Çooook uykum var,ama süt sağmalıyım ve bebeğimi beslemeliyim...Muhabbetinize muhabbet katmak isterdim doğrusu fakat takatim yoook
Hepinize iyi geceler...
melegim dün annemlere iftar verdigimde kendime tabak yaptım kardesim diyorki bende ortaya koycan ondan yicezz sandım diyoooyani cok yiyesim geliyor biri beni tutsun ek gıdaya geciyim herseyimi düzene sokcam canım sende öle yaparsın
Çooook uykum var,ama süt sağmalıyım ve bebeğimi beslemeliyim...Muhabbetinize muhabbet katmak isterdim doğrusu fakat takatim yoook
Hepinize iyi geceler...
bir zamanlar miniğimin gelmesine kaç gün kalmış öğrenmek için şafak kaç diye yazardım.. eskiyi yadedelim...bakalım miniğim ne kadarlık olmuş..
Kardesin ne kadar cok acik sozluymus oyle masallahya insan ablasina oyle seyler dermi tovbe tovbe :44:saka bir tarafa gercekten bende deli dana gibi yiyorum hamile iken bu kadar canim cekmiyordu herseyi, simdi ne gorsem yemek istiyor canim yani anlayacagin habire girtlak ...en azindan senin sutun cok sukur yeterli, bende oda yok ne halt yemeye o kadar abartiyorum anlamadim sut desen karneye bagladik sanki gidim gidim geliyor:18:
Sağol canım,dediğin gibi yaptım hemen uyudum eşime sahurda uyandırmasını tembihledim süt sağımı için,şu an sağıyorum,öptüüm.canım sen dinlen biz burdayız kendine gelince devam ederz
Ben de gündüz uyuyamam,öyle geceyi beklerim.Siz şu an mışıl mışıl uykunuzdayken bu anne kalkmış süt sağıyoZorlama kendini canim git yat dinlen senin Doga simdi uyanirsa kacar firatin bence kizcen uyudukca uyu sende ki sana diyorum ama benimde senden pek farkim yok fakat ben erken yatamam ne kadar uykusuz olursam oluyum birde gunduz hic uyuyamam , iste oyle kotu huylarim var ..baykusmuyum nee
Ben de gündüz uyuyamam,öyle geceyi beklerim.Siz şu an mışıl mışıl uykunuzdayken bu anne kalkmış süt sağıyo
Evt ya ne gunlerdi, sanki gecmek bilmiyordu gunler bana..cok sukur bitti valla bir daha gelsin isteginde degilimo gunlerim benim cok sikintili gecti ,yalniz ve caresiz kaldigim donemlerdi bu yuzden eskilerden birtek oglumun tekmeleri guzel ve ozlenebilir geliyor bana
slm annişler ve güzel bebikleri,
kızlar perşembe akşamı iftara misafirim gelicek. menümü yaptım ama kolay ve güzel bir tatlı bulamıyorum. şöyle güzel spesiyallerinizi benimle paylaşır mısınız? ilk kez bebişi görmeye gelicekler. öyle özendim çok güzel bir sofra yapmaya ama tatlımı bulamıyorum((
ben emziriyorum ama regl oluyorum hatta şimdi cok oldum agrımda cok doktoruna söyle herkez aynı degilben VE TURUNCU hepinize baskı yparız test konusunda kudencimmm
HEJARcim sgol insallah bisey olmaz dua edicem artik baska care yok.
BiYOLOG asya ya gecmis olsun yeni okudum daha.Alkah cocuklarimizin gazini kökünden alsin
canim hemsire hap kullanma dedi 6 aylik olana kadar anlicagin kötü bi sürprizle karsi karsiya olabilirim
Zıne uzun bır ara verdıkten sonra gelmış bulunmaktazım. Nerdeyım dıye merak eden olursa almanya berlındeydım. Bu arada kızlar aptamıl mama orda cok daha uygun ben 16 kutu getırdım gelırken kızıma yetecegını umarak. 1 kutusu 800 gr ve fıyatı 11.75 euro. eger ordan gelenınız olursa ısmarlayabılırsınız. bız hesaplamıstık nerdeyse kutu basına 15 tl daha uygun oluyor sanırım gramaj farkınıda hesaba katarak tabı.
Bu arada sızı hep takıp ettım ama sıfremı unuttugum ıcın ve ıstanbuldakı pcde kayıtlı oldugu ıcın bır turlu bı cvp yazamadım. Almanyaya gıtmısken kızımı doktora goturdum bırde orda muane ettırmek ıstedım. tam 2 bucuk aylıkken kılosu 6.090 kg boyuda 58 cm ıdı doktor ıyı dedı. Gaz sancısı olursa kesınlıkle ılac önermedı sen ve bebegın dayanabıldıgı kadar verme dedı. eger sancısı olursa ver dedı bende sab sımplex kullanıyordum öyle deyınce kestım. Sımdılık ıyıyız maşallah pırtpırt lar cıkıyor. Bırde rota vırus asısını sordum doktor eger oturdugun yer hastaneye uzaksa ımkanlar kısıtlıysa yaptır dedı ama yoksa yaptırma dedı. Bu arada ıshal durumunda ne zaman doktora gıdılmelı dıye sormustum oda gun ıcınde 10 kadar su gıbı kaka yapıyorsa o gun gıdılmelı bebeklerde bır kac gun beklenmemelı cunkı bebekler cok cabuk susuz kalıyorlar dedı. Ben rota vırus asısını yaptırmamayı düşünüyorum sımdılık burdakı doktoruma da sorucam o ne dıyecek bakalım. bır kac doz halınde yapılacak bana da bıraz fazla mı pımpırıklı davranıyoruz gıbı gelıyor. yanı herseye ası yaptırırsak gercekten bebıslerımız de mı cok hassas olurlar aceba ?? karar veremedım dogrusu. mesela su cıcegıne karsıda emın degılım ben kendım o kadar hafıf gecırmısımkı kardesım su cıcegı olupta bana bulasmayınca doktor benım onu gecırmıs oldugumu söyledı. bılemıyorum yanı cocuk hastalıkları gecırılmelı mı gecırılmemelı mı?? bazı agır vaka lar harıc tabı.
TURUNCU resmen takıpcın oldum kalın yazı gorunce aha turuncu dıyorumbıyolog beykoz cok komıksınız annemlerle otururken falan ahha hıhı dıye gulesım gelıyordu bana noluyor dıye soruyorlardı...
sayfanın sıkı takıpcısıyım hep okuyorum.
kızlar bu arada spınal sezeryan olupta ınanılmaz bel agrısı ceken varmı? ben cok kotuyum bu bel ağrısı konusunda sol tarafım cok fena bacagımı kaldıramıyorum resmen sag tarafım ıyı ama. 1 yıl sürer dıyenler var aceba baska seylerden mı agrıyor??
neys ebenımkı uynadı gorusmek uzere
Slm bacilar) biz kiz uyuyo da bi slm veriyom dedim. Gerci bizim kiz kadar uykucucisu yoktur kesin
Ayni babasi hamileyken cok dua etmist benzesin uykusu diyegece 10 dan sabah 10a
Kadar gunduzde her bibucuk saatte bi saat sekerleme.oyalamaya calissamda uyut beni diye agliyo bu seferde
Gecen dayanamadim doktora sordum gunde 17 saat uyuyo acaba biseymi var diye daha ne istiyosun dedi hakli valla ama
İste herseyden pimpirikleniyoruz iste) bizm kizda 2bucuk aylik oldu donme cabalari var ama hala bisey yok keretada )
Bide tv tvye bakmasina engel olamiyorum gerci bakiyo dedigimde toplasan gunde 1 saat bile etmez ama gun boyu
Evde yanlizim isteristemez acik tv. Sonucta evde kapasamda gittigimiz evlerde hep acik insalara zorla
Kapattramassin di mitabiki zararlidir ama yapacak isey yok hepinizin hayatinda tv ....
Kizlar 2gundur felaket karnim agriyordu dun gazla beraber bulanti veishal olunca doktora gittik
Bagirsak enfeksiyonu oolmusum geceyi hastanede gecirdim
Emzirmeme engel olmayacak birkac ilacim ve ignem var
Kolumu kaldiramiyorum etlerim sizliyor dagildim resmen
Oglumu gorseniz anasina kiyamiyor sanki butun gun oyuncaginin altinda ya da anakucaginda oynadi durdu
Allah oglumdan da esimden de razi olsun
canım beni bizi bililendir dicem ama nasılllllllllll:)
nasıl anlayacağız yahu hamile olup olmayacağımızı yani beraber olduktan sonra hemen test mi yapcaz bilemedim?
bide ben dr sordum ne zaman regli olucam diye oda bana emerken adet olunmaz dedi....
eeeeeeeeee bide sonra tek tek dökülmeyelimsüper yAAAAAAAAAAAAAAA
dun acil doktorunun verdigi ilaclari ve igneyi aldik ve igneyi vurdurmak icin hastaneye gittik. Prospektusu okuyunca emziren anneler mecbur kalmadikca kullanmamali yazdigini gordum. Hastanedeki diger doktora sorduk ve kullanmayin dedi. Eczaneye ilaclari geri goturduk bilseydik vermezdik dedi. Yani kendini bilmez bir doktor yanlis 3tane ilac verebiliyor ve ben okumasam oglum bundan zarar gorebilecekti. O kadar sinirlerim bozuk ki heryere sikayet etmei dusunuyorum o doktor bozuntusunu
dün kızım için alışverişe çıktık, ev tipi sallanan ana kucağı aldık, kargoya verdiler, sanırım salı günü elimizde olur. çok beğenerek aldım umarım minik kuşum da içinde huzurla durur... o kadar yoruldum ki, eve geldiğimizde başımın ağrısından ayakta bile duramıyordum, babası uyuttu kızımı, bende gece emzirdim..
Chicco Polly Swing Up Salıncak - e-bebek.com
geçmişi okudum da bebeğini düşeren arkadaş için çok üzüldüm, birşey olmadığını öğrenince de derin bir ohhhh çektim... Rabbim evlatlaarıımızın acısı ile imtihan etmesin... ben o biraz fazla ağladığında inanılmaz acı çekiyorum, daha fazlasını düşünemiyorum bile.....bazen çok bunalıyorum, helle dinlenemediğim de çok öfkeleniyorum, sonra uyurken onu izlediğimde, onun sadece bana muhtaç olduğunu bilmek vicdanımı rahatsız ediyor, o kadar masumlar ki, ona kızdığımı anladığında hemen yönünü çeviriyor ve dudağını büküyor....
ben emziriyorum ama regl oluyorum hatta şimdi cok oldum agrımda cok doktoruna söyle herkez aynı degilben VE TURUNCU hepinize baskı yparız test konusunda kudencimmm
Valla beykoz genel anestezı olmadıgıma ınan pışmanım bu bel agrısını ıgneden dıyorlar ama ınan cok canım yanıyor kızımı bıle yatagından zor alıyorum genelde tek elle yandan alıyorum o kadar zor gelıyor. bıde oturdugum yerden kalkınca topallıyorum bır kac adımda kendıme gelıyorum. benım gıbı olan varmı arkadaslar?? Sanırım kıloda etkili oluyor ama suanda bende olan sütümün kesilmesini istemiyorum zaten cok az geliyor olanı kar diye emziriyorum.
bide kızlar gercekten sanırım herksin korkulu rüyası 2. bebekler peki nasıl korunmalı fikri olan varmı??
Ben hala Turuncu her gece yatarken veriyorum benim ilac ayni zamanda grip gibi agrilar icinde bu yuzden ne olur ne olmaz diye kesmedim..yalniz gunduzleri oyle vermeden idare ediyoruz ama bu seferde gunduz uykumuz yok yada cok kisa sureli en uzun uykusu 30 dk oluyor...
Birde senin dun gece yazini okudum ve biz sabah 5 te uyandik ve uyumadi Kayra dedikten sonra etkilenmemidir nedir taa buralardan hemde bizim oglanda Kayranin izinden gitmeye karar vermis,:2:ben saat 5 ten beri uyanigim ve oldum oglanin mizmizlanmalari ile ugrasmaktan kicasa canim yalniz degilsin artik hic sikma canini sana bu konuda destek veriyoruz
Almanya berlinde ne icin bulunuyordum orasini biraz anlayamadim canim, neyse bende gurbetcilerdenim ;sevimdim senin adina donmussun anladigim kadari ile...
Sana gecmis olsun canim ins gecer bel agrilarin bende zaman zaman duyuyorum senin gibi bu durumdan muzdarip olan ,allah sifa versin
Bu mama olayi bende de sorun, simdi burda kulladigim mama Tr de satilmiyor ve ben bugun Tr de satilan mamaya alistirmaya karar verdim ..aptimal aldik gidene kadar alistirmak icin malum valize mama koyup tasimak istemiyorum ki zaten esim benle basta gelmiyecek zor olur extra yuk ...aptimalin fiyati burda 9 pounds civarinda ve Turuncu soylemisti bana aptimal 18 tl mis Tr de dedigin gibi Tr biraz daha uygun galiba mama fiyatlari konusunda
slm annişler ve güzel bebikleri,
kızlar perşembe akşamı iftara misafirim gelicek. menümü yaptım ama kolay ve güzel bir tatlı bulamıyorum. şöyle güzel spesiyallerinizi benimle paylaşır mısınız? ilk kez bebişi görmeye gelicekler. öyle özendim çok güzel bir sofra yapmaya ama tatlımı bulamıyorum((
melegim dün annemlere iftar verdigimde kendime tabak yaptım kardesim diyorki bende ortaya koycan ondan yicezz sandım diyoooyani cok yiyesim geliyor biri beni tutsun ek gıdaya geciyim herseyimi düzene sokcam canım sende öle yaparsın
Iyi geceler guzel anneler,
bebislerin donmelerinden bahsedilmis,benim kizim 3 gundur yan donmeye basladi,bazen hileyle,bi eliyle oyun halisinin oyuncagini tutup donuyo, bazen de kendi kendine.
rota asisini bizim cocuk dr onerdi,goturdugumuz cocuk nefrologu prof onermedi.prof ayni zamanda cocuk romatizmal hast.uzmaniyim da son zamanlarda yapilan arastirmalar yerli yersiz asilarin romatizmalari arttirdigini gosteriyo,sonucta rota zor ama olumcul degil onermiyorum ama su cicegini mutlaka yaptirindedi.enf.hast uzmani baska bi dr arkadas da ben bagsiklik sistemiyle bu kadar oynanmasini dogru bulmuyorum,kendi yegenlerime de onermedim dedi.2ye 1 cocuk dru yenildi,bizyaptirmadik,ins pismanolmayiz.yaptiracak olanlar ilk doz sanirim en gec 3.aydayi,yine de arastirin.
biz bu ay 750g almisiz,anne sutune devam dedi dr.5500g olmusuz,tr kiz bebek ortalamasi kilo 5400,kafa olcusu 40 cmmis.ortalamada seyrediyoruz.4.ayda demir ilacina baslayacakmisiz.
adetlerden konusulmus,ben kizim 3 ay 2 gunlukken regl oldum,yani sat imin uzerinden tam 1 yil sonra regl oldum,emzirirken olmayacak diye bisey yok :-(
Sağol canım,dediğin gibi yaptım hemen uyudum eşime sahurda uyandırmasını tembihledim süt sağımı için,şu an sağıyorum,öptüüm.
Ben de gündüz uyuyamam,öyle geceyi beklerim.Siz şu an mışıl mışıl uykunuzdayken bu anne kalkmış süt sağıyo
Canım sütlaç yap,olmadı sen yersin süt yapar hem deVeya dondurma ikram et...ya da sütlü irmikli bir tatlı yap üstüne de çikolata sos dök pratik olur...Aslında spesiyallerim iyidir ama senin yorulmamöan için bunları önerdim,aklıma gelmişken kupalara kır kedi dili ya da bisküvileri sonra kerama dök üstüne de renkli bir sos dök(hani şu hazır meyve sosları var ya)içine meyve de doğrayabilirsin en son kupanın kenarına markette satılan çubuk gibi gofretler var ya ondan yerleştir buzdolabında beklet sonra ikraaaaam...
hay maasallah uykucu şirinebenimkinin uyusun diye gözünün içine bakıyorum benim oglusumda dönemiyor ama ugrasıyor ayaklarını kaldırıp eliyle tutmaya calısıyor basarılı olmaasına az kaldı ayaklar hep havada elleri agzında gözü dedigin gibi tvde hangisini engellesem sasrıdım sonunda koy verdim keyfine bak oglum ben kızlara yazıcam dedim bıraktım sırıtıyorrr mamunum
dün kızım için alışverişe çıktık, ev tipi sallanan ana kucağı aldık, kargoya verdiler, sanırım salı günü elimizde olur. çok beğenerek aldım umarım minik kuşum da içinde huzurla durur... o kadar yoruldum ki, eve geldiğimizde başımın ağrısından ayakta bile duramıyordum, babası uyuttu kızımı, bende gece emzirdim..
Chicco Polly Swing Up Salıncak - e-bebek.com
geçmişi okudum da bebeğini düşeren arkadaş için çok üzüldüm, birşey olmadığını öğrenince de derin bir ohhhh çektim... Rabbim evlatlaarıımızın acısı ile imtihan etmesin... ben o biraz fazla ağladığında inanılmaz acı çekiyorum, daha fazlasını düşünemiyorum bile.....bazen çok bunalıyorum, helle dinlenemediğim de çok öfkeleniyorum, sonra uyurken onu izlediğimde, onun sadece bana muhtaç olduğunu bilmek vicdanımı rahatsız ediyor, o kadar masumlar ki, ona kızdığımı anladığında hemen yönünü çeviriyor ve dudağını büküyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?