2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

iftara çağıracak bir ailem bile yok burda....
yalnızım dostlarım yalnızım yalnız...dın dın dınnn dınımm dınınınımm

mercimek çorbasıyla kuruyu fazla kaçırma bak,sonra sabaha kadar nöbet tutarsın oğluşun başında.:18:

Son düzenleme:
Gün boyu yoğunluktan cvp veremedim yazılanlara..Hazır süt sağarken cvp yazayım dedim.

Bebek olduktan sonra pek göremez olduk seni aramızda.
Hatta geçen düşünmüştüm niye gelmiyor acep diye

26 saatlik yoldan kurtulmak ne büyük bir mutluluk...
Hayırlı olsun canım

dün ferber yöntemini deneyin ded im dayanamadım 45. dk kızımı kucakladım daha hiç ağlamamıştı bebeğim dün ilk defAA hıçkırarak ağladı.

nasıl bir yöntem o ?

arkadaslar bende dün regl oldum şimdi karnım cookk agrıyorrr yetişin aaa dostlar
Ben daha olamadım yaaa.

Asyanın totişinin iyileşmesine çok sevindim.Bizimde aklımızda bulunsun desitin krem
Rota virüsü için aşıyı ben haftaya yaptıracağım..
Son olarak bu kaynanalar niye böyle çok bilmiş....benimkide her seferinde emzirirsen alışır sen emzirmiyorsun diyordu.
Ben keyfimden makina başında oturuyom zaten dimi

Ben göze alamıyorum...evet bağışıklık kazanır ama hastanelerde yatmak zorunda kalarak...

pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz Doğa nın.

Benimde saçlarım dökülüyor ama şimdilik öyle çok değil.En kızdığım nokta ise bu saçların bebeğimin eline falan dolanması.Ordan burdan kıl topluyorum sürekli.

Şu kremi dene bakalım canım ya.Sen faydasını görürsen bizde alalım.Benimde çatlaklarım çok canımı sıkıyor.

yavrukedii çok geçmiş olsun rabbim korumuş sadaka vermen çok iyi olmuş
biyolog kızının totosu iyileşmiş çok sevindim
bizim kuzuda bu ay 800 gr almş bende üzülüyordum demek normalmiş

Bebişler bu ay ilk 2 aya nazaran daha az aldılar.Bundan sonra da bu şekilde devam edecek herhalde.

kızıma hamileyken en çok yusuf suresini dinletmiştim şuan kucağımda dinliyoruz ve çıtı çıkmıyor :)

Maaşallah kızına...Nerelerdesin canım ?Hiç gelmiyorsun artık...

çok az içmiş canım oğluşun...biberonunu bitirene kadar her 5-10 dakikada bir teklif et.Ben öyle yapıyorum.

Valla ben de fırında patates köfte pişirdim onu yedik...

Ohh afiyet olsun kizlar yiyin benim icinde valla karnim cok ac ama su velet bir uyumadi ki kalkip birseyler yapayim, esimde oyleee oturmus tv seyrediyor hec keyif onun valla adamlar icin yaratilmis sanki dunya gel keyfim gel ...anam oralarda olsa idimde cat kapi size damlasaydim be iyi olurdu beykozdan mercimek corbasi ,pinardan kofte patates yummii

kızıma hamileyken en çok yusuf suresini dinletmiştim şuan kucağımda dinliyoruz ve çıtı çıkmıyor :)

super dusunmussun, bende hamileyken sesli namaz dualarini okuyordum simdi cok agladiginda kulagina okuyorum da bayagi sakinlesiyor demek soylenenler dogru en azindan bende oyle oldu,,

totoş iyileşmiş Asya hanımın...mşllh mşllh....Bursa Orhaneli ilçesine çıktı canım tayinim şimdi telaşa girdik meb eş durumunun yetişmesi için evrakları yetiştirmemiz lazım.Pazar sahurdan sonraa Ankara yolcusuyuz evrakları elden dolaştıracaz sonra da 26 sa yol gidecez görev yaptığımız yere ilişik kesmeye ama hep aklım çocukta inş bişe olmaz .

Maaşallah kızına...Nerelerdesin canım ?Hiç gelmiyorsun artık...

sorma canım ya bizim evde net yok anneme gelince giriyorum.annemde memlekete gitti dedem çok yaşlı rahatsızlanmış bir haftadır orda.bende dün anneme geldim babam evde tek ona iftar sahur falan hazırlıyorum hal böyle olunca da giremedim bi türlü.ama hep aklımdasınızz

canım fazla yermiyim yemedim ama ailem bu gece hiç uyuyamıycak

keske bna yakın otursaydında beraber iftar yapsaydık daha güzel olurdu

kızlar bu konuları konuşmayı sevmem ama çook çook özür dileyerek sormak istiyorum.eşimle o işi yapınca bişe kullanmadık çekmemiş kendini yaaa ben daha bi çocukla zor baş ediyorum bişe olur mu ya adet görmedim daha kırkımdan beri kanamam olmadı olmaz dimi dua edin de olmasın bi dört seneye anca yaaaaaaa:26:

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim yaa artik olmus suandan itibaren birsey yapman imkansiz ancak duadan baska carede gorunmuyor, sana tavsiyem bir iki hafta gectikten sonra bir test yap ne olur ne olmaz eger olurda kalirsan emzirmende dogru olmaz cunku ..herseyde bir hayir vardir uzme kendini allah hakkinda hayirlisi ne ise onu versin ..tuh ya uzuldum gercekten ins birsey olmaz Tuana cok kucuk cunku ama cevrede de cok ornek var dikkatli olmak lazim her zaman

evet canım ya inşallah olmaz çok korkuyorum şuan hiiiiç istemiyorum erkekler için önemli değilki kadın bakıyo doğuruyo büyütüyo

dogru soze ne denir,sinir oluyorum oglan kiz ayrimi yapanlara okuyunca yazmadan gecemedim..

olabilir canım adet olmadın demek hamile kalamazsın demek degil canım

benim yumurtayu beğenmedin mi gıııı

..aha bu herifin içinn...
Dua etmekten başka çare yok herhalde ::18:

dogru soze ne denir,sinir oluyorum oglan kiz ayrimi yapanlara okuyunca yazmadan gecemedim..

bak bugün sen de geçtin aklımdan.
nerelerdesin canım?
sen de artık eskisi gibi gelemiyorsun.

beykozzz oğluşu emziriyon herhalde
ben karnını doyurdum süt sağıyorum şimdi.5 dkkaya yatarım :18:

aaaa esraayhan gelmiş...valla aklımdan geçenleri bugün bir bir görüyorum.
hoşgeldin canım.nasılsın ? herşey yolunda mı ? bebeğin nasıl ?

beykozzz oğluşu emziriyon herhalde
ben karnını doyurdum süt sağıyorum şimdi.5 dkkaya yatarım :18:

yok bacım kocamla tıkınıyoruz benim kilo aldı basını gitcek turuncum gördünmü siyahlaleyi kocası tuzak kurmus şimdi test için bide ona baskı yapsammı ilerki haftalarda

Gunaydinlar kizlarr oglunu simdiden sunnet etmeyi dusunen varmi ben istsnbula gelcem tatile moskovada yasiyorum simdi oglum uc aylik oldu gelip sunnetide aradan cikarsam diyrm kucukken daha cabuk iglesiyrms ama bi yandanda tatilim zehir olur diyrm zaten senede bir geliyrm nebiliyim ya icimde yaniyor cok zor buyuk oglumu 2 yasinda yaptim cok agladi sisti yara oldu yazik erkek olmakta ayri dert bu arada 3 yildan sonra ilk defa bayrami anam babamla gecircem cuma geliyorum bekle beni istanbul cok ozledim yaaa tasina topragina kurban:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…