2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Amcamız ve yengemiz kuzuma bayramlık almış,ben de almayı düsünmüyordum.Daha hiç giyilmemiş bir sürü kıyafeti var. Gercekten de çocuğun yediği helal,giydiği harammış.Bir sürü hediye geldi,maalesef gelenlerin çoğu şimdi giyilecek gibi,hiç giyilmeden kenara kaldirilacak.

Bugun aile munasebetlerinden bahsedilmiş.Çoğumuz ayni durumdayız sanırım,eşlerimizle mutluyuz ama çevre etkiliyor hepimizi

Kızlar kendı kendıme koydugum bel fıtıgı teshısım dogrulandı hatta ılerı derece amelıyatlık dedı doktor. Esımle moralımız ınanılmaz bozuldu basbasa verdık oturduk agladık napacaz dıye. Doktor bızı okadar korkuttu kı ayagım uyusmaya basladıgı ıcın guc kaybım var bu ılerlermış ve ayagımı ceke ceke paytak paytak yururmusum. Amelıyat rısklı degılmıs. Sonra baska bır doktora daha gosterdık mrı tanıdık vesılesıyle amıyatlık bır durum yok dedı fıtık kucuk dedı bırı bellı bıle degıl dedı acıl kılo vermem gerekıyor ve fızık tedavıye baslmam gerekıyor. Yanlı amelıyattan yırttım allahın ıznıyle suan dınlenıyorum yormuyorum kendımı yemegımı azalttım sutum gıtmesın dıye suya yoneldım bakalım ıns basarırım bu sefer kızım ıcın zayıflamam lazım ve bu sefer basarmam lazım. Dua edın ıns basarırım. Suan 112 kıloyum cunkı cok fazla boyum da 160. ıcımden bır ınsan daha cıkar. Nasıl bu hale geldım anlamıyorum hıc bır kıyafetım olmuyor hamılelıkten kalan 12 kılo var tabı dogumdan sonra aldıklarımla beraber. Neyse boyle ıste...

maasallah beyazlarda nekadar yakışmıs kızımıza cok güzeller bebişlerimiz sükürler olsun RABBİM...

canım cok gecmiş olsun gercekten fıtıgına kilo cok büyük etken 112 kilo 1.60 boya cok fazla canım senin saglıgın için konusuyorum ben 68 kiloyum 1.65 boyundayım ama kendimi kocaman hissediyorum ve benimde bel agrım var haftaya gitcem doktora kilo vermem sart 55 inmem lazım yoksa durum kötüye gider benim arkadasım kilolu 1.58 boyunda 90kiloydu doktora gitti doktor dediki sen kilo vermezsen yarın ömür gün seker kolestrol fıtık romatizma hersey cıkar en büyük etken kilon dedi yani bencede dogru yoldasın ver kiloları tatlım

Canım bu tarz şeyler okuduğumda okadar çok etkileniyorum ki,çünkü benzer şeyleri hemen hemen hergün yaşıyorum çok duygusal bi insan oldugumu düşünürsekte nekadar hırpalandığımı tahmin edersiniz bu sebeple ne hissettiğini anlayabiliyorum neyseki atlatmışsınız çok sevindim.Şunu bilki hemen hemen bütün eşler bu konuda anlayışsız.Dün eşime dedimki hayatım ya okadar yorgun ve uykusuzumki kendini iyi hissettiğin bi zamanda Masal'a 2 saat sen baksanda bende deliksiz uyusam.Döndü bana istiyorsan temizlik için gelen kadını sürekli tutalım Masal'a baksın.Şok oldum ya çokmu şey istedim bir baba olark 2 saat bak dedim diye bana sunduğu çözüme bakarmısın,ben şikayetçi değilim ki bakıcıda asla istemiyorum ki 2 saat bakarmısın derkende laf olsun diye dedim bikere güvenipte bırakmamki.Yani babalar bizlerden çok farklı 5 dk seviyorlar okadar.Ama iş suçlamaya gelince ooooo,gezmeye gittik kızım biraz sıcak gibi geldi bana eşime söyledim bana anne çantasına ateşölçeri nasıl almazsın diye bir araba laf etti.Senin eşinde o hesap sözde evladını düşünüyor ki bilse asıl sütü etkileyen gezmek değil üzüntü.Aksine gezdikçe kendimizi iyi hissederiz ve sütümüz artar.Dua edecem senin için inşallah eskisinden de çok olur sütün...

Şimdi sizi dahada iyi anlıyorum bizim kızda da bi kusma sorunu başladı yani zaman zaman vardı ama bir gün içerisinde 10 defa değil Ben 3 saate bir 120 cc vermeye çalışıyorum ama tabiki başarılı olamıyorum ,eger beslemem 1_1,5 saate yayılmışsa ozaman zamanı kaydırmak zorunda kalıyorum,ilk 30 dk da bitirmişse 3 saat sonra yenisini veriorum.Gece bazen 4 saate çıkabiliyor bu süre.Allahım kimsenin bebeğini iştahsız yapmasın çok zor

Çok geçmiş olsun...Bence mutlaka bi diyetisyenden destek al hem sütün azalmadan zayıflatan bir program hazırlayabilirler,allah yardımcınız olsun...

Kızlar inanınki laf olsun diye söylemiyorum içim gitti Allahım nazarlardaan saklasın çok tatlılar maaşallah.Kızıma dedimki yavrum hiç şansın yok evde kaldın Bide "AZRAECE" gözümün önünden gitmiyor fotoso Kaptınız şehzadeleri :18:

çok geçmiş olsun cnm
ahh cnm üzme kendini bende kiloluyum... ne zaman voleybolu bıraktım kilo aldım ama evlenmeden önce vermiştim evlenince yine aldım veremeden hamile kaldım falan filan...
geçenlerde evde spor yaptım bir hafta fln baktım cidden sütüm etkileniyor...
bende şimdi hem dikkat etmeye çalışıyorum hemde kk da sabahları aç karnına sirke içenler var balla fln karıştırıyorsun içenler olumlu şeyler yazmış...
bende 1 haftadır içiyorum tavsiyede bulunayım dedim rejim yapamıyorm spor yapamıyorum
belki faydasını görürsün cnm walla

kızlar bu arada bu kv sorunları ne olcak ya...
bizde mümkün oldugunca az görüşüyoruz ama eşim bayramda bir gece kalalım asya yı görsünler dedi...
ne diim tamam dedim adama onun ne suçu var ki dedim..
kaç gündür düşün düşün üzüntüden hastalandım resmen eşim gelsin hastaneye gidicem serum taktırcam walla
baş dönmesi gece ağır mide bulantısı ve ağrısıyla sabahladımm
stresim mideme vurdu resmen eşimede söyleyemiyorum vitaminsiz kaldım herhalde diyorum ama stresten yaniii
kadının yüzüne bakmaya tahammülüm yok çocugumu götürcem sevsin diyeee bu nası adalettir yaaa
dün gece oturdum allahım içimi soğut içimdeki kızgınlığı soğut diye dua ettim rabbim kabul etsin...
böyle yaşamak ne zormuş hep derdim kv sorunu yaşamayacak tek insan benimdir herhalde diyeeee
kime ne desem politik ol diyor ben nasıl yapıcam onu bile beceremiyorum walla daha önce tecrübesi olanlar bir yol gösterin kızlar yahuuu

TURUNCU ; canım hatırladığım kadarıyla bir kutunun içinde 500 adet oldugunu söylemişti yani günde 10 tane içsek 50 gün yapar.Ben sağlık açısından acaba bi sakıncası olurmu bebeğe diye çekindim ama arkadaş doktora sordugunu yazmıştı,bilemedim ne yapsam,arkadaşlar sizce denesem mi ?

Tesekkurler canim,desene en sanslisi sensin:-D.Babamiz simdiden telkinde bulunuyo kizina,bak evlenmek yok,malim mulkum senin,bizimle yasa diyo

Çok üzülerek itiraf ediyorum ben ayagımda sallıyorum hamileyken ve yeni doğum yaptığımda asla ayagımda sallamam diyordum ama şimdi kolayıma gidiyor ayakta 2 dk uyuyor bende aklımdaki şeyleri yapıyorum yemek iş güç dinlenmek vb.

Bi itirafda daha bulunayimde arkadaşlar el birliğiyle beni vazgeçirin nolursunuz.Kızım doğduğundan beri kraftın dondy beşiğinde yatırıyorum,işin kötüsü salonda Şöyle söylim çekyatta yatarken tam beşikle aynı hizadayım dipdibe yani sadece gözümü aralamam yetiyor kızımı görmek için,nefesini hissediyorum sanki beraber yatıyoruz gık dese gözümü açıyorum,e bide gece süt ısıt mama yap derken açık mutfak bizimki sürekli gözüm kızımda çok rahat ediyorum.Ama yatak odasında park yatağı ööööyleee duruyor ayrıca çekyatta yatmaktan sırtım fena ağrıyor ve en önemlisi yakında eşime abi falan diyeceğim Bi defa denedim yatagımızda yatmayı ikide bir kalkıp kızıma bakmaktan, bide bark yatagın hışır hışır sesinden sabaha kadar uyuyamadım.TURUNCUYU o ses kurtarmış okuyunca vay bee dedim çok sevindim ama bazende çocuk minicik kıpırdasa bile bakmak ihtiyacı hissettiren bi sesi var.Benim evhamım ne olacak artık kızımında yatagına alışması gerekiyor yoksa sonra çok zorlanırım hem buda artık küçük gelmeye başlıyor.Yine de hamile olupta bizi takip edenle riçin söyleyebilirimki çok memnun kaldım kraft dondy,hayatımı kurtardı gece hafif kıpırdadığında hemen kumandasına bas sallansın ve tekrar uykuu ohhh,o gazlı günler o sayede geçti.Nezman yatagımıza gitme cesaretini göstereceğiz bilmiyorum..

Canım bizlerin yapabileceği bir şey yok her şey eşte bitiyor,eşlerin dengeli davranması gerekiyor.Aslında anneleri de pek şımarmış canım, kocalarından göremedikleri sevgi şevkat saygı vb. oğullarından görmek istiyorlar...OĞULLARI DA BU DUYGULARI BİZE YAŞATINCA KUDURUP DURUYORLAR...Benim kv aynen buna benziyor:Oğlu annesine bir iki hött dedi mi o zaman yelkenler birz suya iner ama kıyamıyorlar ki.

ayy annesi bu tam bi lady olmuş maşallah valla..
aynen bende öle düşünüyorum elbise konusunda

bel fıtıgı sıkıntılı bir durum ama o kadar moralini bozma nerdeyse toplumun yarısında var.. bel ağrısıyla git hemen fıtık başlangıcı diyorlar.. ameliyat olmadan fizik tedavine dikkat edersin canım.. sık sık emzir emzirmek uzun vadede iyi kilo verdiriyor ve iyi bir diyetisyene git istersen.. çevremden olumlu gördüğüm bunlar benim ..

valla sinir oluyorum bu adamlara, 2 saati bırak, geçenlerde kıyafet bakmaya gittim, mağazanın kapısında kızıyla ilgilencek.. aradı bişeyler alıyorum geliyorum hemen dedim, kızım durmaz diye sadece 2 mağazaya baktım toplamda yarım saatte alışverişimi tamamladım, beyfendiye uzun gelmiş.. neler duydum ama, hiç ilgilenmiyormuşum, 2 saattir bebeğimi ihmal etmişim, dedim saate bak yarım saat oldu.. ben bu kadarlık da kızımı sana bırakıp kendime vakit ayıramayacak mıyım çok canım sıkılmıştı off off..
canım ya sirke sütü olumsuz etkiler diye duymuştum :26: tam bilmiyorum ama yinede söyliyeym dedim..

Allahım inşallah o melekler kadar güzel kızının yüzü suyu hürmetine hakkınızda ne hayırlısıysa onu yapmanızı sağlar,sizin için ne doğru bilmiyorum ama mutlaka şunuda tart biç arkadaşım,ayrıldığın zamanki hayatın gerçekten dahamı iyi olacak.Bak hemen hemen herkeste aynı sorunlar var baksan herkes dışarıdan çok mutlu görünüyor.İnşallah herşey gönlünüzce olur...

canım bende arada salıyorum ama huzursuz olmadığı ve kendi başına uyuyabileceği zamanlarda sallamıyorum ki hepten alışmasın..
arkadaş yazdı ya, Allaha emanet edin ondan daha mı iyi koruyacağız diye, gerçekten öyle.. ben uyuttuktan sonra hep Allaha emanet ol diyorum.. işim gereği öz annesinin yetiştirme yurtlarına bıraktığı çocuklarla çalıştım, yanlarında onları bu kadar kollayan anneleri yok ama rabbim o çocukları nasıl da koruyor, onlar da sağlıklı büyüyorlar..yani dikkat et ama o kadar esirgeme bence

Canim ne demek her zaman bildigimiz birsey olursa paylasmaya hazirim..

Aman canim sakin dusunmekte yarar var, mucadele etmek lazim herseye ragmen ..minik bir bebegin babasiz buyumesi durumu gercekten zor..Benim evliligiminde ucuncu sahis problemi yok ama birinci sahis yani koca sorunu var bu yuzden sen gel o ucuncu sahislari mumkun mertebe soyutlamaya calis, ne biliyim yokmus gibi dusun nihayetinde siz ailesiniz ve bu aile sen , esin ve minik Eceden ibaret sokma bence kimseyide araya

masallah
Ohhh bayramliklara bak , gule gule giyinsin cok yakismislar gerci bu kizcene cuval giydirsen yakisir ya annesi ..boyle guzellige gerek bile yok bayramliga zaten kendisi bayram sekeri ..dikkat et bayramda cok yemesinler kuzunu

masallah
Cok yakismislar gule gule giyinsin ins. Bu yavrucuklar ne sanslilar valla hediye alan alana..gerci bizim kimsemiz yok burda ama ona ragmen arkadaslar sagolsunlar epey hediye getirdiler ,bende zamanlari gecmesin diye surekli kontrol edip giydirmeye calisiyorum ..artik giydiremediklerimide ilerde ihtiyaci olan cocuklara veririm ne yapalim en iyisi bu galiba

Yarim saat iyiymis ya masallah benimki ben wc ye gidene kadar bakamiyor ve bana dedigi sen ne bicim annesin birakip gidiyon oluyor ..bende ona tabii yumuyorum gozumu aciyorum agzimi ne olursa sayy ..demiyim burda simdi kotu ornek olur ehuehuehu

ayy annesi bu tam bi lady olmuş maşallah valla..
aynen bende öle düşünüyorum elbise konusunda

ya sirke sütü olumsuz etkiler diye duymuştum :26: tam bilmiyorum ama yinede söyliyeym dedim..

tmm ben bir araştırayım bakkiiim bu konuyu tatlmm

eşofman bayramlık değil meleğim seyranlık:):)

onu öylesine aldıkkk bayramda tüylü müylü tayt fln giydirmeyi planlıyorum bayramlık almıcam evde sürüyle elbise oldu hediye fln
giyilmeden kaldırılcak giysiler birikti...

belki 2. kız olur diye saklıcam hueheuehueheuheu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…