buarada bu benim kizçem nurbizimki biraz fazla uykuya düşkünde teyzeleri
Eki Görüntüle 483970 Eki Görüntüle 483970
Mujdeli haber vereyim size: Defnemin immunoloji testlerinin sonuclari temiz cikti :)))
Bu arada nasil da kaynatmissiniz valla, helal olsun. Dertler ayni, ev isleri, paspallasmalar, hic biseye yetememe halleri.. Duzelcek insallah... Benim kuzu donencenin altina yatirdigimda tepiniyo :) ninni calarken uyumasi gerekmiyo mu :) herhalde ilerde ayird edicekler!.. Ben de oyalansin diye koyuyorum karyolasina. Ana kucagi alicam, tavsiyeleriniz var mi???
Optum hepinizi...
Kızlar çok uzun bir süredir antakyada annemin yanındayım ve internetim yok, sizi takip edemedim. doğumdan sonra neler yaptınız bebekleriniz nasıl bilmiyorum. allah herkesin masum yavrusunu tüm kötülüklerden korusun.
sizlere önemli bir soru sormak istiyorum. dün 3. ay kontrolüne gittik ve doktor bıngıldağın kapanmak üzere olduğunu ve baş çevresi takibi yapacağını söyledi. doğum baş çevresi 33'tü şuan 38 cm ve bu konuda internette okuduklarım hiç güzel şeyler değil. oldukça üzgünüm .Aranızda buna benzer şeyler yaşayan varmı veya bıngıldakla ve baş çevresiyle ilgili bilgisi deneyimi olan.
Herkese çok sevgiler....
cok sevindmmm canım cok gecmiş olsun Allahım bütün dertleri su mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine uzak etsin hepimizden
Mujdeli haber vereyim size: Defnemin immunoloji testlerinin sonuclari temiz cikti :)))
Bu arada nasil da kaynatmissiniz valla, helal olsun. Dertler ayni, ev isleri, paspallasmalar, hic biseye yetememe halleri.. Duzelcek insallah... Benim kuzu donencenin altina yatirdigimda tepiniyo :) ninni calarken uyumasi gerekmiyo mu :) herhalde ilerde ayird edicekler!.. Ben de oyalansin diye koyuyorum karyolasina. Ana kucagi alicam, tavsiyeleriniz var mi???
Optum hepinizi...
maasallah canım neyle besledin gııısaclara bak benimkinin azcık sacı var seninki nerdeyse toplanck maasallah cok güzel bir kızın var ve BEŞİKTAŞLI bahtıda yüzü gibi güzel olsun AMİN
Kızlar çok uzun bir süredir antakyada annemin yanındayım ve internetim yok, sizi takip edemedim. doğumdan sonra neler yaptınız bebekleriniz nasıl bilmiyorum. allah herkesin masum yavrusunu tüm kötülüklerden korusun.
sizlere önemli bir soru sormak istiyorum. dün 3. ay kontrolüne gittik ve doktor bıngıldağın kapanmak üzere olduğunu ve baş çevresi takibi yapacağını söyledi. doğum baş çevresi 33'tü şuan 38 cm ve bu konuda internette okuduklarım hiç güzel şeyler değil. oldukça üzgünüm .Aranızda buna benzer şeyler yaşayan varmı veya bıngıldakla ve baş çevresiyle ilgili bilgisi deneyimi olan.
Herkese çok sevgiler....
Optum hepinizi...
Optum hepinizi...
Herkese çok sevgiler....
Bir ssoru daha. sanırım bu durumlarda motor gelişim çok önemli oluyormuş. sizinkiler neleri yapabiliyor bana yazarmısınız. bir aguluyoruz. kısa süreli ayakların üstünde duruyoruz, kafa ile yatar pozisyonda 360 derece takip yapıyoruz. ama mesela uzanıp tutamıyor. eşlleriyle sadece etrafınfdaki çarşaf bez falan bunları kavrayıp ağzına götürüyor.....
biyologcum ben sizi sevmesem ugrasırmıyım turuncumda biliyodur onu nekdar sevdigimi
Çok ama çok geçmiş olsunn...Şükür beklediğimiz sonuç geldi
Kızını yerimize öpüp kokla canım.
Ana kucağı için biraz geç değil mi acaba.Kayra artık içinde ayakları ile kendisini yukarı doğru çekiyor.
Verimli olarak en fazla 1 ay bilemedin 2 ay daha kullanırım...Sonrasında chicco polly yemek masasına geçiş yaparız.
Bizm modelimiz fisherprice.120 tlye aldık 2 haftalıkken ve çok işime yaradı.
Eki Görüntüle 484378
[/B]
Optum hepinizi...
gözün aydın canım rabbim başka sıkıntı vermesin inş.
herkese günaydınlar inş. bebiş ve annecikler iyilerdir
turuncucum int. bir araştır yınede ben anne sütünün burun tıkanıklıgına iyi geldiğini duymuştum
bizde dün 3. ay kontrolümüzü olduk kızım 6900 kg 64 cm geldi
sadece anne sütüne göre cok ii dedi hemşiremiz
rabbim saglık sıhhat versin inş. kuzucuklara
bu arada ilk adetimi olmaya başladım cok şükür 3 ayımız bitince oldum arkadaşlar maşallah erken oldun diyorlar ama hemen ertesi ay olanlar var bende gec oldugumu düşünüyordum:44::44:
Kızlar Kayranın burnu 2-3 gündür tıkalı.Özellikle uyurken dahada belirginleşiyor.
Gün içerisinde çok fazla sıkıntısı yok ama gece emzik emerken ya da mamasını içerken sürekli genzine kaçırıp öksürüyor.
Fizyolojik serum damlattım ama hiç işe yaramadı.Normalde onu damlattıktan sonra hapşurup burnundakilerin akması gerekmiyormu?
Var mı çözüm önerisi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?