2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kuzuma resimdekine benzer bir uyku arkadaşı almıştım.Şu günlerde her uyuyacağı zaman eline sıkıştırıyorum.Eline yüzüne değdirerek uykuya dalıyor.Çok tatlı oluyor yaaa

Mujdeli haber vereyim size: Defnemin immunoloji testlerinin sonuclari temiz cikti :)))

Bu arada nasil da kaynatmissiniz valla, helal olsun. Dertler ayni, ev isleri, paspallasmalar, hic biseye yetememe halleri.. Duzelcek insallah... Benim kuzu donencenin altina yatirdigimda tepiniyo :) ninni calarken uyumasi gerekmiyo mu :) herhalde ilerde ayird edicekler!.. Ben de oyalansin diye koyuyorum karyolasina. Ana kucagi alicam, tavsiyeleriniz var mi???

Optum hepinizi...

Kızlar çok uzun bir süredir antakyada annemin yanındayım ve internetim yok, sizi takip edemedim. doğumdan sonra neler yaptınız bebekleriniz nasıl bilmiyorum. allah herkesin masum yavrusunu tüm kötülüklerden korusun.
sizlere önemli bir soru sormak istiyorum. dün 3. ay kontrolüne gittik ve doktor bıngıldağın kapanmak üzere olduğunu ve baş çevresi takibi yapacağını söyledi. doğum baş çevresi 33'tü şuan 38 cm ve bu konuda internette okuduklarım hiç güzel şeyler değil. oldukça üzgünüm .Aranızda buna benzer şeyler yaşayan varmı veya bıngıldakla ve baş çevresiyle ilgili bilgisi deneyimi olan.
Herkese çok sevgiler....

cok sevindmmm canım cok gecmiş olsun Allahım bütün dertleri su mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine uzak etsin hepimizden

Bir ssoru daha. sanırım bu durumlarda motor gelişim çok önemli oluyormuş. sizinkiler neleri yapabiliyor bana yazarmısınız. bir aguluyoruz. kısa süreli ayakların üstünde duruyoruz, kafa ile yatar pozisyonda 360 derece takip yapıyoruz. ama mesela uzanıp tutamıyor. eşlleriyle sadece etrafınfdaki çarşaf bez falan bunları kavrayıp ağzına götürüyor.....

buarada bu benim kizçem nur bizimki biraz fazla uykuya düşkünde teyzeleri
Eki Görüntüle 483970 Eki Görüntüle 483970

Masallah kuzucun cok tatlimis annesi allah sizlere bagislasin ins.

Canim cok sevimdim allah daim etsin sagligi ins. cok zor zamanlar yasadin biliyoruz ama cok sukur mevlam defnecigimizin yuzune gulmus cok sukur ...cok gecmis olsun tekrardan

maasallah canım neyle besledin gııısaclara bak benimkinin azcık sacı var seninki nerdeyse toplanck maasallah cok güzel bir kızın var ve BEŞİKTAŞLI bahtıda yüzü gibi güzel olsun AMİN

amin canım inşallah hepimizinki sorma ya hamileyken ne çektim mide yanmasından herkes saçlı doğucak ondan diyodu inanmiyodum demekki doğruymuş bizde bütün sülale bjk li şekerim

Once sakin ol lutfen insanin canindan can en onemlisi en kiymetlisi soz konusu olunca panikliyor ama kendini strese sokup sutunu etkileme
Ben asi icin gittigimde baska bir bebekte ayni durum vardi
D vitaminini fazla vermis annesi o nedenle bingildagi erken kapanmaya baslamis
Vitamini kestiler hemen ve beklemeye basladilar
Bingildak tamamen kapanmadigi surece korkma canim
Doktoruna da d vitamini durumunu danis
5cm buyumus daha ne olsun benimki 36dogdu en son 42cm idi yani 6cm buyumus yani bas cevresini dert etme zaten basi kucukmus senin kuUnun benimki genetik olarak buyuk sanirim sulalemiz koca kafali
Bingildak olayinin uzerinde dur ama dedigim gibi daha tam kapanmamis
Sukret ve dua et ben de duacinizim

Fischerprice in basit bir modeli var onunde tac seklinde bir parca ve 3tane oyuncak sarkiyor

Çok ama çok geçmiş olsunn...Şükür beklediğimiz sonuç geldi
Kızını yerimize öpüp kokla canım.
Ana kucağı için biraz geç değil mi acaba.Kayra artık içinde ayakları ile kendisini yukarı doğru çekiyor.
Verimli olarak en fazla 1 ay bilemedin 2 ay daha kullanırım...Sonrasında chicco polly yemek masasına geçiş yaparız.
Bizm modelimiz fisherprice.120 tlye aldık 2 haftalıkken ve çok işime yaradı.

Kayra nın bıngıldağının daha 1 aylıkken küçük olduğu tespit edildi.1 Doktor d vitamini kesin takip edelim dedi.Götürdüğüm başka 2 doktor kesinlikle vitamine devam ediyorsunuz dedi.Şuan 3.5 aylık ve bıngıldağı kapandı kapanacak.
34 cm den 41 cme çıkmıştı en son.

İnternette 3 aylık bir bebeğin yapması gerekenler yazıyor.Benim kuzu onların hepsinide yapıyor.

biyologcum ben sizi sevmesem ugrasırmıyım turuncumda biliyodur onu nekdar sevdigimi

Ben de sizleri çok seviyorum canım....

Kızlar Kayranın burnu 2-3 gündür tıkalı.Özellikle uyurken dahada belirginleşiyor.
Gün içerisinde çok fazla sıkıntısı yok ama gece emzik emerken ya da mamasını içerken sürekli genzine kaçırıp öksürüyor.
Fizyolojik serum damlattım ama hiç işe yaramadı.Normalde onu damlattıktan sonra hapşurup burnundakilerin akması gerekmiyormu?
Var mı çözüm önerisi olan ?

ben de bu anakucağının farklı rengini ve battaniyelisini kullanıyorum ama artık ömer kurt gibi kaynıyor içinde
bir 10gün daha ancak durur daha da durmaz zannımca

gözün aydın canım rabbim başka sıkıntı vermesin inş.
herkese günaydınlar inş. bebiş ve annecikler iyilerdir
turuncucum int. bir araştır yınede ben anne sütünün burun tıkanıklıgına iyi geldiğini duymuştum
bizde dün 3. ay kontrolümüzü olduk kızım 6900 kg 64 cm geldi
sadece anne sütüne göre cok ii dedi hemşiremiz
rabbim saglık sıhhat versin inş. kuzucuklara

bu arada ilk adetimi olmaya başladım cok şükür 3 ayımız bitince oldum arkadaşlar maşallah erken oldun diyorlar ama hemen ertesi ay olanlar var bende gec oldugumu düşünüyordum:44::44:

günaydın canım
maşallah kızına gayet güzel kilosu ve boyu bizimde geçen haftaydı kontrolümüz
oğlum 5300kg boyu da 60 cm
benim oğlum çok minik doğdu doktor gelişimi güzel dedi
inşallah sağlıkla büyür yavrucuklarımız

bu arada ilk adetimi olmaya başladım cok şükür 3 ayımız bitince oldum arkadaşlar maşallah erken oldun diyorlar ama hemen ertesi ay olanlar var bende gec oldugumu düşünüyordum:44::44:

oo maşallah bende daha olamayanlardanım annem 5 ay sonra olmuş
bakalım ben ne zaman olucam,adet olmayı özledim

Canım benim kızın da tıkanıyor arada ben serum fzy. damlatınca hapşırıp akıtıyo burnundakileri.Acaba Kayranın bulunduğu oda kuru mu,yani oda nemlendiricisi varsa onu kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…