2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun canim cok iyi bilirim bu tayin bekleme durumlarini cok stresli olur, cok sukur allah gonlune vermis sonunda, minik kizin sans getirdi demek annesine ..yavrular oyle degilmidir sanki bol bol nasipleri ile gelirler bizlerde onlarin sayesinde nimetleniyoruz ne guzel

Kızlar selam,bugün dokrtora gittik doktorumuz idrar ve kaka tahlili istedi miniğim idrarını sık sık yaparken bu kez geç yapıverdi biz de sonuçları alıp tekrar doktora çıktık fakat doktorun yerinde yeller esiyordu.Bugün hafta sonu ya 12 den sonra çalışmıyorlar.Artık biz de pazrtesiyi bekleyeceğiz.Kaka tahlili sonucuna bir göz attım da hepsi negatif yani normal görünüyor,idrarda ise bir iki değerde değişim var onu da doktore bilir herhal...Bilsem önceden konuşurdum iştahından,kusmasından bahsederdim nerden bileyim erken çıkacağını...

Slm kizlar ya bisey sorcam benim dogumdan sonra cok kotu sacim dokuluyor ilk oglumdada oyle oldu hamileyken dokulme duruyor dogumdan sonra feci sekilde dokulmeye basladi sacim heryerde cocugun elinde agizda basaklarinda hep dolaniyr sizdede oylemi sut veriyor ilacta kulanamam napcm bilmiyrm kel kalmaktan korkuyorum

canım hepsinin cebabını özeline atıcam ordan bakarsın...

Ozelden mesajını okudum teşekkür ederim ama ben mesaj atamadim onun yerine burdan yazayım....
Bizimde doğu görevimiz 3 yıl sonra tayin hakkımız var...ben öğretmenim de o yüzden o kadar soru sordum tayin hakkında bilgi edinmek için...
Hakkınızda hayırlısı olsun çok sevindim sizin adiniza....

aynen öle canım agzına sokcak diye korkuyorum yataktan kalkıyorum btun yatak sac içinde fazla uzatmıyım senin yazdıklarını onaylıyorum

Benimde cok dokuluyor canim ,hatta bizim oglanin hedef tahtasi haline geldi saclarim birde halka kupem var kulagimda onuda cekip cekip duruyor bir gun kulagimi koparcak haylaz hadi bakalim ne zamana allah kerim..sac dokulmesini engellemek icin vitamin kullanmak lazim galiba ben burda sut veren anneler icin multivitamin tabletleri gordum belki kullanmaya baslasam iyi olcak yoksa bu gidisle kel kalacaz ehueheu

Benim de vitamin kullanmama rağmen epey dökülüyor,öğrendiğime göre hamilelikte dökülmeyen saçlar dökülürmüş.Umarım...

selam kızlar,
bugün doktora gittim.. hep bebiş içinmi gitcez, bu sefer kendim için gittim
hamileyken saçımda egzama çıkmıştı onun için prozinc şampuan ve losyon verdi..
saçım çoook dökülüyor dedim, olabilir bu dönemde dedi, ama kel kalcam nerdeyse dedim priorin tableti önerdi..
karnımda 41. haftada oluşan çatlaklarımı gösterdim, onun için de vichy krem aldım.. kadınlar kulübüne baktım, birisi çok memnun kalmış bu kremden.. inşallah işe yarar hepsi ..

arkadaslar bende dün regl oldum şimdi karnım cookk agrıyorrr yetişin aaa dostlar
hamileliğin bu yanı güzeldi :)) geçmiş olsun cnm..
çok geçmiş olsun.. Allah korumuş yavrunu.. ne kadar dikkat etsek de düşe kalka büyüycekler, bebişler düşündüğümüzden daha dayanıklı oluyorlar, senin kızına da maşallah .. Allahım hepsini korusun..
inşallah önemli bir şey yoktur canım.. hiç düşünmüyolar bazen şu drlar, cımbızla çekiyorum ben çoğu zaman laflarını, özelde olsa önemsemiyorlar gibime geliyor, hele haftasonuysa..

yavrukedii çok geçmiş olsun rabbim korumuş sadaka vermen çok iyi olmuş
biyolog kızının totosu iyileşmiş çok sevindim
bizim kuzuda bu ay 800 gr almş bende üzülüyordum demek normalmiş

al tatlım hatta otri bebe burun aspiratörüde al mutlaka muhteşem bi alet... yedek uçlarınıda almayı unutma:)
böcükler tıkıyor yoksa:)
desitin cidden harikaymış.. travazol bile sürdüm düşün ben kullanıyorum o bile geçirmediii...
pişiğin p si kalmadı walla maşallah kızarıklık tamamen geçti şimdi hafif pürtülenme vardı sürmeye devam ediyorum yıkadıktan sonra tatlımm...

birde benimde saçlarım dökülüyor... gebeliğin ilk 5 ayı feci dökülmüştü yine öyle olmasada baya dökülüyor...
ben bakım yapıyorum saçlarıma wallaaaa....

badem yağı zeytinyağı b vitamini ampulü bemiks yani karıştırıp haftada bir sürüyorum 5-6 saat bekletiyorummm
baya toparlandı saçlarım tavsiye ederim:)

biyolog, gözün aydın canım :)) desitin işe yaramış, sevindim valla.. ohh ilerlemeden hallettin inşallah sorunu.. asya'nında totosuna sağlık

var cnm üst kademesii... beşik taşımana hiç gerek yok:)

çok çok çok geçmiş olsun yavrukedi...
çok üzüldüm yaaa
bende hiç pusetin emniyet kemerini tamamıştım şimdiye kadar nasıl olsa öne eğilemiyor diye...artık takmaya karar verdim bu olay ders olsun hepimize walla...

bu arada asyayı yatırdım yatağa ağladı gittim 1 saat uyumuştu tam 90 derece dönmüş kızlar...
daha önce hiç dönemiyordu...neyseki çift kişil yatagın tam ortasında yatıyordu...
bende bir ikaz da bulunayımda biranda dönmeye başlamış meselaaa...
aman koltuğa yatırıp bırakmayın kayabilirler allah korusun çocuklarımızı.....

biyolog, gözün aydın canım :)) desitin işe yaramış, sevindim valla.. ohh ilerlemeden hallettin inşallah sorunu.. asya'nında totosuna sağlık

canımm sanada çok geçmiş olsun benimde saçlarım dökülüyor ama çok fazla değil
hamileyken çok parlak vede hiç dökülmüyordu saçlarım
aslında banada doktor 40 ın çıkınca gel hem kontrol olursun hemde korunma yöntemlerini konuşuruz demişti
ama gitmedim ben daha bir türlü fırsat bulamıyorum:26:

teşekkür ederim canım, benim de hamileyken dökülmüyordu, son bir ay başladı.. tableti kullanma konusunda kararsızım, dr da dedi, bi süre sonra geçmezse kullanırsın diye..
sezaryanla olmadı mı senin doğum, bence bi git canım ya, dr iç dikişlere fln bakıyor, bir kontrol olursun
bizim bebişlerin doğum günü aynıydı.. 3. ay kontrolü mü oldu seninki? bana da bu ay az aldı gibime geliyor, bizde salı günü gidicez, bakalım ne diyecekler..

evet canım sezaryen oldum ben bayramdan sonra gidicem mutlaka artık
biz 3. ay kontrolü olduk geçen hafta canım,800 gr almış boyuda 4 cm uzamış
doktor gelişimi gayet iyi dedi
birde benim kuzuda konak oldu doktor zeytinyağı önerdi banyodan yarım saat önce
sizede güzel şeyler söyler umarım doktoruz canımm

kızıma hamileyken en çok yusuf suresini dinletmiştim şuan kucağımda dinliyoruz ve çıtı çıkmıyor :)

kızıma hamileyken en çok yusuf suresini dinletmiştim şuan kucağımda dinliyoruz ve çıtı çıkmıyor :)

bizde oğlumla çok dinlemiştik yusuf suresi,ilahiler
oğlumla hatim bile yaptık biz:)
çok büyük etkisi oluyor gerçekten

Oğluşumu yıkadım ve yatırdım...Çok yorulmuş olacak ki hemen gözlerini kapattı kuzum.
Oyun halısına hiç ilgi göstermezken bugün tam 40 dakika oyuncaklarla konuşarak ve gülerek oynadı
Ben de gün boyu çamaşır yıkadım astım,bavulları hazırladım.Annemlerde geçireceğiz bayram tatilini.Eşim 10 gün sonra geri dönecek ama ben toplam 25 gün kadar kalacağım.
Ayın 17.de doktor kontrolümuz var.Rota virüsü için aşımızı olacağız.Ben de önceden bağışıklık kazansın diye yaptırmak istemiyordum ama şimdi düşünüyorumda o mikrobu kapıp hastanelerde yatmasındansa önceden önlemini alayım.Dayanamam ben.

Şimdi gideyimde iftar için yumurta kırayım...Bide yanına karpuz keseriz.ooohh misss :18:

Aah ah şimdi mükellef bir iftar sofrası olsaydı ne güzel olurdu

bizde banyo yaptırdık ve uyudu çok şükür..sabah 7 den beri uyanık..birkaç defa yarımşar saat anca uyumuştur..şu iştah sorunu bizde de var..biberonlar dün geceden beri hep yarıda kaldı..50cc yi zor içirdim her seferinde...

turuncum şimdi sen yumurta diyince gecende bende öle yaptım valla yanına salata ve karpuz ooooo misss ben bugun mercimek corbası kurufasulye pilav yaptım eşimde mangalda tavuk yapıyor karpuz cay falannn yaptım kendi ailemi misafirlige cagırdım ama bittim resmen camasır ev temizligi bebege koşşş nese amaa misafir agırlamayı severim bebekle zor olsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…