2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar öyle demeyin yaaa valla olursa kafayi yerim artik dua edin nolur psikolojim çöker yani daha yemi yeni lohusaliktan cikiyorum bi hamilelik icin cok erken rabbimm duy sesimi nolur bisey olmasinn

yok bacım kocamla tıkınıyoruz benim kilo aldı basını gitcek turuncum gördünmü siyahlaleyi kocası tuzak kurmus şimdi test için bide ona baskı yapsammı ilerki haftalarda

Oh oh afiyet olsun...Siyahlaleye forum ahalisi olarak baskı yapalım bence.
İnşaallah sonuç negatif çıkarda deriin bir ohhhh çekeriz.

bende gidiyimde beni özle biraz bak beni düşünmüyosun hep burdayım diye
Nere gidiyon bacım yaa...Seni bikaç saat göremeyince özlüyom ben...

Ben oğlumu 7 günlükken yaptırdım.Sünnet bandajı göbeği ile birlikte düştü.
Hiç ağlamadı çok şükür.Uykusunda iyileşti yarası.Erkek annelerine erken sünneti şiddetle tavsiye ediyorum.

Kizlar öyle demeyin yaaa valla olursa kafayi yerim artik dua edin nolur psikolojim çöker yani daha yemi yeni lohusaliktan cikiyorum bi hamilelik icin cok erken rabbimm duy sesimi nolur bisey olmasinn

Bence herifin temir bir cezayı hak etti....Şu testte negatif'i görene kadar yanına yaklaştırma
Yok hayır niye dikkat etmezsin ki.Valla ben kocayı önlemini almadan yanıma yaklaştırmıyom :111:

biz yine horozlar gibi sabahın 5.de uyandık.Bu işe bir çare bulmak lazım

kızlar herhalde düşmanıma edeceğim en büyük beddua "bebeğin gazlı olsun inşaallah" demek olur.
bıktım valla şu kolik saatinden.Kayra yine gaz ilacı verdiğim halde bu gece 3ten sonra ıkınıp durdu öyle.Artık ağlamıyor ama ıkınarak hem kendisini hem beni uyandırıyor.
Valla ben ek gıdaya geçmekten çok korkuyorum.Bebişler sırf sütten geçenlerle bu kadar sıkıntı çekerken onları yemeye başlayınca ne olacak acaba.
Birde 3.5 aylık olup hala gaz ilacına devam eden var mı acaba ?Bizim 2.ci şişemiz bitti.Sadece geceleri veriyordum ben ama devam edip etmemekte kararsızım.

kabız olacaklar o zamanda canımmm ben gecmeyı dusunuyorum 4 ay bıtınce yavas yavass sütüm azz genelde mama ıle beslenıyoruz.... gaz ılacıı kullanmıyorumm ben uuzun suredırr cnmm gecen aglama krızıne gırdı o zamann vermıstım onun dısındaa yok gaz sıkıntımızzzz

benım saclarr da cok dökülüoo cnmm yaa felaket banyoda avuc avuccc her yerr sac oluoo nolcak böle bılmıom allahtan saclarım gürrr de kurtarıom yoksa sımdıye kel kaldıydımmm:) benım oğlumun saclarda dökülüüüooo artıkk sızın bebeklerın saclar ne alemdee

Benim kızın saçları da dökülüyor ama azar azar,yastığına bakıp farkediyorum.

Süt sağmaya devam...
Allah Allah sütüm de bir kaç cc eksiklik var gene mi sütlaç yiycem e ben bu gidişle şişerim valla
Kızlar artık su içerken bile bardağa bakıp acaba kaç cc su içtim,bu sürahi kaç cc dir diye kendi kendime düşünür oldum.Kafayı kırıyorum galiba

selam mayıs anneleri ben haziran 6 da doğurdum hamileleğimin başından beri sizide takip ediyorum...ilk ay benimde sütüm azdı ben bir takviye kullandım ve sürekli sağdım emzirdikten sonra şimdi artdı..bir markanın bira mayası tableti bir kaç markanın varmış gerçi ...bir kutu kullandım çok işe yaradı önce günde 3 defa kullandığım mamayı bire düşürdük şimdi hiç vermiyorum sadece anne sütü...araştırıp doktorunuza bir danışın isterseniz...kızım emerken boğazına kaçırıyo o derece
sizin bebekler dönmeye başladı mı benim ki çabalıyoda korkuyorum koltukta felan bırakmaya ne zaman döner..2 ay 6 günlüğüz..

cnm çok geçmiş olsun. yavrunun iyi olmasını çok sevindim.

günaydın herkese benim oğlan kıpır kıpır bu sabah yine
şimdi altını havalandırıyoruz tabii o esnada üzerime işedi sıpa

siyahlale inşallah sonuç senin istediğin gibi olur canım:26:

kızlar günaydın hepinize,
uzun zamandır oğlumun gaz sancısı tutmuyordu. dün çok güzel birgün geçirdikte sonra akşam sancısı tuttu. misafirimiz vardı, onun da bizden 10 gün büyük dünya tatlısı bir kızı var. oğluşum nasıl ağladı hiç durmaksızın, nasıl kıvrandı, çok üzülüyorum onu öyle görüp bi de çaresiz kalınca. benim oğlumun sancısına hiç bir yöntem tutmuyor, sadece fitilini yapınca rahatlayabiliyo. fitilini yaptım sonra uydu. sabaha kadar uynmadı ben uyandırmadanemzirdim, şimdi hala uyuyor. inşallah geçmiştir. hala moralim çook bozuk. hiç kıyamıyorum öyle minicik ki(
size bir de doktor sorucam. ist. avp. yakasında memnun olduğunuzi tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı? ben hastane doktoru olmasını terch ediyorum hani tahlil vs. gerekirse kolaylık olur diye...

Merhaba smoker.
Bebeğin hayırlı olsun,güle güle büyüt...
Ben herkesde çok işe yarayan vitamalt içeceğini kullandığım halde hiç faydasını göremedim.Onun etken maddeside maya...
Hangi markanın bira mayası tabletini kullandın acaba ?
Benim bebeğimde o aylarda koltukta dönme çabalarındaydı.Ben hep haftaya döner diye düşünürdüm ama 3.5 aylık olduk hala dönemiyoruz.
Gerçi her bebek farklıdır.Aramızda 2 aylıkken dönen bebeklerde oldu.Her zaman temkinli olmakta fayda vardır.

onlardan bende içtim vitamalt maltana anca kilo ve şikinlik yaptı zaten günde kaç
tane içilebilir ki onlardan..Bu Gnc nin içinde 500 tane bulunan tableti 60 lira günde 18 taneye kadar alınabiliyo bende 1 hafta sonra etkisini gösterdi doktorumun onay verdi ..ilk zamanlar 18 tane aldım zamanla azaltdım 1.5 ay yetdi şimdi kestim sütüm hala iyi emip bitiremediğini sağıp dolaba atıyorum gece uykusunda içiriyorum..sende araştır danış istersen dok.benimki tavsiye sadece ama kullanıp memnun kalan çok forumlarda...humanalara maltanalara verdiğim paralara yazıkmış diyorum şimdi..

Bnm kızım da 3,5 aylık ben de şimdiye kadar döner diyordum ama dönmedi.. de altı açılınca çok hoşuna gidiyor
Bacaklarını kaldira kaldira yan dönüyor....
Sabahları biz de erkenciyiz... Erkenden kalkıp etrafa gülücükler atıyor.. ben de babaannesine veriyorum birlikte oynuyorlar...sonra yoruluyor acikiyor karnını doyururken uyuyup kalıyor melegim...

ben de nurse kullanıyorum 2. şişesine geçtik, benim oğlanın akşam 7.30 gibi başlıyo 2- saat uğratırıyo, dün akşam annem de iftardaydık bi başladı bizim ki durmak bilmedi eşim yemeği yer yemez kalktık apar topar arabada iyice krize girdi hiç bir şekilde susturamadım, koştura koştura eve geldik hemen fitilini yapayım dedim bi türlü beceremedin derken sıcaktan yumuşadı kırıldı hemen karnına masaj yaptım sonra banyo yaptırdım karnına masaj yapa yapa sonra sustu ancak oğlum, emzirip karnına sıcak havlu koyup uyuttum.... sonra oturdum ben ağladım

ben gün içinde masaj yapmaya çalışıyorum, fitile de 10 gündür başaladım ondan önce kullanmayacağım diye çok direttim ama ancak 1.5 ay sabredebildim, karnına sıcak havlu koyuyorum, oğluşum için sıcak su torbası aldım ara karnına ve bacaklarına koyuyorum, sıcak tutmak iyi geliyo benim oğlana, her zaman olmasa da sabah altını açtığımda karnına sıcak zeytinyağı ile masaj yapıp sıcak havlu koyuyorum karnına, dünkü akşam yaptırdığım banyo işe yaradı sanki, artık akşamüstü karnına masaj yapa yapa banyo yaptırmayı deneyeceğim, allah kolik sancısı çeken tüm bebeklere ve annelerine kolaylıklar versin insan ne yapacağını gerçekten şaşırıyor

hamilelikte 31 kilo aldım 15'i gitti, 16'sı hala benimle, tabi hamilelikten önce giydiğim hiç bir şey olmuyo, 2.5 aydır hamile pantolanlarımı giyiyordum artık yeter dedim ve dün önce kuaföre uğradım 1 yıldır kestiremediğim saçlarımı kestirdim, sonra da kendime şükürler olsun 2 pantolon aldım, tabi pantolanla bitmiyo bi de üstüne bi şeyler almam lazım

TURUNCUM bende seni özlüyorum siteye girince huzur içinde oluyorum cnkü baskası anlamıyor bizi bacımmm evet siyahlaleye baskı yapalım bizede heyecan oluyorrr

kızlaaar toplanınnn:)
cuma akşamı eşime dedim ki sabah kızın ağlarsa al ilgilen ve ben azıcık dinleneyim....
anlaştık c tesi sabah uyku tutmadı beni bunlar baba kız uyuyor:)
neyse dedim kalktım asya nasılsa bütün gün mum tutturur dedim veeeeeeeeeeee
çocuk sürekli uyudu ya sürekli...
öğlen 1-2 gibi her zamanki gibi yıkadım yatırdım çocuk taaa bu sabah 8 e kadar devamlı uyudu...
şaka ya şaka olmalı...
eşimde yattı uyudu ben kaldım böyle

cnm emzirirken alınıyormu bilmiyorum bir sor eczaneye ama hemen ertesi gün hapı al...
72 saat içinde içiliyor ne kadar erken içersen koruyuculuğu o derece artıyor...
bence hiç vakit kaybetme canım aklıma tek çare bu geldi..

olmaz cnm olmaz...
sende bu sevinç varken fıstığına da yansıtırsın huzurunu oda huzurlu olur:)
umuyorum herşey çok iyi geçer tatlım kısa zamanda da görüşürz:)

ekincik ben çok yöntem denedim bak sana en son buldugum çaremi anlatayım belki işine yarar ben aşırı fayda gördüm...
önce sancılarımız aynı saatlere geliyormuşşş
ben sabah 10 da 3 ml akşam 5 gibi 4 ml nurse veriyordum...
şırınganın ucuyla verdiğim için ölçüyordum

böylece 7 deki sancı hafiften başlıyor 8-9 arası şiddetlenir bu sırada da banyoya sokuyorduk ve çok hızlı giydirip çünkü çok ağlıyor hemen ayakta gezdiriyorduk...

eger uyumadıysa kucağıma alıyordum hem gezinip hem emziriyordum emerken ağlayamıyor gezerken dikkati dağılıyor ve uyuyakalıyordu...

ayakta emzirmek çok yorucu 45 dk öyle kaldımı bilirim boynum kolum kopuyordu ama susmuyordu kızım ....
bunları dene istersen cnm belki fayda görürsün birde nurse her ay yenilenmeli şişesi ömrü 30 gün biliyorsundur mutlaka yine söyliyim dedim....

sabah akşam vermediğim zaman fayda görmedim yada mesela ben tüm saatleri denedim günün bütün saatlerini hergün deneyerek bu saatleri keşfettim mesela akşam 4 de verince ağlıyordu yada de verince yada 6 da...
ama 5 te verince ağlamıyordu çocuk az ağlıyordu yada...

ya birgün bitecek bir akşam bakıcaksın ki ağlamıcak ve o zaman hayatın tadı çıkacak Allah yardımcınız olsun....

HEJARcim sgol insallah bisey olmaz dua edicem artik baska care yok.
BiYOLOG asya ya gecmis olsun yeni okudum daha.Alkah cocuklarimizin gazini kökünden alsin
canim hemsire hap kullanma dedi 6 aylik olana kadar anlicagin kötü bi sürprizle karsi karsiya olabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…