yok bacım kocamla tıkınıyoruz benim kilo aldı basını gitcek turuncum gördünmü siyahlaleyi kocası tuzak kurmusşimdi test için bide ona baskı yapsammı ilerki haftalarda
Nere gidiyon bacım yaa...Seni bikaç saat göremeyince özlüyom ben...bende gidiyimde beni özle biraz bak beni düşünmüyosun hep burdayım diye
Gunaydinlar kizlarr oglunu simdiden sunnet etmeyi dusunen varmi ben istsnbula gelcem tatile moskovada yasiyorum simdi oglum uc aylik oldu gelip sunnetide aradan cikarsam diyrm kucukken daha cabuk iglesiyrms ama bi yandanda tatilim zehir olur diyrm zaten senede bir geliyrm nebiliyim ya icimde yaniyor cok zor buyuk oglumu 2 yasinda yaptim cok agladi sisti yara oldu yazik erkek olmakta ayri dert bu arada 3 yildan sonra ilk defa bayrami anam babamla gecircem cuma geliyorum bekle beni istanbul cok ozledim yaaa tasina topragina kurban:)
Kizlar öyle demeyin yaaa valla olursa kafayi yerim artik dua edin nolur psikolojim çöker yani daha yemi yeni lohusaliktan cikiyorum bi hamilelik icin cok erken rabbimm duy sesimi nolur bisey olmasinn
biz yine horozlar gibi sabahın 5.de uyandık.Bu işe bir çare bulmak lazım
kızlar herhalde düşmanıma edeceğim en büyük beddua "bebeğin gazlı olsun inşaallah" demek olur.
bıktım valla şu kolik saatinden.Kayra yine gaz ilacı verdiğim halde bu gece 3ten sonra ıkınıp durdu öyle.Artık ağlamıyor ama ıkınarak hem kendisini hem beni uyandırıyor.
Valla ben ek gıdaya geçmekten çok korkuyorum.Bebişler sırf sütten geçenlerle bu kadar sıkıntı çekerken onları yemeye başlayınca ne olacak acaba.
Birde 3.5 aylık olup hala gaz ilacına devam eden var mı acaba ?Bizim 2.ci şişemiz bitti.Sadece geceleri veriyordum ben ama devam edip etmemekte kararsızım.
Slm kizlar ya bisey sorcam benim dogumdan sonra cok kotu sacim dokuluyor ilk oglumdada oyle oldu hamileyken dokulme duruyor dogumdan sonra feci sekilde dokulmeye basladi sacim heryerde cocugun elinde agizda basaklarinda hep dolaniyr sizdede oylemi sut veriyor ilacta kulanamam napcm bilmiyrm kel kalmaktan korkuyorum
benım saclarr da cok dökülüoo cnmm yaa felaket banyoda avuc avuccc her yerr sac oluoo nolcak böle bılmıom allahtan saclarım gürrr de kurtarıom yoksa sımdıye kel kaldıydımmm:) benım oğlumun saclarda dökülüüüooo artıkk sızın bebeklerın saclar ne alemdee
cnm çok geçmiş olsun. yavrunun iyi olmasını çok sevindim.selam kızlar
yazdıklarınızı sureklı okuyorum hepimizde aşağı yukarı aynı sorunlar var
aslında epeydir yazmak isteyip yazamadım bir türlü...öncelikle başımıza gelen talihsiz olaydan bahsedeyim sizin içinde bir uyarı olsun bu ...
her akşam olduğu gibi yine dışarıdan eve döndüğümüz bir akşam kızımı oto koltuğu ile eve çıkarması için kardeşime verdim pusetin taşıma kolunu tüm sakarlığım ve aptallığımla tam sabitleyememişim tani taşıma pozisyonuna getirdiğimizde duydugunuz klik sesini duymadan kardeşime verdim ( saat gece 12 dikkat eksikliği oldu sanırım bende ) puset kardeşimin elindeyken birden taşıma kolu geriye kayıyor ve kızım yere dusuyorben annemın cıglıgını duydum ve arkamı dondüğümde kızımı o halini gördüm ağlayarak bağırarak kucağıma aldım ve doğru hastaneye kızlaar nasıl anlatacagımı bılemıyorum cok kotuydu o an yuregım parçalandı ona birşey oldu diye mahvoldum gıdene kadar kalbime bastırdım dualar ettım Allah ım kımseye yaşatmasın boyle kazaları ve kaza bela vermesin yavrularımıza... kızımda fızıksel bırsey yoktu sıyrık kanama vesaıre kardesım durur vazıyette oldugundan ve pusetı yere yakın tuttugundan cok alcak bıryerden kızım dustu ...hastanede şansımıza kendi cocuk doktorumuz o gece nobetcıydı ve dustugunu soyleyıce sakın olmamızı kafa tası kemıklerının henuz birleşmediğini ve kafasının pınpon topu gibi dusse bıle esneyecegını soyledı muayene ettı kızım zaten uyandı hastaneye geldıgımızde gulucukler sacıyordu yavrucagım fışkırır tarza kusarsa mudahale edılebılecegını soyledı uyutmayın 1 saat dedı ... 2 saat hastanede kızımı emzirdim uyutmadım bekledik ve çok şükür binlerce kez şükür evimize döndük ..1 hafta sonra düştüğü anı apartmanımızda o sırada balkondan bakan bir komşumuz görmüş kızım geçmişolsun dedi bebeğiniz düştü ama korkmayın kafasının ustune dusmedı ben gordum deyınce rahatladım ıyıce...yazmam gerektıgını dusundum ne olursa olsun kızlar emnıyet cok onemlı mutlaka pusette iken emnıyet kemerını baglayın ben cok kısa mesafe dıye baglamamıstım ve o lanet taşıma kolunun ıyıce kılıtlendıgını kontrol edın hıcbırseye guvenmeyın pusetımız cy..x marka sağlamlığından şüphe etmiyorum ama benim dikkatsizliğim nelere maal olacaktı Allah ım korudu
selam mayıs anneleri ben haziran 6 da doğurdum hamileleğimin başından beri sizide takip ediyorum...ilk ay benimde sütüm azdı ben bir takviye kullandım ve sürekli sağdım emzirdikten sonra şimdi artdı..bir markanın bira mayası tableti bir kaç markanın varmış gerçi ...bir kutu kullandım çok işe yaradı önce günde 3 defa kullandığım mamayı bire düşürdük şimdi hiç vermiyorum sadece anne sütü...araştırıp doktorunuza bir danışın isterseniz...kızım emerken boğazına kaçırıyo o derece
sizin bebekler dönmeye başladı mı benim ki çabalıyoda korkuyorum koltukta felan bırakmaya ne zaman döner..2 ay 6 günlüğüz..
Merhaba smoker.
Bebeğin hayırlı olsun,güle güle büyüt...
Ben herkesde çok işe yarayan vitamalt içeceğini kullandığım halde hiç faydasını göremedim.Onun etken maddeside maya...
Hangi markanın bira mayası tabletini kullandın acaba ?
Benim bebeğimde o aylarda koltukta dönme çabalarındaydı.Ben hep haftaya döner diye düşünürdüm ama 3.5 aylık olduk hala dönemiyoruz.
Gerçi her bebek farklıdır.Aramızda 2 aylıkken dönen bebeklerde oldu.Her zaman temkinli olmakta fayda vardır.
ben de nurse kullanıyorum 2. şişesine geçtik, benim oğlanın akşam 7.30 gibi başlıyo 2- saat uğratırıyo, dün akşam annem de iftardaydık bi başladı bizim ki durmak bilmedi eşim yemeği yer yemez kalktık apar topar arabada iyice krize girdi hiç bir şekilde susturamadım, koştura koştura eve geldik hemen fitilini yapayım dedim bi türlü beceremedin derken sıcaktan yumuşadı kırıldı hemen karnına masaj yaptım sonra banyo yaptırdım karnına masaj yapa yapa sonra sustu ancak oğlum, emzirip karnına sıcak havlu koyup uyuttum.... sonra oturdum ben ağladımahahaha tatlım benmki kolik sancısından çocuk kıvranırken bana dedi ki fenalık yapıyor bişeyi yok:)
nasıl yok günlerce acile koştuk çocuk çatlıyooo
yok yok fenalık yapıyormuş böyle gazmı olurmuş onlarda çocuk büyütmüş...:)
hee dedim evet fenalığından yapıyor canım ne gazı .... her gece sırf annesine gıcıklık olsun diye parçalıyo kendisiniiiiii
ne ilacı veriyorsun cnm bak ben krizi 7de başlıyordu denedim hergün...
günlerimi aldı saat 5 gibi yani 2 saat önce veriyordum gazımızı çok hafif atlatıyorduk... belki işine yarar birde ben hepsini denedim nursenin faydasını gördümmm
kızlar günaydın hepinize,
uzun zamandır oğlumun gaz sancısı tutmuyordu. dün çok güzel birgün geçirdikte sonra akşam sancısı tuttu. misafirimiz vardı, onun da bizden 10 gün büyük dünya tatlısı bir kızı var. oğluşum nasıl ağladı hiç durmaksızın, nasıl kıvrandı, çok üzülüyorum onu öyle görüp bi de çaresiz kalınca. benim oğlumun sancısına hiç bir yöntem tutmuyor, sadece fitilini yapınca rahatlayabiliyo. fitilini yaptım sonra uydu. sabaha kadar uynmadı ben uyandırmadanemzirdim, şimdi hala uyuyor. inşallah geçmiştir. hala moralim çook bozuk. hiç kıyamıyorum öyle minicik ki(
size bir de doktor sorucam. ist. avp. yakasında memnun olduğunuzi tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı? ben hastane doktoru olmasını terch ediyorum hani tahlil vs. gerekirse kolaylık olur diye...
kızlar bu konuları konuşmayı sevmem ama çook çook özür dileyerek sormak istiyorum.eşimle o işi yapınca bişe kullanmadık çekmemiş kendini yaaa ben daha bi çocukla zor baş ediyorum bişe olur mu ya adet görmedim daha kırkımdan beri kanamam olmadı olmaz dimi dua edin de olmasın bi dört seneye anca yaaaaaaa:26:
totoş iyileşmiş Asya hanımın...mşllh mşllh....Bursa Orhaneli ilçesine çıktı canım tayinim şimdi telaşa girdik meb eş durumunun yetişmesi için evrakları yetiştirmemiz lazım.Pazar sahurdan sonraa Ankara yolcusuyuz evrakları elden dolaştıracaz sonra da 26 sa yol gidecez görev yaptığımız yere ilişik kesmeye ama hep aklım çocukta inş bişe olmaz .
ben de nurse kullanıyorum 2. şişesine geçtik, benim oğlanın akşam 7.30 gibi başlıyo 2- saat uğratırıyo, dün akşam annem de iftardaydık bi başladı bizim ki durmak bilmedi eşim yemeği yer yemez kalktık apar topar arabada iyice krize girdi hiç bir şekilde susturamadım, koştura koştura eve geldik hemen fitilini yapayım dedim bi türlü beceremedin derken sıcaktan yumuşadı kırıldı hemen karnına masaj yaptım sonra banyo yaptırdım karnına masaj yapa yapa sonra sustu ancak oğlum, emzirip karnına sıcak havlu koyup uyuttum.... sonra oturdum ben ağladım
ben gün içinde masaj yapmaya çalışıyorum, fitile de 10 gündür başaladım ondan önce kullanmayacağım diye çok direttim ama ancak 1.5 ay sabredebildim, karnına sıcak havlu koyuyorum, oğluşum için sıcak su torbası aldım ara karnına ve bacaklarına koyuyorum, sıcak tutmak iyi geliyo benim oğlana, her zaman olmasa da sabah altını açtığımda karnına sıcak zeytinyağı ile masaj yapıp sıcak havlu koyuyorum karnına, dünkü akşam yaptırdığım banyo işe yaradı sanki, artık akşamüstü karnına masaj yapa yapa banyo yaptırmayı deneyeceğim, allah kolik sancısı çeken tüm bebeklere ve annelerine kolaylıklar versin insan ne yapacağını gerçekten şaşırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?