İyi geceler kızlar,anca geldim ...Bugün doktora tahlil sonuçlarını gösterdik pek sorun olmadığını fakat bebeğimin kusmasını bebek reflüsüne bağladığını belirtti.Bunun için gaviskonla beraber mutiliyum diye bir ilaç daha verdi günde iki defa beslenme öncesi verecekmişim.Kusmayı iyileştirecekmiş.Bir ay kullanın sonra tekrar gözlemleyelim dedi.Bu sorun bi 6 ay devam edebilir sonra gider dedi.İnşallah...Aslında Allaha şükür gaviskon sayesinde şimdilik kusmadı.İştahsızlığını ve emme tembelliğinden bahsettim onun için yapacak bir şey yok dedi.Sabırla beslemeye çalışacaksınız dedi.Kilosu artmasaydı ciddi bir sorun teşkil ederdi dedi,gene siz sıkıp verebiliyorsunuz bunu başaramayanlar da var dedi.Kilosu 6.440.Yalnız benim kız 4 kilo doğmuştu yani doğduğundan beri aldığı kilo bu.Oda benim yoğun ve ısrarlı çabalarıma rağmen,bugün de herzamanki gibi ağzına sıkarak verdim çünkü emmedi bıcır...
Hastaliktan belimi tam dogrultamadan butun gun bayram icin omere ve ese dosta alisveris yaptik
aksam icin yemegim hazir oldugu halde vakit yetmediginden disarida yedik
omer ishal oldugundan surekli acikip emmek istedi sut yetistiremedim yavrum aglaya aglaya uyudu kac kere
eve geldik
hooooop koca dana tv karsisina!
bense sabah astigim camasirlari topladim katladim beyazlari yikadim astim esimin tisort ve pantolonlarini utuledim
su anki hedefim omerin mendilleriydi ama mecalim kalmadi. 2tane mendili banyoda yere dustu oyle huylandim ki ama tekrar yikamayi gozum kesmedi nasilsa utulerim diye birsey olur mu ki:
Huff tukendim resmen bugun bittim
kocami dovecek olsam super mecalim gelir gerci
bugün son mesaji yazdıktan sonra bır bacakta agrı bır yuruyememe basladıkı bacagım kopuyor sandım ne oturabıldım ne yatabıldım ne ayakta duabıldım. tel faturamı esım odemeyı unuttugu ıcın kımseyı arayamadım esımın araması ıcın aglaya ınleye kucagımda ervam ınledım. sonunda acıle gıttık sozlu sıkaayetlerıme gorekas gevsetıcı falan verdı ama hala agrım var uyuyamıyorum yerde yatıyorum ne yana donsem sasırdım netten arastırdıgıma gore fıtık belırtılerı var. yatcan ınlencen sımdı ben ne yapayım mınık kızımla ?? annem kayserıde kv eltımın cocuklarına bakıyor evı uzak gıtsem yatılı gıtmem gerekır ama bende erva da kepaze oluruz... off napsak?? ayakta durunca dırek vuruyor agrı 2 dk zor duruyorum ayakta. bıde yarın kızımın gecte olsa 2. ay asılarını yaptırcaz ateslı mızmız olursa ben naparım.
Allahım yardım et dua edın bana nolur. bıde kızlar ılacların prosbektusunde sute gecer yazıyor tedavı sırasınsa emzırılmemelı dıyor ama doktor ve eczacı bısey olmaz dedı bızım emısmemız zaten tek keyfımız bugun resmen meme aradı kızım sutte az cukcukluyor sadece sızce napsam esım emzır bısey olmaz dedı ama kararsız kaldım offf
bugün son mesaji yazdıktan sonra bır bacakta agrı bır yuruyememe basladıkı bacagım kopuyor sandım ne oturabıldım ne yatabıldım ne ayakta duabıldım. tel faturamı esım odemeyı unuttugu ıcın kımseyı arayamadım esımın araması ıcın aglaya ınleye kucagımda ervam ınledım. sonunda acıle gıttık sozlu sıkaayetlerıme gorekas gevsetıcı falan verdı ama hala agrım var uyuyamıyorum yerde yatıyorum ne yana donsem sasırdım netten arastırdıgıma gore fıtık belırtılerı var. yatcan ınlencen sımdı ben ne yapayım mınık kızımla ?? annem kayserıde kv eltımın cocuklarına bakıyor evı uzak gıtsem yatılı gıtmem gerekır ama bende erva da kepaze oluruz... off napsak?? ayakta durunca dırek vuruyor agrı 2 dk zor duruyorum ayakta. bıde yarın kızımın gecte olsa 2. ay asılarını yaptırcaz ateslı mızmız olursa ben naparım.
Allahım yardım et dua edın bana nolur. bıde kızlar ılacların prosbektusunde sute gecer yazıyor tedavı sırasınsa emzırılmemelı dıyor ama doktor ve eczacı bısey olmaz dedı bızım emısmemız zaten tek keyfımızk bugun resmen meme aradı kızım sutte az cukcukluyor sadece sızce napsam esım emzır bısey olmaz dedı ama kararsız kaldım offf
Kayrayı dün 6.30 da yıkayıp karnını doyurdum ve yatırdım.Çok şükür 1-2 kere uyanma haricinde sıkıntımız olmadı.
Ben gece 2 de süt sağmak için uyandım.2.30 gibi işimi bitirdim ve yatağa uzandım Kayranın beslenme saati yaklaştığı için onun uyanmasını bekledim.Saat 2.45 de uykuya biraz olsa dalmış olacağım ki çırpınış sesleri ile uyandım.Bi baktım ki kayra yüzüstü dönmüş ve çırpınıyor.
Şöyle anlatayım.Park yatağın içinin döşeği yok.Bende yorgan katlayıp içine serdim.Biraz sert gibi gelincede yatağın ortasına kayranın ilk doğduğunda üzerine örtmek için annem küçük yorgan yapmıştı.Onu serdim ve üzerine yatırdım.Onun üzerine yatınca biraz yüksekte kaldığı için kenarlarda boşluk kalıyor haliyle.Bizim kuzuda gece dönme çalışmaları yaparken o boşluğa düşmüş.Sıkıştığı içinde çırpınmaya başlıyor ve ben park yatağın çıkardığı o hışırtılı sese uyandım.Aman yarabbim çok kötü oldum yaa.
Ya ben uyanamasaydım.....Kafasını sağa sola çevirecek yer de yok ki kafasını çevirip uyusa.Resmen yüzünün üstündeydi...Rabbim korudu evladımı...Hala düşününce içim ürperiyor...
Kayrayı dün 6.30 da yıkayıp karnını doyurdum ve yatırdım.Çok şükür 1-2 kere uyanma haricinde sıkıntımız olmadı.
Ben gece 2 de süt sağmak için uyandım.2.30 gibi işimi bitirdim ve yatağa uzandım Kayranın beslenme saati yaklaştığı için onun uyanmasını bekledim.Saat 2.45 de uykuya biraz olsa dalmış olacağım ki çırpınış sesleri ile uyandım.Bi baktım ki kayra yüzüstü dönmüş ve çırpınıyor.
Şöyle anlatayım.Park yatağın içinin döşeği yok.Bende yorgan katlayıp içine serdim.Biraz sert gibi gelincede yatağın ortasına kayranın ilk doğduğunda üzerine örtmek için annem küçük yorgan yapmıştı.Onu serdim ve üzerine yatırdım.Onun üzerine yatınca biraz yüksekte kaldığı için kenarlarda boşluk kalıyor haliyle.Bizim kuzuda gece dönme çalışmaları yaparken o boşluğa düşmüş.Sıkıştığı içinde çırpınmaya başlıyor ve ben park yatağın çıkardığı o hışırtılı sese uyandım.Aman yarabbim çok kötü oldum yaa.
Ya ben uyanamasaydım.....Kafasını sağa sola çevirecek yer de yok ki kafasını çevirip uyusa.Resmen yüzünün üstündeydi...Rabbim korudu evladımı...Hala düşününce içim ürperiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?