canım 3 kilo almıs oglusun 3ayda yani her aya 1 kilo de tamam bence cok iyi ve minicik dogmus bebişin annesi iyi almıs az degil bence sen bizim söyledigimiz kilolara bakma dogum kilosu cok önemli kimi zaten kilolu doguyo o 7kgken senin ki 5 kilo bunun sebebide zaten kilolu dogması maasallah bebişine
hii anladim bu simdi dogru yaa test yapacakti
Yok canim, allaha sukur cunku bizde durumlar sakat bir ikinci hepten kotu bir fikir olur, gerci adamla sonradan aramiz duzelir mi bilmem ama yinede ben isi saglama aldim lohusa biter bitmez ben 3 aylik progestoran igne vurdurmaya basladim ama bosuna vurdurmusum cunku icraat yok be gulum
canım o igneyi daha önce yaptırıyormuydun yani gercekten koruyucumu sizin durumlar bozuktu biraz dimi canım
bana kullanışlı,ağır olmayan bebek arabası önerir misiniz?
Sagol canim yaaa uc ay gecti ve hic umidimi kaybetmeden kilo almasi ve buyumesi icin ugrastim ve halanda ugrasiyorum , zamanla yoruldum galiba ve umitsizlige dusmeye basladim..biz halan newborn kiyafetleri giyiyoruz yani 0-3 aylik kiyafetler bile halan buyuk geliyor , kilo almasi hadi bir tarafada boyu pozuda ufak yaa ne diyim ben bu cocugu sanki harciyorum gibi geldi bana, yazik yavrucuguma ne yapsam iyi gelir hi:26:belki Tr de buyur biraz, hava degisimi falan iyi gelir di mi
Yavrucuklar artik cok az kilo almaya basladilar, biz bugun gittik kilosunu olcturmeye benim oglan resmen yerinde sayiyor, gidim gidim kilo aliyor deli olucam ..minik dogdu ancak diyerek kendime moral veriyordum ama bugun resmen moralen beni yere yapistirdi resmen.Kilo alamasinin sebeplerinden biri cok hareketli heralde habire tepinen bir bebek nasil alsin ki kilo, isi gucu oyun kol ve bacaklari durmuyor ki veledin deli ediyooo benidogdugunda 2430 kg idi simdi ancak 5400kg olmus nasil sizce kizlar , ben daha ne yapiyim bu cocuguda kilo alsin..korkuyorum hep boyle bicirik kalcak diye:18:
turuncuuuuuuuuuuuu nerdesiiinnnnnnnnnnnnnn gııııııı
Yavrucuklar artik cok az kilo almaya basladilar, biz bugun gittik kilosunu olcturmeye benim oglan resmen yerinde sayiyor, gidim gidim kilo aliyor deli olucam ..minik dogdu ancak diyerek kendime moral veriyordum ama bugun resmen moralen beni yere yapistirdi resmen.Kilo alamasinin sebeplerinden biri cok hareketli heralde habire tepinen bir bebek nasil alsin ki kilo, isi gucu oyun kol ve bacaklari durmuyor ki veledin deli ediyooo benidogdugunda 2430 kg idi simdi ancak 5400kg olmus nasil sizce kizlar , ben daha ne yapiyim bu cocuguda kilo alsin..korkuyorum hep boyle bicirik kalcak diye:18:
canım olmazmı olursunda turuncucum test yapcaktı gebelik testi onun sonucunu bekliyorum bakalım ne oldu sendede varmı böle durum
üzülme maşallah bebişinin kilosu güzel bence.... her 1 kilo sayılır.. benim kızım 3480 doğdu şimdi 5460dr da ek olarak mama verdi... ama benim kızım son bir haftadır gündüzleri nerdeyse hiç emmiyor, senin bebiş gibi çok hareketli, birde günde 3 kez kaka yapıyor, büyükler süt yararsa bebek kaka yapmaz diolar moralim hepten bozuluyor. dr mama verdi die çok üzülüp ağladım. gece denedim almadı, gündüzde biberonu emmedi, bende kaşıkla verdim, 30cl yarısı içeri yarısı dışarı oldu yavaş yavaş arttırıcam. 4. aydan sonra da ek gıdalara başlıcaz dedi meyve ve yoğurt ilk önce, alıştırma yapıcaz, yoğurde sen evde yap dedi... umarım kilo alımı devam eder....
Biri bana mı seslendiiiii
Tatlım doğum kilosuna göre iyi bence yaa.Bak Kayra 3190 doğdu,3 aylık kontrolünde 6300 idi.Yani 3 kilo 100 gr anca almış.
Seninkide 3 kilo almış..Yani kafana takma derim.Zamanla toparlar
Ek gıdaya geçince de dayarsın pirinçli mamaları,daha da tombiş olur.
Yok bacım test mest yapamadım daha.
Herifle atıştık dün
Kendisine küs olduğum için söyleyemedim bugün test almasını
yaaa üzüldüm şimdi inş barısırsınız yakının yokmu alıp getirsin bana bak yaaa insanın basına ne geliyorsa meraktan gelirmiş
Allah hayrını versin emiiiii
Koyun can derdinde kasap et derdinde...
Yok bacım ya...
En yakınım kocamla oğlum var bu memlekette.
Ne arkadaş ne dost ne de kapısını çalacak bir komşum var.
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız.....dın dın dınımmm dın dınımmm
Neyse az önce bana gitmiş cornetto in love alıp buzluğa koymuş.Akşama verince barışırız herhalde.
(ben de cornettoyu görünce hemen yelkenleri suya indirdim)
oooo Allah kimsenin kocasıyla arasının acılmasına izin vermesi turuncum bir cornettoya tav olcak kadar seviyosun kocanı anladım cnkü bende öyleyim bazen okadar cok kızıyorum diyorum barısmam bana bukadar laf etti yok affetmem bir geliyor iki laf ediyor sarılıyor ben eriyorum tamam diyorum nese konumuz degişmesn sen bugidişte yapana kadar karnın cıkar anlarsın turuncum
üzülme maşallah bebişinin kilosu güzel bence.... her 1 kilo sayılır.. benim kızım 3480 doğdu şimdi 5460dr da ek olarak mama verdi... ama benim kızım son bir haftadır gündüzleri nerdeyse hiç emmiyor, senin bebiş gibi çok hareketli, birde günde 3 kez kaka yapıyor, büyükler süt yararsa bebek kaka yapmaz diolar moralim hepten bozuluyor. dr mama verdi die çok üzülüp ağladım. gece denedim almadı, gündüzde biberonu emmedi, bende kaşıkla verdim, 30cl yarısı içeri yarısı dışarı oldu yavaş yavaş arttırıcam. 4. aydan sonra da ek gıdalara başlıcaz dedi meyve ve yoğurt ilk önce, alıştırma yapıcaz, yoğurde sen evde yap dedi... umarım kilo alımı devam eder....
Kızlar size bir şey danışacağım,bayramda eşimin memleketine gideceğiz ve tabi İzmire gitmişken forumsuz da kalamam.Yalnız şimdi ben foruma falan gidip saatlerce dolanıyorum mağaza mağaza tbi bir de kızım için de dolanacağım.Şimdi önceden süt sağıp götürmem gerekiyor fakat nasıl taşıyacağım,aklıma küçük termosu dezenfekte edip sütü onda barındırmak geldi hem ısısını kaybetmez.Ama termosa konur mu bilemedim sizce ne yapayım?
Hiç sorma yaaa.
Halbuki dün o kadar düşünmüştüm 1-2 gün konuşmayayım da anlasın hatasını diye ama bir türlü beceremiyom.
Bacım bak bana diye diye bu gidişle senin göbek çıkacak haberin ola
Hiç sorma yaaa.
Halbuki dün o kadar düşünmüştüm 1-2 gün konuşmayayım da anlasın hatasını diye ama bir türlü beceremiyom.
Bacım bak bana diye diye bu gidişle senin göbek çıkacak haberin ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?