2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hayyy maasalah sıpanakız kac kilo dogdu neyle besledn boyu nekadardı dogdugunda oglusun yakındır boyuna gelir senin

Tatlim 3700 dogmustu ilk 2ay cok kilo aldi bu ay standart kilo almis boyu da genetik cunku ben sirik babasi sipsirik

Ben hazir hicbirsey tuketmiyorum desem yeridir icecegimizi yogurdumuzu falan evde yapiyorum
Hurma yiyorum bol bol
Ama bence sadece benim beslenmemle degil bunye meselesi
Arkadaslar da cok dikkatli besleniyor cocuklari istahli oldugu halde kilo alimi daha yavas

Saglikli olsunlar da kilolu olmasinlar ben

Ay şu kendi kendine uyuyan bebeklere hayranım nasıl beceriyonuz anacım ya bize de söyleyin. Ben sallayanları çok eleştirirdim şimdi aynısını ben yapıyorum. Kınarsan başına gelir böyle işte

zeynepYUS maşallah oğluşuna :)))))

bizde bugun sağlık ocağına gittik kilosu geçen hafta ile aynı 5500. tartılar farklılık gösterebilir dedi hemşire. dr un mama verdiğini söyledim, kilo alımı az die. onlarda sağlık bakanlığına göre kilo alımının normal oldugunu ve sadece yeterli sütüm varsa sadece anne sütü ile beslememi söyledi, haftaya tekrar gel takip edelim dedi.. özel dr hemen mamaya sevk edebilio dedi, takip etmek gerek, haftada 125 gr alması gerekirmiş.. haftaya görcez bakalım.... bol bol bulgur pilavı, ayran, süt ve ev yapımı meyva suyu, komposto iç dedi... denicez ve görcez bakalım...

maşallah canım kuzuna dikkat et sen kendine, tosuncuk olmuş resmen.. bakalım bizimki ne kadar bu ay, 7 kilo olsa bayram etcem :))..
bebek de olsa nasıl yerlerini yadırgıyolar.. seninki hassas bu konuda demekki.. benim kızımda huzursuz gerçi bu aralar.. durmayınca bence sallayarak uyutuyorum napim..
canım yasadaki hali şöyle: analık izninin bitiminden itibaren diye geçiyor ücretsiz izin.. öğrtmenler için nasıl bilemiyorum tabi ama sen zaten tatilde sayılmıyor musun şuan? idareye hiç bırakma en iyisi iyice araştır.. ben onlara bıraksam benim ücretsiz izin hakkım bile yoktu :))

benim de eşim balık, valla iyidir balık burçları severim

Çok güzelmiş canım güle güle kullansın kuzucugun. Bende ayağına göre arıyorum ama bulamıyorum hep büyük geliyorlar benim kızıma. Sen nereden aldın patikleri?

Çok güzelmiş canım güle güle kullansın kuzucugun. Bende ayağına göre arıyorum ama bulamıyorum hep büyük geliyorlar benim kızıma. Sen nereden aldın patikleri?

tşk ederim.. bu da biraz büyük baksana, bir küçüğü olsa daha iyi olurdu sanki.. ama yoktu..

şirin geldi gözüme fiyatıda uygundu, aldım bende, büyüyüncede giyer artık .. idil bebe mağazasından aldım.. istanbuldaysan bulabilirsin canım..

Anladim canim saol. Bursadayim canım ben ya. Neyse patik aramaya devam. Bu arada bende balığım

araya başak isteyen varmı acaba:)

benim kurbağamın başı sıcacık anacaım...koltuk altından dereceyle bakıyorum gayet iyi sıcaklığı..başına gelince kafa sıcak sıcakk..
bazen elimle ıslatıyorum hafif hafif bazende mendilini ıslatıp koyuyorum kafasına öyle dolasıyrum 5.10 dkk.bazende yattığı yere kanepeye mendili seriyorum ne yapaıcam bilemedimm.

kaç gündür aklımda..daha dr da var gitmmemize..telaş yapmayım diyorum ama ne bileyim

Anladim canim saol. Bursadayim canım ben ya. Neyse patik aramaya devam. Bu arada bende balığım

zor bulunuyor nedense, bikaç mağazaya baktım bende, yoktu.. bizim miniklere göre pek üretmiyolar sanırım.. idil bebe ye gittim,şükür başka çeşitleri bile vardı.. şimdi baktım da bursa da iki bayisi varmış, internet sayfasından bakabilirsin istersen canım.. gerçekten iyidir balıklar :128:, aramızda da çok varmış ne güzel..

Merhaba mayıs annişleri. uzun zamandır nete giremiyordum. umarım bebişler iyidir. doğum izni 6 aya çıkacak diye bi haber vardı, ne zaman yasalaşır acaba. benim doğum iznim bu ayın sonunda bitiyor, benim durumumda olan var mı. eğer meclis açıldığında bu kanun yasalaşırsa biz de faydalanabilir miyiz? daha çok küçük bebişler bari 6 aya kadar emzirebilseydik. memesiz durmaz ki nasıl bırakıp gidicem işe? of of.

bir de herkes sütümün yetmediğini söyleyip duruyor ama sağlık ocağındaki hemşire milletin söylediklerine bakma dedi her iki ayda da 850-900 gram almıştı. bu ay bakalım kaç gram aldı, yarın gidip tartılcaz. sadece gazı olduğu için memeyi hiç bırakmak istemiyo, millet de memeden hiç inmediği için sütümün yetmediğini, o yüzden hep emdiğini söylüyor. içime kurt düşürüyolar ama ben hazır mama vermek istemiyorum, anne sütü alsın sadece.

kızım bugün çok keyifsiz yahu uyumuyo gülmüyo hiç keyfi yok...
ağlamıyorda ama mızıldanıyo sanırım bir yeri ağrımıyor tadı yok ....
havalardan sanırım benm bile enerjim düştü var mı benzeri durumda olanlar şekerlerrr...

maşallah evlatçına annesi yüzünüzü ömür boyu güldürsün inşallahhh...
kızımda ishaldi bugün... çeşmeden bişe vermiyorum ama yıkanırken yuttu zaarrrr....
bende ishal yok ama belkide ondan sıkıntısı kuzumunn yaa hiç tadımız yok ana kız ....

amin cnm cümlemizin mutluluğu daim olsun hatta mutlulukları git gide artarak çoğalsın inş...
eşim iyidir allah var ama adamın fıtratı iyi tipik yengeç erkeği:)

bende girdiğim mağazalarda şöyle uygun boy bi patik bulamadım yahuu bende bursadayım...
bir tane süper vardı yıkadım kırmızısı akmışş gitti güzelim patikkkk:) bulunca haberleşelim:)

walla sitede bir arkadaşımız geçen hafta başlıcaktı işe alllah yardımcınız olsun...

bende hemşireye katılıyorum cnm millete bakma neler konuşuyorlar:)
emzirmeye devam et içine kurt düşmesin....
gazı olan bebek inmiyor memeden ama geçecekk sabret üzme kendini kimseyi dinleme...

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım bı bakayım siteye de yarın gidip alayım kiZimA bayramlik patik :))

Biyolog canım bulunca haber veririm.dun koruparka baktım panco ve Bg Store da vardı fakat Erva alyayida götürüp ayağında denedim büyük anam büyük bunların hepsi. Evde ne güzeller var hamileyken almıştım onlar hepten büyük. KiZimA sen büyüdün diyorum ama cocuk demez mı icinden büyüdüm ama bı patik bile bulamıyon anne diye:)))

Ay bu müdür ve müdür yardımcıları ne kadar vasıfsız insanlar. Tatilde neden ücretsiz izne ayrılasın zaten tatil. Ayrıca bir sene içerisinde toplam 40 günlük rapor hakkımız var önce onu kullanıp ücretsiz izne ondan sonra ayrılabiliriz. Ben de önce şu raporlarımı kullanıcam sonra bakalım hayırlısı:44:

Ben de doğum öncesi izni kullanmadan önce idareye haber vereyim dedim müdür yrd. doğum öncesi iznin 4 hafta olduğunu iddia etti. Ben de 8 hafta olduğunu söyledim hala iddia ediyordu. Gittim internetten izinle ilgili yönetmeliğin çıktısını alıp gösterdim şekli şemali değişti. Neyse belki ders olmuştur. Bir şey iddia etmeden önce araştırırlar belki. Yönetmeliği okumaktan acizler.

bende balığım oğlum bugün hiç durmadı bi aglıyo komşular geldi gelcek sanki bana yardım et der gibi bakıyo gazı kokulu ve ayağını çekiyor gaz sancısı ama üşütmede var heralde denge sağlayamıyorum bi terletiyorum bi soyuyyorum evim soğuk bazen gece yorgan örtüyorum sonra vazgeçip penye battaniye örtüyorum gazdanda kurtulamadık gitti aslında sabı 4 kez verince işe yarıyor ama bende azaltayım dedim ooofff offf çok yorgun ve bitkinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…