2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, burada en çok hoşuma giden şey şu ki, hepimiz aynı sıkıntıları, bunalımları, uykusuz geceleri, vs vs yaşasak da yine en iyi tesellileri biz veriyoruz birbirimize.. ne güzel değil mi?

biz fatih osman'la bursa'ya gidiyoruz bugün; ankara'dan hızlı trenle eskişehir'e, oradan da bursa'ya.. bayrama kadar annemlerin yanında kalacağız. birkaç gündür gaz sancılarımız çoğaldı. trende filan çok bağırmasa bari...

dün kayınvalidemleri ve görümcemleri iftara aldık ve sezonu kapattık:) osmancık'la da vedalaştılar, 10 gün uzaktayız inşaallah. 8 aydır gidemiyrdum memeleketime, çok heyecanlıyım o yüzden!

umut ediyorum ki, bu 10 gün iyi gelecek, osmancık'ı annemin kucağına bırakıp uyuyabileceğim güzelce:) dinleneceğim, bolca kitap okuyacağım,geriye döndüğümde taptaze başlayacağım anneliğe inşaallah!

fırsat buldukça takip edeceğim burayı... herkese selamlar!!!

kızlarr bu sabah asya yı odasındaki beşiğine koydum birde müzikli aparatını açtım baya oyalandı uyku setindeki karakterlere gülücükler attıı:)

diyorum ki dönence alayım ilgisini çekmeye başladı nede olsa ama nasıl bişe alsam... tavana görüntü yansıtanlardan alsam gündüz görünüyormu çünkü gece ihtiyacımız yok bana gündüzleri oyalanabileceği hatta oynarken uyuyabileceği müzikli ilgi çekici birşey lazım... kullananlar bilgi verirse çok sevinirm bugün eşim gelince gidip almayı planlıyorum tatlışlar......

gel cnm gel.. bana gel... ay ben eşimi yollayayımda pijama partisi yapalım hahahaa:)
eylülde ayarlayalım kısmetse bayram dönüşü:) havalarda serinlesin... offf bi sürü bebekkkk yerim yaaaaaa
karşıma dizerim tek tek mıncıklarım:)

Merhabalar mayıs anneleri, sizlere bir sorum olacak. Benim oğullarım 12 haftalık oldu. Şimdiye kadar hiç gaz sorunumuz, kolik falan olmamıştı allaha şükür. Ama oğullarımdan biri son zamanlarda çok ağlamaya başladı, ki daha önce aç olmadığı, uykusu gelmediği zaman pek ağlamazdı. Doktora götürdük, gayet sağlıklı, bir sorunu yok dedi. Gaz olabilir, ya da karakter değişimi olabilir dedi. Gaz olduğunu yine de düşünmüyorum, emdikten veya mama yedikten sonra yine gazını rahatça çıkarıyor. "Karakter değişimi" nedir acaba, duyan bilen var mı? Yani uslu bir çocuk 3. ayda durup dururken kolikli gibi ağlamaya neden başlar? Güya 12. haftadan itibaren daha sakin olacaklardı? Başına benzer bir şey gelen oldu mu? İnşallah bu da geçer diyorum ama, zaten yurtdışında yaşıyoruz, iki çocuğa tek başıma bakıyorum, biri böyle çok ağlayınca tahmin edersiniz ki çok zor oluyor.. Tabii yine şükretmek lazım, ikisi de ağlayabilirdi ama birinden evet oluyor böyle, sonra geçiyor falan duysam mutlu olucam :))

Bursamıza hoşgeleceksiniz !!
bugun hava cayır cayır değil biz de baba oğul anne dışarı çıkıp ulucami civarını gezeceğiz
inşallah 10gun boyunca herşey gönlünce olur doya doya enerji depolarsın

önce playgronun basit bir dönencesini aldık sevecek mi test edelim diye
baktık ki izlemeyi seviyor sonra tomynin yıldız şeklindeki projektörünü aldık
eşim çok araştırdı bazı projektörlerde görüntü dönmüyor sabit kalıyor bazılarının müziklerini sevmemiş bazılarında müzik kısa sürüyor fln
biz aldık gönlümüze göre oldu müzik bitene kadar ömer uyumuş oluyor
Tomy Yıldızlı Rüyalar - e-bebek.com
Playgro Noahs Ark 4 Kollu Müzikli Dönence - e-bebek.com

arkadaşım fischerpriceın kendinden projektörlü dönencesini kullanıyor. 169tlye aldı. bana pahalı gelmişti bebek sevmezse elimde patlar diye. tomynin dönen şekillerinden ve müziklerinden çok memnunuz oğlum da seviyor
sesi biraz fazlaydı hoparlör ızgarasının olduğu yere bant yapıştırdık

canım arkadaşlar güzel güzel yazmış, bana pek laf kalmamış.. inan hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz ve seninde paylaşımlarını bekliyoruz ..

kızlar,
ne dersiniz istanbul.da olanlarımız biz de bir buluşma ayarlayalım mı? bursalı arkadaşlar gibi biraraya gelmek hepimize iyi gelicektir eminim. bol
bol bebiş sever, dertleşiriz, yenileniriz:))))
iyi olur gerçekten, hepimize güzel bir değişiklik olur, bayramdan sonraya ne dersiniz??
bizim gece bile pek işimize yaramıyor projeksiyon.. şimdi olsa şunu alırım..
Playgro Toy Box Müzikal Dönence - e-bebek.com
bence bu çok iyi, oyuncakları, renkleri ve fiyatı güzel..

ben bunu almıştım hamileyken, bi sürü de para verdik;oyuncakları çok sade geldi kızıma, başka oyuncaklar asıyorum üstüne, ışığını da nadiren kullanıyoruz, bence bu kadar masrafa gerek yok dönencede..

annelikkk...çok güzelll evettt canından bı parçayııı büyütmekk karsılıksız beklentısız sevmekk tarıfsızzz bı duyguu cennetııı dünyada yasamak bence evladın bi gülüşüüü...

evettt bende cok bunalıyorum bazen uykusuzlukk yorgunlukk ıslere yetısememe zor gelıo gercekten.... bı duzen kurduk evettt bende oğlumu oda oda gezdıyorum yemek yapacaksam mutfaga alıyorumm masallar anlatıyorum agulasarak yemek yapıyoruzzz ütüyü esım varken yapıorumm flnnn özgür günlerımı özluyorum evettt esımle elele gezmeyi başbaşa kalmayı öslüyorummm ama oğlumu anneme bırakıp gıtmek ıcımden gelmıooo ne bılımm onsuz dısarı cıktıgımda kendımı eksık hıssedıyorumm uyurken özlüyoruım sanırım bu kadar baglanmamak lazımm kendımızıde vakıt ayırmamız lazımm neffes almak lazım bugun anneme verdımm gebelık boyunca boyatmadııgm saclarımı boyattımm kestırdım kendımı ıyı hıssettımm en azından kendım ııcn bısey yaptımm... benım esımde öle bes dakka alırr oyalarr basım döndüüü mıdem agrıoo dıeee gerı verırrrr baba olmak kolaymısss annelık gercekten fedakarlıkkk.. en zorrr büyüyen insan yavrusuymusss gercekten 3 aydır gece gunduz emek verıyoruzzz saglıkla buyusunlerrr allah hepımızın yardımcısı olsunn.. ben en cok ıse baslayınca nasıl ıdare etcem onu merak edıyorummm

Fisher Price Kelebekli Rüyalar Uzaktan Kumandalı Dönence - e-bebek.com

bu da indirime girmiş ama oyuncakları çok az ve renksiz gelmişti bana

kızlar şimdi bende uygun fiyata birşey bakıcam ve e bebek mağazasına gidip alıyorum genelde bu tarz şeyleri...
kısacası uzun ve hoş müzikli birşey ve renki oyuncaklar olmalı anladığım kadarıyla...
parkyatağımızın bir aparatı var ışık veriyor müzik çalarken ve titreşimi var..
ışığı tempolu disko havasında asya nın gözünü alıyor müzikte beni baydı:)
renkli oyuncaklar hoş olucak sanırım bende bu konuda hemfikirim.... bana hem oyalayacak hemde uyutacak bişey lazım ..
umuyorum doğru şeyi seçerim teşekkür ederim verdiğiniz bilgilereeeee

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir benim sizlere bi sorum olacak benim kızım bu gün 85 günlük ve kalça çıkığı ultrasonunu henüz yaptıramadık randevu aldığımız tarihte burda değildik ama çocuk dr umuzun elle kontrolüne göre bi sorun yok sizler ne yaptınız şimdi yaptırsam geç kalmış olmayız değilmi?

olmaz canım cünkü banada 10 agustosa gün verdiler benim bebegim 2 mayıs dogumlu yani 96 gün falan oldu yani gec olsa o güne vermezdi heralde

Canimcim benimde iki farkli donencem var muzikli ve renkleri cok parlak, bizimkinin dikkatini cekiyor cekmesinede malasef onlarla uyumuyor ,15 dk sonra basliyor viziklanmaya yani anlayacagin sikiliyor..gerci suan cok kucukler hele benimki normallerinde altinda geriden geliyoruz bu yuzden gelisimleri biraz daha ilerledikce daha anlar duruma gelebilirler..sana tavsiyem oncelikle cok pahali birsey alma cunku olurda Asya hoslanmaz veya cok sevmez bosuna cok para vermemis olursun..

Ben bir Tr ye gelim kizlar hele bir soyle bir toplayim hepinizi, boyle olmayacak cok pasif kaldik kizlar canlanin daa..

Beykoz gii Turuncu yok ama ben olsam olmaz mi

Yavrucuklar artik cok az kilo almaya basladilar, biz bugun gittik kilosunu olcturmeye benim oglan resmen yerinde sayiyor, gidim gidim kilo aliyor deli olucam ..minik dogdu ancak diyerek kendime moral veriyordum ama bugun resmen moralen beni yere yapistirdi resmen.Kilo alamasinin sebeplerinden biri cok hareketli heralde habire tepinen bir bebek nasil alsin ki kilo, isi gucu oyun kol ve bacaklari durmuyor ki veledin deli ediyooo benidogdugunda 2430 kg idi simdi ancak 5400kg olmus nasil sizce kizlar , ben daha ne yapiyim bu cocuguda kilo alsin..korkuyorum hep boyle bicirik kalcak diye:18:

canım olmazmı olursunda turuncucum test yapcaktı gebelik testi onun sonucunu bekliyorum bakalım ne oldu sendede varmı böle durum

canım 3 kilo almıs oglusun 3ayda yani her aya 1 kilo de tamam bence cok iyi ve minicik dogmus bebişin annesi iyi almıs az degil bence sen bizim söyledigimiz kilolara bakma dogum kilosu cok önemli kimi zaten kilolu doguyo o 7kgken senin ki 5 kilo bunun sebebide zaten kilolu dogması maasallah bebişine

canım olmazmı olursunda turuncucum test yapcaktı gebelik testi onun sonucunu bekliyorum bakalım ne oldu sendede varmı böle durum

hii anladim bu simdi dogru yaa test yapacakti
Yok canim, allaha sukur cunku bizde durumlar sakat bir ikinci hepten kotu bir fikir olur, gerci adamla sonradan aramiz duzelir mi bilmem ama yinede ben isi saglama aldim lohusa biter bitmez ben 3 aylik progestoran igne vurdurmaya basladim ama bosuna vurdurmusum cunku icraat yok be gulum

hii anladim bu simdi dogru yaa test yapacakti
Yok canim, allaha sukur cunku bizde durumlar sakat bir ikinci hepten kotu bir fikir olur, gerci adamla sonradan aramiz duzelir mi bilmem ama yinede ben isi saglama aldim lohusa biter bitmez ben 3 aylik progestoran igne vurdurmaya basladim ama bosuna vurdurmusum cunku icraat yok be gulum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…