HEJARcim sgol insallah bisey olmaz dua edicem artik baska care yok.
BiYOLOG asya ya gecmis olsun yeni okudum daha.Alkah cocuklarimizin gazini kökünden alsin
canim hemsire hap kullanma dedi 6 aylik olana kadar anlicagin kötü bi sürprizle karsi karsiya olabilirim
bizde oğlumla çok dinlemiştik yusuf suresi,ilahiler
oğlumla hatim bile yaptık biz:)
çok büyük etkisi oluyor gerçekten
Zıne uzun bır ara verdıkten sonra gelmış bulunmaktazım. Nerdeyım dıye merak eden olursa almanya berlındeydım. Bu arada kızlar aptamıl mama orda cok daha uygun ben 16 kutu getırdım gelırken kızıma yetecegını umarak. 1 kutusu 800 gr ve fıyatı 11.75 euro. eger ordan gelenınız olursa ısmarlayabılırsınız. bız hesaplamıstık nerdeyse kutu basına 15 tl daha uygun oluyor sanırım gramaj farkınıda hesaba katarak tabı.
Bu arada sızı hep takıp ettım ama sıfremı unuttugum ıcın ve ıstanbuldakı pcde kayıtlı oldugu ıcın bır turlu bı cvp yazamadım. Almanyaya gıtmısken kızımı doktora goturdum bırde orda muane ettırmek ıstedım. tam 2 bucuk aylıkken kılosu 6.090 kg boyuda 58 cm ıdı doktor ıyı dedı. Gaz sancısı olursa kesınlıkle ılac önermedı sen ve bebegın dayanabıldıgı kadar verme dedı. eger sancısı olursa ver dedı bende sab sımplex kullanıyordum öyle deyınce kestım. Sımdılık ıyıyız maşallah pırtpırt lar cıkıyor. Bırde rota vırus asısını sordum doktor eger oturdugun yer hastaneye uzaksa ımkanlar kısıtlıysa yaptır dedı ama yoksa yaptırma dedı. Bu arada ıshal durumunda ne zaman doktora gıdılmelı dıye sormustum oda gun ıcınde 10 kadar su gıbı kaka yapıyorsa o gun gıdılmelı bebeklerde bır kac gun beklenmemelı cunkı bebekler cok cabuk susuz kalıyorlar dedı. Ben rota vırus asısını yaptırmamayı düşünüyorum sımdılık burdakı doktoruma da sorucam o ne dıyecek bakalım. bır kac doz halınde yapılacak bana da bıraz fazla mı pımpırıklı davranıyoruz gıbı gelıyor. yanı herseye ası yaptırırsak gercekten bebıslerımız de mı cok hassas olurlar aceba ?? karar veremedım dogrusu. mesela su cıcegıne karsıda emın degılım ben kendım o kadar hafıf gecırmısımkı kardesım su cıcegı olupta bana bulasmayınca doktor benım onu gecırmıs oldugumu söyledı. bılemıyorum yanı cocuk hastalıkları gecırılmelı mı gecırılmemelı mı?? bazı agır vaka lar harıc tabı.
TURUNCU resmen takıpcın oldum kalın yazı gorunce aha turuncu dıyorumbıyolog beykoz cok komıksınız annemlerle otururken falan ahha hıhı dıye gulesım gelıyordu bana noluyor dıye soruyorlardı...
sayfanın sıkı takıpcısıyım hep okuyorum.
kızlar bu arada spınal sezeryan olupta ınanılmaz bel agrısı ceken varmı? ben cok kotuyum bu bel ağrısı konusunda sol tarafım cok fena bacagımı kaldıramıyorum resmen sag tarafım ıyı ama. 1 yıl sürer dıyenler var aceba baska seylerden mı agrıyor??
neys ebenımkı uynadı gorusmek uzere
Slm bacilar) biz kiz uyuyo da bi slm veriyom dedim. Gerci bizim kiz kadar uykucucisu yoktur kesin
Ayni babasi hamileyken cok dua etmist benzesin uykusu diyegece 10 dan sabah 10a
Kadar gunduzde her bibucuk saatte bi saat sekerleme.oyalamaya calissamda uyut beni diye agliyo bu seferde
Gecen dayanamadim doktora sordum gunde 17 saat uyuyo acaba biseymi var diye daha ne istiyosun dedi hakli valla ama
İste herseyden pimpirikleniyoruz iste) bizm kizda 2bucuk aylik oldu donme cabalari var ama hala bisey yok keretada )
Bide tv tvye bakmasina engel olamiyorum gerci bakiyo dedigimde toplasan gunde 1 saat bile etmez ama gun boyu
Evde yanlizim isteristemez acik tv. Sonucta evde kapasamda gittigimiz evlerde hep acik insalara zorla
Kapattramassin di mitabiki zararlidir ama yapacak isey yok hepinizin hayatinda tv ....
Kizlar 2gundur felaket karnim agriyordu dun gazla beraber bulanti veishal olunca doktora gittik
Bagirsak enfeksiyonu oolmusum geceyi hastanede gecirdim
Emzirmeme engel olmayacak birkac ilacim ve ignem var
Kolumu kaldiramiyorum etlerim sizliyor dagildim resmen
Oglumu gorseniz anasina kiyamiyor sanki butun gun oyuncaginin altinda ya da anakucaginda oynadi durdu
Allah oglumdan da esimden de razi olsun
Siz bayaaa bir yazismissiniz ESRAYHAN geri donmus sanirim cok merak ettim ozlemisim resmen ama bulamadim nereye ne yazmis
Esi korunmayan biri daha vardi valla insallah gonlune gore bir sonuc cikar da 2. Geliyorum demez once bi 1numaralara doyalim da
Esime surekli tembihliyorum korunmazsa malum yerlerini hadim edecegimi
canım beni bizi bililendir dicem ama nasılllllllllll:)
nasıl anlayacağız yahu hamile olup olmayacağımızı yani beraber olduktan sonra hemen test mi yapcaz bilemedim?
bide ben dr sordum ne zaman regli olucam diye oda bana emerken adet olunmaz dedi....
eeeeeeeeee bide sonra tek tek dökülmeyelimsüper yAAAAAAAAAAAAAAA
HEJARcim sgol insallah bisey olmaz dua edicem artik baska care yok.
BiYOLOG asya ya gecmis olsun yeni okudum daha.Alkah cocuklarimizin gazini kökünden alsin
canim hemsire hap kullanma dedi 6 aylik olana kadar anlicagin kötü bi sürprizle karsi karsiya olabilirim
Zıne uzun bır ara verdıkten sonra gelmış bulunmaktazım. Nerdeyım dıye merak eden olursa almanya berlındeydım. Bu arada kızlar aptamıl mama orda cok daha uygun ben 16 kutu getırdım gelırken kızıma yetecegını umarak. 1 kutusu 800 gr ve fıyatı 11.75 euro. eger ordan gelenınız olursa ısmarlayabılırsınız. bız hesaplamıstık nerdeyse kutu basına 15 tl daha uygun oluyor sanırım gramaj farkınıda hesaba katarak tabı.
Bu arada sızı hep takıp ettım ama sıfremı unuttugum ıcın ve ıstanbuldakı pcde kayıtlı oldugu ıcın bır turlu bı cvp yazamadım. Almanyaya gıtmısken kızımı doktora goturdum bırde orda muane ettırmek ıstedım. tam 2 bucuk aylıkken kılosu 6.090 kg boyuda 58 cm ıdı doktor ıyı dedı. Gaz sancısı olursa kesınlıkle ılac önermedı sen ve bebegın dayanabıldıgı kadar verme dedı. eger sancısı olursa ver dedı bende sab sımplex kullanıyordum öyle deyınce kestım. Sımdılık ıyıyız maşallah pırtpırt lar cıkıyor. Bırde rota vırus asısını sordum doktor eger oturdugun yer hastaneye uzaksa ımkanlar kısıtlıysa yaptır dedı ama yoksa yaptırma dedı. Bu arada ıshal durumunda ne zaman doktora gıdılmelı dıye sormustum oda gun ıcınde 10 kadar su gıbı kaka yapıyorsa o gun gıdılmelı bebeklerde bır kac gun beklenmemelı cunkı bebekler cok cabuk susuz kalıyorlar dedı. Ben rota vırus asısını yaptırmamayı düşünüyorum sımdılık burdakı doktoruma da sorucam o ne dıyecek bakalım. bır kac doz halınde yapılacak bana da bıraz fazla mı pımpırıklı davranıyoruz gıbı gelıyor. yanı herseye ası yaptırırsak gercekten bebıslerımız de mı cok hassas olurlar aceba ?? karar veremedım dogrusu. mesela su cıcegıne karsıda emın degılım ben kendım o kadar hafıf gecırmısımkı kardesım su cıcegı olupta bana bulasmayınca doktor benım onu gecırmıs oldugumu söyledı. bılemıyorum yanı cocuk hastalıkları gecırılmelı mı gecırılmemelı mı?? bazı agır vaka lar harıc tabı.
TURUNCU resmen takıpcın oldum kalın yazı gorunce aha turuncu dıyorumbıyolog beykoz cok komıksınız annemlerle otururken falan ahha hıhı dıye gulesım gelıyordu bana noluyor dıye soruyorlardı...
sayfanın sıkı takıpcısıyım hep okuyorum.
kızlar bu arada spınal sezeryan olupta ınanılmaz bel agrısı ceken varmı? ben cok kotuyum bu bel ağrısı konusunda sol tarafım cok fena bacagımı kaldıramıyorum resmen sag tarafım ıyı ama. 1 yıl sürer dıyenler var aceba baska seylerden mı agrıyor??
neys ebenımkı uynadı gorusmek uzere
benim yumurtayu beğenmedin mi gıııı
..aha bu herifin içinn...
Dua etmekten başka çare yok herhalde ::18:
bak bugün sen de geçtin aklımdan.
nerelerdesin canım?
sen de artık eskisi gibi gelemiyorsun.
Gunaydinlar kizlarr oglunu simdiden sunnet etmeyi dusunen varmi ben istsnbula gelcem tatile moskovada yasiyorum simdi oglum uc aylik oldu gelip sunnetide aradan cikarsam diyrm kucukken daha cabuk iglesiyrms ama bi yandanda tatilim zehir olur diyrm zaten senede bir geliyrm nebiliyim ya icimde yaniyor cok zor buyuk oglumu 2 yasinda yaptim cok agladi sisti yara oldu yazik erkek olmakta ayri dert bu arada 3 yildan sonra ilk defa bayrami anam babamla gecircem cuma geliyorum bekle beni istanbul cok ozledim yaaa tasina topragina kurban:)
biz yine horozlar gibi sabahın 5.de uyandık.Bu işe bir çare bulmak lazım
kızlar herhalde düşmanıma edeceğim en büyük beddua "bebeğin gazlı olsun inşaallah" demek olur.
bıktım valla şu kolik saatinden.Kayra yine gaz ilacı verdiğim halde bu gece 3ten sonra ıkınıp durdu öyle.Artık ağlamıyor ama ıkınarak hem kendisini hem beni uyandırıyor.
Valla ben ek gıdaya geçmekten çok korkuyorum.Bebişler sırf sütten geçenlerle bu kadar sıkıntı çekerken onları yemeye başlayınca ne olacak acaba.
Birde 3.5 aylık olup hala gaz ilacına devam eden var mı acaba ?Bizim 2.ci şişemiz bitti.Sadece geceleri veriyordum ben ama devam edip etmemekte kararsızım.
benim yumurtayu beğenmedin mi gıııı
Aaa ayipsin ya yetmezmi, tabiki yeter ama ne bilim o aksam onlari canim cekti..bir keresinde sen mesela guvenc mi yapmistin esine bak iste o zamanda guvec cekmistide soylemeye utandim valla
.[/B]
yok bacım kocamla tıkınıyoruz benim kilo aldı basını gitcek turuncum gördünmü siyahlaleyi kocası tuzak kurmusşimdi test için bide ona baskı yapsammı ilerki haftalarda
dun acil doktorunun verdigi ilaclari ve igneyi aldik ve igneyi vurdurmak icin hastaneye gittik. Prospektusu okuyunca emziren anneler mecbur kalmadikca kullanmamali yazdigini gordum. Hastanedeki diger doktora sorduk ve kullanmayin dedi. Eczaneye ilaclari geri goturduk bilseydik vermezdik dedi. Yani kendini bilmez bir doktor yanlis 3tane ilac verebiliyor ve ben okumasam oglum bundan zarar gorebilecekti. O kadar sinirlerim bozuk ki heryere sikayet etmei dusunuyorum o doktor bozuntusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?