Ben de gece 1 biberon veriyorum.110 cc hazırlıyorum ama 100 anca içiyor.
Mamayı serin ve kuru bir yerde muhafaza etmek gerekiyor.Ben mutfakta dolabın içerisinde tutuyorum.
Sorun olacağını sanmıyorum.
Eğer nemlenseydi zaten görüntüden belli olurdu.
asyanın poposunu her kakada muhakkak yıkıyorum ona rağmen sabah hafif pütürlenmişti poposu kızarıklık falan yoktu...
güzelce kremledim yine her zamanki gibi kuru tutup arada havalandırıyorum...
baktım şimdi kızarmış iyice... eğer önüne geçemezsem artar ve önlemek çok zor olur...
şimdi güzelce zeytinyağı sürdüm...
alt açma naylonunun üzerine pamuklu bez yaydım bezini çıkarıp yatırdım iyice havalansın diye...
önerebileceğiniz bir çözüm warsa lütfen yazın ki ilerlemeden geçireyim bu işi...
bepanten pudra bebek yağı zeytin yağı pişik kremi hangisinden hızlı çözüm alırım?????
ben bi türlü bi denge tutturamadım...gündüz memeyle boğuşuyor emmemek için süt olduğunda bile..mama veriyorum çok az içiyor 30-45 falan..daha fazla mümkün değil içmiyor..iştahsız mı acaba? bi de bu gündüz emmeme olayı birkaç gündür var..acaba biberona mı alışıyor da yavaş yavaş ondan mı memeyi istemiyor? bırakacak diye çok korkuyorum...hem emzirme hem mama Feyzanurum yeterli besin alabiliyormu diye hiç emin olamıyorum...aslında sağıp versem miktar belli olur ama memeden de ayırmak istemiyorum şimdilik..zaten işe başlayınca az emdirebileceğim..o bağı hemen kesmek istemiyorum yaaaaaa...gözüme çok zayıf gözüküyor...
bu arada kızlar siz mama kutularını nerde muhafaza ediyorsunuz...malum havalar çok sıcak zaten mutfak desen yemek pişerken hamama dönüyor resmen bu şartlarda bozulur gibime geliyor benim...ben de işkillendim bi kaç gündür buzdolabında muhafaza etmeye başladım siz napıyorsunuz bu konuda...
hem mama verip hem de emzirenler; sizin bebeişler ne kadar mama içiyorlar bi kerede ve günde kaç kez bu şekilde devam ediyorsunuz...
cnm evde bepanten var ama normal bepanten bizim kullandığımız ondansa onu süreyim... nette okudum z.yağını hafif ılıtıp asidini alıyormuş uygulayın diyor...
bepanten korktum zarar verir diye..
bizde antibiyotik kullanıyoruz bugün son günüydü... ilaç ishal yaptı sık sık az az kaka yapıyor 7 gündür ondan oldu mutlaka..
normal bepanten dimi cnm bebekler için fln varmı diye sordum
bepanthen merhem canim,bizim kullandiklarimizdan.buarada ben normal zamanda desitin(mor renkli olan) kullaniyorum,o pisik onleyici bi krem.Antibiyotik yapmistir buyuk ihtimal.travazolun etken maddesi trikonazol mu?bize onerdigi trosydin etken maddesi trikonazolmus.
Canım Kayra sünnet döneminde pişik olunca doktor travacort isimli kremi yazmıştı.Zannedersem o da travazol gibi bir krem.
Doktora elimde hametan,sudocrem tarzında pişik kremlerinin olduğunu söylemiştim.Bunun üzerine doktor o kremlerin pişik önleyici olduğunu,oluşmuş pişiği bu kremin daha iyi geçirdiğini söyledi.Hakikaten de öyle oldu.Ertesi gün belirgin derecede iyileşmişti.
saol cnm baktım etken maddeleri aynı evet aynı kremler...
ne kadar sür dedi sana günde...???
ben kendime kullandığımdan miktarını kestiremedim zarar vermiyim birde diye gerçi üçte biri emiliyormuş yaaa
bende chicco pişik kremi kullanıyorum ama oluşmuş pişiğe imkanı yok etki etmez...
antibiyotik kullananlar duysunda önlem alsınlar... pıt pıt sürekli kaka yapıo damla damla...
çok temiz tutuyorum altını ama ihmal etmişim demek kii
asyanın poposunu her kakada muhakkak yıkıyorum ona rağmen sabah hafif pütürlenmişti poposu kızarıklık falan yoktu...
baktım şimdi kızarmış iyice... eğer önüne geçemezsem artar ve önlemek çok zor olur...
alt açma naylonunun üzerine pamuklu bez yaydım bezini çıkarıp yatırdım iyice havalansın diye...
önerebileceğiniz bir çözüm warsa lütfen yazın ki ilerlemeden geçireyim bu işi...
bepanten pudra bebek yağı zeytin yağı pişik kremi hangisinden hızlı çözüm alırım?????
saol cnm baktım etken maddeleri aynı evet aynı kremler...
ne kadar sür dedi sana günde...???
ben kendime kullandığımdan miktarını kestiremedim zarar vermiyim birde diye gerçi üçte biri emiliyormuş yaaa
bende chicco pişik kremi kullanıyorum ama oluşmuş pişiğe imkanı yok etki etmez...
antibiyotik kullananlar duysunda önlem alsınlar... pıt pıt sürekli kaka yapıo damla damla...
çok temiz tutuyorum altını ama ihmal etmişim demek kii
Merhaba arkadaşlar...Bugün 3. tetenoz aşımı yaptırmaya gittim ,(gitme saatim süt sagma saatime göre ayarlandı) hemen işimi bitirip döndüm,baktım kızım sağmama izin vermiyor birazda uykusu vardı ayagıma koydum bi yandan sallıyorum bi yandanda sağıyorummDerken kapı ısrarla çalmaya başladı,internetten kızım için birşeyler sipariş etmiştim o gelmiştir diye hemen kızımı kucağıma aldım açtım kapıyı megersem yanlış çalmışlar alt daireye gelmişler bu arada kızım uyandı ve salona bi girdim pompa devrilmiş süt dökülmüş tam bir ögün sütüm dökülmüşNe hissettiğimi sütü çok az olupta sağarak zola bebeğini besleyen anneler daha iyi anlarlar.Resmen oturdum yere hıçkıra hıçkıra ağladım,sonra kızım için toplandım geri kalanı sağdım kızıma içirdim gazını çıkarırken hepsini kustu
canım 120ml gün boyu toplam mı yoksa bir kerede mi verdiğin miktar?
Evet ben de mustelanın pişik kremini kullanıyorum çok da memnunum,biyolog arkadaşıma tavsiye ederim.Ben mustelanın pişik kremini kullanıyorum çok iyi ama fiyatı biraz pahalı .Ara ara da zeytinyağı sürüyorum ve çok sık altını değiştiriyorum canım. Şimdiye kadar pişik problemim olmadı çok şükür.
Merhaba arkadaşlar...Bugün 3. tetenoz aşımı yaptırmaya gittim ,(gitme saatim süt sagma saatime göre ayarlandı) hemen işimi bitirip döndüm,baktım kızım sağmama izin vermiyor birazda uykusu vardı ayagıma koydum bi yandan sallıyorum bi yandanda sağıyorummDerken kapı ısrarla çalmaya başladı,internetten kızım için birşeyler sipariş etmiştim o gelmiştir diye hemen kızımı kucağıma aldım açtım kapıyı megersem yanlış çalmışlar alt daireye gelmişler bu arada kızım uyandı ve salona bi girdim pompa devrilmiş süt dökülmüş tam bir ögün sütüm dökülmüşNe hissettiğimi sütü çok az olupta sağarak zola bebeğini besleyen anneler daha iyi anlarlar.Resmen oturdum yere hıçkıra hıçkıra ağladım,sonra kızım için toplandım geri kalanı sağdım kızıma içirdim gazını çıkarırken hepsini kustu
Beykooozzzzzzzzz testi ne zaman yapayımmmmmm.
selam kızlar..
sütümün bu aralar azaldığını fark ettim, bana iyi gelen üzüm kayısı hoşafı yaptım hemen.. gerçi bu kızı artık zorla emziriyorum.. gece desen açım diye hiç ağlamıyor, uyanmıyor.. 8-9 saat aç kalır, kaldırıp emzirmesem.. bu gece 2 defa kalkıp emzirdim, bazen de 1 defa emziriyorum.. uykucu hanımefendi.. sizin bebişler nasıl?
Bana Beykozu getiriiinnnnnn
Nirdesin bacım yaaaaa.Heç mi merak etmiyon testin sonucunuu
Bana Beykozu getiriiinnnnnn
Nirdesin bacım yaaaaa.Heç mi merak etmiyon testin sonucunuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?