2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben hepinizi sewiyorum sevgi paylaştıkça büyürr....
hepinizi kucaklarımmm kocaman öpücük yollarrrıımmmmm

rahat canım ilk başta çeker kafasını ağlar falan ama alışıyor... asya şimdi kıpırdamıyo çekerken kaçış yok biliyor:)
hatta bazen ağla kızım diyorum böcükler daha rahat çıkıyor:)

biyologcum bunu duymak cok güzel güne böle baslattın ya Allah yüzünü hep güldürsün hayatımmm

mersi şekerimmmm

Haklisin cnm. Bebislerimizi guzelce toparlayalim da oyle gelsin 2.ler yaaa. Gelirlerse de basimizin ustunde yerleri var o ayri.
Spiral taktirmayi dusunuyorum 6.ay bir bitsin de.
Korkuyorum valla sadece kondom yetmeyecek diye :s

canım ya bütün özel hayatlarımız ortada:)
bende acıyo macıyo falan yazmıştım süperiz ya ne güzel:)
bende spiral düşünüyorum walla insanın ödü patlıyo..
hamile kalmak neyse de sez. olduk ara vermek lazım....
şimdi erken hamile kalsak ne olcak yanii bilen varmı acabaaaaa

cnm bana böyle şeyler okutmayın yoksa atıcam kendimi camdan...
gece 2 saatte bir kalkıyorum artık yeter diyorum sabaha karşı...
bazen 4-5 saat uyudugu oluyor ama bazen çok nadir...

gündüzleride aynı şekilde şuanda sallıyorum mesela bir yandan uyutana kadar mahvoluyorum hemen kalkıyo...

bu çocuk beni kesin delirtcek yahuuu bana uyuyo demeyinnnn:)

Son düzenleme:
merhaba kızlar hepinizi tebrik ediyorum öncelikle sağsağlim bebişlerinize kavuştunuz bende haziran 2012 annesiyim birhafta daha erken gelseydi mayıs annesi olacaktım elimde bu kanguru var kızıma aldım tertemiz 4 -5 kez kullandım sevmedi

2.EL CHİCCO KANGURU SIFIR GİBİ ÜSTELİK KARGO MASRAFI YOK - Chicco Bebek Kanguru sahibinden.com'da - 95665216 burda ürünün kendi fotoğraflarıda var bakabilirsiniz burdanda mesaj yollayabilirsiniz
sizdende kanguru almak isteyen olbileceğini düşünüyorum almak isterseniz boşuna sıfırına para vermeyin ilgilenenler özel mesaj atabilir yada bu gönderiyi beğenirseniz ben size özelden mail adresimi yollarım

asyanın poposunu her kakada muhakkak yıkıyorum ona rağmen sabah hafif pütürlenmişti poposu kızarıklık falan yoktu...
güzelce kremledim yine her zamanki gibi kuru tutup arada havalandırıyorum...
baktım şimdi kızarmış iyice... eğer önüne geçemezsem artar ve önlemek çok zor olur...

şimdi güzelce zeytinyağı sürdüm...
alt açma naylonunun üzerine pamuklu bez yaydım bezini çıkarıp yatırdım iyice havalansın diye...
önerebileceğiniz bir çözüm warsa lütfen yazın ki ilerlemeden geçireyim bu işi...

bepanten pudra bebek yağı zeytin yağı pişik kremi hangisinden hızlı çözüm alırım?????

biz antibiyotik kullanirken olmustuk,zyagini dr onermedi,zyagi pisik olmadan once kullanilirmis,pisik basladiktan sonra surersek daha da arrtirirmis,o bolgeyi kuru tutmak gerekirmis cunku.bepanthen ve trosyd onermisti.cok gecmis olsun

Desitin yuzde40 cinko oranliyi dene muhakkak
Pisik gibiyse bunu hafif kizariklik varsa sadece yuzde 10cinkolusunu

Ben unibaby yag suruyorum her seferinde masallahimiz var

asya pek de masum duruyor resimlerinde, evde buna dönüyor demek ..
bizde gündüz öyleyiz canım yaa, belki gündüz yorulduğundan gece iyi uyuyor bilemiyorum, ne bilim seninki beklenen durum ama böyle deliksiz akşamdan sabaha kadar uyuması tuhaf gibi :44:

geçmiş olsun canım.. valla sıcakta ben sık sık çişini de yapsa bezini değiştiriyorum.. ve hemen her bezlemede krem kullanıyorum.. bizde pişik yok ama ünlü desitin krem almıştım, onu hiç kullanmadım ama pişiğe çok faydalı olduğunu duyunca evde bulundurayım demiştim.. hemen geçer umarım..

Benimki de ayni canim. Dun gece telsizi acik birakmistim yanimizdaymis gibi olsun diye. Uyaniyor parmaklarini emiyor sapir supur ama aglayip aciktim meme ver be kadin demiyor
Dedigin gibi 9 saati buluyor bu sekilde
Bu ay hic mama da vermedim bakalim bu hafta tatil oncesi kontrole goturdugumde kilo durumuna gore geceleri uyandirmaya baslayacagim

Cnm annenin yumusamasina sevindim sadece cesarete ihtiyaci varmis demek ki

aynı valla, parmaktan süt gelecek sanki 1-2 gecedir eline eldiven takıyorumki gece acıkırda uyanırsa elini emmesin, ağlasın diye.. yine ağlamıyor.. bu ay kaç gr almış olacak bende merak ediyorum.. gece uyandırmadan emziriyorum ben, uyanmıyor ama karnı aç olduğu için ağzını açıp, emiyor ..

Tatlim eldivene dikkat et Allah korusun bogazina fln kacmasin
Ben yataginda hicbirsey birakmiyorum oyuncaklardan baska
Birkacd efa dolanmis halde yakalayinca korktum :18:

hametan pişik kremi..kutusu sarı olan..ben onu kullanmıştım...gayet iyiydi sonuç..

biz antibiyotik kullanirken olmustuk,zyagini dr onermedi,zyagi pisik olmadan once kullanilirmis,pisik basladiktan sonra surersek daha da arrtirirmis,o bolgeyi kuru tutmak gerekirmis cunku.bepanthen ve trosyd onermisti.cok gecmis olsun

cnm evde bepanten var ama normal bepanten bizim kullandığımız ondansa onu süreyim... nette okudum z.yağını hafif ılıtıp asidini alıyormuş uygulayın diyor...
bepanten korktum zarar verir diye..

bizde antibiyotik kullanıyoruz bugün son günüydü... ilaç ishal yaptı sık sık az az kaka yapıyor 7 gündür ondan oldu mutlaka..

normal bepanten dimi cnm bebekler için fln varmı diye sordum

Desitin yuzde40 cinko oranliyi dene muhakkak
Pisik gibiyse bunu hafif kizariklik varsa sadece yuzde 10cinkolusunu

Ben unibaby yag suruyorum her seferinde masallahimiz var

hafif kızarıklık... sabah poposunu yıkarken baktım minik bir pürtülenme vardı kızarıklık yoktu...
yıkadım öğlen yağladım uyuttumm baktım kıpkırmızı olmuşşş
aldırayım bari eşime akşam gelirken alsın..
ben her seferinde sürmüyorum gece sürüyorum sabaha kadar bez değişmediği için...
banyodan sonra yağlıyorum gündüzde bir kere daha sürüyorum ama ilaç yaptı ya...
onca bez değiştirdim pişmemişti...

:)
bende cnm sık sık değiştiriyorum günde ortalama 10 bez değişiyor...
azıcıkta olsa anında değiştiriyorum...
umuyorum geçer..

teşekkürler cvplarınız için hemen bir desitin aldırayım ve o gelene kadar bepanten uygulucam altı açık yatıyor şuanda pamuklu beze yatırdım...

kızlar birde forumlarda travazol krem okudum...
şuanda iltihaplı akıntı için kullanıyorum ben elimde var yanii
duyan varmı:)

bu arada açık bırakıp z.yağı sürmüştüm kızarıklığı gitmiş... şimdi de bepanten uyguladım...:)

Son düzenleme:
canım bende aynı sorunları yaşıyorum..feyzanurum ilk ay 1 kilo almasına rağmen ikinci ay(bu arada kırkımız çıkmadan 24 sa yol geldik memleketimize tatile hava değişimim de etkili oldu) sadece 300 gr almış oldu..dr da ek olarak mama ver dedi..zorla morla vermeye çalışıyorum bende ama öyle adam gibi bi mama yediği yok. üstelik gündüzleri emmemek için resmen direniyor 2-3 dk emiyor tam süt iniyor gelmeye başlıyor basıyor çığlığı yemek istemiyor acaba hızlı geliyor da ondanmı yemiyor diye düşününp mememi makaslayıp ayar vermeye çalışyorum gene emmiyor..mama emiyor acık biberondan onu da 30 cc zor bitttiriyorum. gündüz yarı aç yarı tok yorgun bi şekilde gün bitiyor..gece de uyku serseminden midir nedir emiyor sorun yapmıyor gecen ne emzirirsem o...ben de onun uyanmasını beklemeden 2-3 saatte bir emziriyorum göğsümü ağzına verince emiyor gözler kapalı...bu ay bende merak ediyorum kilo durumu ne olacak diye çok canım sıkılıyor...
ben de ben de. hiç adet olmadım daha...
doğum yaptıktan sonra daha bende hiç adet olmadım kızlar...
canım, gerçi kızlarda cevaplamışlar..ben serum fizyolojikten sonra otribebenin burun aspiratörüyle çekiyorum öyle olunca çok güzel temizleniyor...
canım yaaa aynen...benim de bu ayın 22 si falan doğum iznim bitiyor...sonra 20 gün yıllık izninden kullanacam sonra işe başlamam gerek ama aynı duyguları bende yaşıyorum nasıl emanet edicem kime güvenecem...üstelik tayin durmumuz olmazsa doğuya dönmek zorundayız orda kimi bulacam hiç bilemiyorum düşününce başıma ağrılar giriyor...ücretsiz alsam tek maaşla olmayacak gibi bizimde dünya kadar ödemelerimiz var....
canım ben de gündüz emdiremediğim için bu aralar emmeyi redddiyor resmen gece 2*3 saatte bir uyanıp ağlamasına fırsat tanımadan emziriyorum uyku arası emzirebildiğim kadar emziriyorum napimm...

geçmiş olsun canım bepanten iyidir her alt açmada sürebilirsin pişik olmasa bile ama çok ince bi tabaka olarak sür fazla sürme...

bu arada kızlar siz mama kutularını nerde muhafaza ediyorsunuz...malum havalar çok sıcak zaten mutfak desen yemek pişerken hamama dönüyor resmen bu şartlarda bozulur gibime geliyor benim...ben de işkillendim bi kaç gündür buzdolabında muhafaza etmeye başladım siz napıyorsunuz bu konuda...

hem mama verip hem de emzirenler; sizin bebeişler ne kadar mama içiyorlar bi kerede ve günde kaç kez bu şekilde devam ediyorsunuz...

Son düzenleme:

bende hem emzirip hemde mama veriyorum... bendeki durum şöyle, sabahları bi sorun yok maşallah ama akşama kadar göğüsler sönüyo ayıptır söylemesi, bizim kızda ağzına dolu dolu gelmeyince sinirleniyo ve oyüzden ememiyo... bu durum söz konusu olduğunda mama veriyorum, yani her akşam olmuyo... verdiğimdede en fazla 120ml oluyo...

bu arada bende artık buzdolabına koycam mamayı... gerçekten çooooookkkk sıcak ve nemli bi hava var

Canım Kayra sünnet döneminde pişik olunca doktor travacort isimli kremi yazmıştı.Zannedersem o da travazol gibi bir krem.
Doktora elimde hametan,sudocrem tarzında pişik kremlerinin olduğunu söylemiştim.Bunun üzerine doktor o kremlerin pişik önleyici olduğunu,oluşmuş pişiği bu kremin daha iyi geçirdiğini söyledi.Hakikaten de öyle oldu.Ertesi gün belirgin derecede iyileşmişti.

Ben de gece 1 biberon veriyorum.110 cc hazırlıyorum ama 100 anca içiyor.
Mamayı serin ve kuru bir yerde muhafaza etmek gerekiyor.Ben mutfakta dolabın içerisinde tutuyorum.
Sorun olacağını sanmıyorum.
Eğer nemlenseydi zaten görüntüden belli olurdu.

canım 120ml gün boyu toplam mı yoksa bir kerede mi verdiğin miktar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…