dün ferber yöntemini deneyin ded im dayanamadım 45. dk kızımı kucakladım daha hiç ağlamamıştı bebeğim dün ilk defAA hıçkırarak ağladı.
Evet 120 cc veriyorum ama hepsini birden değil arada gazını çıkarıp biraz bekliyorum sonra devam ediyorum.Tekrar eski ölçüsüne dönsem taaa 2 aylıkkenki ölçüsünde devam etmiş olacagım yani miğdesininde genişlemesi gerekmiyormu Turuncu yaaa ahhh insan şaşıyor vallahikuzunca çok üzülüyorum ama arttırmazsak ta kilo alımı durabilir.
Bide şöyle bi sorunum var.Benim kızım gece çok derin uyuyor bende uykusunda besliyorum ve derin uyudugu için gazını kesinlikle çıkaramıyorum,istediğim kadar ugraşim gece gazı çıkmıyor ve bende çok uykusuz oldugum için pes edip bırakıyorum.Acaba bu sebepten dolayı reflümü oldu bebeğim,suçluluk duyuyorum ama inan çıkmıyor gazı.Doğal olarak sabah kıvranarak uyanıyor,3 defa gazı çıkarılmamaış beslenmeyle uyanıyor.Eskiden uyur uyumaz hemen duşa girerdim 2 dakikada duş alır rahatlardım ama artık bırakamıyorum kusar diye
Evet evett.Ben de doktora gittiğimde bu soruyu soracaktım.
Kayra nında gazı çok kokmaya başladı.Ben kaka sorunu olduğu için böyle olduğunu düşünüyordum ama demek ki değilmiş.
Kakayı fazla yapmayı doymalarına bağlamıyorum ben çünkü Kayranın iştahı kesilmeden önce de bu şekildeydi.Yani içmesi gereken sütün fazlasını içtiğinde bile günde yaparsa sadece 1 kere yapardı.Ben hiç oğlumun ishal dışında günde 2-3 kere kaka yaptığını bilmem.
Kııızzzzzzllllaaaarrrrrr!... tayinim çıktı Bursa nın ilçesine çok mutluyum yaaaa merkeze 57 km ama olsun ....Bursa sınırlarına girdim ya. evimdeyim artık...26 sa yok gitmek yok artık bi ilişik kesmeye giderim doğu hizmetimiz bitmiş oldu çok şükür...sizlerle paylaşmak istedim....:)
Tebrik ederim... Darısı bizim başımıza inşallah 3 yıl sonra...alyel öğretmen misin..? Eğer öğretmenden branşın ne..? Il içi ile mi dgeldin eş özrü ile mi geldin ..? Kaç puanla hangi ilçeye geldin..?...çok soru sordum ama öğretmen olduğum için bilmek istedim....
selam kızlar
yazdıklarınızı sureklı okuyorum hepimizde aşağı yukarı aynı sorunlar var
aslında epeydir yazmak isteyip yazamadım bir türlü...öncelikle başımıza gelen talihsiz olaydan bahsedeyim sizin içinde bir uyarı olsun bu ...
her akşam olduğu gibi yine dışarıdan eve döndüğümüz bir akşam kızımı oto koltuğu ile eve çıkarması için kardeşime verdim pusetin taşıma kolunu tüm sakarlığım ve aptallığımla tam sabitleyememişim tani taşıma pozisyonuna getirdiğimizde duydugunuz klik sesini duymadan kardeşime verdim ( saat gece 12 dikkat eksikliği oldu sanırım bende ) puset kardeşimin elindeyken birden taşıma kolu geriye kayıyor ve kızım yere dusuyorben annemın cıglıgını duydum ve arkamı dondüğümde kızımı o halini gördüm ağlayarak bağırarak kucağıma aldım ve doğru hastaneye kızlaar nasıl anlatacagımı bılemıyorum cok kotuydu o an yuregım parçalandı ona birşey oldu diye mahvoldum gıdene kadar kalbime bastırdım dualar ettım Allah ım kımseye yaşatmasın boyle kazaları ve kaza bela vermesin yavrularımıza... kızımda fızıksel bırsey yoktu sıyrık kanama vesaıre kardesım durur vazıyette oldugundan ve pusetı yere yakın tuttugundan cok alcak bıryerden kızım dustu ...hastanede şansımıza kendi cocuk doktorumuz o gece nobetcıydı ve dustugunu soyleyıce sakın olmamızı kafa tası kemıklerının henuz birleşmediğini ve kafasının pınpon topu gibi dusse bıle esneyecegını soyledı muayene ettı kızım zaten uyandı hastaneye geldıgımızde gulucukler sacıyordu yavrucagım fışkırır tarza kusarsa mudahale edılebılecegını soyledı uyutmayın 1 saat dedı ... 2 saat hastanede kızımı emzirdim uyutmadım bekledik ve çok şükür binlerce kez şükür evimize döndük ..1 hafta sonra düştüğü anı apartmanımızda o sırada balkondan bakan bir komşumuz görmüş kızım geçmişolsun dedi bebeğiniz düştü ama korkmayın kafasının ustune dusmedı ben gordum deyınce rahatladım ıyıce...yazmam gerektıgını dusundum ne olursa olsun kızlar emnıyet cok onemlı mutlaka pusette iken emnıyet kemerını baglayın ben cok kısa mesafe dıye baglamamıstım ve o lanet taşıma kolunun ıyıce kılıtlendıgını kontrol edın hıcbırseye guvenmeyın pusetımız cy..x marka sağlamlığından şüphe etmiyorum ama benim dikkatsizliğim nelere maal olacaktı Allah ım korudu
selam kızlar
yazdıklarınızı sureklı okuyorum hepimizde aşağı yukarı aynı sorunlar var
aslında epeydir yazmak isteyip yazamadım bir türlü...öncelikle başımıza gelen talihsiz olaydan bahsedeyim sizin içinde bir uyarı olsun bu ...
her akşam olduğu gibi yine dışarıdan eve döndüğümüz bir akşam kızımı oto koltuğu ile eve çıkarması için kardeşime verdim pusetin taşıma kolunu tüm sakarlığım ve aptallığımla tam sabitleyememişim tani taşıma pozisyonuna getirdiğimizde duydugunuz klik sesini duymadan kardeşime verdim ( saat gece 12 dikkat eksikliği oldu sanırım bende ) puset kardeşimin elindeyken birden taşıma kolu geriye kayıyor ve kızım yere dusuyorben annemın cıglıgını duydum ve arkamı dondüğümde kızımı o halini gördüm ağlayarak bağırarak kucağıma aldım ve doğru hastaneye kızlaar nasıl anlatacagımı bılemıyorum cok kotuydu o an yuregım parçalandı ona birşey oldu diye mahvoldum gıdene kadar kalbime bastırdım dualar ettım Allah ım kımseye yaşatmasın boyle kazaları ve kaza bela vermesin yavrularımıza... kızımda fızıksel bırsey yoktu sıyrık kanama vesaıre kardesım durur vazıyette oldugundan ve pusetı yere yakın tuttugundan cok alcak bıryerden kızım dustu ...hastanede şansımıza kendi cocuk doktorumuz o gece nobetcıydı ve dustugunu soyleyıce sakın olmamızı kafa tası kemıklerının henuz birleşmediğini ve kafasının pınpon topu gibi dusse bıle esneyecegını soyledı muayene ettı kızım zaten uyandı hastaneye geldıgımızde gulucukler sacıyordu yavrucagım fışkırır tarza kusarsa mudahale edılebılecegını soyledı uyutmayın 1 saat dedı ... 2 saat hastanede kızımı emzirdim uyutmadım bekledik ve çok şükür binlerce kez şükür evimize döndük ..1 hafta sonra düştüğü anı apartmanımızda o sırada balkondan bakan bir komşumuz görmüş kızım geçmişolsun dedi bebeğiniz düştü ama korkmayın kafasının ustune dusmedı ben gordum deyınce rahatladım ıyıce...yazmam gerektıgını dusundum ne olursa olsun kızlar emnıyet cok onemlı mutlaka pusette iken emnıyet kemerını baglayın ben cok kısa mesafe dıye baglamamıstım ve o lanet taşıma kolunun ıyıce kılıtlendıgını kontrol edın hıcbırseye guvenmeyın pusetımız cy..x marka sağlamlığından şüphe etmiyorum ama benim dikkatsizliğim nelere maal olacaktı Allah ım korudu
turuncum ve beykozcum ;
çok teşekkür ederim Allah razı olsun ...
turuncu o gunun akşamında parkta gezintiye çıkmıştık ve yanımıza bir kadın geldi para topluyordu Allah rızası için bende az da olsa bozuk para vermiştim kadın giderken Allah korusun yavrunu Allah bağışlasın dedi benimde içim rahatladı birini sevindirdiğim için ve 6 saat sonra bu olayı yaşadım ve aklıma hemen geldi ...
sonrasında da çocuk sevindirdik Allah kabul etsin ....
park yatak kullananlar,bu yatağın içinde kademesi var mı ?
annemlere gideceğim ve orda yeğenimin park yatağı var ama en alt kademede duruyor.Kayrayı içine yatırıp kaldırmak için baya eğilmem gerekiyor.Üst kademeside oluyorsa beşiğimizi götürmeyeceğim giderken.
canım ne güzel sey yapmışın RABBİMde cok güzel şekilde karsılıgını yavruna bişey olmadan vermiş sen iyi insan olmaya devam ettikçe bebişinede ailenede Allahımın izniyle bişey olmaz
Kizlar bu aksam iftarda misafirim vardi do ku lu yo rummm esim zeytinyagli falan istedi bir suru ugrastim yorucu ama guzel oldu
Hic giremedim ne var ney ok bakamadim valla aklim kaldi :)
Haftaya bayramda 7saatlik bir yolculuk yapma durumumuz var
Siz hic uzun yola gittiniz mi biraz tedirginim arac kucagi da cok terletiyor gece mi ciksak gunduz mu karar veremedik
Duzeni bozulacak diye de korkuyorum ne zormus ya
günaydın kızlar
benim kızımda cok kaka yapıyordu bu aralar biraz azalttı sabah akşam yapmaya başladı
bence içtikleri süte bağlı dün sabah 3 kere yaptı mesela
ikindinden şu saate kadarda hiç yapmadı
ayrıca cok kaka yapması bebegin doydugunu gösterir
birde önceden hiç kokmazdı şimdi gaz cıkarsa kokuyor sizlerinde öyle mi:44:
Kııızzzzzzllllaaaarrrrrr!... tayinim çıktı Bursa nın ilçesine çok mutluyum yaaaa merkeze 57 km ama olsun ....Bursa sınırlarına girdim ya. evimdeyim artık...26 sa yok gitmek yok artık bi ilişik kesmeye giderim doğu hizmetimiz bitmiş oldu çok şükür...sizlerle paylaşmak istedim....:)
arkadaşlar benim kızım günde en az dört defa kakasını yapıyor. bu kadar uzun süreli ishal olamaz o yüzden bu durumu kanıksadım ama kilo alımı bu ay çok az olacak gibime geliyor
Arkadaşlar sizin yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum ve bana yol gösterici oluyor
Oğlum dün sabahtan öğleye kadar 4 kez dolu dolu kaka yaptı 2 de akşam yaptı 3 aylık bebek için çok değil mi bebeğim ishal mi diye endişeleniyorum.
bugün doktora götürdüm kakasında kan yoksa kusma ve ateş yoksa korkma dedi ama benim içim rahat etmedi
İshal için bir toz verdi ilacın üstünde bir sürahi suya bir paket yazıyo nasıl kullanacağımı anlamadım bebeğe ne kadar vereceğimide kullanan varsa yazarmısınız lütfen.
BİRDE ROTA aşısını yaptıran varmı içinizde bize doktor yaptırın dedi.
cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
benim oğlum da çok mızmız huzursuz sürekli kucakta ve sürekli hareket istiyo ve de akşamları kolik sancılarımızdan dolayı katılırcasına ağlıyo, korkudan akşamları dışarı çıkamıyoruz, hoş gündüzleri de çıkmıyoruz da, geçen kayınvalidem çok ısrar etti iftara gittik daha eve girdiğimiz gibi oğlum ağlamaya başladı ama öyle böyle değil ne yaptımsa susmadı kan ter içinde 2 saat uğraştım, fitilini de almamışız yanımıza kıyametler koptu neyse oğlumu bi şekilde uyuttum sonra kayınvalidem manalı bir şekilde demez mi komşusunun oğlan torunu hiç ağlamıyomuş, erkek çocuğunu bu kadar ağlatmak iyi değilmiş falanmış falanmış, sinirden kudurur oturursun aşağıya, çünkü ben oğlumu ağlatmaya bayılıyorum, çocuğumn sancılarına mı üzüleyim kayınvalidenin laflarına mı bilmem, çünkü bir tek onlar çocuk bakmayı biliyo, biz hiç bir şey bilmiyoruz, bu çocuğu 2.5 aydır büyüten ben değilmişim gibi,
sen bunu anlatınca aklıma geldi
günaydın kızlar
benim kızımda cok kaka yapıyordu bu aralar biraz azalttı sabah akşam yapmaya başladı
bence içtikleri süte bağlı dün sabah 3 kere yaptı mesela
ikindinden şu saate kadarda hiç yapmadı
ayrıca cok kaka yapması bebegin doydugunu gösterir
birde önceden hiç kokmazdı şimdi gaz cıkarsa kokuyor sizlerinde öyle mi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?