kizlar gun icerisinde kizimi oyalayacak ve ilgisini cekecek bir oyuncak alicam ama hangisi? Oyuncaklar ve oyun halisinda bahsedilmisti ama oyun halisi sanirim terletiyordu turuncu boyle bir yorum yapmisti diye hatirliyorum. Sizin bu konudaki goruslerinizi almak isterim canlar
Hadi ya hic balik gibi degilsin beykozcumduygusalligini beyine sakliyosun heralde
arada ihitiyacımız var ama dimi ben görünce sesli güldüm resmenhadi buyrun bakalım
durumumuzla çok ilişkili benceeeeee
Eki Görüntüle 487740
günaydın herkese..
bende günaydın diyorum, gün bizim için yeni başlıyor sayılır.. işlerle uğraştıktan sonra anca :))
kahvaltımı da yeni yapabiliyorum zatentatlı hiççç demeyin, ömrümde bu kadar tatlı yememiştim.. sürekli canım istiyor.. hamileyken aşermedim, emzirirken aşeriyorum
bu arada dün kuzuma bayramlık patik aldımmnasıl olmuş?
offf off ben gercekten cok kotuyum arkadaslar bugun ervamı zor banyo yaptırdım belım kırılcak gıbı. doktora gıdıcemde bı randevu alamadım kadın doguma gıtmem lazım sanırım once zaten bandajı cıktıktan sonra daha gıtmemıstım doktora. agrı kesıcıyle duruyorum.
Turuncu evet 17 kutu aldım benım kız haftada 1 buyuk 800 gramlık kutu bıtırıyor. emzırıyorum ama yetmıyorkı uykusunda baya emıyor yerı gelıyuor bos emıyor yerı gelıyor yutkunma sesı gelıyor artık tukurugunu mu yutuyor sutumumu bılmıyorum. aslında dun kızım uyanmasaydı bısey danısacaktım sana ve dıger arkadaşlara. benım sut sagma pompamın markası kr..t ve sut sagımından hıc memnun degılım sagdıktan sonra sıktıgımda yıne sut gelıyor elle sankı daha ıyı sağılıyor gıbı gelıyor ama o da cok vakıt alıyor. bızımkı sımdı 12 gun sonra 3 aylık olacak bende dıyorm aceba senın aldıgın spectradan alsam mııı yoksa almasamm mıı sutumun oldugundan haberım yok yanı gögsümün falan sertlestıgını bılmıyorum.
benim kardeşim yengec cok iyi anlasırım hem komik hemde zekidir
hangi bezi denediysem sızdırıyo resmen her yapmasında üst değişiyorum acaba ben mi bağlayamıyrm. molfix can baby star evey baby..
canım yükselenim basak duygusallıktan dolayı diyosan ben duygusalımdır eglenmeyi cok severim fanfirifinfona bayılırm cok kıskancım elsanatlarına becerim var resim gibi temizlik düzeni severimşimdi hangi burca benziyorummm canım
ehuehu benimde Oglak burcundayim ve ben oldum olasi cok iyi anlasmisimdir bogalarla yalniz biraz istahli insanlar , hatta bizim oglan dogdugunda kizkardesim tebrik icin aramisti beni ve sonrasinda sen yandim kizim esin istahli , oglanda oyle olur kesin sen en iyisi tencere boyutlarini simdiden degistir kazan al en guzeli demisti
cok hosmus yaa eline saglik iyiki paylastin bizlerle, arada bir renk lazim
canim al benden de o kadar ...bir turlu firsat bulamiyorum islere benim kuzu hep yaninda istiyor seni seviyor gigiri ne diyim
Gule gule giysin patikleri cok sekermis bizde kottan bir patik vari birsey aldik ama benim oglumun ayaklari cok minik olmadi artik buyumesini bekleyecem
hangi bezi denediysem sızdırıyo resmen her yapmasında üst değişiyorum acaba ben mi bağlayamıyrm. molfix can baby star evey baby..
kizlar gun icerisinde kizimi oyalayacak ve ilgisini cekecek bir oyuncak alicam ama hangisi? Oyuncaklar ve oyun halisinda bahsedilmisti ama oyun halisi sanirim terletiyordu turuncu boyle bir yorum yapmisti diye hatirliyorum. Sizin bu konudaki goruslerinizi almak isterim canlar
offf off ben gercekten cok kotuyum arkadaslar bugun ervamı zor banyo yaptırdım belım kırılcak gıbı. doktora gıdıcemde bı randevu alamadım kadın doguma gıtmem lazım sanırım once zaten bandajı cıktıktan sonra daha gıtmemıstım doktora. agrı kesıcıyle duruyorum.
Turuncu evet 17 kutu aldım benım kız haftada 1 buyuk 800 gramlık kutu bıtırıyor. emzırıyorum ama yetmıyorkı uykusunda baya emıyor yerı gelıyuor bos emıyor yerı gelıyor yutkunma sesı gelıyor artık tukurugunu mu yutuyor sutumumu bılmıyorum. aslında dun kızım uyanmasaydı bısey danısacaktım sana ve dıger arkadaşlara. benım sut sagma pompamın markası kr..t ve sut sagımından hıc memnun degılım sagdıktan sonra sıktıgımda yıne sut gelıyor elle sankı daha ıyı sağılıyor gıbı gelıyor ama o da cok vakıt alıyor. bızımkı sımdı 12 gun sonra 3 aylık olacak bende dıyorm aceba senın aldıgın spectradan alsam mııı yoksa almasamm mıı sutumun oldugundan haberım yok yanı gögsümün falan sertlestıgını bılmıyorum.
canım bndecok güldüm ama kadınların vücuduna dikkat edince üzüldüm tas gibiler resmen bende öleydim evlenmeden önce
burcun ne cnm senin bu arada....
aslında herkes burcunu paylaşsa ya yahuuu meraklandım şimdiii walla
Doğumdan sonra benim gibi hemeroid olanlar oldu mu? Doktora gittim krem ve ilaç verdi, kullandım ama bir sonuç alamadım. Bir de doğal yollarla iyileşmeyi deneyeyim diyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim:)
Merhaba canım,
Bende mayıs annesiyim. 4 mayısta normal doğum yaptım. Doğumdan sonra aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Eğer yapabiliyorsan her tuvalete çıktığında soğuk kompres uygula. Soğuk su, buz olabilir. Bunlar oradaki kılcal damarların geri çekilmesini sağlıyor ve ilerlemiyor. Çok şükür ben bu şekilde kurtuldum.
KK'da bir yerde anestol ve bepanten kullanarak kurtuldum diyen vardı ne kadar doğru bilmiyorum ama bir araştır istersen. Çok geçmiş olsun.
wayy be benm kocamda yengeçç ....
cidden zekidir... bazen bi espri yapar dışarda falan yarılırım ben sokak mokak demem herkes bakar sonra fırça yerim:)
bende prima huggies ve molfixten sonra bim marketlerinde satılan bezi kullanıyorum(tavsiye üzerine) bayadır kullanıyorum hemde...
şimdiye kadar 1 kez sızdırdı oda eşim çok gevşek bağlamış itiraf etti sonradan:)
bir dene istersen cnmmm
amanda aman pekte maharetliyizzz şekerimmmmm:)
ouwwwwww boğalar....
en iyi anlaştıgım burçlardan biridir....
aslında boğa tanıdıklarım iştahtan ziyade yemek yemekten haz duyarlar...
bir arkadasım war hostes üstelik çok yakın ark.
diyordu ki biyolog bu nasıl birşey biliomusun yemek yemek benim için inanılmaz heyecan verici,haz verici doğaüstü bir olay
kilo almamak için kendiyle sürekli çaba harcamasına rağmen gecenin bir yarısı çiğ köftecide olabilirdik:):):)
Kizlar bayram tatilinden once oglumuzu kontrole goturduk
Sukurler olsun Rabbim yuzumuzu yine guldurdu
Sipam 67cm 8kg olmus
Ben bosuna fitik olmuyormusum demek ki bu aralar kucagima da agir geliyordu zaten
Keyfi de gayet yerindeydi ishal olmasina ragmen
Lafi acilmisken Bursali hatinlar cesme suyundan uzak durun hem beni hem oglumu ishal yapti yavrum 2gundur her emmeden sonra cirrrrt saliyor ben de eskiden sagdigim sutlerden indirdim ben iyilesene kadar onlari verecegim
Doğumdan sonra benim gibi hemeroid olanlar oldu mu? Doktora gittim krem ve ilaç verdi, kullandım ama bir sonuç alamadım. Bir de doğal yollarla iyileşmeyi deneyeyim diyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim:)
Merhaba canım,
Bende mayıs annesiyim. 4 mayısta normal doğum yaptım. Doğumdan sonra aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Eğer yapabiliyorsan her tuvalete çıktığında soğuk kompres uygula. Soğuk su, buz olabilir. Bunlar oradaki kılcal damarların geri çekilmesini sağlıyor ve ilerlemiyor. Çok şükür ben bu şekilde kurtuldum.
KK'da bir yerde anestol ve bepanten kullanarak kurtuldum diyen vardı ne kadar doğru bilmiyorum ama bir araştır istersen. Çok geçmiş olsun.
Teşekkürler canım cevabın için bi deneyeyim bakayım ben de bu yöntemi, inşallah iyi olur.
Şuan annemlerdeyim ama annemler istanbulda.Bikaç gün sonra gelecekler.
Evde Kayrayı şımartacak kimse olmadığı halde iyice çığrından çıktı bugün.
Yani dün 2 saat geç yattı diye bütün düzeni değişti.Gecede beslenme dışı hiç uyanmayan Kayra saat başı veya 2 saatte bir mutlaka uyandı ve mızmızlandı.
Ara uykularında 2 saat uyanık kalmayı bi türlü beceremeyen oğlum bugün 2.5 saat sonunda benim zorumla uyudu hep ve sadece 25-30 dakika.
Sürekli kucak istiyor,hiç bir şey memnun etmiyor.
Akşam her zaman ki banyosunu yaptırıp 7 de yatıracağım.Umarım bu gece sorunsuz geçer...
Bugün gerçekten sabrımın son demlerine kadar geldim.İstemeyerekte olsa sesimi yükselttim ama Kayra bu yükseltmeye sadece çığlıkları ile cevap verdi.
İnşaallaj bikaç güne tekrar eski düzenimize gireriz...
Şuan annemlerdeyim ama annemler istanbulda.Bikaç gün sonra gelecekler.
Evde Kayrayı şımartacak kimse olmadığı halde iyice çığrından çıktı bugün.
Yani dün 2 saat geç yattı diye bütün düzeni değişti.Gecede beslenme dışı hiç uyanmayan Kayra saat başı veya 2 saatte bir mutlaka uyandı ve mızmızlandı.
Ara uykularında 2 saat uyanık kalmayı bi türlü beceremeyen oğlum bugün 2.5 saat sonunda benim zorumla uyudu hep ve sadece 25-30 dakika.
Sürekli kucak istiyor,hiç bir şey memnun etmiyor.
Akşam her zaman ki banyosunu yaptırıp 7 de yatıracağım.Umarım bu gece sorunsuz geçer...
Bugün gerçekten sabrımın son demlerine kadar geldim.İstemeyerekte olsa sesimi yükselttim ama Kayra bu yükseltmeye sadece çığlıkları ile cevap verdi.
İnşaallaj bikaç güne tekrar eski düzenimize gireriz...
Evdeyken de boyle miydi mekan degisince mi boyle oldu cnm?
Omer de babasinin memleketine gidince degisiyor orasi serin oldugundan cok hosuna gidiyor yayilip oynuyor ama teyzemlere gidince zivanadan cikiyor
Bir de teyzemler giris katta evde bakacak ilgisini cekecek birsey de yok ev desen cok sicak resmen gidesim gelmiyor
Kizlar bayram tatilinden once oglumuzu kontrole goturduk
Sukurler olsun Rabbim yuzumuzu yine guldurdu
Sipam 67cm 8kg olmus
Ben bosuna fitik olmuyormusum demek ki bu aralar kucagima da agir geliyordu zaten
Keyfi de gayet yerindeydi ishal olmasina ragmen
Lafi acilmisken Bursali hatinlar cesme suyundan uzak durun hem beni hem oglumu ishal yapti yavrum 2gundur her emmeden sonra cirrrrt saliyor ben de eskiden sagdigim sutlerden indirdim ben iyilesene kadar onlari verecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?