2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben Gloworld diye bir yer oyuncagi aldim Playskool marka
Omer hergun toplam 1,5 saat kadar oynuyor altinda
Yuzustu yatarak oynarken yoruluyor ama beli kuvvetlenince yuzustu de oynar sanirim
ben basit bulmustum ama cok ilgisini cekiyor odullu bir oyuncakmis zaten
Ayaklariyla bile vuruyor gayet egleniyor

Bir de eldiven seklinde ortasinda kitap olan bir oyuncagi var playgro sanirim onu da seviyor

Cingirakli aslan ve sikinca oten el oyuncaklari var onlari isirmayi sevdi

Playgronun titresen oyuncagindan hic haz etmiyor sanirim korkuyor arkadaslarinkiler de sevmedi titresen modeller icin erken galiba

hangi bezi denediysem sızdırıyo resmen her yapmasında üst değişiyorum acaba ben mi bağlayamıyrm. molfix can baby star evey baby..

Hadi ya hic balik gibi degilsin beykozcum duygusalligini beyine sakliyosun heralde

canım yükselenim basak duygusallıktan dolayı diyosan ben duygusalımdır eglenmeyi cok severim fanfirifinfona bayılırm cok kıskancım elsanatlarına becerim var resim gibi temizlik düzeni severim şimdi hangi burca benziyorummm canım

ehuehu benimde Oglak burcundayim ve ben oldum olasi cok iyi anlasmisimdir bogalarla yalniz biraz istahli insanlar , hatta bizim oglan dogdugunda kizkardesim tebrik icin aramisti beni ve sonrasinda sen yandim kizim esin istahli , oglanda oyle olur kesin sen en iyisi tencere boyutlarini simdiden degistir kazan al en guzeli demisti

arada ihitiyacımız var ama dimi ben görünce sesli güldüm resmen hadi buyrun bakalım
durumumuzla çok ilişkili benceeeeee
Eki Görüntüle 487740

cok hosmus yaa eline saglik iyiki paylastin bizlerle, arada bir renk lazim

canim al benden de o kadar ...bir turlu firsat bulamiyorum islere benim kuzu hep yaninda istiyor seni seviyor gigiri ne diyim
Gule gule giysin patikleri cok sekermis bizde kottan bir patik vari birsey aldik ama benim oglumun ayaklari cok minik olmadi artik buyumesini bekleyecem

Gecmis olsun bencede biran once doktora gorun canim ins birseyin cikmaz..
Tuh yaa bende burdan oraya mama goturdun sandim epeyde sevinmistim Tr hesapli diye ama Turuncu aptamil burda 40 tl diyince bana yine mama tasima isi dususek ne yapalim artik getiririz bir kac kutu , birde yanlis anlama ama 17 kutu mama nerde ise 15 kilo eder bavula nasil koyup tasidin valla helal olsun ben yapamaazdim cok zor hele birde bebekte olunca

benim kardeşim yengec cok iyi anlasırım hem komik hemde zekidir

wayy be benm kocamda yengeçç ....
cidden zekidir... bazen bi espri yapar dışarda falan yarılırım ben sokak mokak demem herkes bakar sonra fırça yerim:)

hangi bezi denediysem sızdırıyo resmen her yapmasında üst değişiyorum acaba ben mi bağlayamıyrm. molfix can baby star evey baby..

bende prima huggies ve molfixten sonra bim marketlerinde satılan bezi kullanıyorum(tavsiye üzerine) bayadır kullanıyorum hemde...
şimdiye kadar 1 kez sızdırdı oda eşim çok gevşek bağlamış itiraf etti sonradan:)
bir dene istersen cnmmm

amanda aman pekte maharetliyizzz şekerimmmmm:)

ouwwwwww boğalar....
en iyi anlaştıgım burçlardan biridir....
aslında boğa tanıdıklarım iştahtan ziyade yemek yemekten haz duyarlar...
bir arkadasım war hostes üstelik çok yakın ark.
diyordu ki biyolog bu nasıl birşey biliomusun yemek yemek benim için inanılmaz heyecan verici,haz verici doğaüstü bir olay
kilo almamak için kendiyle sürekli çaba harcamasına rağmen gecenin bir yarısı çiğ köftecide olabilirdik:):):)

Tatlim sen baglayamiyor olabilirsin cunku benim bagladiklarim da bastan sizdiriyordi omer buyuyup saglam kaka yapinca
Anneme baktim kadin saglam paket yapiyor
herhalde ben kiyamayip cok sikmadigimdan oldu

Yine de prima premium heryere sizdirdi molfixten cok memnunum
Icteki yesil bandin iceri donuk olmasina dikkat etmelisin disa donuk olursa dogrudan siziyor

Kayra paşa oyun halısında canı isteyince oynuyor,istemeyincede yüzüne bile bakmıyor.Ayakları ve elleri ile oynamayı tercih ediyor.
Şuan e bebekte sepetimde bıcırık kuklalar var,çıngıraklı patik var birde kurdeleli top var.Elinde uğraşıp oynadıkça ses çıkarıyormuş.Ayrıca bondigo aslan çıngırak var.Onu hem ağzına almayı seviyor hemde sallamayı.

canım baya mama kullanıyormuşun sen.Ben 400 gr mamayı en az 2.5-3 hafta kullanıyorum.
spectra pompa almadan önce annesutupompası.com isimli siteden 1 haftalık kirala.Eğer süt geliyorsa ve memnun kalırsan satın al derim.Ben ilk kiralayarak başlamıştım.

canım bndecok güldüm ama kadınların vücuduna dikkat edince üzüldüm tas gibiler resmen bende öleydim evlenmeden önce

He yaa...Benim memiklerde böle güzeldi :111:

burcun ne cnm senin bu arada....
aslında herkes burcunu paylaşsa ya yahuuu meraklandım şimdiii walla

Ben balık burcuyum.

Slm arkadaşlar bayan pimpirik çiçeğe yine geldiler (((( Benim kzım öyle kusan bir bebek değildi yani tabi zaman zaman kusardı ama bu fazlasını çıkarma şeklinde ve çok zorladıgımda olurdu fakat 5 gündür düzenli bişekilde alakasız zamanlarda kusmaya başladı,azda versem çokda versem kusuyor bazen azıcık bazen daha fazla,bazen mamadan hemen sonra bazen 1 saat bazen 2 saat sonra doktoruna en son gittiğimde bukadar şiddetli olmamasına ragmen sordum oda ancak kilo almazsa dikkate alınır dedi.Ben o reddeye gelmesini hiç istemiyorum.doktor besledikten sonra ayakta tut yatırma hemen dedi,düşünün arkadaşlar uykudan uyanıyor gezmek istiyor kucakta hemen ardından mama saati ayakta evi gezerek zorla yediriyorum bide yemekten sonra doktor dedi diye hazmetmesini bekliyorum ayakta,ne halde oldugumu siz anlayın yani.Bir saniye yanlız bırakamıyorum bu sorun yüzünden hadi kusarda boğulursa diye :,,( Kıyamıyorum beni çok iyi anlayacağınızdan emin oldugum için paylaşıyorum.Allahım hepimizin evladını hastalıktan nazardan kötülükten korusun.Bu arada çok şükür isal ve ateş yok,nerden çıktı bu kusma en son perşembe kilosuna bakmıştık bu perşembe yine gidecem haftalık kilosu gerilemisse artık incelenir dua edin kuzumda bişe çıkmasın ...

Kizlar bayram tatilinden once oglumuzu kontrole goturduk
Sukurler olsun Rabbim yuzumuzu yine guldurdu
Sipam 67cm 8kg olmus

Ben bosuna fitik olmuyormusum demek ki bu aralar kucagima da agir geliyordu zaten
Keyfi de gayet yerindeydi ishal olmasina ragmen

Lafi acilmisken Bursali hatinlar cesme suyundan uzak durun hem beni hem oglumu ishal yapti yavrum 2gundur her emmeden sonra cirrrrt saliyor ben de eskiden sagdigim sutlerden indirdim ben iyilesene kadar onlari verecegim

ay canım o sizin maharetiniz ben elimden geldigince bişeyler yapmayı seviyorum kocanda demekki yasamayı seven ve eglenmeyi bilen esprili zeki duyguları kadar mantıgınıda iyi kullanan biri Allah mutlulugunuzu geciminizi bozmasın öyle insanlar iyidir

Şuan annemlerdeyim ama annemler istanbulda.Bikaç gün sonra gelecekler.
Evde Kayrayı şımartacak kimse olmadığı halde iyice çığrından çıktı bugün.
Yani dün 2 saat geç yattı diye bütün düzeni değişti.Gecede beslenme dışı hiç uyanmayan Kayra saat başı veya 2 saatte bir mutlaka uyandı ve mızmızlandı.
Ara uykularında 2 saat uyanık kalmayı bi türlü beceremeyen oğlum bugün 2.5 saat sonunda benim zorumla uyudu hep ve sadece 25-30 dakika.
Sürekli kucak istiyor,hiç bir şey memnun etmiyor.
Akşam her zaman ki banyosunu yaptırıp 7 de yatıracağım.Umarım bu gece sorunsuz geçer...

Bugün gerçekten sabrımın son demlerine kadar geldim.İstemeyerekte olsa sesimi yükselttim ama Kayra bu yükseltmeye sadece çığlıkları ile cevap verdi.
İnşaallaj bikaç güne tekrar eski düzenimize gireriz...

hayyy maasalah sıpanakız kac kilo dogdu neyle besledn boyu nekadardı dogdugunda oglusun yakındır boyuna gelir senin

Evdeyken de boyle miydi mekan degisince mi boyle oldu cnm?
Omer de babasinin memleketine gidince degisiyor orasi serin oldugundan cok hosuna gidiyor yayilip oynuyor ama teyzemlere gidince zivanadan cikiyor
Bir de teyzemler giris katta evde bakacak ilgisini cekecek birsey de yok ev desen cok sicak resmen gidesim gelmiyor

slm..benim doğum izni 18 temmuzda bitti arkadaşlar...pinpirikli müdürüm az önce eşimi beş defa arayarak ücretli izne ayrılmanın da bir zamanı var..doğum izni bitince ayrılması gerekiyordu falan demiş..yaz tatilinde zaten tatil,niye birbuçuk ay önceden izne ayrılayım ki..netten baktık bizim yaptığımız doğru..öyle değil mi kızlar ya...
bu arada bayağı balık varmış burda...benim burcum da balık....onuda yazayım dedim....

turuncum ben oglusuma bagırınca önce tepki gösteriyor sonra susuyor hatta bagırarak uyutuyorum uyuyor herzaman degil tabi buarada turuncum ikimizde balıkmısız

yok canım ya...Evde akşam 7 de yatar beslenme harici uyanmazdı.1.5 saat oyun oynadıktan sonra kendi kendine 45-50 dk uyurdu.
Dün tam uyku saatinde biz annemlere yeni gelmiştik.Arabada da 3 saat kestirince tüm düzen bi anda bozuldu.Bide herhalde yabancı geliyor.Sürekli etrafa bakınıp duruyor.
Sıcaklık ise kendi evimiz ile aynı.
Anlamadım gitti.Şuan anakucağında bir bacağı ile destek alarak kendisini arkaya itiyor ve mızıldanıyor kucak için

Maşallah tosuncuğa ne yaptın böyle annesi, sadece anne sütü mü alıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…