kızlar herkese günaydın yazıp yazmamak konusunda kararsızdım yazayım rahatlayım dedim bende ciddi ciddi boşanmayı düşünenlerdenim ekimde 2 sene bitmiş olacak evliliğimde o bebek için oturmasını bekliyordu evliliğimizin baktım hiç oturacak değil bu evlilik çocuk için direttim Allah da ilk seferinde verdi yoksa çocuksuz boşanıp gitsem bir daha evlenirmiyim kadınız menopozu herşeyi var çocuğum olurmu diye düşündüm şimdi boşansam kızım yanımda daha ne isteyim hayattan Allah hakkımızda neyse hayırlısını versin diye dua ettim akşam hep
Canım bizlerin yapabileceği bir şey yok her şey eşte bitiyor,eşlerin dengeli davranması gerekiyor.Aslında anneleri de pek şımarmış canım, kocalarından göremedikleri sevgi şevkat saygı vb. oğullarından görmek istiyorlar...OĞULLARI DA BU DUYGULARI BİZE YAŞATINCA KUDURUP DURUYORLAR...Benim kv aynen buna benziyor:Oğlu annesine bir iki hött dedi mi o zaman yelkenler birz suya iner ama kıyamıyorlar ki.
eşofman bayramlık değil meleğim seyranlık:):)
onu öylesine aldıkkk bayramda tüylü müylü tayt fln giydirmeyi planlıyorum bayramlık almıcam evde sürüyle elbise oldu hediye fln
giyilmeden kaldırılcak giysiler birikti...
belki 2. kız olur diye saklıcam hueheuehueheuheu
Yarim saat iyiymis ya masallahbenimki ben wc ye gidene kadar bakamiyor ve bana dedigi sen ne bicim annesin birakip gidiyon oluyor ..bende ona tabii yumuyorum gozumu aciyorum agzimi ne olursa sayy ..demiyim burda simdi kotu ornek olur ehuehuehu
Anam bu esofmanda yani konusuyor ne bilem oyle sansanli birsey olursa oyle sandim be gulum sorry ya cahilligime verbugunlerde herseyi yanlis anlama hallerindeyim daha az evvel pastane pocasi yapayim dedim un yetmedi kaldi hamurum oylece deli oldum aradim bizi herifi bana un al gel cabuk diye oda olur simdi ucarak gelirim dedi birde aklin nerde senin anlamadin mi unun yetmiyecegini diyede aklinca firca atiyor neyse kusura bakma sekerim oyle oluyor bazen sen yinede bu kuzuyu cok tuylu muylu giyidirme zaten albenisi cok olan bir bebek nazar degdirirsin mazallah
estgfrllah meleğim ne demek:)
ben eşofmanı giydirip kendim izlicem kızımla yürüyüşe çıkarızz belkii diye şettirdimmm:):):)
tüylü müylü giydirmiim doğru diyosun tatlımm cevşenide hala alamadım zateeee:)
sen şimdi poca dedin ya ağzımın suları aktııı uçsun alsın tabii işi ne mis gibi poca yicek hueheueeu
şaka bir yana da olsa bi pocada yesekkkkk ohh misss ellerine sağlık şekerimmmm süt olsun enerji olsun inşallahhhhhhhhhh
benim elim kolum kalkmıyo 4-5 gündür feci bitkinim...
gece asya yı az daha düşürüyordum allah korusun kollarım tutmuyoo eşim aldı verdi emzireyim diye geri koydu falan sabaha kadar kargoculuk oynadık...
hastane gitcem az sonra serum fln taktırcammm yolla bi poca da enerjim gelsinnn şekerimmm:)
estgfrllah meleğim ne demek:)
ben eşofmanı giydirip kendim izlicem kızımla yürüyüşe çıkarızz belkii diye şettirdimmm:):):)
tüylü müylü giydirmiim doğru diyosun tatlımm cevşenide hala alamadım zateeee:)
sen şimdi poca dedin ya ağzımın suları aktııı uçsun alsın tabii işi ne mis gibi poca yicek hueheueeu
şaka bir yana da olsa bi pocada yesekkkkk ohh misss ellerine sağlık şekerimmmm süt olsun enerji olsun inşallahhhhhhhhhh
benim elim kolum kalkmıyo 4-5 gündür feci bitkinim...
gece asya yı az daha düşürüyordum allah korusun kollarım tutmuyoo eşim aldı verdi emzireyim diye geri koydu falan sabaha kadar kargoculuk oynadık...
hastane gitcem az sonra serum fln taktırcammm yolla bi poca da enerjim gelsinnn şekerimmm:)
Kızlar yazılanları sonra dönüp okuyacağım.
Biz yeni dr.dan geldik.Tahmin ettiğim gibi Kayra paşa çok az kilo almış.
1 ayda sadece 300 gr almış.Doktor 10 gün daha süt miktarını arttırarak deneyelim,olmazsa ek gıdaya geçelim dedi.
Kilo 6500,boy 62,baş 41 cm...
Akşam daha detaylı yazarım..
1 ayda sadece 300 gr almış.Doktor 10 gün daha süt miktarını arttırarak deneyelim,olmazsa ek gıdaya geçelim dedi.
kızlar dertlerinizi okudum üzüldüm bendede aynı sorun var neyseki eşim iyi fırsat buldukça erene bakıyor hafta sonları emzirim ona veriyorum ben yatıyorum eşim erenle ilgileniyor herşeyime yardım ediyor evi o süpürüyor ben siliyorum ben yaparım dediğinde hafta içi diyorum olmaz çocuga bakamazsın ozman diyor allah şükürler olsun kocamdan memnunum yardım konusun da ama ama amaa gel gelelim kayınvalidemden nefret ediyorum artık ne kadar iyi davransamda herşeyimi yanlış anlıyor benim gözümde degeri kalmadı beni sindiremiyor hala kadın oglunu kıskanıyor arkamdan iş çeviriyor allahtan ayrı illerdeiz diyecem ama o bile yeti geçenlerde gittik bi olaydan dolayı kızdım ona suratımı astım nie suratını astın dedi asarım dedim benden herşeyi sakladıgı için tartıştık çokta birşey sölemedim eşimde yanımızdaydı sonra ayaklarıma filan kapandı oğluna gösteriş tabi aman babanız duymasın dedi tamam dedik kapattık konuyu hiçbirşey olmamış gibi devam ettik tatilde ailemin yanına gittik herşeyi babama yani kayınpedere anlatmış çatlak kadın kayınpederde eşimi aramış eşine sayip çık görmek istemiyorum onu birdaha anneni ayaklarına kapattırmış ananı tehtit etmiş yalan hepsi tehtit etmedim eşim ben orda olmasaydım inanırdım dedi neyseki eşim vardı hep beni fişakliyor psikologlara gidiyo deli çünküüüü zır deli hemde kayınpederimide çok severdim ama oda karı agızlı olmuş bende görmek istemiyorum onları allahtan görümcem iyi de o destek oluyor bana anasını biliyor çünkü adir gecesinde hep dua ettim allahım onun boyunu devirsin die bu mubarek günlerde bile bana bela okutuyo onu allaha havale ediyorum deli deli deli işte
iyi akşamlar kızlar...yazılanlanları ilk fırsatta okuyup takip etmeye çalışıyorum...söylenecek çok şey var aslında ama yazıya dökmek zor geliyor bana..Allah hepimizin yardımcısı olsun...bazen aptalı oynamak gerekiyor galiba...herşeyi kafaya takmamalı...pozitif düşünmeli..herşeyin hayırlısı...
ya bu iştah sorunu bizdede var...nolcak bilmiyorum..100cc sütü saat 17den 18e kadar içirdim ..herzaman böyle olmuyor gerçi...19dada uyudu ve saat 24e kadar uyanmaz..6saat çok fazla değil mi beslenme aralığı için...gerçi uyurken normalmiş galiba ama..ana yüreği işte...
o deli kadın yüzünden sütüm kesildi sadece akşamları veriyordum şimdi günde 5 kere veriyorum sütüm yok çünkü gögüslerim pörsük pörsük bunları bana ve çocuguma yaşattıgı için onu hiç affetmiyecem artık kendi gibi benide edepsizleştirdi deli demeye başladım ama ölede canım şimdi eşimi aramışlar anana doktor ilaç verdi psikologa gitmeiş yenden gebersiiinn diyecemde sonuçta kocamın deli anası işte kayınpederimede vücuduna alet takmışlar kalp çarpıntısından dolayı eşim anlatıyo bende içimden bişey olmaz onlara dedim ama içimdennnn sadece dediğim anan biraz daha anlatsın babana adam kalpten gidecek ama görümcem diyoki annem babama ne anlatıyosa onu biliyo senin ne yaşadıgını bilmiyoki dedi ama olsun karısı çok tatlıymış adamın ömrü karısının peşinde koşmakla geçmiş halada öleee oda karı agızlı benim gözümde beniş görmeyecekmiş ama ereni görcekmiş hoooşşşşştttttt benim dogurdugumu nie görmek isityooo anlamadım artık bendede şarteller attı neyse içimi döktüm arkadaşlar oooohhhh beeee bide kv şuana kadar bana yaptıklarını anlatsamda içimi döksem dogumda geldi hiç bieiş yaramadıgı gibi annemide aglatıp gitti adii kadınn
gündüzleri beşiğinde sallıyorum, gece de emerken uyuyokızlar bebişleri nasıl uyutuyorsunuz bugün bu konudan bahsedelim. benm kız emzik kuıllanmıyor. önceden emip uyuyaakalırdı bende beşiğine yatırırdım şimdi beşiğe koyunca ya hemen uyanıyo ya da 5 -10 dk sonrabende yatağa yanıma alıyorm kulağına eeee diyorum 15 dk sonra uyuyo bu seferde yanıma yatağa alışacak ne yapmalıyım kendi kendine nasıl uyuyacak bunlar
umarım senin ve bebeğin için hayırlısı olsun, kardeşimin 4 yaşında bir oğlu var ve geçen hafta eşinden boşanacağını söyledi, tabii hepimiz perişan olduk nasıl olacak, yeğenim çok küçük offf bilmiyorum ne olacakkızlar siz benim yerimde olsanız napardınız? eşim ankaralı babası 12 yaşındayken ölmüş kv 32 yaşında 2 çocukla dul kalmış evlenmemiş ya eşimin gözünde kutsal melek anne. eşim liseden sonra asker olunca evden ayrılmış. bunlar ana kız asosyal bişey olup çıkmışlar onlara göre dünyanın en güzel en akıllı en harika insanları kendileri. beni baştan istemediler hatta lojman için nikahı haziranda kıydık temmuzda düğünümüz olacaktı ama baktım olmuyor düğüne 2 hafta kala ayrıldım boşanma davası açtım ama bırakmadı peşimi bende çok sevmiştim. evlendik kvler çocuk olasıya kadar evime gelmediler hamileyken telden bana demediklerini bırakmıyorlardı gözümün yaşını dindirmediler eşim her defasında idare et ne var demeyle geçirdi çocuk olunca değişir dedim ama tam tersi ailesi geldi ya bize anladım ki ben bunun hiç ailesi olamamışım. yine zamana bırakırdımda Allah beni sınıyor eşimin ekimde gemisi tersaneye bakıma giriyor en az 1 sene süreliğine. kvdelerde kızı vergi müfettişi yardımcısı oldu 6 aydır ordalar şimdi eşim benden eminimki istanbula gelmemi bekleyecek düşünebiliyormusunuz o kadınla bütün gün aynı evde. eşimle aram doğumdan beri bozuk arada kıbrısa gitti geldi iyice koptuk ramazan diye ikimizde hiç açmıyoruz ne yapacağız istanbul işini diye baktım bana rest çekecek geleceksin filan diye toplanıp annemlere dönücem.ece ilk ay 1100gr ikinci ay 1 kilo almıştı bu ay ilk 15 ün için 200 gr aldı düşünmekten sütümün kalitesi gitti sütüm var deli gibi yiyorumda ama çok sulu bakalım cuma doktoru napıcak mama vericekmi . çocuğumun rıskına sebep oluyorlar Allah onları bildiği gibi yapsın. nolucak halim hiç bilmiyorum
teyzeleri kızımın bayramlık ayakkabısını aldım sonunda ve eşofman takımına bayıldım:)
içim coştu paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 489697 Eki Görüntüle 489698 Eki Görüntüle 489699 Eki Görüntüle 489700
Eki Görüntüle 489756 Eki Görüntüle 489757
Amcamız ve yengemiz kuzuma bayramlık almış,ben de almayı düsünmüyordum.Daha hiç giyilmemiş bir sürü kıyafeti var. Gercekten de çocuğun yediği helal,giydiği harammış.Bir sürü hediye geldi,maalesef gelenlerin çoğu şimdi giyilecek gibi,hiç giyilmeden kenara kaldirilacak.
kilo başa bela benim de kilo vermem lazım biraz toparlanayım diyetisyene gidicem sütümü etkilemeyecek bir beslenme planı içinKızlar kendı kendıme koydugum bel fıtıgı teshısım dogrulandı hatta ılerı derece amelıyatlık dedı doktor. Esımle moralımız ınanılmaz bozuldu basbasa verdık oturduk agladık napacaz dıye. Doktor bızı okadar korkuttu kı ayagım uyusmaya basladıgı ıcın guc kaybım var bu ılerlermış ve ayagımı ceke ceke paytak paytak yururmusum. Amelıyat rısklı degılmıs. Sonra baska bır doktora daha gosterdık mrı tanıdık vesılesıyle amıyatlık bır durum yok dedı fıtık kucuk dedı bırı bellı bıle degıl dedı acıl kılo vermem gerekıyor ve fızık tedavıye baslmam gerekıyor. Yanlı amelıyattan yırttım allahın ıznıyle suan dınlenıyorum yormuyorum kendımı yemegımı azalttım sutum gıtmesın dıye suya yoneldım bakalım ıns basarırım bu sefer kızım ıcın zayıflamam lazım ve bu sefer basarmam lazım. Dua edın ıns basarırım. Suan 112 kıloyum cunkı cok fazla boyum da 160. ıcımden bır ınsan daha cıkar. Nasıl bu hale geldım anlamıyorum hıc bır kıyafetım olmuyor hamılelıkten kalan 12 kılo var tabı dogumdan sonra aldıklarımla beraber. Neyse boyle ıste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?