Kııızzzzzzllllaaaarrrrrr!... tayinim çıktı Bursa nın ilçesine çok mutluyum yaaaa merkeze 57 km ama olsun ....Bursa sınırlarına girdim ya. evimdeyim artık...26 sa yok gitmek yok artık bi ilişik kesmeye giderim doğu hizmetimiz bitmiş oldu çok şükür...sizlerle paylaşmak istedim....:)
canım hepsinin cebabını özeline atıcam ordan bakarsın...
Slm kizlar ya bisey sorcam benim dogumdan sonra cok kotu sacim dokuluyor ilk oglumdada oyle oldu hamileyken dokulme duruyor dogumdan sonra feci sekilde dokulmeye basladi sacim heryerde cocugun elinde agizda basaklarinda hep dolaniyr sizdede oylemi sut veriyor ilacta kulanamam napcm bilmiyrm kel kalmaktan korkuyorum
Slm kizlar ya bisey sorcam benim dogumdan sonra cok kotu sacim dokuluyor ilk oglumdada oyle oldu hamileyken dokulme duruyor dogumdan sonra feci sekilde dokulmeye basladi sacim heryerde cocugun elinde agizda basaklarinda hep dolaniyr sizdede oylemi sut veriyor ilacta kulanamam napcm bilmiyrm kel kalmaktan korkuyorum
Benimde cok dokuluyor canim ,hatta bizim oglanin hedef tahtasi haline geldi saclarim birde halka kupem var kulagimda onuda cekip cekip duruyor bir gun kulagimi koparcak haylaz hadi bakalim ne zamana allah kerim..sac dokulmesini engellemek icin vitamin kullanmak lazim galiba ben burda sut veren anneler icin multivitamin tabletleri gordum belki kullanmaya baslasam iyi olcak yoksa bu gidisle kel kalacaz ehueheu
hamileliğin bu yanı güzeldi :)) geçmiş olsun cnm..arkadaslar bende dün regl oldum şimdi karnım cookk agrıyorrr yetişin aaa dostlar
çok geçmiş olsun.. Allah korumuş yavrunu.. ne kadar dikkat etsek de düşe kalka büyüycekler, bebişler düşündüğümüzden daha dayanıklı oluyorlar, senin kızına da maşallahselam kızlar
yazdıklarınızı sureklı okuyorum hepimizde aşağı yukarı aynı sorunlar var
aslında epeydir yazmak isteyip yazamadım bir türlü...öncelikle başımıza gelen talihsiz olaydan bahsedeyim sizin içinde bir uyarı olsun bu ...
her akşam olduğu gibi yine dışarıdan eve döndüğümüz bir akşam kızımı oto koltuğu ile eve çıkarması için kardeşime verdim pusetin taşıma kolunu tüm sakarlığım ve aptallığımla tam sabitleyememişim tani taşıma pozisyonuna getirdiğimizde duydugunuz klik sesini duymadan kardeşime verdim ( saat gece 12 dikkat eksikliği oldu sanırım bende ) puset kardeşimin elindeyken birden taşıma kolu geriye kayıyor ve kızım yere dusuyorben annemın cıglıgını duydum ve arkamı dondüğümde kızımı o halini gördüm ağlayarak bağırarak kucağıma aldım ve doğru hastaneye kızlaar nasıl anlatacagımı bılemıyorum cok kotuydu o an yuregım parçalandı ona birşey oldu diye mahvoldum gıdene kadar kalbime bastırdım dualar ettım Allah ım kımseye yaşatmasın boyle kazaları ve kaza bela vermesin yavrularımıza... kızımda fızıksel bırsey yoktu sıyrık kanama vesaıre kardesım durur vazıyette oldugundan ve pusetı yere yakın tuttugundan cok alcak bıryerden kızım dustu ...hastanede şansımıza kendi cocuk doktorumuz o gece nobetcıydı ve dustugunu soyleyıce sakın olmamızı kafa tası kemıklerının henuz birleşmediğini ve kafasının pınpon topu gibi dusse bıle esneyecegını soyledı muayene ettı kızım zaten uyandı hastaneye geldıgımızde gulucukler sacıyordu yavrucagım fışkırır tarza kusarsa mudahale edılebılecegını soyledı uyutmayın 1 saat dedı ... 2 saat hastanede kızımı emzirdim uyutmadım bekledik ve çok şükür binlerce kez şükür evimize döndük ..1 hafta sonra düştüğü anı apartmanımızda o sırada balkondan bakan bir komşumuz görmüş kızım geçmişolsun dedi bebeğiniz düştü ama korkmayın kafasının ustune dusmedı ben gordum deyınce rahatladım ıyıce...yazmam gerektıgını dusundum ne olursa olsun kızlar emnıyet cok onemlı mutlaka pusette iken emnıyet kemerını baglayın ben cok kısa mesafe dıye baglamamıstım ve o lanet taşıma kolunun ıyıce kılıtlendıgını kontrol edın hıcbırseye guvenmeyın pusetımız cy..x marka sağlamlığından şüphe etmiyorum ama benim dikkatsizliğim nelere maal olacaktı Allah ım korudu
inşallah önemli bir şey yoktur canım.. hiç düşünmüyolar bazen şu drlar, cımbızla çekiyorum ben çoğu zaman laflarını, özelde olsa önemsemiyorlar gibime geliyor, hele haftasonuysa..Kızlar selam,bugün dokrtora gittik doktorumuz idrar ve kaka tahlili istedi miniğim idrarını sık sık yaparken bu kez geç yapıverdi biz de sonuçları alıp tekrar doktora çıktık fakat doktorun yerinde yeller esiyordu.Bugün hafta sonu ya 12 den sonra çalışmıyorlar.Artık biz de pazrtesiyi bekleyeceğiz.Kaka tahlili sonucuna bir göz attım da hepsi negatif yani normal görünüyor,idrarda ise bir iki değerde değişim var onu da doktore bilir herhal...Bilsem önceden konuşurdum iştahından,kusmasından bahsederdim nerden bileyim erken çıkacağını...
Cok gecmis olsun yavrukedi inan okuyunca acaip tirstim bende hep korkarim ya dusurursen diye ama allah koruyor buna inaniyorum hele soyledigin gibi sadaka gercekten buyuk etken, bol bol dua edip herseye besmele ile baslamaya calisiyorum ,,dualarimiz olmazsa bizim enemmiyetimiz nice olur bu yuzden bol bol dua edip ve ayni zamanda dikkatli olmayida ihmal etmemek lazim...allahim ins senin yasadigini dusmanimin bebegine bile yasatmaz cok aci oldugunu seni bile okurken iliklerime kadar hissettim.
Biyolog
oh oh masallah guzellige, yerim onun totisini ..cok sevimdim gectigine gercekten burdan insan cok sey ogreniyor ben gelince mesela ilk alacagim su burun tikanikligi icin serum mu deniliyor onu alicam, sonra senin kullandigin pisikten sonra etkili bir kac ilac soylenmisti onlari yani kafamda hepsi yer ediyor burdakiler bazen ise yaramiyo ne olur ne olmaz in case yapalim..optuk sizleriallaha emanet olun ins
park yatak kullananlar,bu yatağın içinde kademesi var mı ?
annemlere gideceğim ve orda yeğenimin park yatağı var ama en alt kademede duruyor.Kayrayı içine yatırıp kaldırmak için baya eğilmem gerekiyor.Üst kademeside oluyorsa beşiğimizi götürmeyeceğim giderken.
selam kızlar
yazdıklarınızı sureklı okuyorum hepimizde aşağı yukarı aynı sorunlar var
aslında epeydir yazmak isteyip yazamadım bir türlü...öncelikle başımıza gelen talihsiz olaydan bahsedeyim sizin içinde bir uyarı olsun bu ...
her akşam olduğu gibi yine dışarıdan eve döndüğümüz bir akşam kızımı oto koltuğu ile eve çıkarması için kardeşime verdim pusetin taşıma kolunu tüm sakarlığım ve aptallığımla tam sabitleyememişim tani taşıma pozisyonuna getirdiğimizde duydugunuz klik sesini duymadan kardeşime verdim ( saat gece 12 dikkat eksikliği oldu sanırım bende ) puset kardeşimin elindeyken birden taşıma kolu geriye kayıyor ve kızım yere dusuyorben annemın cıglıgını duydum ve arkamı dondüğümde kızımı o halini gördüm ağlayarak bağırarak kucağıma aldım ve doğru hastaneye kızlaar nasıl anlatacagımı bılemıyorum cok kotuydu o an yuregım parçalandı ona birşey oldu diye mahvoldum gıdene kadar kalbime bastırdım dualar ettım Allah ım kımseye yaşatmasın boyle kazaları ve kaza bela vermesin yavrularımıza... kızımda fızıksel bırsey yoktu sıyrık kanama vesaıre kardesım durur vazıyette oldugundan ve pusetı yere yakın tuttugundan cok alcak bıryerden kızım dustu ...hastanede şansımıza kendi cocuk doktorumuz o gece nobetcıydı ve dustugunu soyleyıce sakın olmamızı kafa tası kemıklerının henuz birleşmediğini ve kafasının pınpon topu gibi dusse bıle esneyecegını soyledı muayene ettı kızım zaten uyandı hastaneye geldıgımızde gulucukler sacıyordu yavrucagım fışkırır tarza kusarsa mudahale edılebılecegını soyledı uyutmayın 1 saat dedı ... 2 saat hastanede kızımı emzirdim uyutmadım bekledik ve çok şükür binlerce kez şükür evimize döndük ..1 hafta sonra düştüğü anı apartmanımızda o sırada balkondan bakan bir komşumuz görmüş kızım geçmişolsun dedi bebeğiniz düştü ama korkmayın kafasının ustune dusmedı ben gordum deyınce rahatladım ıyıce...yazmam gerektıgını dusundum ne olursa olsun kızlar emnıyet cok onemlı mutlaka pusette iken emnıyet kemerını baglayın ben cok kısa mesafe dıye baglamamıstım ve o lanet taşıma kolunun ıyıce kılıtlendıgını kontrol edın hıcbırseye guvenmeyın pusetımız cy..x marka sağlamlığından şüphe etmiyorum ama benim dikkatsizliğim nelere maal olacaktı Allah ım korudu
biyolog, gözün aydın canım :)) desitin işe yaramış, sevindim valla.. ohh ilerlemeden hallettin inşallah sorunu.. asya'nında totosuna sağlık
canımm sanada çok geçmiş olsun benimde saçlarım dökülüyor ama çok fazla değil
hamileyken çok parlak vede hiç dökülmüyordu saçlarım
aslında banada doktor 40 ın çıkınca gel hem kontrol olursun hemde korunma yöntemlerini konuşuruz demişti
ama gitmedim ben daha bir türlü fırsat bulamıyorum:26:
teşekkür ederim canım, benim de hamileyken dökülmüyordu, son bir ay başladı.. tableti kullanma konusunda kararsızım, dr da dedi, bi süre sonra geçmezse kullanırsın diye..
sezaryanla olmadı mı senin doğum, bence bi git canım ya, dr iç dikişlere fln bakıyor, bir kontrol olursun
bizim bebişlerin doğum günü aynıydı.. 3. ay kontrolü mü oldu seninki? bana da bu ay az aldı gibime geliyor, bizde salı günü gidicez, bakalım ne diyecekler..
kızıma hamileyken en çok yusuf suresini dinletmiştim şuan kucağımda dinliyoruz ve çıtı çıkmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?