2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Eveeet 14-08-2012 itibari ile Kayra paşa artık dönebildiğini annesine ıspatladı...Önce gece ki hadise,sonra da sabah oyun halısında dönmeye başladık ama şimdilik kolumuzu nasıl çekeceğimizi bilmiyoruz.
Bacağını atıp karnının üzerine döndükten sonra oynamaya devam ediyor ve kolu altta kaldığı için kızarıp kan oturur gibi morarıyor
Her seferinde gidip sırt üstü çeviriyorum ama arkamı dönmemle yine aynı pozisyonu alıyor yaramaz...
İşimiz var bizim bunlarla

gazan mübarek olsun turuncu:))

cicek_cicek canım mesajında dışarı çıkarken anne sütünü kılıfına koyup götürüyorum demişsin.Nasıl bişey kullanıyorsun ?

Benimde var bir tane bebek cantasi ile almistim ici folye seklinde ve sicagi tutan bir madde ile kapli cok yararli ben disari cikinca icene sicak su koyuyorum biberounun lazim olunca mama atip iciriyorum ..termozdan daha hafif zaten deriden yapilmis kilif seklinde..burda bazi biberon firmalari eger takin seklinde alirsan yaninda extradan da veriyorlar ..bildigim kadari ile Tommee marka ninda var ama bunun disi bezden icide biraz degisik bir urunden yapilmis bir arkadasim kullaniyor oda memnundu sana linkini yazdim bir bak isretsen canim
Tommee Tippee Closer to Nature Insulated Bottle Carriers - 2 Pack - bottle warmers - Mothercare

kızlar nihayet mukabele ile takip ettiğim hatmim bitti akşama bağışlayacağım çok zor oldu bebekle sizleri arada okuyordum ama yazmaya vaktim olmuyordu herkesin bebeği için dua edicem. meleğim, birde rusyada olan arkadaş sizlerede eşleriniz için özellikle edicem kaynanadan çekenlere koccaman koccaman edicem umarım yanlışsız hatasız kabul eder rabbim

canım kayramız izin vermiyosa biz bekleriz oglusumuzdan izin cıkana kadar benim eşim koc ve ben ona resmen asıgım ben koc burcu olup yükselenide koc olanlarla anlasamıyorum senin herkeze yardım etme cabandan dolayı sevdim

canım cok saol Allah razı olsun ne güzel bişey yapıyorsun hakkını helal et bizi düsünüp böyle bişeye ortak etmen cok güzel... duygulandırdın beni

defne_ank çok haklısın:)) ah bu hallere düşecekmiydim ben ama akıl kalmadı bende ki. drvsyldrm mış ablası marmariste olan onunla karıştırdım kusuruma bakma

Canimsin yaa, varmi boyle birsey o kadar yogunluga ragmen bizleri aklinda tutabilmen ..iste annelerimiz her zaman boyle ince ve dusunceli ..allah razi olsun, allah kabul etsin ins..

sizlerden de razı olsun, helal olsun. bu arada kızlar ben 3 gündür kızıma sabahları aktardan aldığım rezene anason kimyon karışımından 3 çay kaşığı veriyorum acayip uyutuyor tavsiye edrim:))

:2::2:
Arkadaşlar sütüm yetmiyor doktorumuz mama da ver dedi. bebeğim tek göğüs emdiği için sütüm yetmiyor. mamayı da bir türlü yediremiyorum kaşıkla verdim yemiyor biberonla verdim yemiyor çok çaresizim ne yapabilirim (

Kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun..
Allah bu gecenin hürmetine evlatlarımızın hayırlı, sağlıklı, saygılı, mutlu, güler yüzlü, anlayışlı olmalarını nasip etsin inşallah .. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun..

bugün kızım pek huzursuzdu, uyumadı bir türlü.. sabah sağlık ocağına gittik.. 6900 gr 63 cm olmuş miniğim.. beklediğimden iyi almış 900 gr almış bu ay..
hemşireye bu ay pek almadı heralde dedim gider gitmez.. ooo üst sınırın 800 gr üstünde daha ne olsun dedi.. aman kilosunu dert etmiyorum zaten sağlıklı olsun da..
3. ay aşısı yokmuş bu arada ben niye bilmiyosam..

turuncu ve diğer kaza geçiren arkadaşlar çok geçmiş olsun.. bu bebişler hiç ihmale gelmiyor.. en ufak detayı düşünmek biz annelere kalıyor.. baba olmak hakikaten çok rahat, ne kadar sorumluluk vermeye çalışsam da eşim hiç benim kadar düşünceli değil ..

azraece, canım Allah kabul etsin, ne güzel yaa,, bende bu günü değerlendiricem inşallah.. bizleri düşündüğün için de teşekkür ederim.. bu kızın ve senin için ..

canım anne göğsüne benzeyen biberonlar var, medelanın mesela.. bir onu dene istersen.. hem emmeyi de bırakmaz.. biraz pahalı ama bence bebeğin beslenmesi için değer

Arkadaşlar geçende bir arkadaş bira mayası tabletlerinden bahsetmişti,kullandıktan sonra mamayı bırakmış ve sütü stoklamaya bile başlamış.Sütü yetersiz olup mama takviyesi yapan arkadaşlar almayı düşünüyormusunuz,sizce bizde de işe yararmı ahhh öyle bi mucize olsa heralde dünyalar benim olur ,şuanda gerçekleşecek tek dilek hakkım olsa onca şey varken allahımdan kızımı doya doya emzirebilmeyi bol sütümün olmasını dilerdim...

Ay kızlar ben kafayı yemek üzereyim benim kız önceden bi yatardı özlerdim, uyandırmak isterdim. Bir kaç haftadır gündüzleri neredeyse hiç yatmıyor. Bazen tam yattı diyorum bırakıyorum 10 dakika sonra uyanıyor. Valla sinirlerim bozuldu artık. Allahtan gece yatıyo gece de yatmasa kesin çıldırırdım. Bana bir yol gösterin lütfen ya. Neden yatmıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…