubeyle sabitledim
Simdi ciddeno kadar uyuduk mu diye bayram sofrasi hazirlayacagim
Evet canım,bütün günün yorgunluğuyla gözlerim 12 de falan otomatik kapanıveriyor.Biliyorsun biberonla beslediğimiz için gece eşime devrediyorum ,eşim uyumuyor sahura kadar ayakta o yüzden ben deliksiz uyrken kızımızı babası besliyor.Zten sabah 6-7 gibi kalkıyorum bu da bana yetiyor.İşin zor yanı işe başlayınca olacak valla
Vay ne cok Bursali varmiss
Ben Ihsaniyede oturdum carsisi pazarimarketi parklari fln col rahattim simdi anneme yakin olmak icinozlucedeyim
bigunbulusma ayarlasakya ne guzelolur
kızlar benim adetim düzenli baya.. 2.si başladı bugün, korkulur benden..
Arkadaşlar bebeğim daha 3 aylık olmadı sol göğsümde süt olmadığından tek göğsümden besleniyor oda yetmiyor azıcık emim bırakıyor uyutuyorum 10 dk sonra uyanıp ağlamaya başlıyor doymadığından olabilir mi? mama verme diyorlar 25 günde 700 gr almış.ama büyüdüğü için daha sık acıkıyor olabilir mi? ne yapsam ki ?sürekli mızmızlanıyor
Maaşallah Ömere
Canım şu çılgınca oyunlarınızdan biraz bize de öğretsen?
Valla ben bu aralar Kayrayı çok zor oyalıyorum.Sürekli kucak istiyor.Ben de almamak için direniyorum.Bu sefer mızmızlanıp duruyor.
Biraz değişik oyunlar öğrenip ilgisini çekeyim.
Dışarı çıkmak güzel fikir ama bizimki ana kucağına oturur oturmaz uyuyor
Benim eşimde sahura kadar oturuyor.Gece besleneceği zaman biberonu ona veriyorum ama benim bu sefer süt sağmam gerekiyor.
Ben saat 10 civarı yattığım için son sütü o zaman sağıyorum.Gece de 2-3 arası kalktığımda sağmam gerekiyor,yoksa sabah 6-7 ye kadar aradan 8-9 saat geçmiş oluyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor.
Bugün gece 12 de yatmayı deneyip Kayrayı babasına devredeyim bakalım ne olacak.:44:
Bir ara yine çok uykum vardı.Eşime Kayra kalkınca sütünün hazır olduğunu,sadece ısıtıp doyurması gerektiğini söyledim.
Gece bir güzel karnını doyurmuş ve uyutmuş.Ben de sabah mis gibi uykumu almıştım.Sonra sabah nasıl doyurduğunu anlatınca bir daha ona bu görevi vermedim.
Kaç kere yanında sütü suyun içerisinde ılıttığımı gördüğü halde sen tut mikrodalga da ısıt
Hey Allahım yaaaaa...
Bir de diyor ki "ben de hep düşünüyordum işin kolayı varken neden Turuncu suda ısıtmayı seçiyor diye" :111:
Bu arada sütlacı pastorize süt ile mi yaptın yoksa taze günlük süt ile mi ?
Ben taze süt ile çok seviyorum,çok da temiz taze süt satılan market var ama acaba bebeğe dokunup gaz yapar mı diye düşünüyorum :44:
aha bizde ev almadan önce özlücede oturuyorduk:) anammm kapı komşusu çıkıyormuşuz :) geçen sene yani 6 ay oturdum özlücede...
maşallah maşallahh pekte üretkeniz:)
cnm bu arada ben hiç bilmem düzenli regl oldugumu hiç ama korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım o yüzden de çok şaşırmıştım...
hala anlam veremiyorum o ayrııı
Arkadaşlar bebeğim daha 3 aylık olmadı sol göğsümde süt olmadığından tek göğsümden besleniyor oda yetmiyor azıcık emim bırakıyor uyutuyorum 10 dk sonra uyanıp ağlamaya başlıyor doymadığından olabilir mi? mama verme diyorlar 25 günde 700 gr almış.ama büyüdüğü için daha sık acıkıyor olabilir mi? ne yapsam ki ?sürekli mızmızlanıyor
Maaşallah Ömere
Valla ben bu aralar Kayrayı çok zor oyalıyorum.Sürekli kucak istiyor.Ben de almamak için direniyorum.Bu sefer mızmızlanıp duruyor.
Benim eşimde sahura kadar oturuyor.Gece besleneceği zaman biberonu ona veriyorum ama benim bu sefer süt sağmam gerekiyor.
Ben saat 10 civarı yattığım için son sütü o zaman sağıyorum.Gece de 2-3 arası kalktığımda sağmam gerekiyor,yoksa sabah 6-7 ye kadar aradan 8-9 saat geçmiş oluyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor.
Bugün gece 12 de yatmayı deneyip Kayrayı babasına devredeyim bakalım ne olacak.:44:
Bir ara yine çok uykum vardı.Eşime Kayra kalkınca sütünün hazır olduğunu,sadece ısıtıp doyurması gerektiğini söyledim.
Gece bir güzel karnını doyurmuş ve uyutmuş.Ben de sabah mis gibi uykumu almıştım.Sonra sabah nasıl doyurduğunu anlatınca bir daha ona bu görevi vermedim.
Kaç kere yanında sütü suyun içerisinde ılıttığımı gördüğü halde sen tut mikrodalga da ısıt
Hey Allahım yaaaaa...
Bir de diyor ki "ben de hep düşünüyordum işin kolayı varken neden Turuncu suda ısıtmayı seçiyor diye" :111:
Ben taze süt ile çok seviyorum,çok da temiz taze süt satılan market var ama acaba bebeğe dokunup gaz yapar mı diye düşünüyorum :44:
kızlar Tuana iki gündür kakasını yapamıyorrrr yine.hem kendini hem de beni çokkk yordu.zeytinyağı geçen sefer işe yaramıştı ama şimdi o da fayda etmedi.zorundan ağlayıp duruyor yavrum.beklicem mecburr
Evliligin tadi tuzu cocukmus inanin cocuklar icin hersey goz yumuyorsunuz iyki varlar yoksa bu moskovalarda tek kafayi yerdim sagolsun kocada koca degil evlatlarim icin sabir ediyorum insanin ailesi uzakta olmasi cok aci cunku esin kimse olmadigini gorunce daha cok eziyor anlayissiz bir insana nekadar konussan bos hayallerim suda boguldu artik evlatlarim icin yasiycam ama bir erkek insani kanser eder offf cok aptalim ben bi kendime guvenebilsem cikip gitsem oda istedigi emeline kavussa birakamiyorum ama sinirlerim alt ust olmus cocuklara bagiryrm butum sinirlerimi onlardan cikariyorum allah bu kocami islah etsin pisman etsin canim sikin yazdim oyle
cnm evliliklerde problemler herkeste var... ama şunuda biliyorum anlayışsız sorumsuz eşte insanı yıpratıveriyor...
off off ne var erkeklerde anneler gibi çocuğum için şu karımı mutlu edeyim dese..en azından yani...
bizde sorunlar yaşıyoruz eşimden değilde ailesinden dolayısıyla eşimlede arama mesafe girdi...
eşim bana birşey yapmasada ailemi hoşgör aldırma fln diyor ve ben tüm yapılanlara rağmen o insanlara aa anne nasılsın diyip çocuğumu ayaklarına kadar götürüp göstermek istemiyorum..
abim gecen duymus dediki bir tel aç hemen gelir alırım seni kimseye ezdirme kendini ki eşimi çok seviyor ailem ama bunu söyledi abim bana...
bende eşime farklı bir dille bunu dile getirdim hemen toparlandı..
eşin mükemmelde olsa aile desteği olmayınca en iyi adam bile eziyor ne yazıkki bu erkekler böyle mi yetiştiriliyorlar tam anlayamadım...
anlat anlat rahatla walla kimden çekineceksin...
üzme kendini demekle olmaz ama ben seni anlayabiliyorum....
ayrıca aptal falan değilsin seni bu hale getirip üzendir aptal olanlar...
Bu arada kızlar birkaç gün sütüm daha az geliyor demiştim ya iki gündür özellikle 7 saatlik uykudan sonraki sağmamda bayağı arttıBen iki gündür kase kase sütlaç tüketiyorum ardından su bence bundan oldu.Siz de deneyin.
Maaşallah Ömere
Hey Allahım yaaaaa...
burdan güzel bebişleri görüp içim açılırken kendi bebeişimi paylaşmamak haksızlık olur dedimmEki Görüntüle 479928 Eki Görüntüle 479929 Eki Görüntüle 479932 Eki Görüntüle 479934 maşşallh isterim
ben cok konusuyorum anlatiyorum bizimki de dinlemeyi sevdiginden kolay oluyor turuncucum
Kucagima sirtini dayayip evi gezdiriyorum eliyle nesnelere dokunduruyorum
Aynanin karsisinda acayip mimikler yapiyorum
Lavaboyu acip ayaklariyla cip cip yapiyorum
Eldiven seklinda bir oyuncak aldim onunla taklitler yapiyorum
Playskoolun gloworld ikili egzersiz arkadasim oyuncagina bayildi yarim saat orda takiliyor
Lambadan. Ip sallandirip ilginc seyler bagliyorum portatif donence gibi hangi odadaysam yatirip opnu takiyorum arasira ipi sallandirip ucundakiler hareketlenince sok oluyornormalde kucaktan indirince agladigindan kucagimdaykeneldiveni takip yatirmayabasliyorum ya da konusarak acayip surat ifadeleri yapoarak yatiriyorum yattigini anlamasin diye...... Ahanda uyandi ouuuvvvv diye sesler cikariyor azcik izleyeyim gelirim yine :)
Turuncu ve diger sut sagip biberonla veren arkadaslar
3saatte bir 80cc civari sagiyorsaniz iyi degil mi? Memeyi mi almiyor neden biberonla veriyorsunuz? Ustune mama takviyesi de yapiyor musunuz?
Ben memeyi aldigindan cc kontrolu yapamiyorum haliyle belki benimki de hep 100 emmiyordur
Merak ettigimden soruyorum elestirdigimden degil kizlar aman yanlis anlasilmasin. 80cc fena gelmedi oyuzden
Canım sen eşine göster istersen bak böyle ısıtacağın biberonu böyle tutacaksın vs.Biraz da onlar öğrensin yahu,baba olmayı öyle kolay mı sanırlar...Geceleri mümkün olduğunca bebişlerimizi babalarına emanet edelim hanımlar.Bizim de dinlenmeye ihtiyacımız var.
Canım sütü hazır yani pastörize alıp yapıyorum,aman sakın günlük taze sütle yapma ben yaptım ve bebeğimde kolik oluştu o gün bugündür süt içemiyorum korkuyorum kıza dokunur diye.Ama marketlerde satılan günlük sütler var hani cam şişede satılıyor bak onunla yapabilirsin.Ben 1 litreden yapıyorum günde 2-3 kase tüketiyorum.Yarasın inşallah...
Kızlar akşam olunca pestilim çıkıyor benim yaa..:105:
Ayaklarım cızzzz cızzz ediyor şu koltuğa uzandığımda...Sabah 6 da başlıyor maraton,şu saate kadar doğru dürüst oturamıyorum.
Yemeğimi bile ayaküstü atıştırıyorum.Kimi zaman sabah 7-8 de yiyip akşam iftara kadar bekliyorum.Şöyle tepsiyi kucağıma alıp tv izleyerek kahvaltı yapmayı özledim.Şimdi ise kahvaltı niyetine sürüyorum ekmeğe nutella yı,yanına da bir bardak süt,al sana en kolay kahvaltı işte.
Bebek uyuduğunda artık ne yapacağımı şaşırıyorum.Süt mü sağsaaaam,karnımı mı doyursaaam,ortalığı mı toparlasaaaamm yoksa çok uykum olduğu için birazcık ben de mi uyusam...:97:
İftardan sonra ise ertesi günün yemek hazırlığını yapmaya başlıyorum Kayra uyumuşken çünkü gün içerisinde çok zor zaman buluyorum.
Bebeğime aşığım,uyurken bile onu çok özlüyorum ama galiba biraz yordu beni bu tempo
bence bir anne kız evladına hanım hanımcık olmayı öğretebildiği gibi oğlunada sevgilisine çiçek almasını öğretebilmeli
kızlar hep aman onu yapma aman kızım bunu yapma diye öğütlenirken erkekler hep sen erkeksin olarak büyütülüyor...
erkek çocuklarda nazik büyütülmeli,kibar ve kadına saygı duyan....
bilinçaltına işlenmeli...
mesela hangimizin kayınvalidesi eşimiz bize çiçek alsa mutlu olur... eminim büyük kısmı yandan yandan pis pis bakar:)
halbuki oğlum mutlu mantığı olmalıdır... ne güzel benim evladım mutlu ...
genelde kadın anneleri evliliklerde daha az sorun oluşturuyorlar neden çünkü kızım ezilmesin.. damat kızıma iyi baksın..
ama hiç gelinimi mutlu edeyim ki oğlumda mutlu olsun diyen kv yok yani... varsada ben göremedim...
erkek yetiştirmek sadece sen erkeksin demek değil ama bunu bizim jenerasyonumuz farketti ve sanırım baya düzelecek...
umuyorum kızlarımız oğullarımız bu saçmasapan evlilik oyununu oynamayı bırakıp gerçekten birer eş olabilirler birbirlerine...
umuyorum daha mutlu bebekler doğar daha sağlıklı aileleri olur evlatlarımızın..
umuyorum bu eşimin ailesi saçmalıkları en kısa zamanda biterde evlilikler gereksiz yere yıpranmaz..
umuyorum oğullarımız eşlerine çıkarsız bir demet çiçekle eve gelir ve umuyorum kızlarımız eşlerine karşı öğretildikleri o saygıyı hakederler...
genelleme yaptım arkadaşlar umuyorum evlatlarımız çok çok mutlu insanlar olurlar ileride.... madem anne olmak kolay değil burda iş bizlere düşüyor...
umuyorum herkes hayallerindeki gibi yetiştirebilir evladını ve o büyüdüğünde işte bu diyebilir içinden o haklı gururla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?