2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben bu hafta başına kadar sadece anne sütü veriyordum, ama dr kilo alımının az oldğunu söyleyerek mama verdi günde 120 ml verebilirsin dedi ama kızım biberonu hiç tutmuyor ben ağzına damlatıyorum zorla, dün ilk kez vermeye başladım alışsın die 30ml olarak 2 kez verdim. yaklaşık 10 gündür memeyi gündüz neredesye hiç emmiodu sanırım birazda o yüzden kilo almadı sadece 400 gr aldı bu ay, bugun de daha 30 ml verdim. ben de sizlere sormak istiyorum biberona nasıl alıştırdınız.... hiç tutmuo benim cimcimemmm :)))

Tam sonucu yazacakken top patladı

Eveeet işte beklenen o an....
Turuncu 50 gündür adet görmeyince testi yapar ve sonuçççç ....:111:

NEGATİF

Herifimi tebrik ediyorum

Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyor ve yola çirkin prens Kayramla devam ediyorum

Son düzenleme:

yaaaaa turuncu negatif beklemiyordummm ben acıkcası olsun bidahaki adet gecikmesine

harika yaaaa....
herifimi tebrik ediyorum diyen turuncuya
birdahaki adet gecikmesine diyennn beykozaaaa
her foruma girdiğimde her yazdığınızı okuyup sesli kahkahalarla gülen bana alkış istiyorummm....
öldüm yine gülmekten yaaaa

Valla ben de çok eğlendim
Mayıs anneleri olarak depresyonun eşiğine gelmiştik.
Arada iyi gidiyor böyle gır gır şamata.

Valla ben de çok eğlendim
Mayıs anneleri olarak depresyonun eşiğine gelmiştik.
Arada iyi gidiyor böyle gır gır şamata.

evetttt evettt cok güzeldi herkezi öpüyorum kocam cagırıyor sürekli basındasın diyo kırcak kafamı geliyorum kocacıımmmm

Son düzenleme:
Kızlar bende Mayıs'ın 3. De oglusumu kucağıma aldım. Gecen hafta Dr kontrole gittim. Süt verdigim sürece adet görmeyebilirmisim. Bu ne kadar doğrudur anlamadım.

evetttt evettt cok güzeldi herkezi öpüyorum kocam cagırıyor sürekli basındasın diyo kırcak kafamı geliyorum kocacıımmmm

Aman ha kirmasin hatta seni buralardan ayri koymasinda, o bilmez tabiii senin burdaki hizmetlerini oyle konusuyoo iste ..

Kizlar artik formumuz super mayis anneleri olmus, valla sabah gittim aksam geldim ki ooo muhabbet salmis tavan yapmis resmen ..allah muhabetimizi ve nesemizi bol etsin ins.

Biyolog; canim gecmis olsun Asyanin totosu mu pismis ayy kiyamam yavrucuga, bir turlu sikintidan alamadi guzellik yaa sen cevsani takiverdin mi, eger takmadin sa takiver canim ve mumkunsede oku cok ise yariyor, gercekten koruyorda herseyden ozellikle nazardan ve kem gozlerden
Benim pisik olmasin diye kullandigim krem sudocrem ama bu pisik onleyici yani pisik gecirici degil bildigim kadari ile, ise yarar mi bilemem ama pisik gectikten sonra sana gozum kapali sudocrem onerebilirim cok iyi bir krem..

Turuncu canim sana koca bir gecmis olsun bir oh dedim senin adina valla eger sonuc pozitif ciksa idi valla cok zor olurdu daha Kayra cok minik ve annesine cok ihtiyaci var ,bence hayirli olmus bu sonuc cok sukur ..

Belki bende dahil olurum diye düşünmüştüm cnm kim var peki aktif olan bilgin yok mu?

Belki bende dahil olurum diye düşünmüştüm cnm kim var peki aktif olan bilgin yok mu?

Sadece tanidigim bir kac kisi var, onlarda online degil suan bu yuzden sana yardimci olamuyacagim uzgunum ..ama sen yinede arada bir gel sor mutlaka cikar birileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…