Turuncum kusura bakma ama bir şey diyeceğim sen gerçekten eşine çok iyi bakıyormuşsun,valla annesini hiç aratmamışsın hoş belki de annesi bile bu kadar ilgili değildir yani demem o ki sen her işi üstlenmişsin başından beri bu yüzden o da alışmış bu duruma.Sen başından işin ucundan tutmasına alıştırsaydın şimdi rahat ederdinBeykozum ben pirinç unu 4.ayda verilir diye biliyordum ama şimdi Kayra ya bakınca sanki biraz daha erkenmiş gibi geliyor.
Hele bide bizim bitmeyen gaz problemimiz olunca ek gıdadan daha da korkar oldum.
Bebeğinin doymadığını hissettiğinde mama verirsin canım arada.Mamalarda güzel kilo aldırıyor artık.Bugün dr.a gittiğimde sorarım olmazsa yine.
Çok teşekkür ederim canım.Allah'a emanet yavrularımız...Gerçekten annelik iç güdüleri çok farklı bişeymiş...Kayranın o çırpınış seslerini duyup uyandım ama gece eşim yemek siparişi vermiş sahur için,iki kere falan zile basılmış hiiiç duymamışım...
Annelik böyle birşey işte...
Tatlım seni çok merak ediyorum.İnşaallah sabaha kadar göğüsleri süt dolar diye dua ettim...
Dün çok üzülmüştüm sana,aklıma takılıp durdun öyle...
Hadi güzel haberlerle gel...
Rabbim eşlerimizle geçim dirliği versin...Evlerimize huzur,mutluluk,bereket versin...Çoluğumuza çocuğumuza sağlık ,sıhhat,afiyet versin...
Bizi kim pohpohlayacak peki ?...
Neden hep bize süperanne muamelesi yapıyorlar....:2:
Senin dediğin o yöntemleri ben de denedim ama maalesef faydası o anlık oluyor.Hiç devamı gelmiyor.100 kere desem şu küveti kaldırırmısın diye kaldırır ama 1 kere söylemesem o küvet ortadan kalkmaz.Ben de artık söylemekten sıkılıyorum.İstiyorum ki o da benim gibi ortada görüpte rahatsız olduğu şeyi kaldırsın dimi ?
Neyse yine de hakkını yemek istemiyorum eşimin.Bebek doğdu doğalı hiç ilgilenemez oldum kendisiyle.Hele ramazanda hepten saldım kendimi.Akşama yemeğini yetiştirirsem benden iyisi yok.Herifin önüne bir bardak çay bir tabak meyve koymaz oldum.Sahuru desen kendi hazırlayıp karnını doyuruyor...Ağzını açıpta tek kelime etmiyor,hoş etse de verecek cevabım hazır olur ama bu şekilde ilgiye alışmış biri için yine iyi idare ediyor.
Ben ki eşimin çorabına kadar herşeyini hazırlar eline verirdim.Ütüsüz tişört giydirmez,banyodan çıkınca havlusunu hazırda bekletirdim...
İşe gideceği zaman geceden kıyafetlerini hazırlardım...Yani bu kadar ilgiliyken birden bire herşey değişti...
Ne yapalım bir müddet bu şekilde idare edeceğiz.
lavanta kokulu minik sabunlar ya da torbalar var onlardan koy çekmecene.kızlar bişi sorucam; ben ne yapsam kızımın dolap kokusuna çare olamıyorum, yıkayıp koyduğum kıyafetleri dolabın kokusunu alıyor sinir oluyorum... sanki hiç yıkanmamış gibi hiç deterjan kokmuyor. acaba deterjandan mı dalin sıvı kullanıyorum, sıvının daha sağlıklı olduğunu düşünüyordum ama ben biraz koku hastasıyım, bu kez granürlü denicem. sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz...
Ben zaten hep konusmaktan anlatmaktan dinlemekten yanayim ama mevlidde ailesiyle aramiz bozulunca mantigini kaybetti sanki
1gun bekledim utu yaparken konuyu actim orali olmayinca da cildirdim yazik yavrum gece ciglik cigliga uyandi belki de bizim kavgamizdan etkilendi oyle vicdan azabi duydum ki
Gogsumuze bastirdik aramiza yatirdik gecenin 4unde gulucukler sevinc cigliklari inanamazsiniz sanki hep yanyana olun der gibi
kızlar bebişleri nasıl uyutuyorsunuz bugün bu konudan bahsedelim. benm kız emzik kuıllanmıyor. önceden emip uyuyaakalırdı bende beşiğine yatırırdım şimdi beşiğe koyunca ya hemen uyanıyo ya da 5 -10 dk sonrabende yatağa yanıma alıyorm kulağına eeee diyorum 15 dk sonra uyuyo bu seferde yanıma yatağa alışacak ne yapmalıyım kendi kendine nasıl uyuyacak bunlar
kızlar bebişleri nasıl uyutuyorsunuz bugün bu konudan bahsedelim. benm kız emzik kuıllanmıyor. önceden emip uyuyaakalırdı bende beşiğine yatırırdım şimdi beşiğe koyunca ya hemen uyanıyo ya da 5 -10 dk sonrabende yatağa yanıma alıyorm kulağına eeee diyorum 15 dk sonra uyuyo bu seferde yanıma yatağa alışacak ne yapmalıyım kendi kendine nasıl uyuyacak bunlar
cok sagol cnm. Butun gece dua ettim oglumun rizkiyla sinama bizi diye. Gece omer ciglik cigliya uyandiginda 5saattir dinleniyordu goguslerim ama her zamanki gibi dolmamisti. Yine de ikisi birden oglumu doyurmaya yetti
Sabah biri dolu biri bostu omer emdikce sizi seklinde gelmeye basladi
Alisik oldugum kadar yok hala ama buna sukur. Cok sukur!
Ben de esimin hakkini yiyemem evi toplar omerin altini degistirir iftarda salata sahurda cay ondadir ama benim yetisemediklerim icin fazla elestiri yapar oldu bu aralar
Cok duzenli tertipli oldugundan cocuklu halim ona daginik geldi sanirim daha duzenli bir hayatimiz olsun istiyor
Ben maalesef dun bagirarak oyle istiyorsa tasin altina elini sokmasi gerektigini soyledim
Ben de her bulasik camasir utu vs.de ona laf soylesem nasil gecim olacak ki?
Aksam ezanina dogru sutu buzluktan indirdim arabayi aldim ciktim
Nasilsa sayende sutum de gitti omere her turlu bakabilirsin diye
Oglum sakindi yoksa birakamazdim
Biraz hava aldim dusundum sanki ayriymisiz gibi ve dusunmeye bile dayanamadim cok seviyorum esimi
Hemen dondum omer sorun cikarmamis yemeklerim hazirdi ezan okunmaya baslayinca girmistim bittiginde sofradaydik :)
Aksam her zamanki gibi yanyana olmasa da ibadetimizi yaptik onun sevdigi pikeyi serdim bu hafta hic sahur hazirlamamistim kalktim guzel bir sofra kurdum sonra omeri aramiza alip misil misil uyuduk...gerci omer durmamis babasi 1 saat kadar ugrasmis sonra kendi odasina yatirmis. Aramizdayken senle benle oynmaktan uyumadi diyor.yuzume dokunup duruyordu zaten ben sizdigimda...cok fazla geldi bana bu tartisma. Sozler bagirislar kirilanlar. Oglumun kabusu. Kadir gecesi... Allahim bizi bir daha sasirtma esimi ve oglumu basimdan eksik etme. aminnnn
Turuncum kusura bakma ama bir şey diyeceğim sen gerçekten eşine çok iyi bakıyormuşsun,valla annesini hiç aratmamışsın hoş belki de annesi bile bu kadar ilgili değildir yani demem o ki sen her işi üstlenmişsin başından beri bu yüzden o da alışmış bu duruma.Sen başından işin ucundan tutmasına alıştırsaydın şimdi rahat ederdin
cok sagol cnm. Butun gece dua ettim oglumun rizkiyla sinama bizi diye. Gece omer ciglik cigliya uyandiginda 5saattir dinleniyordu goguslerim ama her zamanki gibi dolmamisti. Yine de ikisi birden oglumu doyurmaya yetti
Sabah biri dolu biri bostu omer emdikce sizi seklinde gelmeye basladi
Alisik oldugum kadar yok hala ama buna sukur. Cok sukur!
Ben de esimin hakkini yiyemem evi toplar omerin altini degistirir iftarda salata sahurda cay ondadir ama benim yetisemediklerim icin fazla elestiri yapar oldu bu aralar
Cok duzenli tertipli oldugundan cocuklu halim ona daginik geldi sanirim daha duzenli bir hayatimiz olsun istiyor
Ben maalesef dun bagirarak oyle istiyorsa tasin altina elini sokmasi gerektigini soyledim
Ben de her bulasik camasir utu vs.de ona laf soylesem nasil gecim olacak ki?
Aksam ezanina dogru sutu buzluktan indirdim arabayi aldim ciktim
Nasilsa sayende sutum de gitti omere her turlu bakabilirsin diye
Oglum sakindi yoksa birakamazdim
Biraz hava aldim dusundum sanki ayriymisiz gibi ve dusunmeye bile dayanamadim cok seviyorum esimi
Hemen dondum omer sorun cikarmamis yemeklerim hazirdi ezan okunmaya baslayinca girmistim bittiginde sofradaydik :)
Aksam her zamanki gibi yanyana olmasa da ibadetimizi yaptik onun sevdigi pikeyi serdim bu hafta hic sahur hazirlamamistim kalktim guzel bir sofra kurdum sonra omeri aramiza alip misil misil uyuduk...gerci omer durmamis babasi 1 saat kadar ugrasmis sonra kendi odasina yatirmis. Aramizdayken senle benle oynmaktan uyumadi diyor.yuzume dokunup duruyordu zaten ben sizdigimda...cok fazla geldi bana bu tartisma. Sozler bagirislar kirilanlar. Oglumun kabusu. Kadir gecesi... Allahim bizi bir daha sasirtma esimi ve oglumu basimdan eksik etme. aminnnn
Kayrayı dün 6.30 da yıkayıp karnını doyurdum ve yatırdım.Çok şükür 1-2 kere uyanma haricinde sıkıntımız olmadı.
Ben gece 2 de süt sağmak için uyandım.2.30 gibi işimi bitirdim ve yatağa uzandım Kayranın beslenme saati yaklaştığı için onun uyanmasını bekledim.Saat 2.45 de uykuya biraz olsa dalmış olacağım ki çırpınış sesleri ile uyandım.Bi baktım ki kayra yüzüstü dönmüş ve çırpınıyor.
Şöyle anlatayım.Park yatağın içinin döşeği yok.Bende yorgan katlayıp içine serdim.Biraz sert gibi gelincede yatağın ortasına kayranın ilk doğduğunda üzerine örtmek için annem küçük yorgan yapmıştı.Onu serdim ve üzerine yatırdım.Onun üzerine yatınca biraz yüksekte kaldığı için kenarlarda boşluk kalıyor haliyle.Bizim kuzuda gece dönme çalışmaları yaparken o boşluğa düşmüş.Sıkıştığı içinde çırpınmaya başlıyor ve ben park yatağın çıkardığı o hışırtılı sese uyandım.Aman yarabbim çok kötü oldum yaa.
Ya ben uyanamasaydım.....Kafasını sağa sola çevirecek yer de yok ki kafasını çevirip uyusa.Resmen yüzünün üstündeydi...Rabbim korudu evladımı...Hala düşününce içim ürperiyor...
Çoook tatlı annesi...Ben netten aradım bu markayı bulamadım,hangi adresten aldın?
kızlar siz benim yerimde olsanız napardınız? eşim ankaralı babası 12 yaşındayken ölmüş kv 32 yaşında 2 çocukla dul kalmış evlenmemiş ya eşimin gözünde kutsal melek anne. eşim liseden sonra asker olunca evden ayrılmış. bunlar ana kız asosyal bişey olup çıkmışlar onlara göre dünyanın en güzel en akıllı en harika insanları kendileri. beni baştan istemediler hatta lojman için nikahı haziranda kıydık temmuzda düğünümüz olacaktı ama baktım olmuyor düğüne 2 hafta kala ayrıldım boşanma davası açtım ama bırakmadı peşimi bende çok sevmiştim. evlendik kvler çocuk olasıya kadar evime gelmediler hamileyken telden bana demediklerini bırakmıyorlardı gözümün yaşını dindirmediler eşim her defasında idare et ne var demeyle geçirdi çocuk olunca değişir dedim ama tam tersi ailesi geldi ya bize anladım ki ben bunun hiç ailesi olamamışım. yine zamana bırakırdımda Allah beni sınıyor eşimin ekimde gemisi tersaneye bakıma giriyor en az 1 sene süreliğine. kvdelerde kızı vergi müfettişi yardımcısı oldu 6 aydır ordalar şimdi eşim benden eminimki istanbula gelmemi bekleyecek düşünebiliyormusunuz o kadınla bütün gün aynı evde. eşimle aram doğumdan beri bozuk arada kıbrısa gitti geldi iyice koptuk ramazan diye ikimizde hiç açmıyoruz ne yapacağız istanbul işini diye baktım bana rest çekecek geleceksin filan diye toplanıp annemlere dönücem.ece ilk ay 1100gr ikinci ay 1 kilo almıştı bu ay ilk 15 ün için 200 gr aldı düşünmekten sütümün kalitesi gitti sütüm var deli gibi yiyorumda ama çok sulu bakalım cuma doktoru napıcak mama vericekmi . çocuğumun rıskına sebep oluyorlar Allah onları bildiği gibi yapsın. nolucak halim hiç bilmiyorum
Kusmalar artınca 2 saatte bir bazen de 2,5 saatte veriyorum.Öğünleri denk olsun diye fakat kusunca çok da başarılı olamıyorum.pinarda canım sen Doğaya kaç saatte bir kaç ml veriyorsun ?
İzmirin neresinde ben de bayram tatiline gitcem İzmire?izmirde hello baby mağazası var oradan aldım
kızlar siz benim yerimde olsanız napardınız? eşim ankaralı babası 12 yaşındayken ölmüş kv 32 yaşında 2 çocukla dul kalmış evlenmemiş ya eşimin gözünde kutsal melek anne. eşim liseden sonra asker olunca evden ayrılmış. bunlar ana kız asosyal bişey olup çıkmışlar onlara göre dünyanın en güzel en akıllı en harika insanları kendileri. beni baştan istemediler hatta lojman için nikahı haziranda kıydık temmuzda düğünümüz olacaktı ama baktım olmuyor düğüne 2 hafta kala ayrıldım boşanma davası açtım ama bırakmadı peşimi bende çok sevmiştim. evlendik kvler çocuk olasıya kadar evime gelmediler hamileyken telden bana demediklerini bırakmıyorlardı gözümün yaşını dindirmediler eşim her defasında idare et ne var demeyle geçirdi çocuk olunca değişir dedim ama tam tersi ailesi geldi ya bize anladım ki ben bunun hiç ailesi olamamışım. yine zamana bırakırdımda Allah beni sınıyor eşimin ekimde gemisi tersaneye bakıma giriyor en az 1 sene süreliğine. kvdelerde kızı vergi müfettişi yardımcısı oldu 6 aydır ordalar şimdi eşim benden eminimki istanbula gelmemi bekleyecek düşünebiliyormusunuz o kadınla bütün gün aynı evde. eşimle aram doğumdan beri bozuk arada kıbrısa gitti geldi iyice koptuk ramazan diye ikimizde hiç açmıyoruz ne yapacağız istanbul işini diye baktım bana rest çekecek geleceksin filan diye toplanıp annemlere dönücem.ece ilk ay 1100gr ikinci ay 1 kilo almıştı bu ay ilk 15 ün için 200 gr aldı düşünmekten sütümün kalitesi gitti sütüm var deli gibi yiyorumda ama çok sulu bakalım cuma doktoru napıcak mama vericekmi . çocuğumun rıskına sebep oluyorlar Allah onları bildiği gibi yapsın. nolucak halim hiç bilmiyorum
Kızlar Tiny love gym güneşli gün oyun halımızı satmaya karar verdik...
Alalı 3 hafta olmuştu daha fakat Kayranın pek ilgisini çekmedi.
120 tl ye aldık,70 liraya satıyoruz....Tek kusuru asılı olan oyuncakların kenarındaki beyaz beyaz sallanan etiketlerin kesilmiş olması.
İlgilenen olursa özelden mesaj gönderebilirsiniz.
Eki Görüntüle 483866
teyzeleri kızımın bayramlık ayakkabısını aldım sonunda ve eşofman takımına bayıldım:)
içim coştu paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 489697 Eki Görüntüle 489698 Eki Görüntüle 489699 Eki Görüntüle 489700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?