iyi geceler canım arkadaşlarım; ancak girebildim foruma bu aralar yoğunuz biraz...tayin işlerine koşturuyoruz malum bu arada dün Ankaradaydık evrakları hızlandırmak için bi kez daha anladım ki bütün kurumlar kokuşmuş resmen...bi şeyi zorlaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar adamların umurlarında değil aile birliği falan...
neyse...
şöyle bi gerilere baktım bi de ne göreyim . kimi kv sinden kimi eşinden kimi bebişinden kimi kilo sorunlarından bahsetmiş hatta boşaanmayı düşünenler bile olmuş Allah korusun..kızlar yaaa takmayın kafanıza bu hayatta kim 4*4 lük kim yaşıyor Allah aşkına..herkeste problem var bişekilde. sadece problemin adı farklı o kadar...ee burası da yalan dünya oyalanıp duruyoruz işte ...ömür dediğin bi göz açıp yummak gibi.hiçbişeyin sizi üzmesine izin vermeyin...benim de bi sürü sorunlarım var oohhooo anlatırırım ama gözler yorgunluktan kapanıyor arada tartıveriyorum yazarken bunları...neyse kızlar cidden daha fazla kalamıyorum hepinizi öpüyorum inş herkesin sorunları mutluluğa dönüşüverir...hepinizi çooooooooooooooooooooookkkkk seviyorum.............gidip acık yatim sütüm olsun ....
Cnm ben aslinda okudum bir onceki mesajinda rahatsizligini ama unuttum gecmis olsun demeyi valla bende tam leyla oldum kafa gidiyor canimcim sorry tekrardan ..sana cok cok gecmis olsun allah sifa versin ..sekerim poca yapiyorum ama kaldi oylece un bekliyor , esim gelince devam edicem umarim hamur yamulmaz ..keske firsatim olsada bize gelseniz hep birlikte ve yesek ne iyi olurdu oh bende birde semaver var bir cay demleriz guzelce sonra degmeyin keyiflere ..bebeleri koyariz yanlarimiza bir yandan agularini dinler bir yanda da demleniriz guzel olurdu vaalla ah ah canim cekti simdi
kızlar dertlerinizi okudum üzüldüm bendede aynı sorun var neyseki eşim iyi fırsat buldukça erene bakıyor hafta sonları emzirim ona veriyorum ben yatıyorum eşim erenle ilgileniyor herşeyime yardım ediyor evi o süpürüyor ben siliyorum ben yaparım dediğinde hafta içi diyorum olmaz çocuga bakamazsın ozman diyor allah şükürler olsun kocamdan memnunum yardım konusun da ama ama amaa gel gelelim kayınvalidemden nefret ediyorum artık ne kadar iyi davransamda herşeyimi yanlış anlıyor benim gözümde degeri kalmadı beni sindiremiyor hala kadın oglunu kıskanıyor arkamdan iş çeviriyor allahtan ayrı illerdeiz diyecem ama o bile yeti geçenlerde gittik bi olaydan dolayı kızdım ona suratımı astım nie suratını astın dedi asarım dedim benden herşeyi sakladıgı için tartıştık çokta birşey sölemedim eşimde yanımızdaydı sonra ayaklarıma filan kapandı oğluna gösteriş tabi aman babanız duymasın dedi tamam dedik kapattık konuyu hiçbirşey olmamış gibi devam ettik tatilde ailemin yanına gittik herşeyi babama yani kayınpedere anlatmış çatlak kadın kayınpederde eşimi aramış eşine sayip çık görmek istemiyorum onu birdaha anneni ayaklarına kapattırmış ananı tehtit etmiş yalan hepsi tehtit etmedim eşim ben orda olmasaydım inanırdım dedi neyseki eşim vardı hep beni fişakliyor psikologlara gidiyo deli çünküüüü zır deli hemde kayınpederimide çok severdim ama oda karı agızlı olmuş bende görmek istemiyorum onları allahtan görümcem iyi de o destek oluyor bana anasını biliyor çünkü adir gecesinde hep dua ettim allahım onun boyunu devirsin die bu mubarek günlerde bile bana bela okutuyo onu allaha havale ediyorum deli deli deli işte
Sorma yontulmamis kalas misali ama ne yaparsin bu adami buldum anca. kismet diyelim ..baba olarak iyi gibi.. sever haziri belki ondan dir hazir bebek hos geliyor neyse oglanla oynasin onla ilgilensinde raziyim kazmaliklarina ...bak gordun mu sayiyorum ufaktan ufaga ben en iyisi burda sonlandiriyim
kızlar bebişlerimiz bu bayram ne kadar harçlık toplar dersiniz:)))
cnm biz kv dede olucaz.... pek umutlu değilim ama babam iyi verr torunlarına...
ist da olsam ablamlar abim dedesi ananesii epey dolardı cepler:)
hatta abime diyorum uzağız ama hesap numarası yolliyim diye:)
bu arada resimdeki senmisin ... sen ne güzelsin öyle şekerimmmmmmm:) kaç gündüz yazıcam yazıcammmm maşallah wallaaaa
güzel kızının kaynağı belli oldu ay bak aklıma geldi tipi sevesim geldi şimdiii tombik yanaklarını:)
cnm biz kv dede olucaz.... pek umutlu değilim ama babam iyi verr torunlarına...
ist da olsam ablamlar abim dedesi ananesii epey dolardı cepler:)
hatta abime diyorum uzağız ama hesap numarası yolliyim diye:)
bu arada resimdeki senmisin ... sen ne güzelsin öyle şekerimmmmmmm:) kaç gündüz yazıcam yazıcammmm maşallah wallaaaa
güzel kızının kaynağı belli oldu ay bak aklıma geldi tipi sevesim geldi şimdiii tombik yanaklarını:)
iyi akşamlar kızlar...yazılanlanları ilk fırsatta okuyup takip etmeye çalışıyorum...söylenecek çok şey var aslında ama yazıya dökmek zor geliyor bana..Allah hepimizin yardımcısı olsun...bazen aptalı oynamak gerekiyor galiba...herşeyi kafaya takmamalı...pozitif düşünmeli..herşeyin hayırlısı...
ya bu iştah sorunu bizdede var...nolcak bilmiyorum..100cc sütü saat 17den 18e kadar içirdim ..herzaman böyle olmuyor gerçi...19dada uyudu ve saat 24e kadar uyanmaz..6saat çok fazla değil mi beslenme aralığı için...gerçi uyurken normalmiş galiba ama..ana yüreği işte...
benim de o eski halimden eser yok şimdi:) valla aynada ben bile kendimden korkuyorum resmen mutasyona uğradım:)
canım kac yasında evlendin şimdi kac yasındasın biyolog haklı cok güzelsin maasallah buarada biyologumuzunda gözleri yeter
günaydın herkese..
eşim dün bayramdan sonra tatile gidelimmi dedi, bende iyi olur bi engelimiz yok dedim. aslında bayadır istiyordum, en son gecen sene mayısta onun işi dolayısıyla antalyaya gitmiştik, sonra istedim gidemedik.. neyse akşam geldi 2 arkadaşı eşleriyle birlikte gelecekmiş, onların çocukları yok.. bunlardan bir çiftle tanışmıştık bir kere, diğerini de tanımıyorum.. pufff moralim bozuldu ben bebekliyim napim onlarla yaa.. anca bebek yapmaktan vazgeçirmiş olurum onları.. bebekle ilk tatilimize beraber gitsek nolurduuu... yine kafayı takcak bişey buldum napim :26:
benim de o eski halimden eser yok şimdi:) valla aynada ben bile kendimden korkuyorum resmen mutasyona uğradım:)
canım kac yasında evlendin şimdi kac yasındasın biyolog haklı cok güzelsin maasallah buarada biyologumuzunda gözleri yeter
günaydın herkese..
eşim dün bayramdan sonra tatile gidelimmi dedi, bende iyi olur bi engelimiz yok dedim. aslında bayadır istiyordum, en son gecen sene mayısta onun işi dolayısıyla antalyaya gitmiştik, sonra istedim gidemedik.. neyse akşam geldi 2 arkadaşı eşleriyle birlikte gelecekmiş, onların çocukları yok.. bunlardan bir çiftle tanışmıştık bir kere, diğerini de tanımıyorum.. pufff moralim bozuldu ben bebekliyim napim onlarla yaa.. anca bebek yapmaktan vazgeçirmiş olurum onları.. bebekle ilk tatilimize beraber gitsek nolurduuu... yine kafayı takcak bişey buldum napim :26:
selaammm kızlar
biz biraz önce sağlıkocağından geldik
oğlum 5.600gr olmuş
boyuda 62cm baş çevresi 40 cm
hemşire ve doktor gayet iyi dedi herşey..
bende tetonoz aşımı oldum kolum acıyor yaa...
biyologcum çok tatlı maşallah kızın eşofmanıda ço yakışmış hele pabuçları
turuncumm acaba bebeğin nazara mı geldi
bol bol okuyun kuzucukları kızlar özellikle ayetel kürsi felak nas
bebişim dönmeye başladı:) çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?