çiçek_çicek canım aldığın görüntülü bebefonun markası ne bende almayı düşünüyorum...
Beykozcum tesekkurler canim cevap icin
Cicek insallah bu mubarek gunde senin ve sutu olmayan tum annelerimizin sutu bol bol gelsin insallahh
Kizlar birde ben 2haftadir pazardan visne erik siyah uzum aldim hepsini ayri ayri kompostu yapip ictim sutum sanki biraz daha artti gibi sizde deneyin ozellikle visne
Hepinizin gecesi mubarek dualari kabul olsun Rabbim evlatlarimizi saglikla buyutmemizi hayirli evlat olmalarini nasip etsin aminn
:2::2:
Arkadaşlar sütüm yetmiyor doktorumuz mama da ver dedi. bebeğim tek göğüs emdiği için sütüm yetmiyor. mamayı da bir türlü yediremiyorum kaşıkla verdim yemiyor biberonla verdim yemiyor çok çaresizim ne yapabilirim(
Arkadaşlar geçende bir arkadaş bira mayası tabletlerinden bahsetmişti,kullandıktan sonra mamayı bırakmış ve sütü stoklamaya bile başlamış.Sütü yetersiz olup mama takviyesi yapan arkadaşlar almayı düşünüyormusunuz,sizce bizde de işe yararmıahhh öyle bi mucize olsa heralde dünyalar benim olur ,şuanda gerçekleşecek tek dilek hakkım olsa onca şey varken allahımdan kızımı doya doya emzirebilmeyi bol sütümün olmasını dilerdim...
Ay kızlar ben kafayı yemek üzereyim benim kız önceden bi yatardı özlerdim, uyandırmak isterdim. Bir kaç haftadır gündüzleri neredeyse hiç yatmıyor. Bazen tam yattı diyorum bırakıyorum 10 dakika sonra uyanıyor. Valla sinirlerim bozuldu artık. Allahtan gece yatıyo gece de yatmasa kesin çıldırırdım. Bana bir yol gösterin lütfen ya. Neden yatmıyor ?
Esimle tartistik sonra da delice kavga ettik hem de boyle mubarek bir gunde
2gundur 4posta camasir yikadim hepsini utuledim beyefendi gitti dun carsida gezdin durdun sutun azaldi cocuk doymuyor diye bana catti
Evet doymuyor bugun hic sutum yok
Ama carsida keyfimden gezmedim kendime igne bile almadim onun ve benim akrabalarimiza hediye bakmaktan
Neymis bir tabak meyve koymamisim koca ramazan boyunca onune
Gece bana bunu dedi sabah diyor ki gezdin de sutun gitti
Uzuntuden olamaz mi diyorum o kadarcik lafa amma uzulmussun diyor
Hic boyle yappmazdi
Ailesiyle gerildigimizden beri degistigini hissediyoru
Bagirdim cagirdim ve 1ayin sonunda mecbur kalip ogluma mama verdim
Bin aydan daha hayırlı olan kadir geceniz mübarek ola...
Rabbim bu gece yapılan dua ve ibadetlerimizi kabul buyursun inşaallah...
Beykozcum tesekkurler canim cevap icin
Cicek insallah bu mubarek gunde senin ve sutu olmayan tum annelerimizin sutu bol bol gelsin insallahh
Kizlar birde ben 2haftadir pazardan visne erik siyah uzum aldim hepsini ayri ayri kompostu yapip ictim sutum sanki biraz daha artti gibi sizde deneyin ozellikle visne
Hepinizin gecesi mubarek dualari kabul olsun Rabbim evlatlarimizi saglikla buyutmemizi hayirli evlat olmalarini nasip etsin aminn
Kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun..
Allah bu gecenin hürmetine evlatlarımızın hayırlı, sağlıklı, saygılı, mutlu, güler yüzlü, anlayışlı olmalarını nasip etsin inşallah.. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun..
bugün kızım pek huzursuzdu, uyumadı bir türlü.. sabah sağlık ocağına gittik.. 6900 gr 63 cm olmuş miniğim.. beklediğimden iyi almış900 gr almış bu ay..
hemşireye bu ay pek almadı heralde dedim gider gitmez.. ooo üst sınırın 800 gr üstünde daha ne olsun dedi.. aman kilosunu dert etmiyorum zaten sağlıklı olsun da..
3. ay aşısı yokmuş bu aradaben niye bilmiyosam..
Masallah gayet iyi gidiyor senin fistik allah daim etsin ins sagligini canim..
turuncu ve diğer kaza geçiren arkadaşlar çok geçmiş olsun.. bu bebişler hiç ihmale gelmiyor.. en ufak detayı düşünmek biz annelere kalıyor.. baba olmak hakikaten çok rahat, ne kadar sorumluluk vermeye çalışsam da eşim hiç benim kadar düşünceli değil..
azraece, canım Allah kabul etsin, ne güzel yaa,, bende bu günü değerlendiricem inşallah.. bizleri düşündüğün için de teşekkür ederim.. bu kızın ve senin için..
Kizlar benim kizimin son bir haftadir salgiladigi tukuruklu baloncuklardan kuveti dolardi sanirim sizin bebislerde var mi tukuruk salgisi?
kızlar nihayet mukabele ile takip ettiğim hatmim bitti akşama bağışlayacağım çok zor oldu bebekle sizleri arada okuyordum ama yazmaya vaktim olmuyordu herkesin bebeği için dua edicem. meleğim, birde rusyada olan arkadaş sizlerede eşleriniz için özellikle edicem kaynanadan çekenlere koccaman koccaman edicem umarım yanlışsız hatasız kabul eder rabbim
sizlerden de razı olsun, helal olsun. bu arada kızlar ben 3 gündür kızıma sabahları aktardan aldığım rezene anason kimyon karışımından 3 çay kaşığı veriyorum acayip uyutuyor tavsiye edrim:))
Kizlar benim kizimin son bir haftadir salgiladigi tukuruklu baloncuklardan kuveti dolardi sanirim sizin bebislerde var mi tukuruk salgisi?
Sutum gelmiyor...
Oglum tosuncuk oldu derken sutumuz rizkimiz gitti
Bu gece af gecesi...
Bol bol af dileyecegim...
Hepinize hayirli kandiller...
Sutum gelmiyor...
Oglum tosuncuk oldu derken sutumuz rizkimiz gitti
Bu gece af gecesi...
Bol bol af dileyecegim...
Hepinize hayirli kandiller...
ayyy sorma yaa bizde de aynı durum var...tükürüğünü baloncuk yapıp duruyor sonra da üstünü ıslatıyor...sanırım yavaş yavaş önlük takmaya başlayacağız...
Esimle tartistik sonra da delice kavga ettik hem de boyle mubarek bir gunde
2gundur 4posta camasir yikadim hepsini utuledim beyefendi gitti dun carsida gezdin durdun sutun azaldi cocuk doymuyor diye bana catti
Evet doymuyor bugun hic sutum yok
Ama carsida keyfimden gezmedim kendime igne bile almadim onun ve benim akrabalarimiza hediye bakmaktan
Neymis bir tabak meyve koymamisim koca ramazan boyunca onune
Gece bana bunu dedi sabah diyor ki gezdin de sutun gitti
Uzuntuden olamaz mi diyorum o kadarcik lafa amma uzulmussun diyor
Hic boyle yappmazdi
Ailesiyle gerildigimizden beri degistigini hissediyoru
Bagirdim cagirdim ve 1ayin sonunda mecbur kalip ogluma mama verdim
Allah razi olsun kizlar kandil mesaji yazmissiniz , Amin ins kabul edilir dularimiz ..gecen sene kandilde bebeklerimiz karnimizdaydi cogumuzun ve habersizdik ,ben hep derim benim oglum ramazan bebegi diye allah hepsinin bathlarini acik eyler ins .
Hepinizin kadir gecesi mubarek olsun bol dua ile kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?