2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım benim yaaa moral oluyosa ne güzel ayyy sevindim haaa

doğrudur arkadaşımda kullanıyordu sıcak havalarda kılıf, yararını da gördü... ama markasını bilmiyorum

ben kendi aldigimizi yanlis linklemisim senin ekledigini almistik 39tl.ye ve su an 4.ye calistiriyorum oglum bayiliyor
Ne varsa klasiklerde var kurmali ama biz seviyoruz
Zaten bu bitince geceleri prohektoru calistiriyorum benimki ona da bayiliyor. 49tlye almistik onu da

Beykozcum yemek isini ne yaptin hallettin mi malum iftara az kaldi dimi orda, esinin de eve gelmesine de az kalmistir ..ooo neler yapmissindir sen simdi uff , o iftar sofralarinin tadi bir baska ben o tatdan cok olali uzak olali ozledim valla

Ben de hamilelige hayran biri olarak anilarim canlansin diye acmistim ayni konuyu ')
Gecen yil pasam icimdeymis de haberim yokmus yerim onu ben yerimmm

Ben de hamilelige hayran biri olarak anilarim canlansin diye acmistim ayni konuyu ')

Beykozcum yemek isini ne yaptin hallettin mi malum iftara az kaldi dimi orda, esinin de eve gelmesine de az kalmistir ..ooo neler yapmissindir sen simdi uff , o iftar sofralarinin tadi bir baska ben o tatdan cok olali uzak olali ozledim valla

canım makarna yaptım eşim yumurta yemiyorum ramazandan beri dedi bana yumurta kır tamam dedim(işime geldi )salata yapcam puding yaptım ve cay karpuz derken şişeriz bugun az yaptım cnkü dün cacık köfte pilav patates kızartması sigara böregi corba vardı ondan öncede eşim ailesini cagırdı iftar verdim halim yok bugunde yumurta kır diyince hay Allah razı olsun dedim içimden

canım bnde hemen araya sıkıstım yazdım senin altına artık herkz ne yazarsa senin adın cıkcak konu yazan yerde yani mesajların basındaki pembe yerde cnkü bizim topikte turuncu yazıyor

ya öyle sesli güldüm ki asya sıçradı yerinden yaaa mahvettin beni yine beykozzz bence yakında senden gelicek ilk haber bu kadar uğraşma turuncuyla şekerim:)
çok gülüyorum yaa
çok tatlısınızzz:)

bende iğneyi soracaktım dr.um önermedi hormon bozukluğu yapıyor dedi adet düzensizliğide yapıyormuşşş
aman ya mis gibi hapların nesi vardı yahuu
beykozcum sana da sesleniyorum dikkat ettiysen iğne miğne sormaya başladım

bana kullanışlı,ağır olmayan bebek arabası önerir misiniz?

ben baby2go aldım 6.800 gr falandı müthiş rahat heryere girip çıkıyorum:)
üstünede kraft ın puseti oturtuyorum travel sistem yaptım kendime...
arabanın çift yönlü olması çok önemli bence rüzgarda hemen gazlanıveriyor bebekler:)
tavsiye ederimm

canım o igneyi daha önce yaptırıyormuydun yani gercekten koruyucumu sizin durumlar bozuktu biraz dimi canım

haklısın cnmmmbende 40 50 liralık birşey düşündümm aslında haftasonu alıcam sanırım rahat rahat bakarız asyaya gösteririm oyuncakları kendi seçsin:)

canım lütfen bebeğinin kilosunu artık kafana takma ortalama ayda 1 kg alıyormuş ve bu iyi bir durum....
sağlıklı olması kadar kusursuz birşey var mı acaba diye düşünüyorum..
rabbim büyük dert vermesin ...
kendini üzüp yıpratma zaten sıkıntılardasın iyice bunalmaaa....
tr ye geldiğinde eminim iyi gelecektir hava değişimi yarayacaktır bence hemde ist havası wallaaa bana bile yarıyor:)

üzme lütfen kendini anormal bir durumun olsa neyse kendini yiyip bitirme mutlu ol mutlu olun mutlu olalımm.......

yok turuncum benim herif öle bir korunuyorki anlatamam ayıp olur

:111: ...................................

Canım ben 20 yıl yurtdışında yaşadım...Belçikada doğdum büyüdüm...20 yaşında yerleştik türkiyeye..
O zamanlar türkiyede ramazanların hep çok özel geçtiğini düşünürdük aynı senin gibi...Gerçektende memleketimde ezan sesleri,iftar vakti atılan top ve sahur davulcusunun yeri bambaşka..
Her sene sonu izine gitme yani memlekete tatile gelme muhabbetimiz olurdu.Hey gidi günler heyyyy...
Şimdilerde ise sadece tatile gidiyorum oraya...

Biz geçen sene bugünlerde çalışma aşamasındaydık :111:.............

buarada bu benim kizçem nur bizimki biraz fazla uykuya düşkünde teyzeleri
Eki Görüntüle 483970 Eki Görüntüle 483970

Yerim senin o saçlarınııııı....
Maaşallah fıstığımaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…