hayyy maasalah sıpanakız kac kilo dogdu neyle besledn boyu nekadardı dogdugunda oglusun yakındır boyuna gelir senin
yok canım ya...Evde akşam 7 de yatar beslenme harici uyanmazdı.1.5 saat oyun oynadıktan sonra kendi kendine 45-50 dk uyurdu.
Dün tam uyku saatinde biz annemlere yeni gelmiştik.Arabada da 3 saat kestirince tüm düzen bi anda bozuldu.Bide herhalde yabancı geliyor.Sürekli etrafa bakınıp duruyor.
Sıcaklık ise kendi evimiz ile aynı.
Anlamadım gitti.Şuan anakucağında bir bacağı ile destek alarak kendisini arkaya itiyor ve mızıldanıyor kucak için
maşallah canım kuzunaKizlar bayram tatilinden once oglumuzu kontrole goturduk
Sukurler olsun Rabbim yuzumuzu yine guldurdu
Sipam 67cm 8kg olmus
Ben bosuna fitik olmuyormusum demek ki bu aralar kucagima da agir geliyordu zaten
Keyfi de gayet yerindeydi ishal olmasina ragmen
Lafi acilmisken Bursali hatinlar cesme suyundan uzak durun hem beni hem oglumu ishal yapti yavrum 2gundur her emmeden sonra cirrrrt saliyor ben de eskiden sagdigim sutlerden indirdim ben iyilesene kadar onlari verecegim
bebek de olsa nasıl yerlerini yadırgıyolar.. seninki hassas bu konuda demekki.. benim kızımda huzursuz gerçi bu aralar.. durmayınca bence sallayarak uyutuyorum napim..Şuan annemlerdeyim ama annemler istanbulda.Bikaç gün sonra gelecekler.
Evde Kayrayı şımartacak kimse olmadığı halde iyice çığrından çıktı bugün.
Yani dün 2 saat geç yattı diye bütün düzeni değişti.Gecede beslenme dışı hiç uyanmayan Kayra saat başı veya 2 saatte bir mutlaka uyandı ve mızmızlandı.
Ara uykularında 2 saat uyanık kalmayı bi türlü beceremeyen oğlum bugün 2.5 saat sonunda benim zorumla uyudu hep ve sadece 25-30 dakika.
Sürekli kucak istiyor,hiç bir şey memnun etmiyor.
Akşam her zaman ki banyosunu yaptırıp 7 de yatıracağım.Umarım bu gece sorunsuz geçer...
Bugün gerçekten sabrımın son demlerine kadar geldim.İstemeyerekte olsa sesimi yükselttim ama Kayra bu yükseltmeye sadece çığlıkları ile cevap verdi.
İnşaallaj bikaç güne tekrar eski düzenimize gireriz...
canım yasadaki hali şöyle: analık izninin bitiminden itibaren diye geçiyor ücretsiz izin.. öğrtmenler için nasıl bilemiyorum tabi ama sen zaten tatilde sayılmıyor musun şuan? idareye hiç bırakma en iyisi iyice araştır.. ben onlara bıraksam benim ücretsiz izin hakkım bile yoktu :))slm..benim doğum izni 18 temmuzda bitti arkadaşlar...pinpirikli müdürüm az önce eşimi beş defa arayarak ücretli izne ayrılmanın da bir zamanı var..doğum izni bitince ayrılması gerekiyordu falan demiş..yaz tatilinde zaten tatil,niye birbuçuk ay önceden izne ayrılayım ki..netten baktık bizim yaptığımız doğru..öyle değil mi kızlar ya...
bu arada bayağı balık varmış burda...benim burcum da balık....onuda yazayım dedim....
günaydın herkese..
bende günaydın diyorum, gün bizim için yeni başlıyor sayılır.. işlerle uğraştıktan sonra anca :))
kahvaltımı da yeni yapabiliyorum zaten
tatlı hiççç demeyin, ömrümde bu kadar tatlı yememiştim.. sürekli canım istiyor.. hamileyken aşermedim, emzirirken aşeriyorum
bu arada dün kuzuma bayramlık patik aldımmnasıl olmuş?
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın kuzucugun. Bende ayağına göre arıyorum ama bulamıyorum hep büyük geliyorlar benim kızıma. Sen nereden aldın patikleri?
tşk ederim.. bu da biraz büyük baksana, bir küçüğü olsa daha iyi olurdu sanki.. ama yoktu..
Eki Görüntüle 488333
şirin geldi gözüme fiyatıda uygundu, aldım bende, büyüyüncede giyer artık.. idil bebe mağazasından aldım.. istanbuldaysan bulabilirsin canım..
Anladim canim saol. Bursadayim canım ben ya. Neyse patik aramaya devam. Bu arada bende balığım
Kizlar bayram tatilinden once oglumuzu kontrole goturduk
Sukurler olsun Rabbim yuzumuzu yine guldurdu
Sipam 67cm 8kg olmus
Ben bosuna fitik olmuyormusum demek ki bu aralar kucagima da agir geliyordu zaten
Keyfi de gayet yerindeydi ishal olmasina ragmen
Lafi acilmisken Bursali hatinlar cesme suyundan uzak durun hem beni hem oglumu ishal yapti yavrum 2gundur her emmeden sonra cirrrrt saliyor ben de eskiden sagdigim sutlerden indirdim ben iyilesene kadar onlari verecegim
ay canım o sizin maharetiniz ben elimden geldigince bişeyler yapmayı seviyorumkocanda demekki yasamayı seven ve eglenmeyi bilen esprili zeki duyguları kadar mantıgınıda iyi kullanan biri Allah mutlulugunuzu geciminizi bozmasın öyle insanlar iyidir
Anladim canim saol. Bursadayim canım ben ya. Neyse patik aramaya devam. Bu arada bende balığım
Merhaba mayıs annişleri. uzun zamandır nete giremiyordum. umarım bebişler iyidir. doğum izni 6 aya çıkacak diye bi haber vardı, ne zaman yasalaşır acaba. benim doğum iznim bu ayın sonunda bitiyor, benim durumumda olan var mı. eğer meclis açıldığında bu kanun yasalaşırsa biz de faydalanabilir miyiz? daha çok küçük bebişler bari 6 aya kadar emzirebilseydik. memesiz durmaz ki nasıl bırakıp gidicem işe? of of.
bir de herkes sütümün yetmediğini söyleyip duruyor ama sağlık ocağındaki hemşire milletin söylediklerine bakma dedi her iki ayda da 850-900 gram almıştı. bu ay bakalım kaç gram aldı, yarın gidip tartılcaz. sadece gazı olduğu için memeyi hiç bırakmak istemiyo, millet de memeden hiç inmediği için sütümün yetmediğini, o yüzden hep emdiğini söylüyor. içime kurt düşürüyolar ama ben hazır mama vermek istemiyorum, anne sütü alsın sadece.
zor bulunuyor nedense, bikaç mağazaya baktım bende, yoktu.. bizim miniklere göre pek üretmiyolar sanırım.. idil bebe ye gittim,şükür başka çeşitleri bile vardı.. şimdi baktım da bursa da iki bayisi varmış, internet sayfasından bakabilirsin istersen canım.. gerçekten iyidir balıklar :128:, aramızda da çok varmış ne güzel..
slm..benim doğum izni 18 temmuzda bitti arkadaşlar...pinpirikli müdürüm az önce eşimi beş defa arayarak ücretli izne ayrılmanın da bir zamanı var..doğum izni bitince ayrılması gerekiyordu falan demiş..yaz tatilinde zaten tatil,niye birbuçuk ay önceden izne ayrılayım ki..netten baktık bizim yaptığımız doğru..öyle değil mi kızlar ya...
bu arada bayağı balık varmış burda...benim burcum da balık....onuda yazayım dedim....
slm..benim doğum izni 18 temmuzda bitti arkadaşlar...pinpirikli müdürüm az önce eşimi beş defa arayarak ücretli izne ayrılmanın da bir zamanı var..doğum izni bitince ayrılması gerekiyordu falan demiş..yaz tatilinde zaten tatil,niye birbuçuk ay önceden izne ayrılayım ki..netten baktık bizim yaptığımız doğru..öyle değil mi kızlar ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?