2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

dün bizim oğlanın eksiklerini almak için ebebeğe gittik, bizimkisini de aldık kucağımıza biraz dışarıda oyalanalım diye, malum bi sürü oyuncak falan var belki dikkatini çeker diye bizimki önce mızmızlanmaya başladı sonra da mağazayı inletti ve hemen arabaya kaçtık, acaba ne zaman insan içine çıkacağız diye merak ediyorum
bugün denemeye başladım senin saat yöntemini bu hafta gözlem yapalım bakalım iyi gelecek mi benim kuzuya

Doğumdan sonra benim gibi hemeroid olanlar oldu mu? Doktora gittim krem ve ilaç verdi, kullandım ama bir sonuç alamadım. Bir de doğal yollarla iyileşmeyi deneyeyim diyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim:)

canım aynı dert doğumdan sonra 3. hafta da bi başladı hala devam ediyo, fitil ve şurup kullanıyorum ama geçecek gibi değil, beslenmeye dikkat ettim yine geçmedi, benimki kabızlık yüzünden oldu, zaten onu düzeltemediğim için devam ediyo, bir insan 3 gün boyunca öğle ve akşam semizotu yiyip, kayısı hoşafları içip günde en az 4.5 lt su içip hala kabızlığını gideremez mi düzelmiyo yapıştı kaldı bana ki şu dönemde beni çok zorluyo walla evde kimse yokken tuvalete gidemiyorum bazen eşimi işten çağırıyorum çabuk gel çocuğa bak diye, büyük dert allah hepimizi kurtarsın inşallah

günaydın herkese..
bende günaydın diyorum, gün bizim için yeni başlıyor sayılır.. işlerle uğraştıktan sonra anca :))
kahvaltımı da yeni yapabiliyorum zaten
tatlı hiççç demeyin, ömrümde bu kadar tatlı yememiştim.. sürekli canım istiyor.. hamileyken aşermedim, emzirirken aşeriyorum
bu arada dün kuzuma bayramlık patik aldımm nasıl olmuş?

arabası varsa canım ona koysan.. bizimki de bazen kucakta huysuzlanıyor ama arabasına koyunca ya uyuyor, ya etrafı seyrediyor :))
iyiki bebek arabasını yapmışlar diyorum

Walla maşallah kızlar iki gün giremedim döktürmussunuz yine hiziniza yetişmek mümkün degil geçmişi ne zaman okumaya kalksam uykum geliyor bu sefer de mesaj yazamıyorum

Cuma günü 3. Ay kontrolumuz vardı.yusuf ömer 800 gr alarak tam 6 kilo olmuş boyumuz da 60 cm baş çevresi 40.9 cm doktorumuz gelişimi normal seyrinde gayet iyi dedi.kan ilacina normalde 4. Ay başlanıyormus ama bizi bu ay başlattı.kan değerlerimiz tam sınırda.benim doğumdan sonra kan degerlerim çok düşüktü hatta o gece bayilmistim zor ayilttilar ama tabiki de ben 7 kutu jan ilacının sadece 3-4 kutusunu filan içtim.zaten iğrenç bisi.ama şimdi kendine kızıyorum çünkü belki bebikim benden etkilendi:26:

Turuncu biz de rota konusunda çok kararsiziz.doktorumuz tavsiye ediyorum dedi ama illa yaptırın demedi.burada arkadaşların mesajlarını da okuyunca sanirsam yaptirmayacagiz.

Benim bir arkadaşım bebeği 8 aylıkken diğerine hamile kaldı.çok zor bir durum kızlar aman dikkat

Yusuf ömer in 4 saat deliksiz uyuduğuna sadece 1 kez şahit oldum.24 saat içinde toplam 10 saat ya uyuyor ya uyumuyor malesef o yüzden bebeği deliksiz uyuyanlara imreniyorum walla:18:

Bu arada bi dünya bez denedikten sonra ki bimin bezini bile denedim.prima aktif bebek de karar kıldım şimdilik.islakligi hissettirmiyor,ince ve 3 boşu yusuf ömerimin poposuna uygun kakayi emmemesi pek sorun değil çünkü yapar yapmaz değiştiriyorum genelde.

Şimdilik benden bu kadar beyimiz uyandı

kizlar gun icerisinde kizimi oyalayacak ve ilgisini cekecek bir oyuncak alicam ama hangisi? Oyuncaklar ve oyun halisinda bahsedilmisti ama oyun halisi sanirim terletiyordu turuncu boyle bir yorum yapmisti diye hatirliyorum. Sizin bu konudaki goruslerinizi almak isterim canlar

evet cnm kumaşı biraz naylonsu gibi.. bizimki tekmele oyna, şimdilik pek tekmeleyemiyor ama benim kızım seviyor. başının altına doğru battaniyesini seriyorum, öyle terlemiyor.. altına yastık koyduğumda yüzüstü de oynayabiliyor.. oyuncakları güzel, kızımın ilgisini çekiyor, onları eline almaya çalışıyor sen kendinde bir bak istersen.. bir arkadaş da halısız egzersiz arkadaşım diye bir oyuncak almıştı, zeynepti galiba, o da memnun sanırım

ya canım bende isterim 2.yi ama benim bebegim bana 2ay cok cektirdi kocam bile o hallerimden korktu lohusalık psikolojisini tam olarak degil yarım yasadım sürekli agladım esimmm hamile kalmıyım diye amuda kalkcak istemediginden degil ama benim aglamalarıma cok üzüldü yasına girsin düşünebilirim

Son düzenleme:

Teşekkürler canım cevabın için benim de geçecek gibi değil. Senin de kötüymüş baya. İnşallah ikimizde tez zamanda kurtuluruz. Minnakların bize mirası bu oldu. Olsun canları sağolsun onların. Başka bu durumu yaşayıp çözüm bulan yok mu acaba?

Canım aynı sorun bende de var.normal doğumun hatirasii ben doktora gittim çatlak var ameliyat edelim kurtul dedi kabul etmedim.ilaç verdi bi dene iyilesmezse ameliyat dedi.ilacı kullanmadım ilaç içmeyi sevmiyorum ve gecirecegine inanmıyorum. Ama bu hemoroidle yaşam çok zor wc işkence yeri gibi geliyor walla

offf off ben gercekten cok kotuyum arkadaslar bugun ervamı zor banyo yaptırdım belım kırılcak gıbı. doktora gıdıcemde bı randevu alamadım kadın doguma gıtmem lazım sanırım once zaten bandajı cıktıktan sonra daha gıtmemıstım doktora. agrı kesıcıyle duruyorum.

Turuncu evet 17 kutu aldım benım kız haftada 1 buyuk 800 gramlık kutu bıtırıyor. emzırıyorum ama yetmıyorkı uykusunda baya emıyor yerı gelıyuor bos emıyor yerı gelıyor yutkunma sesı gelıyor artık tukurugunu mu yutuyor sutumumu bılmıyorum. aslında dun kızım uyanmasaydı bısey danısacaktım sana ve dıger arkadaşlara. benım sut sagma pompamın markası kr..t ve sut sagımından hıc memnun degılım sagdıktan sonra sıktıgımda yıne sut gelıyor elle sankı daha ıyı sağılıyor gıbı gelıyor ama o da cok vakıt alıyor. bızımkı sımdı 12 gun sonra 3 aylık olacak bende dıyorm aceba senın aldıgın spectradan alsam mııı yoksa almasamm mıı sutumun oldugundan haberım yok yanı gögsümün falan sertlestıgını bılmıyorum.

cok korkunç kızz ben bile korkarım cocugu düşünemiyorum yaptıgınız iyi pilleri cıkarmanız canım

Ben sezeryan oldum ama benim kabızlıktan oldu sanırım. Valla dediğin gibi işkence. Allah yardımcımız olsun ne diyelim canım.

harikaaaa olmuşşşş cnm güle güle giysin kuzunnnnnnn:)

biyologcum kardesimle cok yakınız oda dedigin gibi acayip güldürür sende bizden asagı degilsin canımmm

ahaha gülen güldüren insanlara bayılırım:)
şen kahkahalar olmazsa yaşam çekilmez

burcun ne cnm senin bu arada....
aslında herkes burcunu paylaşsa ya yahuuu meraklandım şimdiii walla

balık burcuyum canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…