2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Capadokya , cok gecmis olsun canim insallah tez Amanda sagligina kavusursun...

Biyolog ve dfn-ank bu guzellikleri yerim yahu masallah cok seker kizlariniz

Benim kizda big kac gundu gaz sancilari hortladi sanirim surekli miz miz uyusa bile kalktiginda kaldigi yerden devam ediyoo
Memeyle kavga halinde resmen karnini or doyuruyo yaaaa

aslında bende senden cesaret alıp yazıyorum inanın bunları kimseler bilmiyorr.ne garip kimse biribirini tanımıyor fakat dertleşiyoruz hersey tarafsızzzz
aslında bende çok zaman düşündüm inan..hatta bebeğimi alıp annemede gittim ama olmuyor yaaaa kendı evin kendi düzeninnn.hoş annem niyetıımı bilmediği içn ziyaret sandı..ama ben öyle gitmemişttimmm.benım sıpa daha ilk günden ortalığı ayağa kaldırıp yatıp uyumadı çok ağladııı.bende apar topar eve geldim yatırdım yatağındaa..

sana iyi düşün herseyi tart derim..ev durumun işin nasıl olacak kim bakacak ne bileyeyim çok dikkatli ol..dönem dönem aysıyoruz..hatta ben eşimi kızımla cezalandırırım heralde göremez izin vermem buna..bide ne bileyım içinde hersey biitiyse denecek de fazlaölaf yok ..
hakkında herseyın hayırlıs

Kızlar yazılanları sonra dönüp okuyacağım.
Biz yeni dr.dan geldik.Tahmin ettiğim gibi Kayra paşa çok az kilo almış.
1 ayda sadece 300 gr almış.Doktor 10 gün daha süt miktarını arttırarak deneyelim,olmazsa ek gıdaya geçelim dedi.
Kilo 6500,boy 62,baş 41 cm...

Akşam daha detaylı yazarım..

yaaaaaaaaaaaa ALLAHH emi kalbine göre versin aksam aksam çok güldüm yaaaaaaaaaaaa.kv benzetin seye bakkkk

Anam bu esofmanda yani konusuyor ne bilem oyle sansanli birsey olursa oyle sandim be gulum sorry ya cahilligime ver bugunlerde herseyi yanlis anlama hallerindeyim daha az evvel pastane pocasi yapayim dedim un yetmedi kaldi hamurum oylece deli oldum aradim bizi herifi bana un al gel cabuk diye oda olur simdi ucarak gelirim dedi birde aklin nerde senin anlamadin mi unun yetmiyecegini diyede aklinca firca atiyor neyse kusura bakma sekerim oyle oluyor bazen sen yinede bu kuzuyu cok tuylu muylu giyidirme zaten albenisi cok olan bir bebek nazar degdirirsin mazallah

Yarim saat iyiymis ya masallah benimki ben wc ye gidene kadar bakamiyor ve bana dedigi sen ne bicim annesin birakip gidiyon oluyor ..bende ona tabii yumuyorum gozumu aciyorum agzimi ne olursa sayy ..demiyim burda simdi kotu ornek olur ehuehuehu

seninkinin de maşallahı varmış melegim biz 24 saat bu bebeklerleyiz, sanki onların çocuğu değilll
keşke saydırmasalar ama napcan

estgfrllah meleğim ne demek:)
ben eşofmanı giydirip kendim izlicem kızımla yürüyüşe çıkarızz belkii diye şettirdimmm:):):)

tüylü müylü giydirmiim doğru diyosun tatlımm cevşenide hala alamadım zateeee:)

sen şimdi poca dedin ya ağzımın suları aktııı uçsun alsın tabii işi ne mis gibi poca yicek hueheueeu
şaka bir yana da olsa bi pocada yesekkkkk ohh misss ellerine sağlık şekerimmmm süt olsun enerji olsun inşallahhhhhhhhhh
benim elim kolum kalkmıyo 4-5 gündür feci bitkinim...
gece asya yı az daha düşürüyordum allah korusun kollarım tutmuyoo eşim aldı verdi emzireyim diye geri koydu falan sabaha kadar kargoculuk oynadık...
hastane gitcem az sonra serum fln taktırcammm yolla bi poca da enerjim gelsinnn şekerimmm:)

geçmiş olsun canım yaa.. sende iyi bak kendine, yemene içmene dikkat et derim
bu çocuklar sömürüyor valla bizi, kan ilacı alıyorum arada vitamin kullanıyorum bende de oluyor biraz..

Cnm ben aslinda okudum bir onceki mesajinda rahatsizligini ama unuttum gecmis olsun demeyi valla bende tam leyla oldum kafa gidiyor canimcim sorry tekrardan ..sana cok cok gecmis olsun allah sifa versin ..sekerim poca yapiyorum ama kaldi oylece un bekliyor , esim gelince devam edicem umarim hamur yamulmaz ..keske firsatim olsada bize gelseniz hep birlikte ve yesek ne iyi olurdu oh bende birde semaver var bir cay demleriz guzelce sonra degmeyin keyiflere ..bebeleri koyariz yanlarimiza bir yandan agularini dinler bir yanda da demleniriz guzel olurdu vaalla ah ah canim cekti simdi

Aaaaa,üzüldüm bak şimdi olmazsa mama ver,tabi mama kilo aldırıyo mu bilmiyorum ki?

Canım tartıda bir hata olmasın,bir kaç hafta önce 6.300 dü topu topu 200 gram mı almış?Doktor ne dedi peki?Yine de Allah can sağlığı vewrsin.

iyi akşamlar kızlar...yazılanlanları ilk fırsatta okuyup takip etmeye çalışıyorum...söylenecek çok şey var aslında ama yazıya dökmek zor geliyor bana..Allah hepimizin yardımcısı olsun...bazen aptalı oynamak gerekiyor galiba...herşeyi kafaya takmamalı...pozitif düşünmeli..herşeyin hayırlısı...
ya bu iştah sorunu bizdede var...nolcak bilmiyorum..100cc sütü saat 17den 18e kadar içirdim ..herzaman böyle olmuyor gerçi...19dada uyudu ve saat 24e kadar uyanmaz..6saat çok fazla değil mi beslenme aralığı için...gerçi uyurken normalmiş galiba ama..ana yüreği işte...

kızlar dertlerinizi okudum üzüldüm bendede aynı sorun var neyseki eşim iyi fırsat buldukça erene bakıyor hafta sonları emzirim ona veriyorum ben yatıyorum eşim erenle ilgileniyor herşeyime yardım ediyor evi o süpürüyor ben siliyorum ben yaparım dediğinde hafta içi diyorum olmaz çocuga bakamazsın ozman diyor allah şükürler olsun kocamdan memnunum yardım konusun da ama ama amaa gel gelelim kayınvalidemden nefret ediyorum artık ne kadar iyi davransamda herşeyimi yanlış anlıyor benim gözümde degeri kalmadı beni sindiremiyor hala kadın oglunu kıskanıyor arkamdan iş çeviriyor allahtan ayrı illerdeiz diyecem ama o bile yeti geçenlerde gittik bi olaydan dolayı kızdım ona suratımı astım nie suratını astın dedi asarım dedim benden herşeyi sakladıgı için tartıştık çokta birşey sölemedim eşimde yanımızdaydı sonra ayaklarıma filan kapandı oğluna gösteriş tabi aman babanız duymasın dedi tamam dedik kapattık konuyu hiçbirşey olmamış gibi devam ettik tatilde ailemin yanına gittik herşeyi babama yani kayınpedere anlatmış çatlak kadın kayınpederde eşimi aramış eşine sayip çık görmek istemiyorum onu birdaha anneni ayaklarına kapattırmış ananı tehtit etmiş yalan hepsi tehtit etmedim eşim ben orda olmasaydım inanırdım dedi neyseki eşim vardı hep beni fişakliyor psikologlara gidiyo deli çünküüüü zır deli hemde kayınpederimide çok severdim ama oda karı agızlı olmuş bende görmek istemiyorum onları allahtan görümcem iyi de o destek oluyor bana anasını biliyor çünkü adir gecesinde hep dua ettim allahım onun boyunu devirsin die bu mubarek günlerde bile bana bela okutuyo onu allaha havale ediyorum deli deli deli işte

o deli kadın yüzünden sütüm kesildi sadece akşamları veriyordum şimdi günde 5 kere veriyorum sütüm yok çünkü gögüslerim pörsük pörsük bunları bana ve çocuguma yaşattıgı için onu hiç affetmiyecem artık kendi gibi benide edepsizleştirdi deli demeye başladım ama ölede canım şimdi eşimi aramışlar anana doktor ilaç verdi psikologa gitmeiş yenden gebersiiinn diyecemde sonuçta kocamın deli anası işte kayınpederimede vücuduna alet takmışlar kalp çarpıntısından dolayı eşim anlatıyo bende içimden bişey olmaz onlara dedim ama içimdennnn sadece dediğim anan biraz daha anlatsın babana adam kalpten gidecek ama görümcem diyoki annem babama ne anlatıyosa onu biliyo senin ne yaşadıgını bilmiyoki dedi ama olsun karısı çok tatlıymış adamın ömrü karısının peşinde koşmakla geçmiş halada öleee oda karı agızlı benim gözümde beniş görmeyecekmiş ama ereni görcekmiş hoooşşşşştttttt benim dogurdugumu nie görmek isityooo anlamadım artık bendede şarteller attı neyse içimi döktüm arkadaşlar oooohhhh beeee bide kv şuana kadar bana yaptıklarını anlatsamda içimi döksem dogumda geldi hiç bieiş yaramadıgı gibi annemide aglatıp gitti adii kadınn

canım sana kocaman bir YA SABIR diyorum baskada bişey diyemiyorum

Canım üzüldüm ama önemli olan sağlıklı olmaları.İştah sorunu hemen kilo olarak yansıyor dimi...Bana bazen zorlama acıkınca içer diyorlar ama ben itiraf etmeliyimki zorluyorum yoksa ölçü gittikçe ilerleyeceğine geriliyor

cnm 6 saat bana da çok geldi, sanırım emzirmiyorsun ama ne olursa olsun uykuda beslenmeyi kabul etmiyor mu? benim kızım uyurken daha güzel emiyor...

şu gelinlerine ettiklerinin hesabını nasıl verecekler bilemiyorum, bu kadar hasetlik, kıskançlık kız anneleri aman damatlar kızlarını el üstünde tutsun die, sürekli pohpofluyorlar, onlar da huzurumuz kaçsın ellerinden geleni yapıyorlar.... Rabbim büyük....

bizimkinin de şu huyu var, o gençliğinde bişi yaşayıp görmemiş, kaynanası ona hiç ön vermemiş. o da öle olsun istiyor. ben yaşamadım sende yaşamazsan biyerin eksilmez... 2 yıl önce tataile gittik demediğini bırakmadı, neymiş tam ramazanmış, o para ortaya konsaymışda yense olmuyomuymuş bi surat bi tafra. sanki onun kazancı ile gittik tatile... bencill hemde çok.... dua ediyorum inş. kızım ona çekmez..... ben eşim de asla benim tarafımı tutmaz.beni hep iter, bi gün ben onu iticem o olcak sabrımın son demlerindeyim...

gündüzleri beşiğinde sallıyorum, gece de emerken uyuyo
umarım senin ve bebeğin için hayırlısı olsun, kardeşimin 4 yaşında bir oğlu var ve geçen hafta eşinden boşanacağını söyledi, tabii hepimiz perişan olduk nasıl olacak, yeğenim çok küçük offf bilmiyorum ne olacak

maşallah prenses kızlarınıza
kilo başa bela benim de kilo vermem lazım biraz toparlanayım diyetisyene gidicem sütümü etkilemeyecek bir beslenme planı için

Daha 2. ay kontrolumuzde gece 5 saat kesintisiz uyuyabilir,bolmeyin demisti dr.uyku boyunun uzamasini sagliyomus

şu gelinlerine ettiklerinin hesabını nasıl verecekler bilemiyorum, bu kadar hasetlik, kıskançlık kız anneleri aman damatlar kızlarını el üstünde tutsun die, sürekli pohpofluyorlar, onlar da huzurumuz kaçsın ellerinden geleni yapıyorlar.... Rabbim büyük....

bizimkinin de şu huyu var, o gençliğinde bişi yaşayıp görmemiş, kaynanası ona hiç ön vermemiş. o da öle olsun istiyor. ben yaşamadım sende yaşamazsan biyerin eksilmez... 2 yıl önce tataile gittik demediğini bırakmadı, neymiş tam ramazanmış, o para ortaya konsaymışda yense olmuyomuymuş bi surat bi tafra. sanki onun kazancı ile gittik tatile... bencill hemde çok.... dua ediyorum inş. kızım ona çekmez..... ben eşim de asla benim tarafımı tutmaz.beni hep iter, bi gün ben onu iticem o olcak sabrımın son demlerindeyim...[/QUOTE]

bunlarin hepsi ayni fabrikadan mi cikiyo acaba?

Son düzenleme:
bugün oğluma tekmele oyna oyun halısı, bi oyuncak ve bi kaç kıyafet aldım internetten, babası gelince bi şok yaşadı, eğer oğlum oyun halısından hoşlanmazsa kocamdan çekeceğim var, oğlumu gündüz oyalamam için değişik şeylere ihtiyacım var, eşime anlatamıyorum ki, ona göre bi sürü oyuncağımız var. oyuncaklarımızı sayıyorum bir dönence, bir çıngırak ve bir tane küçük karnına basınca ses çıkaran ve oğlumun hiç dikkatini çekmeyen bi oyuncak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…