Eveeet 14-08-2012 itibari ile Kayra paşa artık dönebildiğini annesine ıspatladı...Önce gece ki hadise,sonra da sabah oyun halısında dönmeye başladık ama şimdilik kolumuzu nasıl çekeceğimizi bilmiyoruz.
Bacağını atıp karnının üzerine döndükten sonra oynamaya devam ediyor ve kolu altta kaldığı için kızarıp kan oturur gibi morarıyor
Her seferinde gidip sırt üstü çeviriyorum ama arkamı dönmemle yine aynı pozisyonu alıyor yaramaz...
İşimiz var bizim bunlarla
cicek_cicek canım mesajında dışarı çıkarken anne sütünü kılıfına koyup götürüyorum demişsin.Nasıl bişey kullanıyorsun ?
Sevgili balıkdaşım...Dün mesajını gördüm ama Kayra paşa cvp yazmama müsade etmedi bir türlü.
Demek burcumuzda aynıymış he..Gerçi benim yükselenim koç.Yükselenler biraz etkiliyordur herhalde karakterleri.
Geçmiş olsun dileğin için çok teşekkür ederim.Babamlarda duruyor bu park yatak.Babam içine sünger kestirmiş ama çok sert geldi bana.Ne bileyim rahat yatsın diye hazırlamıştım yatağı o şekilde ama bana ders oldu.En kısa zamanda içine bi yatak alacağım.
Amin canım amin...Hepimizin yavrusu Allah'a emanet...
defne_ank ne zamandır göremiyordum seni marmarise geldinizmi:?:)
kızlar nihayet mukabele ile takip ettiğim hatmim bitti akşama bağışlayacağım çok zor oldu bebekle sizleri arada okuyordum ama yazmaya vaktim olmuyordu herkesin bebeği için dua edicem. meleğim, birde rusyada olan arkadaş sizlerede eşleriniz için özellikle edicem kaynanadan çekenlere koccaman koccaman edicem umarım yanlışsız hatasız kabul eder rabbim
kızlar nihayet mukabele ile takip ettiğim hatmim bitti akşama bağışlayacağım çok zor oldu bebekle sizleri arada okuyordum ama yazmaya vaktim olmuyordu herkesin bebeği için dua edicem. meleğim, birde rusyada olan arkadaş sizlerede eşleriniz için özellikle edicem kaynanadan çekenlere koccaman koccaman edicem umarım yanlışsız hatasız kabul eder rabbim
defne_ank çok haklısın:)) ah bu hallere düşecekmiydim ben ama akıl kalmadı bende ki. drvsyldrm mış ablası marmariste olan onunla karıştırdım kusuruma bakma
Kizlar benim kizimin son bir haftadir salgiladigi tukuruklu baloncuklardan kuveti dolardi sanirim sizin bebislerde var mi tukuruk salgisi?
:2::2:
Arkadaşlar sütüm yetmiyor doktorumuz mama da ver dedi. bebeğim tek göğüs emdiği için sütüm yetmiyor. mamayı da bir türlü yediremiyorum kaşıkla verdim yemiyor biberonla verdim yemiyor çok çaresizim ne yapabilirim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?