2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canlarım kadir geceniz mubarek olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallah...
geçen sene kadir gecesinde hayırlı sağlıklı bir evladım olsun diye çok dua etmiştim meğerse bebeğim karnımdaymış:)

rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah kızlarrr....

turuncu çok geçmiş olsun canım... en kısa zamanda park yatağına bir yatak almaya çalış tatlım
bende asyanın altına koltuğa ağzı burnu değmesin herkes oturuyor sonuçta diye oyun halısını yayıyorum
hep doluyo kendini emmeye çalışırken kuvvetlendiler artıkkkk...
çok büyük geçmiş olsun!!!!

prettyy insan koruparka gelirde bana uğrazmı şekerim:)
evim 100 metre koruparka aşkolsun:):)
ben bu akşam bir bakınayım barii bayramda kv lerdeyiz....
bir güzel süsliim püsliim çocumuuuuu bu sefer giysi almıcam eşim kızıyor kendine al bırak bebek giysilerini diye...

ama sanırım bir patik alırım evdekiler ya küçüldü yada çok büyük geliyorlar ....:)
bulursam haber vericem:)

Son düzenleme:
ÖMERE de KAYRA ya da çok geçmiş olsun kızlarhepimizin başında

geçen gecede resmen ben çok kötü oldu..ALLAHIM kalbim duracak sandım korkudan resmen elim ayağım boşalmıstı...

bizim zilli kurbağam elini emiyooo yok yetmiyo iki elini de yumruk yapıp minncık ağzına sokmaya çalışıyor malum parmakta emiyozilliii.bende bunları yapmasın diye üzerine incecik bir tülbent örtüp hem kenarını emiyor hemde oyalanıp uyuyor ağzına soka soka..

bide sürekli kafasını kapatıp öyle uyumaya başladı.anası kılıklı:)bende yorganı kafama geçirir öyle uyurdummm

gecen gece bir kalktım bizimki sırt üstü yatıyor koca kafası kapalı baygın bi şekilde...

aman aman ALLAH kimseye yasatmasın bu duyguyu çok iyi biliyorum.o tülbenti nasıl çektiğimi ben bilirim ..sonrada bir hışımla kendisini dürtüp uyandırdım ceza verdım sabaha kadar uyutmadım...ohhhhhhhhhhhh canıma değsin nasılmış anneyi korkutmakkk görsün dedim ama şebelek gülüyodu..

bu yüzden sanırım bizde onlarla büyüyeceğiz..

geçmiş olsun tekrar...bide ben soru sormuştum ama farkedilmidi mi acaba..benim kinin kafası sıcak oluyor vucudu normal aranızda bunu yasayn varmı dır bende hafıf elimi ıslattıp sürüyorum veya mendılle gezdiriyorum ufaklığı

canım çok geçmiş olsun Allah sizlere bağışlasın yavrunu. Bir daha böyle şeyler yaşamazsın inş. benim eşim kızımı düşürmüştü anlayabiliyorum seni insan o an kendini kaybediyor

bayramda kızımla aynı elbieyi giyeceğiz diktiriyorum ben kumaş aldım aynı kumaşdan hem kızıma hem bana dikiyorlar ama kızıma göre ayakkabı bulamadım samsunda doğru dürüst bebek mağazası bile yok

Canım,anne bebek çantasının içinde vardı markası okiedog.Hamileyken çok araştırmıştım anne bebek çantasını en sonunda ona karar verdim.İnan 4 saat geçiyor içirmek için çıkardıgımda bırak bozulmayı ısıtmak gerekebiliyor,o an neredeysek bardakta sıcak su istiyorum ısıtıyorum arabada da bidefa kaloriferi çalıştırıp biberona tuttum

Biyolog canım hamileliğimde hiç gidemedim koruparka sen küsüyorum diyordunya bende hiç ama hiç avm ye yada başka yerlere gezmeye gidemedim çok kötü bayılacakmış gibi oluyordum spotlardan falan. Hep netten alışveriş yaptım. Şimdi gezmeye başlayınca kendimi kaybettim İnan koruparkin icinde. O dükkan senin bu dükkan benim doyasıya gezdim tabi esim çıldırdı :)) yeter artık sonraki günlere bırak birazda dedi:)) valla ondan ugrayamadim sana:) bı dahakine kismetse canım. Bu arada gece rüyama girdiniz mutluyumdan bı haber varnı? Sen görüşüyordun sanırım özelde de.

Turuncu sana da gecmis olsun Rabbim bı daha yaşatmasın

Biyolog canım hamileliğimde hiç gidemedim koruparka sen küsüyorum diyordunya bende hiç ama hiç avm ye yada başka yerlere gezmeye gidemedim çok kötü bayılacakmış gibi oluyordum spotlardan falan. Hep netten alışveriş yaptım. Şimdi gezmeye başlayınca kendimi kaybettim İnan koruparkin icinde. O dükkan senin bu dükkan benim doyasıya gezdim tabi esim çıldırdı :)) yeter artık sonraki günlere bırak birazda dedi:)) valla ondan ugrayamadim sana:) bı dahakine kismetse canım. Bu arada gece rüyama girdiniz mutluyumdan bı haber varnı? Sen görüşüyordun sanırım özelde de.

cnm ben mutluyummm la görüşüyordum msjlaşıyordm msn dende yazışıyorduk devamlı....
geçen ist a gittiğimde telfn açtım görüşmek için haber verecektim ama açmadı dönmedi de...
işe başlayacaktı hatta 2. haftası olacak sanırım bu hafta 6sında başlıcaktıı ondan sanırım...
en kısa zamanda haberlerini alırsam tekrar bilgilendiririm ama son konuşmamızda damlacım da gayet iyiyidii:)

gece rüyana nasıl girdik tatlımmmm?
benim rüyalarım çıkar genelde.... merak ettim bak bu aralar iyi haberler bekliyorum bende farklı rüyalar gördüm az öncede evime uğur böceği girmişti umuyorum herşey iyi gider... bayılırım rüya dinlemeye anlatmak istersen cnm:)

Kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim.
Park yatak kullananlar bir sorum olacak...İçine normal yatak mı alıp koydunuz yoksa ince yıkanabilir park yatak süngerleri var,ondan mı aldınız ?
Ben baby jem ince park yatak süngeri buldum 40 liraya.Park yatak annemlerde kalacağı için fazla masraf yapmak istemiyorum.Sadece bebeğim sert zemin üzerinde yatıp rahatsız olmasın ve dün gece gibi yaşanabilecek şeyleri engellemiş olalım diye almak istiyorum.

cicek_cicek canım mesajında dışarı çıkarken anne sütünü kılıfına koyup götürüyorum demişsin.Nasıl bişey kullanıyorsun ?

gerçekten bizler üstün yetenekleri olan varlıklarız... biz annelerin üstün hisleri yavrucuklarımızı korumumız için Yaradan Rabbim den bir armağan..... çok geçmiş olsun tekrar....

Canım seni anlıyorum ama ileride bu şekilde çok rahat edeceksin.Gün içerisinde istediğin kadar koklaş ama gece herkes yerinde yatsın derim ben.
Eve geçince ben de artık Kayrayı odasında yatıracağım.Sorun çıkaracağını zannetmiyorum ama şu emzik olayı biraz yoracak gibi.
Bazı geceler emziği atıyor ve ağlıyor emzik için,tekrar ver,tekrar at şeklinde uykuya dalana kadar devam ediyoruz.
Neyse bakalım alışırız inş.zamanla..
Kuzumuza da çok geçmiş olsun diliyorum.

Bu arada eşine kızmakta çok haklısın.Ben geçen sırf böyle şeyler için tartıştım eşimle.
Bu tartışma kendisini olumlu yönde etkilese de yinede tam istediğim gibi değil maalesef.
Ben istiyorum ki gözünün gördüğü şeyi kaldırsın,her şeyi benden beklemesin veya söylememi beklemesin.Zaten akşama kadar yeterince yoruluyorum.
Bebeği yıkadık mı?Ben bebeği giydirirken sen de küveti boşalt ve kaldır dimi ?
Ben bebeğimi yatırıyorum?Sen de oturma odasındaki oyuncakları kaldır dimi ?
Ben süt mü sağıyorum?Sen de o an bebeği oyala,sütünü içir dimi ?
Ne bileyim ya....Bütün erkekler böyle herhalde...Baba olmak hakkaten çok kolaymış.Her gün işe git-gel,akşamları bebeği yarım saat sev...Bittiii

Son düzenleme:

turucum cok gecmiş olsun bende okurken cok kötü oldum nekadar tetikte uyusakta Allahım bizi onlardan ayırmasın park yatagın içine dösek kesin al canım yoksa koltukculardan kestir benim küçük besigime uygun yatak yoktu diye koltukcudan sert biraz ama kestirdim onu kullanıyorum hele bunlar dahada hareketlenince ne yapcaz bilmiyorum :18:

Allahım sen koru hepimizin bebişlerini ecemizede cok gecmiş olsunn Allah beterinden korusun hepimizi

Gecmis olsun Turuncu, bu cocuklar bizi ins birgun kalpten goturmezler ...dun gece benim oglanda besigin yan minderine yapistirmis yuzunu inan o halini gorunce butun vucudum buz kesildi ..ne yapcaz bu veletlerle yaa hergun kendilerine zarar verme ihtimali olacak hareketler ogrenip uyguluyor , surekli gozumun onumde ama malum zaman zaman ayriliyoruz baslarindan , aslinda herseyi ile allaha emanet.. cok dua ediyorum mevlam tum yavrulari korusun diye ..

Bebefon...Çok büyük rahatlık...Benimki sadece sesi veriyor,o bile çok işime yararken görüntülü eminim daha da süperdir.Güle güle kullan annesi...

Ben de oğluşa bayramlık alacağım ama ben ne giyeceğim :44:
Aynada kendime bakmak bile istemiyorum...

Ben de uzun yolculuk için medela pilli pompayı yanımda taşıyorum.Çok büyük rahatlık gerçekten.Sağmayı Kayranın acıkma saatine yakın yapıyorum ve daha ılıkken içiriyorum.
Bu arada bebek çantasının kılıfını kullanıyormuşun yeni okudum.

Tatlım yorganı kış mevsiminde ört derim.Evin çok serinde bi battaniye işini görür.Valla benim kuzu evde çıtçıtlı atletle dolanıyor,gece de o şekilde yatırıyorum.Sabaha karşı hava serinlediğinde üzerine ince bir tülbent örtüyorum o kadar.Alışmasınlar sıcağa boşver..
Gaz içinde gece beslenme sonrası gazını çıkarabiliyormusun ?
Ben çok zorlanıyorum çıkarmada,çıkarmayınca da bu gaz illeti başımızdan hiç eksik olmuyor.
Kokulu gazımız da mevcut maalesef.Yarın doktora götürünce sorarım kokulu gaz sebebini.

Sonucun temiz çıkması sevindirici,kusma sorunu için ilacın işe yaramasıda güzel ama bu iştahsızlığın çözümlenememesi hakkaten üzücü...Kilosu bu kadar iştahsızlığa rağmen gayet güzel bence.Sen gerçekten çok azimli bir annesin.Sırf ağzına sıkarak kızını besliyorsun ve kilo aldırıyorsun...Rabbim emeklerini zayi etmesin...İnşaallah en kısa zamanda Doğa nın reflüsüde geçer ve toparlanır.
Bak katı gıdaya geçince biraz daha rahat edeceksin emin ol.Benim yiğenimde de bebek reflüsü vardı,katı gıdada inanılmaz rahat etti annesi ve yaşından sonra da tamamen kayboldu

Fıtık olması çoook üzücü ya....Yanına bir yardımcı şart,yoksa iyileşmen daha da zorlaşır...Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Emzirme konusunu inan hiç bilmiyorum.

Sevgili balıkdaşım...Dün mesajını gördüm ama Kayra paşa cvp yazmama müsade etmedi bir türlü.
Demek burcumuzda aynıymış he..Gerçi benim yükselenim koç.Yükselenler biraz etkiliyordur herhalde karakterleri.
Geçmiş olsun dileğin için çok teşekkür ederim.Babamlarda duruyor bu park yatak.Babam içine sünger kestirmiş ama çok sert geldi bana.Ne bileyim rahat yatsın diye hazırlamıştım yatağı o şekilde ama bana ders oldu.En kısa zamanda içine bi yatak alacağım.

Amin canım amin...Hepimizin yavrusu Allah'a emanet...

Eki Görüntüle 488960 Eki Görüntüle 488962
teyzeleri biz Ece'nin ayakkabılarını daha doğmadan almıştık. bu bayrama nasipmiş markası new born bulamayanlar netten bakabilir

Oyy bizim guzel kizin papuclarina bak hele , gule gulr kullansin Ece kizimiz cok zevkliymissin bu arada onuda ogrendik

kafayi yemek icten degil, ben galiba dayanamam bu gidisle bu cocuklarin yaptiklarina zaten yasli bir hanimim nasil dayanir bu yurek bu kuzularin yaptiklarina ..hele Eceye bak neler neler yapacak hala gelmis , ayy annesi canim ya allah sabir versin ve ayrica guc bunlara gercekten cok ihtiyacimiz var

ayyy cok gecmiş olsun canım aynı olayı bende yasamıs yazmıstım ince tülbenti üstüne örttüm nasıl becermişse oglusum bogazına dolamıs babası cekti cekti gelmiyor diyo beni sanki bişey uyandırdı baktım bebişin bogazında dolanmıs sanki biri dolanmıs ay anlatırken içim gidiyor bidaha kimse yasamasın Allahım düşmanımın basına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…