2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben bi türlü bi denge tutturamadım...gündüz memeyle boğuşuyor emmemek için süt olduğunda bile..mama veriyorum çok az içiyor 30-45 falan..daha fazla mümkün değil içmiyor..iştahsız mı acaba? bi de bu gündüz emmeme olayı birkaç gündür var..acaba biberona mı alışıyor da yavaş yavaş ondan mı memeyi istemiyor? bırakacak diye çok korkuyorum...hem emzirme hem mama Feyzanurum yeterli besin alabiliyormu diye hiç emin olamıyorum...aslında sağıp versem miktar belli olur ama memeden de ayırmak istemiyorum şimdilik..zaten işe başlayınca az emdirebileceğim..o bağı hemen kesmek istemiyorum yaaaaaa...gözüme çok zayıf gözüküyor...

Doğumdan sonra ilk kez girebiiyorum topike. Valla hayran kaldım size tam gaz devam ediyorsunuz. Gazdı, uykusuzluktu, aşıydı falan derken yeni yeni toparlanıyorum. Çocuk uyurken şu işimi yapayım ya da kestireyim diyorum o yüzden uzun zamandır giremedim. Umarım sizler ve bebişleriniz iyidir. Öpüyorum hepinizi ve minnakları

Ben mustelanın pişik kremini kullanıyorum çok iyi ama fiyatı biraz pahalı .Ara ara da zeytinyağı sürüyorum ve çok sık altını değiştiriyorum canım. Şimdiye kadar pişik problemim olmadı çok şükür.

canım kaç kilo şuanda feyzanur ?
Yani hem meme almıyor hemde mamayı 30-45 arası içiyorsa çok az içiyor demektir.
Haftalık sağlık ocağına götürüp kilo kontrolü yapabilirsin.

canım ben günde 1 kez uykuya rahat geçsin diye(tüm gün emdiği için göğüslerimde süt kalmamış oluyor çok sinirleniyor)100 ml 3 kaşık mama veriyorum milupa denedim 120 ml de bırakıyor...bu kadar...gece 3 gibi kalkıp bir göğsümü 5 gibi kalkıp diğer göğsümü emiyor daha da uyumuyor sonra istedikçe memeye devam....

bepanten zararlımı diye sormuşsunya ben hiç düşünmedim bunu benimkinin gıdığı kızarıyordu hemşire verdi süper bişi ama sürüyosun hemen geçiyo yüzünde bi kızarıklık görsemde hemen sürüyom geçiyor benim oğlan çok kızarıp bozarıyorda niveanınkini doğdugundan beri kullanıyorum pişik kremini ama elime bepanten geçerse onuda sürüyorum

Merhaba arkadaşlar...Bugün 3. tetenoz aşımı yaptırmaya gittim ,(gitme saatim süt sagma saatime göre ayarlandı) hemen işimi bitirip döndüm,baktım kızım sağmama izin vermiyor birazda uykusu vardı ayagıma koydum bi yandan sallıyorum bi yandanda sağıyorummDerken kapı ısrarla çalmaya başladı,internetten kızım için birşeyler sipariş etmiştim o gelmiştir diye hemen kızımı kucağıma aldım açtım kapıyı megersem yanlış çalmışlar alt daireye gelmişler bu arada kızım uyandı ve salona bi girdim pompa devrilmiş süt dökülmüş tam bir ögün sütüm dökülmüş Ne hissettiğimi sütü çok az olupta sağarak zola bebeğini besleyen anneler daha iyi anlarlar.Resmen oturdum yere hıçkıra hıçkıra ağladım,sonra kızım için toplandım geri kalanı sağdım kızıma içirdim gazını çıkarırken hepsini kustu

ben günde 3 kere sürmüştüm.

canııııımmmmmm ....
seni çoooook iyi anlıyorummm.
sütümün yeni arttığı zamanlarda 80 cc sağmıştım.heyecanla anneme göstermeye getiriyordum ki paatttttt elimden düşürdüm...
o an içim cızzzzz etmişti...
o gün bugündür iki kat dikkat ediyorum.bir damlasını bile ziyan etmemeye çalışıyorum.
bu da bizim imtihanımız işte...

Evet ben de mustelanın pişik kremini kullanıyorum çok da memnunum,biyolog arkadaşıma tavsiye ederim.

Ay canım sen anlatınca içim cız etti valla,bir ara ben de süt sağarken eşime uzattım kapağını kapatıp dolaba koysun diye ne oldu dersiniz tabiki elinden düşürdü döküldü hepsi.iNANIN O KADAR ÜZÜLDÜM Kİ,KIZIMIN RIZKI DÖKÜLDÜ DİYE SİTEM ETTİM EŞİME O DA ÜZÜLDÜ TABİ.aRTIK BEN DE TURUNCU GİBİ ÇOK DİKKATLİYİM BU KONUDA.Sağlık olsun canım...
Bu arada benim kız da sabah gene mamadan sonra kustu artık ne yapacağımı şaşırır oldum.

Canım ya seni çok iyi anlıyorum kızımı bazen bir savaş halinde emzirmeye çalışıyorum almak istemediğinde boşa akıyor bir damlasına bile içim gidiyor senin bu kadar üzülmen çok normal. İnşallah sütün artar da bol bol emzirirsin kuzucuğunu.

canım benim kıza oldumu saf zeytinyağı sürüyorum hemen 1 güne geçiyor tavsiye ederim

canım benim kız 1. ayından sonra geceleri doktorum kilo alımıda iyi tabi uyandırma dedi benim kızda uyandırmasam aynen 8 9 saati buluyo geceleri ama ben 9 da yatırıyoum gece 3 te uyandırmadan uykusunda gee emziiriyorum sonra bidaha sabah 9 da uyandığı znm. gerçi benim kızım bayağı bi uykucu gündüz 1 saat oynuyoruz 2. saatte uykusu geliyo 1 saat kesitirıyo hemen şekerim doktora bile çok uyuyo benimki acana bişymi var dedim yok daha neler millet uyusun diye gözünün içine bakar çocuğunun sen bunu takıyosun diyo ne yapalım işte annelikkkkk

okurken bile üzülmüşken, senin nasıl üzüldüğünü düşünmek bile istemiyorum.... umarım sütün artar da bu sıkıntıdan kurtulursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…