2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gaz yapmasın diye doğumdan beri soğuk hiç bir şey yemiyor ve içmiyorum, geçenlerde gazoz içtim dolaptan, şimdi öksürmekten sesim kısıldı, neyse o önemli değilde öksürdüğümde çocuktan köşe bucak kaçıyorum, öksürmek bile işkence haline geldi

Aaaaa,üzüldüm bak şimdi olmazsa mama ver,tabi mama kilo aldırıyo mu bilmiyorum ki?

Canım mesele Kayra'nın içmesi gereken miktarı içmemesi..
Yani şuan 120 içmesi gerekirken o 70 içmeyi tercih ediyor.Benim zorumla anca 95-100 bitiriyor onu da her zaman değil.
Yani içse aslında benim sütümle çok güzel kilo alır.Yani içmedikten sonra mama da versem faydası olmaz ki.

Canım tartıda bir hata olmasın,bir kaç hafta önce 6.300 dü topu topu 200 gram mı almış?Doktor ne dedi peki?Yine de Allah can sağlığı vewrsin.

Yok tatlım bu acıbadem hastanesindeki özel doktorumuz.Geçen ayın 16.da götürmüştüm ona Kayrayı ve 6200 idi kilosu.
O zaman 2 ay 20 günlüktü.Yani tam 1 ay oldu.
6300 olan kilosunu 3.ayında sağlık ocağında tartmışlardı.

Valla iştahsız bebek çok zormuş....Ben ilk ayları düşününce Kayranın obez olacağından korkardım.Her biberonun dibini gördükten sonra mutlaka ağlardı ve ilave isterdi.Diyorum ya 25 günlükken 60 cc içmesi gereken bebek 100-110 içerdi.
Şimdi de tam tersini yapıyor sıpa.

Kaynanalar anlatılmış,dertler paylaşılmış....Açtırma kutuyu söyletmeye kötüyü diyorum ben.
Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin yeter ki...

Bebişlerin bayramlıkları harika...Biyolog o eşofmana bayıldım

Tek tek alıntı yapamadım bugün kusura bakmayın lütfen.

Rota virüs aşımz yapıldı.Kayra bayıla bayıla yedi ilacı,hele bir de doktorla agulaşması yokmu...Tartılırken ise kendi kendine aauuuuu ooooo aaaaa diye şarkı söylüyordu.Doktorun bile hoşuna gitti
Gelişimi çok güzel,sağlığı yerinde maaşallah.Burun tıkanıklığı için sprey kullanacağız sadece.
Kiloyu çok az aldığı için takibe almak istedi doktor.10 gün sonra 4.ayına girdiğinde tekrar kontrole gideceğiz.Eğe kilo alımı az olduysa ek gıdaya geçiş yapacağız.
Kokulu gaz çıkarma ya annenin yediğinden kaynaklanırmış ya da bağırsakta kalan kakadan olurmuş.
Bıngıldağımız yarım cm olmuş ve kapanmasında artık sıkıntı yokmuş.

Valla kendimi hiç iyi hissetmiyorum şuanda.Yorgunum ve çok uykum var.Herhalde adet olacağım ki hem karnım hem de belim müthiş ağrıyor.Bulantım ve şişkinliğim var.Kısacası hepinize hayırlı geceler diliyorum.

hala satmayı düşünüyorsan ben bi alıcı buldum da mesaj sayım az olduğundan ben sana özelden mesaj atamıyorum sen bana mail adresini ya da telefonunu atarsan sevinirim

Canım benim bebeğim oynarken oyuncaklardan birinin titreşimin bozmuş maalesef.Yani asılı olan kurbağada ipini çektiğinde titreşim yapıyordu,o nasıl olduysa artık titremiyor.
Bu şekilde kabul ederseniz görüşelim.

turuncu sana da iyi geceler canım, kayracığımızın iştahı umarım ilk zamanlarında olduğu gibi artar,
zeynepyus umarım senin sütün de artmıştır
ve de tüm annelerimize ve minnaklarına iyi geceler diler yatağıma doğru uçar giderim

neredeyse her akşam dışarı çıkan ve en az 2 saat sonra gelen kocam beni ne zaman anlıcak ve yalnızlığımı paylaşacak çok merak ediyorum. evlendiğimizden beri bu şekilde öle sıkıldım bunaldım ve bıktım ki.... bunu dile getirdiğimde her seferinde" ne zaman çıktım" der.... ben bugun tüm gün kızımla uğraştım koca 7,30 dan beri sadece 3 saat uyudu ve ben de sahurda yattığım için inanılmaz yorgun ve uykusuzdum. o bunu bile bile iftardan sonra hemen kaçtı.... hiç demedi ki cnm, istersen dışarı çıkalım sende bi nefes al, kızımızda uyumuş olur.... adam kendi nefsini doyurmakla meşgullll.... o kadar mutsuz ve yalnzım ki... çoğu zaman bu şekilde devam edemeyeceğim diorum, ama annemlere birkaç günlüğüne bile gittiğimde kendi düzenimi arıyorum, kendim geçinemem de henüz.... hoş ayrılmama benim ailem asla yanaşmaz ve eşim beni bırakmaz.. düzeleceği de yok, her zaman beni hatalı görür zaten... off offf öle bunaldım ki... hayatın neresinden tutucam bilmiyorum... evde bile olsa 2 muhabbet yok, ya nette ya tv baaşındaaa... sende bugun yoruldun birlikte bişi yapalım havan değişsin dien yok....

defne_ank; cnm merak ettim kızın çok tatlı bu ara maşAllah Barek Allah, kilosunu ve boyunu. resimlerde bıcırıklar oldukların fazla görünüyorlar :13:
daha önce yazdım ama elbiseye ve patiklere bayıldım

seninkinin de maşallahı varmış melegim biz 24 saat bu bebeklerleyiz, sanki onların çocuğu değilll
keşke saydırmasalar ama napcan

Sorma yontulmamis kalas misali ama ne yaparsin bu adami buldum anca. kismet diyelim ..baba olarak iyi gibi.. sever haziri belki ondan dir hazir bebek hos geliyor neyse oglanla oynasin onla ilgilensinde raziyim kazmaliklarina ...bak gordun mu sayiyorum ufaktan ufaga ben en iyisi burda sonlandiriyim

defne_ank; cnm merak ettim kızın çok tatlı bu ara maşAllah Barek Allah, kilosunu ve boyunu. resimlerde bıcırıklar oldukların fazla görünüyorlar :13:
daha önce yazdım ama elbiseye ve patiklere bayıldım

Canim fotograflarda buyuk gibi cikiyoruz ama minnacigiz:-D.10 gun onceki kontrolde 5500g idik.boyumuz daha hic olculmedi dogum dahil,doktorumuz 6. aydan once yapilan olcumlerin kalca cikigi riskini arttirdigini soyledi.Boyu normal sanirim ama, bi suru markanin 3-6 aylik bodyleri tam geliyo,bikac hafta sonra olmayacak gibi.2740g dogduk,1+1+0.75 kilo aldik,anne sutu aliyoruz sadece.Kizim istahsiz bi bebek,bugunlerde hele huy edindik,2- 3 dak emip yuzumu incelemeye basliyo,sonra gozumun icineb akip konusup gulusuyo.konusunca emmeden iyice vazgeciyo,konusmasam bu seferde anne bebek bagini bozarim diye korkuyorumm.
Elbise ve patikleri zevkli eltim almis bayram hediyesi olarak:-D Tesekkur ederim begenin icin

Canim sende takil buaralara oda olmazsa kendi arkadas cevren varsa onlara git gel ne bilim cevre edin yani bu kocalara akil erdirmek zor be gulum kafani yorup bence uzme kendini, valla yazik sutun falan azilir kizinin rizkina sebep olma bari..hem yalnizda degilsin bak iste hepimiz burdayiz

benim kızımda 5500g, boyunu her aylık kontrolde ölçüyorlar 62,5cm... 3480g doğmuştu, ilk ay 900, 600 ve en son o iştahsızlıkla 400g aldı, çünkü neredeyse on gün gündüzleri hiç emziremedim. dr direk mama verdi ama sağlık ocağındakiler izleme aldıklar haftaya götürücem eğer kilo alımı olmamış ise mamaya devam edicem.

Bizim bu nazlilarla isimiz var valla,insallah acilir istahlari:-D

defne kızın çok tatlı maşallah esmer güzelimi olcak fotodamı öyle çıktı biyolog seninkide öyle kız olunca giydir giydir çek fotolarını bizimki bi şort bi tişört ama yakışıklılıkları yeter
kızlar mayıs annelerine nazarmı değdi ne kocalar cozuttu hakkımızda hayırlısı....

Cenera tesekkurler canim.Kizim aslinda pamuk sekeri ama o fotografta esmer cikmis,isik olayindan dolayi galiba.erkek bebekler de kucucuk adamlar gibi gozukuyolar,cok sevimli oluyolar.

valla doğru söylüosun üzüntüden sütümün değeri azaldı, çok fazla arkadaşım yok olanlarda hep uzaklarda, burda çevre edinebileceğim bir ortamda yok ne yazık ki.... gerçekten burası terapi gibi oluyor. biz burda kocaman bir aileyiz

kızlar bize gercektn nazar dedi sütlerimizn kalitesi düştü bebeklerimz 3.ay az aldı esler kafayı yedi biz halsiz ve bitkiniz bebeklern uykuları bozuldu oooo

kızlar bize gercektn nazar dedi sütlerimizn kalitesi düştü bebeklerimz 3.ay az aldı esler kafayı yedi biz halsiz ve bitkiniz bebeklern uykuları bozuldu oooo

Ne yapsak beykozcum kursun mu doktursek topik adina ,yani haklisin bakiyorumda her cikan ses memnuniyetsizlik uzerine soyle herseyi yolunda olan biri ciksa kafami kircam (lafin gelisi) belki gozumden kacan vardir bir kac kisi simdi haksizlik etmiyim kimseyede

hiç gülesim yoktu gece gece..... kurşun iyiymiş hemde topik adına çok yaşa meleğim34

cidden ya bu ay herkes bi mutsuz, bebişler huzursuz babalar ilgisiz.... adamlar çocuklarına zarar veriyorlar farkında değillerrrr off offf

iyi geceler canım arkadaşlarım; ancak girebildim foruma bu aralar yoğunuz biraz...tayin işlerine koşturuyoruz malum bu arada dün Ankaradaydık evrakları hızlandırmak için bi kez daha anladım ki bütün kurumlar kokuşmuş resmen...bi şeyi zorlaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar adamların umurlarında değil aile birliği falan...
neyse...
şöyle bi gerilere baktım bi de ne göreyim . kimi kv sinden kimi eşinden kimi bebişinden kimi kilo sorunlarından bahsetmiş hatta boşaanmayı düşünenler bile olmuş Allah korusun..kızlar yaaa takmayın kafanıza bu hayatta kim 4*4 lük kim yaşıyor Allah aşkına..herkeste problem var bişekilde. sadece problemin adı farklı o kadar...ee burası da yalan dünya oyalanıp duruyoruz işte ...ömür dediğin bi göz açıp yummak gibi.hiçbişeyin sizi üzmesine izin vermeyin...benim de bi sürü sorunlarım var oohhooo anlatırırım ama gözler yorgunluktan kapanıyor arada tartıveriyorum yazarken bunları...neyse kızlar cidden daha fazla kalamıyorum hepinizi öpüyorum inş herkesin sorunları mutluluğa dönüşüverir...hepinizi çooooooooooooooooooooookkkkk seviyorum.............gidip acık yatim sütüm olsun ....

döktürek gııı inş herkez düzelirde mutlu mutlu yazısırız ben inanıyorum bebeklerimiz 4.ay daha cok kilo alcak sütümüz yetcek inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…