2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim yaaa uc ay gecti ve hic umidimi kaybetmeden kilo almasi ve buyumesi icin ugrastim ve halanda ugrasiyorum , zamanla yoruldum galiba ve umitsizlige dusmeye basladim..biz halan newborn kiyafetleri giyiyoruz yani 0-3 aylik kiyafetler bile halan buyuk geliyor , kilo almasi hadi bir tarafada boyu pozuda ufak yaa ne diyim ben bu cocugu sanki harciyorum gibi geldi bana, yazik yavrucuguma ne yapsam iyi gelir hi:26:belki Tr de buyur biraz, hava degisimi falan iyi gelir di mi

canım o igneyi daha önce yaptırıyormuydun yani gercekten koruyucumu sizin durumlar bozuktu biraz dimi canım

canım o igneyi daha önce yaptırıyormuydun yani gercekten koruyucumu sizin durumlar bozuktu biraz dimi canım

3 aylik igne olayini ilk defa deniyorum, bildigim kadari ile 99.9 oraninda koruma durumu var daha evvel implant kullanmistim ama adetimi tamami ile kesti bu yuzden bunu tekrar kullanmak lstemedim , gerci suanda da adet yok galiba buda adet durumunu bozuyor cunku halan bekliyorum zamani geldide gecti bilem

canım bence kendini hiç suclama cnkü cok ii kilo alımı buarada boya hiç takma bence onu yanlıs ölcüyolar biz bebiş yolda uyudugu için 2defadır uyurken ölcüyo 2büklümken cocuk gerilmeden anne kucagındaki gibi dururken bacagını uzatıyor ölcüyor kısa cıkıyor benimki 2.ayda 55.5 dedi bu cocuk 50cm dogdu 9gün önce sezeryanla ama ben evde 57 ölçüyorum o 55.5 diyo bence sallıyorlar ugrasmamak için nese bence ii bebişin saglıgı yerindeyse gerisi bos benim oldugum yerde 8aylık bir ebbek var hala 6.500 kiloymus kilo almıyomus saglıgı yerindeymiş ama vitamin falan veriyolarmıs yani beterin beteri var cok şükür bizimkiler ii

üzülme maşallah bebişinin kilosu güzel bence.... her 1 kilo sayılır.. benim kızım 3480 doğdu şimdi 5460 dr da ek olarak mama verdi... ama benim kızım son bir haftadır gündüzleri nerdeyse hiç emmiyor, senin bebiş gibi çok hareketli, birde günde 3 kez kaka yapıyor, büyükler süt yararsa bebek kaka yapmaz diolar moralim hepten bozuluyor. dr mama verdi die çok üzülüp ağladım. gece denedim almadı, gündüzde biberonu emmedi, bende kaşıkla verdim, 30cl yarısı içeri yarısı dışarı oldu yavaş yavaş arttırıcam. 4. aydan sonra da ek gıdalara başlıcaz dedi meyve ve yoğurt ilk önce, alıştırma yapıcaz, yoğurde sen evde yap dedi... umarım kilo alımı devam eder....

turuncuuuuuuuuuuuu nerdesiiinnnnnnnnnnnnnn gııııııı

Biri bana mı seslendiiiii

Tatlım doğum kilosuna göre iyi bence yaa.Bak Kayra 3190 doğdu,3 aylık kontrolünde 6300 idi.Yani 3 kilo 100 gr anca almış.
Seninkide 3 kilo almış..Yani kafana takma derim.Zamanla toparlar
Ek gıdaya geçince de dayarsın pirinçli mamaları,daha da tombiş olur.

canım olmazmı olursunda turuncucum test yapcaktı gebelik testi onun sonucunu bekliyorum bakalım ne oldu sendede varmı böle durum

Yok bacım test mest yapamadım daha.
Herifle atıştık dün
Kendisine küs olduğum için söyleyemedim bugün test almasını

canım sen o dediklerine inanma bebegim ilk 1.ay yedi yedi sıctı ve iyi kilo 1.580gr almıstı 2.ay 1.kg aldı azaldıgını hissetmiştim kakasıda azalmıstı şimdi dahada azaldı gibi geliyor cuma günü ögrencez kaka yapması bence kilo alıyor anlamına geliyor

yaaa üzüldüm şimdi inş barısırsınız yakının yokmu alıp getirsin bana bak yaaa insanın basına ne geliyorsa meraktan gelirmiş

Kızlar Tiny love gym güneşli gün oyun halımızı satmaya karar verdik...
Alalı 3 hafta olmuştu daha fakat Kayranın pek ilgisini çekmedi.
120 tl ye aldık,70 liraya satıyoruz....Tek kusuru asılı olan oyuncakların kenarındaki beyaz beyaz sallanan etiketlerin kesilmiş olması.
İlgilenen olursa özelden mesaj gönderebilirsiniz.

Eki Görüntüle 483866

yaaa üzüldüm şimdi inş barısırsınız yakının yokmu alıp getirsin bana bak yaaa insanın basına ne geliyorsa meraktan gelirmiş

Allah hayrını versin emiiiii
Koyun can derdinde kasap et derdinde...

Yok bacım ya...
En yakınım kocamla oğlum var bu memlekette.
Ne arkadaş ne dost ne de kapısını çalacak bir komşum var.
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız.....dın dın dınımmm dın dınımmm

Neyse az önce bana gitmiş cornetto in love alıp buzluğa koymuş.Akşama verince barışırız herhalde.
(ben de cornettoyu görünce hemen yelkenleri suya indirdim )

oooo Allah kimsenin kocasıyla arasının acılmasına izin vermesi turuncum bir cornettoya tav olcak kadar seviyosun kocanı anladım cnkü bende öyleyim bazen okadar cok kızıyorum diyorum barısmam bana bukadar laf etti yok affetmem bir geliyor iki laf ediyor sarılıyor ben eriyorum tamam diyorum nese konumuz degişmesn sen bugidişte yapana kadar karnın cıkar anlarsın turuncum

Hiç sorma yaaa.
Halbuki dün o kadar düşünmüştüm 1-2 gün konuşmayayım da anlasın hatasını diye ama bir türlü beceremiyom.

Bacım bak bana diye diye bu gidişle senin göbek çıkacak haberin ola

Canim ben ek gida durumunu sordum bana kesinle 6 .aydan once asla baslamiyacaksin dedi eee yani bende dusunuyordum ama sonra benim yavruya gore bunu soyledigine gore vardir belki bir bildigi dedim ...ki ben mama takviyeside yapiyorum demek cok elzem bir durum yok ...ins canim ins kilo almaya devam ederler daha dogrusu buyumeye devam ederler, saglik onemli tabiki cok sukur ama oglum bicirda kalmasin yaa ne biliyim bu onemli bence...benimkide gece pek yemez oldu, gunde bizde ortalama 3 kez kaka yapiyoruz , bence bu doyup doymamasi kilo alip almamasi ile cok baglantili degil yani bazi insanlar bile doyar ama kilo almaz cok hareket ettikleri icin yani bence olcu degil yaa bu kaka durumu , yok yaradi yok yaramadi uff cok karisik yaa bosver yaa bunlari cok dusunme biz en iyisi yiyebildikleri kadar yedirmeye calisalim ve onumuze bakalim

Turuncu ve Beykoz ikilisine seslendim;
Ayy kizlar varya yine gunundesiniz masallah, moralimi duzeltiyorsunuz allah razi olsun...ikili komedi gibi oldunuz iyi anlamada soyledim yanlis anlamayin hi .)

Kızlar size bir şey danışacağım,bayramda eşimin memleketine gideceğiz ve tabi İzmire gitmişken forumsuz da kalamam.Yalnız şimdi ben foruma falan gidip saatlerce dolanıyorum mağaza mağaza tbi bir de kızım için de dolanacağım.Şimdi önceden süt sağıp götürmem gerekiyor fakat nasıl taşıyacağım,aklıma küçük termosu dezenfekte edip sütü onda barındırmak geldi hem ısısını kaybetmez.Ama termosa konur mu bilemedim sizce ne yapayım?

Dışarı çıkacağım zaman genelde mama götürme taraftarıyım.Hava soğuk olsa muhafazası kolay olur ama sıcaklarda nasıl olur bilemiyorum.
Son günlerde internette kraft ısıyı koruyan termos gördüm.Kılıf gibi birşey herhalde.12 tl gibi bir fiyatı vardı.4 saat sıcaklığını koruyormuş ama ne kadar doğru bilemiyorum.

Valla canım biz çiçeği burnunda anneler eve tıkınıp kaldığımızdan ve düzensizleştiğimizden iyice sıkıldık ve en ufak kıvılcımla hemen patlıyoruz eşimize.Yani en azından son zamanlarda ben böyleyim.Ne yapayım kızlar EŞİM DE OLMASA KİMSEM YOK Kİ BENİMSözüm ona ailem bu şehirde yaşıyor fakat manevi anlamda bana hiç katkıları olmuyor en çok ihtiyaç hissettiğim zamanda hemde.Annem sadece doğumumda 3 gün kaldı sonra gitti ve daha gelmedi,ara ara arıyor sadece.Hep gelicem gelicem diyor sonraOysa ben onları o kadar çok seviyorum ki...Açıkçası annemin değerini doğumdan sonra daha iyi anlamama rağmen...Neyse bu konulara fazla girmek yaralarımı deşmek istemiyorum çünkü kızım için toparlanmam ve daha bir kontrollü olmam şart.Ne diyordum işte bu sıkıntıları bünyemde barındıdırken evde düşüne düşene bir bakıyorsun ki eşine sarmışsın.Sağolsun eşim de beni çok iyi anladığı için problem herneyse tatlıya bağlıyoruz hemen.Valla kızlar açılmayayım açılmayayım dedim ne yapayım konu konuyu açıyor ve bir bakıyorsun dolan içimi boşaltmak için yer arıyorum.Allaha şükür bunca sıkıntılarıma rağmen ben sütümün olamayacağından korkuyordum neyseki geldi.Öptüm hepinizi..

yok turuncum benim herif öle bir korunuyorki anlatamam ayıp olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…