turuncum şimdi sen yumurta diyince gecende bende öle yaptım valla yanına salata ve karpuz ooooo misssben bugun mercimek corbası kurufasulye pilav yaptım eşimde mangalda tavuk yapıyor karpuz cay falannn yaptım kendi ailemi misafirlige cagırdım ama bittim resmen camasır ev temizligi bebege koşşş nese amaa misafir agırlamayı severim bebekle zor olsada
benım dogum ıznımde bayram donusu bıtııoo yıllık ızın baslatcam sonra heyet raporuu yıllık ızın rapor derken 6 aylık olunca baslıcam ınsallahhh daha cok kucukler yaa bence zeynepyus alabılıosan all rapor yalan yanlısla ne ılgısı var herkes alıoo benımde annem bakcak cok sukur ama genede özlerım ben yavrumu yaa hataa bayramdan once 2 gun calıscam bakalım nasıl olcakk:))))))))
Kııızzzzzzllllaaaarrrrrr!... tayinim çıktı Bursa nın ilçesine çok mutluyum yaaaa merkeze 57 km ama olsun ....Bursa sınırlarına girdim ya. evimdeyim artık...26 sa yok gitmek yok artık bi ilişik kesmeye giderim doğu hizmetimiz bitmiş oldu çok şükür...sizlerle paylaşmak istedim....:)
dün ferber yöntemini deneyin ded im dayanamadım 45. dk kızımı kucakladım daha hiç ağlamamıştı bebeğim dün ilk defAA hıçkırarak ağladı.
Ben daha olamadım yaaa.arkadaslar bende dün regl oldum şimdi karnım cookk agrıyorrr yetişin aaa dostlar
akşam gittim yüzde 40lık desitin sürdüm sabah kızarıklık gitmişti:)
çok teşekkür ederim fıstıklarım:)
akşam birde gittik dönence aldık kızımın ilgisini çekti ama satıcı kız söylemedi bende sormadım şapşallığıma geldi...
kurmalı ve 5 dk çalabiliyor:) yani durmadan kurduk ne şapşalım dedim herşeyi iyice araştırdım onu atlamışım neyse:)
veeeeeeeeeeee asya artık sallarken emzik emiyor kızlar çok şükür...
dün bi ton emzik vardı evde atıcam çöpe bir daha deneyeyim dedim... kaynattım yine emzikleri tek tek denedim en sonuncusunu aldııı...
ben uçuyorum resmen...
şimdi sallarken yada arabada pusette veriyorum cok cokkkk aman maşallahhhhhhhhhhhh
rota yı bende merak ediyorum yaptıran yaptırmayan yazsın bir yahu bizim dr. da önerdi....
ahahaha tatlım benmki kolik sancısından çocuk kıvranırken bana dedi ki fenalık yapıyor bişeyi yok:)
nasıl yok günlerce acile koştuk çocuk çatlıyooo
yok yok fenalık yapıyormuş böyle gazmı olurmuş onlarda çocuk büyütmüş...:)
hee dedim evet fenalığından yapıyor canım ne gazı .... her gece sırf annesine gıcıklık olsun diye parçalıyo kendisiniiiiii
ne ilacı veriyorsun cnm bak ben krizi 7de başlıyordu denedim hergün...
günlerimi aldı saat 5 gibi yani 2 saat önce veriyordum gazımızı çok hafif atlatıyorduk... belki işine yarar birde ben hepsini denedim nursenin faydasını gördümmm
kızlar benim eşimin yengesi ankara sanatoryum hastanesinin başhemşiresi rota virüsü aşısını ona sorduk vurdurtmayın dedi çocuğun bağışıklık sistemini bu kadar aşıyla duyarlı hale getirmeyin sonra en ufak bir mikropa bile vücut direnemiyor dedi Allaha emanet artık ama tabiki siz bilirsiniz
Kızlar selam,bugün dokrtora gittik doktorumuz idrar ve kaka tahlili istedi miniğim idrarını sık sık yaparken bu kez geç yapıverdi biz de sonuçları alıp tekrar doktora çıktık fakat doktorun yerinde yeller esiyordu.Bugün hafta sonu ya 12 den sonra çalışmıyorlar.Artık biz de pazrtesiyi bekleyeceğiz.Kaka tahlili sonucuna bir göz attım da hepsi negatif yani normal görünüyor,idrarda ise bir iki değerde değişim var onu da doktore bilir herhal...Bilsem önceden konuşurdum iştahından,kusmasından bahsederdim nerden bileyim erken çıkacağını...
Slm kizlar ya bisey sorcam benim dogumdan sonra cok kotu sacim dokuluyor ilk oglumdada oyle oldu hamileyken dokulme duruyor dogumdan sonra feci sekilde dokulmeye basladi sacim heryerde cocugun elinde agizda basaklarinda hep dolaniyr sizdede oylemi sut veriyor ilacta kulanamam napcm bilmiyrm kel kalmaktan korkuyorum
selam kızlar,
bugün doktora gittim.. hep bebiş içinmi gitcez, bu sefer kendim için gittim
hamileyken saçımda egzama çıkmıştı onun için prozinc şampuan ve losyon verdi..
saçım çoook dökülüyor dedim, olabilir bu dönemde dedi, ama kel kalcam nerdeyse dedimpriorin tableti önerdi..
karnımda 41. haftada oluşan çatlaklarımı gösterdim, onun için de vichy krem aldım.. kadınlar kulübüne baktım, birisi çok memnun kalmış bu kremden.. inşallah işe yarar hepsi..
yavrukedii çok geçmiş olsun rabbim korumuş sadaka vermen çok iyi olmuş
biyolog kızının totosu iyileşmiş çok sevindim
bizim kuzuda bu ay 800 gr almş bende üzülüyordum demek normalmiş
kızıma hamileyken en çok yusuf suresini dinletmiştim şuan kucağımda dinliyoruz ve çıtı çıkmıyor :)
bizde banyo yaptırdık ve uyudu çok şükür..sabah 7 den beri uyanık..birkaç defa yarımşar saat anca uyumuştur..şu iştah sorunu bizde de var..biberonlar dün geceden beri hep yarıda kaldı..50cc yi zor içirdim her seferinde...
Valla ben de fırında patates köfte pişirdim onu yedik...
turuncum şimdi sen yumurta diyince gecende bende öle yaptım valla yanına salata ve karpuz ooooo misssben bugun mercimek corbası kurufasulye pilav yaptım eşimde mangalda tavuk yapıyor karpuz cay falannn yaptım kendi ailemi misafirlige cagırdım ama bittim resmen camasır ev temizligi bebege koşşş nese amaa misafir agırlamayı severim bebekle zor olsada
kızıma hamileyken en çok yusuf suresini dinletmiştim şuan kucağımda dinliyoruz ve çıtı çıkmıyor :)
akşam gittim yüzde 40lık desitin sürdüm sabah kızarıklık gitmişti:)
çok teşekkür ederim fıstıklarım:)
akşam birde gittik dönence aldık kızımın ilgisini çekti ama satıcı kız söylemedi bende sormadım şapşallığıma geldi...
kurmalı ve 5 dk çalabiliyor:) yani durmadan kurduk ne şapşalım dedim herşeyi iyice araştırdım onu atlamışım neyse:)
veeeeeeeeeeee asya artık sallarken emzik emiyor kızlar çok şükür...
dün bi ton emzik vardı evde atıcam çöpe bir daha deneyeyim dedim... kaynattım yine emzikleri tek tek denedim en sonuncusunu aldııı...
ben uçuyorum resmen...
şimdi sallarken yada arabada pusette veriyorum cok cokkkk aman maşallahhhhhhhhhhhh
cnm biz 3 kere şehirlerarası yaptık.... ilkinde 30 günlüktü...
hatta ben ist a tek başıma gittim kızımla valizi arabası puseti ve asya taşıdım aynı anda:) (deniz otobüsüyle)
durur merak etme üstelik biz arabada klimayı açıyoruz en düşük ayarda aradada camı açıp oksijen girişi sağlıyoruz...
klimayı aç kapa aç kapa yapıyoruz serinliği ayarlıyoruz yanına birde ince tülbent al pusetede pamuklu bir bez yay tatlım terletmesin:)
ben arabada kaç kere alt değiştirdim haddi hesabı yok merak etme ilk 1-2 saat zorlanıyorsun sonra pratik bir yol buluyorsun:)
bebeklerle hayat zor ama pratiklikte annelerin işi artıkkkk güzelce eğlenin
iyi yolculuklar cnmmm:)
cnm benm kızımda min. 3 kere kaka yapıyor dünde.... antibiyotik kullanıyordum günde en az 6 yapıyordu ama tabi az az....
beslenmesi kaka sayısıyla değilde çiş sayısıyla orantılı diye biliyorum amaa
çok şükürrr gözün aydın şekerimmm..... kemalpaşa yamı çıktı 57 km dediğine göre neresiiii??????
zaten azaldı kilo alımları cnm ve sıcaklardan dolayı çok azalmış kontrolde hemşire dedi...
asya 1.500 --- 1.300 almıştı ilk 2 ay
geçen 900 dedi seninki çok çok iyi 500 bile iyi çünkü sıcaktan her bebek az alıyor dedi....
rota yı bende merak ediyorum yaptıran yaptırmayan yazsın bir yahu bizim dr. da önerdi....
ahahaha tatlım benmki kolik sancısından çocuk kıvranırken bana dedi ki fenalık yapıyor bişeyi yok:)
nasıl yok günlerce acile koştuk çocuk çatlıyooo
yok yok fenalık yapıyormuş böyle gazmı olurmuş onlarda çocuk büyütmüş...:)
hee dedim evet fenalığından yapıyor canım ne gazı .... her gece sırf annesine gıcıklık olsun diye parçalıyo kendisiniiiiii
ne ilacı veriyorsun cnm bak ben krizi 7de başlıyordu denedim hergün...
günlerimi aldı saat 5 gibi yani 2 saat önce veriyordum gazımızı çok hafif atlatıyorduk... belki işine yarar birde ben hepsini denedim nursenin faydasını gördümmm
iftara çağıracak bir ailem bile yok burda....
yalnızım dostlarım yalnızım yalnız...dın dın dınnn dınımm dınınınımm
mercimek çorbasıyla kuruyu fazla kaçırma bak,sonra sabaha kadar nöbet tutarsın oğluşun başında.:18:
Ohh afiyet olsun kizlar yiyin benim icinde valla karnim cok ac ama su velet bir uyumadi ki kalkip birseyler yapayim, esimde oyleee oturmus tv seyrediyor hec keyif onun valla adamlar icin yaratilmis sanki dunya gel keyfim gel ...anam oralarda olsa idimde cat kapi size damlasaydim be iyi olurdu beykozdan mercimek corbasi ,pinardan kofte patates yummii
super dusunmussun, bende hamileyken sesli namaz dualarini okuyordum simdi cok agladiginda kulagina okuyorum da bayagi sakinlesiyor demek soylenenler dogru en azindan bende oyle oldu,,
bizde oğlumla çok dinlemiştik yusuf suresi,ilahiler
oğlumla hatim bile yaptık biz:)
çok büyük etkisi oluyor gerçekten
kızlar bu konuları konuşmayı sevmem ama çook çook özür dileyerek sormak istiyorum.eşimle o işi yapınca bişe kullanmadık çekmemiş kendini yaaa ben daha bi çocukla zor baş ediyorum bişe olur mu ya adet görmedim daha kırkımdan beri kanamam olmadı olmaz dimi dua edin de olmasın bi dört seneye anca yaaaaaaa:26:
Canim yaa artik olmus suandan itibaren birsey yapman imkansiz ancak duadan baska carede gorunmuyor, sana tavsiyem bir iki hafta gectikten sonra bir test yap ne olur ne olmaz eger olurda kalirsan emzirmende dogru olmaz cunku ..herseyde bir hayir vardir uzme kendini allah hakkinda hayirlisi ne ise onu versin ..tuh ya uzuldum gercekten ins birsey olmaz Tuana cok kucuk cunku ama cevrede de cok ornek var dikkatli olmak lazim her zaman
Erkek çocuğunu o kadar ağlatmak iyi değilmiymiş ?
Yani kız çocuğu olsa çatlayana kadar ağlayabilir öyle mi..
Hala var mı kız erkek diye ayırım yapanlar ya...
Valla oğlumu yetiştirirken odasınıda toplamayı öğreteceğim,annesine-babasına yardım da etmeyi..
Yok öyle "ben erkeğim"diye kenara çekilmek...
kızlar bu konuları konuşmayı sevmem ama çook çook özür dileyerek sormak istiyorum.eşimle o işi yapınca bişe kullanmadık çekmemiş kendini yaaa ben daha bi çocukla zor baş ediyorum bişe olur mu ya adet görmedim daha kırkımdan beri kanamam olmadı olmaz dimi dua edin de olmasın bi dört seneye anca yaaaaaaa:26:
Ohh afiyet olsun kizlar yiyin benim icinde valla karnim cok ac ama su velet bir uyumadi ki kalkip birseyler yapayim, esimde oyleee oturmus tv seyrediyor hec keyif onun valla adamlar icin yaratilmis sanki dunya gel keyfim gel ...anam oralarda olsa idimde cat kapi size damlasaydim be iyi olurdu beykozdan mercimek corbasi ,pinardan kofte patates yummii
dogru soze ne denir,sinir oluyorum oglan kiz ayrimi yapanlara okuyunca yazmadan gecemedim..
beykozzz oğluşu emziriyon herhalde
ben karnını doyurdum süt sağıyorum şimdi.5 dkkaya yatarım :18:
aaaa esraayhan gelmiş...valla aklımdan geçenleri bugün bir bir görüyorum.
hoşgeldin canım.nasılsın ? herşey yolunda mı ? bebeğin nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?