ben bi türlü bi denge tutturamadım...gündüz memeyle boğuşuyor emmemek için süt olduğunda bile..mama veriyorum çok az içiyor 30-45 falan..daha fazla mümkün değil içmiyor..iştahsız mı acaba? bi de bu gündüz emmeme olayı birkaç gündür var..acaba biberona mı alışıyor da yavaş yavaş ondan mı memeyi istemiyor? bırakacak diye çok korkuyorum...hem emzirme hem mama Feyzanurum yeterli besin alabiliyormu diye hiç emin olamıyorum...aslında sağıp versem miktar belli olur ama memeden de ayırmak istemiyorum şimdilik..zaten işe başlayınca az emdirebileceğim..o bağı hemen kesmek istemiyorum yaaaaaa...gözüme çok zayıf gözüküyor...
burdayım gezmeye cıkmıstım bacım sanki sacımı basımı yolcak gibi konusuyon gııı kacasım geldiiii
bende çok merak ediyorum, :))))
Beykoozz görüyon demi bacım,forum ahalisi dört gözle sonucu bekliyo.Şu test sevdası yüzünden ne halde geldi forum
Tam sonucu yazacakken top patladı
Eveeet işte beklenen o an....
Turuncu 50 gündür adet görmeyince testi yapar ve sonuçççç ....:111:
NEGATİF
Herifimi tebrik ediyorum
Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyor ve yola çirkin prens Kayramla devam ediyorum
yaaaaa turuncu negatif beklemiyordummm ben acıkcası olsun bidahaki adet gecikmesine
harika yaaaa....
herifimi tebrik ediyorum diyen turuncuya
birdahaki adet gecikmesine diyennn beykozaaaa
her foruma girdiğimde her yazdığınızı okuyup sesli kahkahalarla gülen bana alkış istiyorummm....
öldüm yine gülmekten yaaaa
Valla ben de çok eğlendim
Mayıs anneleri olarak depresyonun eşiğine gelmiştik.
Arada iyi gidiyor böyle gır gır şamata.
evetttt evettt cok güzeldi herkezi öpüyorum kocam cagırıyor sürekli basındasın diyo kırcak kafamıgeliyorum kocacıımmmm
evetttt evettt cok güzeldi herkezi öpüyorum kocam cagırıyor sürekli basındasın diyo kırcak kafamıgeliyorum kocacıımmmm
Slm mayıs anneleri bende nisan annelerindenim. xxxxxxxxxxxxx
Aman ha kirmasin hatta seni buralardan ayri koymasinda, o bilmez tabiii senin burdaki hizmetlerini oyle konusuyoo iste ..
Belki bende dahil olurum diye düşünmüştüm cnm kim var peki aktif olan bilgin yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?