bugün denemeye başladım senin saat yöntemini bu hafta gözlem yapalım bakalım iyi gelecek mi benim kuzuyaekincik ben çok yöntem denedim bak sana en son buldugum çaremi anlatayım belki işine yarar ben aşırı fayda gördüm...
önce sancılarımız aynı saatlere geliyormuşşş
ben sabah 10 da 3 ml akşam 5 gibi 4 ml nurse veriyordum...
şırınganın ucuyla verdiğim için ölçüyordum
böylece 7 deki sancı hafiften başlıyor 8-9 arası şiddetlenir bu sırada da banyoya sokuyorduk ve çok hızlı giydirip çünkü çok ağlıyor hemen ayakta gezdiriyorduk...
eger uyumadıysa kucağıma alıyordum hem gezinip hem emziriyordum emerken ağlayamıyor gezerken dikkati dağılıyor ve uyuyakalıyordu...
ayakta emzirmek çok yorucu 45 dk öyle kaldımı bilirim boynum kolum kopuyordu ama susmuyordu kızım ....
bunları dene istersen cnm belki fayda görürsün birde nurse her ay yenilenmeli şişesi ömrü 30 gün biliyorsundur mutlaka yine söyliyim dedim....
sabah akşam vermediğim zaman fayda görmedim yada mesela ben tüm saatleri denedim günün bütün saatlerini hergün deneyerek bu saatleri keşfettim mesela akşam 4 de verince ağlıyordu yada de verince yada 6 da...
ama 5 te verince ağlamıyordu çocuk az ağlıyordu yada...
ya birgün bitecek bir akşam bakıcaksın ki ağlamıcak ve o zaman hayatın tadı çıkacak Allah yardımcınız olsun....
Doğumdan sonra benim gibi hemeroid olanlar oldu mu? Doktora gittim krem ve ilaç verdi, kullandım ama bir sonuç alamadım. Bir de doğal yollarla iyileşmeyi deneyeyim diyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim:)
dün bizim oğlanın eksiklerini almak için ebebeğe gittik, bizimkisini de aldık kucağımıza biraz dışarıda oyalanalım diye, malum bi sürü oyuncak falan var belki dikkatini çeker diye bizimki önce mızmızlanmaya başladı sonra da mağazayı inletti ve hemen arabaya kaçtık, acaba ne zaman insan içine çıkacağız diye merak ediyorum
kizlar gun icerisinde kizimi oyalayacak ve ilgisini cekecek bir oyuncak alicam ama hangisi? Oyuncaklar ve oyun halisinda bahsedilmisti ama oyun halisi sanirim terletiyordu turuncu boyle bir yorum yapmisti diye hatirliyorum. Sizin bu konudaki goruslerinizi almak isterim canlar
çok geçmiş olsun canım benim en azından siz çok şanslısınız
valla ben size bişey söylicem..ben korunmuyorum aslında ikinciyide istemiyor değilim ama şu an için biraz zor ..tabi kısmet olacaksa hayır demem.ama sanırım hamileyken bebeklerimizi emziremiyomuşuz öyle duymustum kv den..nedenini bilmiyorum..yani niye emziremediğimi sanırım hamileyken karnımdakının vitaminlerden yararlanması lağzım...onun kısmetını almamam lağzımmışşşş
tabiiiiiiiiiii bide işe başlıcazzzzzzzz aman sabahlar olmasınnnnnnnnnnnn
benim için dua edin kadir geçesi başlıcam namaza insallah devam ederim
bu arada kuran ı kerim de öğrenmeye başlıcam okullar açıldığında camilerde ders veriyorlar..okullar ne zaman açılıyor bilemiyorum ama 15 eylül gibi başlasam bi 10 gün gideceğim ..insallah o zamana kadar öğrenirim..eylül sonu işbaşııııı zaman ne çabuk geçiyor
oruç tutuanlara ALLAH kabul etsin..valla bazen hepimiz oruç açarken evde ben bile içimden geçiriyorummm.tutamasamda benimkinide kabul etsin...niyet ettim oruç açmaya diyeee
iyi geceler hepimizebebişlerede değmesin kötü gözler:)
dün bizim oğlanın eksiklerini almak için ebebeğe gittik, bizimkisini de aldık kucağımıza biraz dışarıda oyalanalım diye, malum bi sürü oyuncak falan var belki dikkatini çeker diye bizimki önce mızmızlanmaya başladı sonra da mağazayı inletti ve hemen arabaya kaçtık, acaba ne zaman insan içine çıkacağız diye merak ediyorum
bugün denemeye başladım senin saat yöntemini bu hafta gözlem yapalım bakalım iyi gelecek mi benim kuzuya
canım aynı dert doğumdan sonra 3. hafta da bi başladı hala devam ediyo, fitil ve şurup kullanıyorum ama geçecek gibi değil, beslenmeye dikkat ettim yine geçmedi, benimki kabızlık yüzünden oldu, zaten onu düzeltemediğim için devam ediyo, bir insan 3 gün boyunca öğle ve akşam semizotu yiyip, kayısı hoşafları içip günde en az 4.5 lt su içip hala kabızlığını gideremez mi düzelmiyo yapıştı kaldı bana ki şu dönemde beni çok zorluyo walla evde kimse yokken tuvalete gidemiyorum bazen eşimi işten çağırıyorum çabuk gel çocuğa bak diye, büyük dert allah hepimizi kurtarsın inşallah
Teşekkürler canım cevabın için benim de geçecek gibi değil. Senin de kötüymüş baya. İnşallah ikimizde tez zamanda kurtuluruz. Minnakların bize mirası bu oldu. Olsun canları sağolsun onların. Başka bu durumu yaşayıp çözüm bulan yok mu acaba?
aynısından bendede var canım kırmızısı hatta. bizim kız çok sevdi orda uyuması konusuna gelince yatar pozisyona geldiği için bence sorun yok zaten gündüz uykuları 1 saati geçmiyo benim kızın o yuzden orda uyutuyorum. yanlız bi kusuru var bizim salıncağın evdeki tv kumandasından etkileniyo. mesala 8 tuşuna bastığımda müziği devreye giriyobi anda ürküyo bizimki çünkü en yuksek volumle başlıyo oyuzden kumandadan direkt 8 basmak yasak bizim evde bazen gecede kendikendine çalışıyo bizde pilini çıkartıyoz geceleri
arada ihitiyacımız var ama dimi ben görünce sesli güldüm resmenhadi buyrun bakalım
durumumuzla çok ilişkili benceeeeee
Eki Görüntüle 487740
Canım aynı sorun bende de var.normal doğumun hatirasii ben doktora gittim çatlak var ameliyat edelim kurtul dedi kabul etmedim.ilaç verdi bi dene iyilesmezse ameliyat dedi.ilacı kullanmadım ilaç içmeyi sevmiyorum ve gecirecegine inanmıyorum. Ama bu hemoroidle yaşam çok zor wc işkence yeri gibi geliyor walla
günaydın herkese..
bende günaydın diyorum, gün bizim için yeni başlıyor sayılır.. işlerle uğraştıktan sonra anca :))
kahvaltımı da yeni yapabiliyorum zaten
tatlı hiççç demeyin, ömrümde bu kadar tatlı yememiştim.. sürekli canım istiyor.. hamileyken aşermedim, emzirirken aşeriyorum
bu arada dün kuzuma bayramlık patik aldımmnasıl olmuş?
biyologcum kardesimle cok yakınız oda dedigin gibi acayip güldürür sende bizden asagı degilsin canımmm
harikaaaa olmuşşşş cnm güle güle giysin kuzunnnnnnn:)
ahaha gülen güldüren insanlara bayılırım:)
şen kahkahalar olmazsa yaşam çekilmez
burcun ne cnm senin bu arada....
aslında herkes burcunu paylaşsa ya yahuuu meraklandım şimdiii walla
canım bndecok güldüm ama kadınların vücuduna dikkat edince üzüldüm tas gibiler resmen bende öleydim evlenmeden önce
Valla haklisin cnm.. nasil doncez o hale
Benim burcum da yengec. Bogayla anlasiyor herhalde
balık burcuyum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?