Canim ben ek gida durumunu sordum bana kesinle 6 .aydan once asla baslamiyacaksin dedi eee yani bende dusunuyordum ama sonra benim yavruya gore bunu soyledigine gore vardir belki bir bildigi dedim ...ki ben mama takviyeside yapiyorum demek cok elzem bir durum yok ...ins canim ins kilo almaya devam ederler daha dogrusu buyumeye devam ederler, saglik onemli tabiki cok sukur ama oglum bicirda kalmasin yaa ne biliyim bu onemli bence...benimkide gece pek yemez oldu, gunde bizde ortalama 3 kez kaka yapiyoruz , bence bu doyup doymamasi kilo alip almamasi ile cok baglantili degil yani bazi insanlar bile doyar ama kilo almaz cok hareket ettikleri icin yani bence olcu degil yaa bu kaka durumu , yok yaradi yok yaramadi uff cok karisik yaa bosver yaa bunlari cok dusunme biz en iyisi yiyebildikleri kadar yedirmeye calisalim ve onumuze bakalim
Turuncu ve Beykoz ikilisine seslendim;
Ayy kizlar varya yine gunundesiniz masallah, moralimi duzeltiyorsunuz allah razi olsun...ikili komedi gibi oldunuz iyi anlamada soyledim yanlis anlamayin hi .)
Dışarı çıkacağım zaman genelde mama götürme taraftarıyım.Hava soğuk olsa muhafazası kolay olur ama sıcaklarda nasıl olur bilemiyorum.
Son günlerde internette kraft ısıyı koruyan termos gördüm.Kılıf gibi birşey herhalde.12 tl gibi bir fiyatı vardı.4 saat sıcaklığını koruyormuş ama ne kadar doğru bilemiyorum.
canım arkadaşlar güzel güzel yazmış, bana pek laf kalmamış.. inan hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz ve seninde paylaşımlarını bekliyoruz..
iyi olur gerçekten, hepimize güzel bir değişiklik olur, bayramdan sonraya ne dersiniz??
bizim gece bile pek işimize yaramıyor projeksiyon.. şimdi olsa şunu alırım..
Playgro Toy Box Müzikal Dönence - e-bebek.com
bence bu çok iyi, oyuncakları, renkleri ve fiyatı güzel..
Eki Görüntüle 483596
ben unu almıştım hamileyken, bi sürü de para verdik;oyuncakları çok sade geldi kızıma, başka oyuncaklar asıyorum üstüne, ışığını da nadiren kullanıyoruz, bence bu kadar masrafa gerek yok dönencede..
bana kullanışlı,ağır olmayan bebek arabası önerir misiniz?
yazı rengi yapmaya calısıyorum umarım güzel olur
Beykozcum yemek isini ne yaptin hallettin mi malum iftara az kaldi dimi orda, esinin de eve gelmesine de az kalmistir ..ooo neler yapmissindir sen simdi uff , o iftar sofralarinin tadi bir baska ben o tatdan cok olali uzak olali ozledim valla
Ben de hamilelige hayran biri olarak anilarim canlansin diye acmistim ayni konuyu ')
Gecen yil pasam icimdeymis de haberim yokmus yerim onu ben yerimmm
Ben begendim cok asil olmus
Oglumun gozleri gibi yesil yapayim ben de :)bazen de maviss
canım cok saol ama sürekli o renk kalması için napmalıyım cnkü durmuyor süreklide onla ugrasamam
ben hiç adet olmadım daha...
oooo Allah kimsenin kocasıyla arasının acılmasına izin vermesi turuncum bir cornettoya tav olcak kadar seviyosun kocanı anladım cnkü bende öyleyim bazen okadar cok kızıyorum diyorum barısmam bana bukadar laf etti yok affetmem bir geliyor iki laf ediyor sarılıyor ben eriyorum tamam diyorum nese konumuz degişmesn sen bugidişte yapana kadar karnın cıkar anlarsın turuncum
hii anladim bu simdi dogru yaa test yapacakti
Yok canim, allaha sukur cunku bizde durumlar sakat bir ikinci hepten kotu bir fikir olur, gerci adamla sonradan aramiz duzelir mi bilmem ama yinede ben isi saglama aldim lohusa biter bitmez ben 3 aylik progestoran igne vurdurmaya basladim ama bosuna vurdurmusum cunku icraat yok be gulum
bana kullanışlı,ağır olmayan bebek arabası önerir misiniz?
Sagol canim yaaa uc ay gecti ve hic umidimi kaybetmeden kilo almasi ve buyumesi icin ugrastim ve halanda ugrasiyorum , zamanla yoruldum galiba ve umitsizlige dusmeye basladim..biz halan newborn kiyafetleri giyiyoruz yani 0-3 aylik kiyafetler bile halan buyuk geliyor , kilo almasi hadi bir tarafada boyu pozuda ufak yaa ne diyim ben bu cocugu sanki harciyorum gibi geldi bana, yazik yavrucuguma ne yapsam iyi gelir hi:26:belki Tr de buyur biraz, hava degisimi falan iyi gelir di mi
canım o igneyi daha önce yaptırıyormuydun yani gercekten koruyucumu sizin durumlar bozuktu biraz dimi canım
Canimcim benimde iki farkli donencem var muzikli ve renkleri cok parlak, bizimkinin dikkatini cekiyor cekmesinede malasef onlarla uyumuyor ,15 dk sonra basliyor viziklanmaya yani anlayacagin sikiliyor..gerci suan cok kucukler hele benimki normallerinde altinda geriden geliyoruz bu yuzden gelisimleri biraz daha ilerledikce daha anlar duruma gelebilirler..sana tavsiyem oncelikle cok pahali birsey alma cunku olurda Asya hoslanmaz veya cok sevmez bosuna cok para vermemis olursun..
Ben bir Tr ye gelim kizlar hele bir soyle bir toplayim hepinizi, boyle olmayacak cok pasif kaldik kizlar canlanin daa..
Beykoz gii Turuncu yok ama ben olsam olmaz mi
yok turuncum benim herif öle bir korunuyorki anlatamam ayıp olur
Beykozcum yemek isini ne yaptin hallettin mi malum iftara az kaldi dimi orda, esinin de eve gelmesine de az kalmistir ..ooo neler yapmissindir sen simdi uff , o iftar sofralarinin tadi bir baska ben o tatdan cok olali uzak olali ozledim valla
Ben de hamilelige hayran biri olarak anilarim canlansin diye acmistim ayni konuyu ')
Gecen yil pasam icimdeymis de haberim yokmus yerim onu ben yerimmm
buarada bu benim kizçem nurbizimki biraz fazla uykuya düşkünde teyzeleri
Eki Görüntüle 483970 Eki Görüntüle 483970
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?