2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım dogru diyosunda su 3günlük dünyayıda insanın burnundan getiren kişiler var mutsuzluk varsa huzursuzluk tartısma kalp kırıklıklaarı hepsi ortaya cıkıyor yani bakma sen bizim kızlar kocalarını seviyor tek sıkıntılar kimseyle paylasamamak ve burda iki kelam edip stres atmak cnkü hepimiz aynı seyleri yasıyoruz birbirimizi daha iyi anlıyoruz bosanmak isteyenede katiyen ne bosan deriz nede bosanma o kişilerin kendi kararıdır biz yönlendirme degilde sıkıntı ve stresini atmasına yardımcı olmak için ugrasıyoruz bu arada bizde seni cokkk seviyoruz bacııımmmmm herkezin sütü boooooooollll olsun memişleriniz dolsunnn iyi geceler beykoz dümen kacar

defne_ank ve biyolog 41 kere maşşallah kızlarınıza. pınarda cım izmirde bayraklı da mağaza aman sakın kredi kartı alma yanına çünkü çok güzel şeyler var:) kızlar çok şaşırdım gerçekten ne kadar çokmuşuz şu kvden çekenler olarak. çevreme baktığımda herkesin hayatında herşey yolunda gibi görüyorum. saçma gelecek belki sizlere ama bazen kendime kızıyorum keşke şöyle 22 yaşlarındayken evlenseydim belki bu kadar zorlanmazdım. neymiş aşık olucam öyle evlencemmiş al sana aşk:)

Günaydın erkenci bebeklerin erkenci anneleri....:))))
3 gün oldu eve geleli..bayramda evimizdeyiz...öyle çok fazla da harçlık toplayacagimizi sanmıyorum gurbetlik ışte...
Memlekette olsaydık ceplerimiz dolardı...n
Olsun buna da şükür....kocam ve kızım yanımda sağlığımız yerinde daha ne isteyeyim...

bu çocuk beni uyandırıyor...
yüzümü yıkamaya gidiyorum geldiğimde uyumuş oluyor
kafayı yicem yahu benim yatağımda beni istemiyor resmennn şimdi ben bunun dötünün hangi parçasını ısıriiimmmmm

offffff semaver ve çaymıııııı........ şöyle çay kahve keyfinden zevk alan birileriyle şöyle demlene demlene çay keyfi yapasım geldii meleğimmm walla billa cnm çekti şimdiii.....offffff offfffffff

biri benm kv yi taklit etmiş:)
hatta benim kp i taklit etmiş hiç birşey yokken bi odaya giderler çıkarlar suratlar asıkk
aynı benmki walla tek fark asla eşimin yanında kötü konuşmaz...
tekken sokar lafı zaten yalnızken sohbette etmez:)
eşim inanmıyordu geçen kapıdan gizlice izlemiş bizi şükür hak verdi sonundaaa:)
benm eşimde çk yardımseverdir allah var yaniii evi temizler cam siler çocuga bakar h.sonlarıı allah razı olsun ondan...

hahahahah bende kötü konuşmasını sevmiyorum...
kızıyorum içimden mesela birine anlatcam vazgeçiyorummm
yada anlattıysam pişman oluyorummmmmm
işte insan susmayıp rahatlasa içi soğucak belki ama susmakta iyi gibi bazen:)

kızlar bebişlerimiz bu bayram ne kadar harçlık toplar dersiniz:)))

cnm biz kv dede olucaz.... pek umutlu değilim ama babam iyi verr torunlarına...
ist da olsam ablamlar abim dedesi ananesii epey dolardı cepler:)
hatta abime diyorum uzağız ama hesap numarası yolliyim diye:)

bu arada resimdeki senmisin ... sen ne güzelsin öyle şekerimmmmmmm:) kaç gündüz yazıcam yazıcammmm maşallah wallaaaa

güzel kızının kaynağı belli oldu ay bak aklıma geldi tipi sevesim geldi şimdiii tombik yanaklarını:)

Son düzenleme:

benim de o eski halimden eser yok şimdi:) valla aynada ben bile kendimden korkuyorum resmen mutasyona uğradım:)

..............................................

Son düzenleme:

canımbak ben şöyle yapıyorum ..benım baharımda çok az emiyor ..şöyleki 2.3 dk memeyi öyle alıyor..ve 4.5 saat aç biliyorum ama kesinlikle zorla bu kadar alıyor.ağlıyor debeleniyor sorma el kadar sıpa..ben 1 haftadır biberon kullanıyorum baktım benım sıpa alışmıs gitmiş çoktan ..uymadan önce bebeği sallamadan önce veriyorum hem ne kadar olduğunuda göruyorum kaç cc içtiğiniii..sonra uyurkende biberonu tıkıyorum ağzına bide sürekli elini emme refleksinden dolayı emiyor güzelce...sende onu denesen ...

ama ben çok verdım çok alıstı sanırım artık meme almıyor..

zaten sütümde çok azaldı ne yapacağım bilmiyorum açıkcası.memeyı vermeye basladım yine 2.3 dk.allah yardımcımız olsun

günaydın herkese..

eşim dün bayramdan sonra tatile gidelimmi dedi, bende iyi olur bi engelimiz yok dedim. aslında bayadır istiyordum, en son gecen sene mayısta onun işi dolayısıyla antalyaya gitmiştik, sonra istedim gidemedik.. neyse akşam geldi 2 arkadaşı eşleriyle birlikte gelecekmiş, onların çocukları yok.. bunlardan bir çiftle tanışmıştık bir kere, diğerini de tanımıyorum.. pufff moralim bozuldu ben bebekliyim napim onlarla yaa.. anca bebek yapmaktan vazgeçirmiş olurum onları .. bebekle ilk tatilimize beraber gitsek nolurduuu... yine kafayı takcak bişey buldum napim :26:

Gunaydin kzzlar insaklah keyiflerr yerindedir sizin ve bebislerinizin

Bizim kizin miziklanmalari devam ediyor ne halt edecegimi sasirdim artik hep Boyle degildi bu cocuk ne old die dusunurken 5 gundur yaptigim uzum suyu Erik suyu gb meyve sularini soguk soguk icmemden olbilirmi?:44:
Birde gunde en AZ 4 olan kaka sayisi bir kac gundur 2 ,son 24 saattir ise 1 e dustu:18: doktoru aradim kilo takibi yapmak lazim dedi Anne sutunun yetip yetmemesi ile ilgili olabilir dedi mizildandigi icin ama Ben yettigine eminim cunku meme de ikende cirpiniyor ayaklari ile ve agzinda sut oluyor sancisi on yutmasina bile Izin vermiyor uykusu geldiginde kucagima alip oyle uyutuyorum cunku surekli mucadele halinde ayaklar eller ve tabiki fôn makinasi esliginde kolay uykuya geciyor kuafor mu olacak bu kiz anlamadim gitti

Ben yazdiklarimin sonuna gulen Surat koymustum birbirini dovuyor bunlar yaa

Eskileri okudum esleri ile ve kv delerle sorun yasayan herkesin Allah yardimcisi olsun benim kv dem yok ama kp den hic a a his hoslanmiyorum ozellikle cocuk olduktan sonra bu dusunceler yogunlasti simdi cocugumu kucagina almasina bile tahammul edemiyorum
Turuncu nun dedigi gibi Allah muhtac etmesin ....

canım kac yasında evlendin şimdi kac yasındasın biyolog haklı cok güzelsin maasallah buarada biyologumuzunda gözleri yeter

ahahah teşekkürler canımm benmmm kala kala gözler kaldı zatennnn:)
sewiorumm seniiii

bak şimdi ....
bebekk aslında bekarlara göre eziyet gibi görünse de şunu unutma hiçbir bebeksiz çifttt bebekli bir çift kadar mutlu olamaz haksızmıyım....
biz kavga bile edemiyoruz asya bi ses çıkarıyor bırakıyoruz tartışmayı bi tane dahamı yapsak diyoruz:)
onlar seni ancakk anne olduklarında anlarlar cnm bende bazen imalı laflara maruz kalıyorummm azıcık şikayet etsem yapsaydınız yapması kolay bak biz niye yapmıyoruz diyenler oluyorrr:)

yapınca anlarsın neden geç kaldığını diyorum bende lütfen tatilin ve bebeğinin tadını çıkar tatlımmmmm
herkes görsün lillac ufacık bir bebekle hem tatil hemde nasıl annnelik yapılırmışşş
rahatla ve eğlenn lütfennnnnnn:)

benim de o eski halimden eser yok şimdi:) valla aynada ben bile kendimden korkuyorum resmen mutasyona uğradım:)

kim o halinde kaldı ki tatlımmmmm ama yinede genler sağlam belliiii
bakımsızlık insanı üzüyor ama güzel güzeldir cnm
bebeklerimiz toparlansın eski süse püse dönerizz walla kim der bize anne diye:)
bendeki özgüvende beni bitirdi heuheuheuhueheue

canım kac yasında evlendin şimdi kac yasındasın biyolog haklı cok güzelsin maasallah buarada biyologumuzunda gözleri yeter

ahahah teşekkürler canımm benmmm kala kala gözler kaldı zatennnn:)
sewiorumm seniiii

bak şimdi ....
bebekk aslında bekarlara göre eziyet gibi görünse de şunu unutma hiçbir bebeksiz çifttt bebekli bir çift kadar mutlu olamaz haksızmıyım....
biz kavga bile edemiyoruz asya bi ses çıkarıyor bırakıyoruz tartışmayı bi tane dahamı yapsak diyoruz:)
onlar seni ancakk anne olduklarında anlarlar cnm bende bazen imalı laflara maruz kalıyorummm azıcık şikayet etsem yapsaydınız yapması kolay bak biz niye yapmıyoruz diyenler oluyorrr:)

yapınca anlarsın neden geç kaldığını diyorum bende lütfen tatilin ve bebeğinin tadını çıkar tatlımmmmm
herkes görsün lillac ufacık bir bebekle hem tatil hemde nasıl annnelik yapılırmışşş
rahatla ve eğlenn lütfennnnnnn:)

kim o halinde kaldı ki tatlımmmmm ama yinede genler sağlam belliiii
bakımsızlık insanı üzüyor ama güzel güzeldir cnm
bebeklerimiz toparlansın eski süse püse dönerizz walla kim der bize anne diye:)
bendeki özgüvende beni bitirdi heuheuheuhueheue

selaammm kızlar
biz biraz önce sağlıkocağından geldik
oğlum 5.600gr olmuş
boyuda 62cm baş çevresi 40 cm
hemşire ve doktor gayet iyi dedi herşey..
bende tetonoz aşımı oldum kolum acıyor yaa...

biyologcum çok tatlı maşallah kızın eşofmanıda ço yakışmış hele pabuçları
turuncumm acaba bebeğin nazara mı geldi
bol bol okuyun kuzucukları kızlar özellikle ayetel kürsi felak nas

biyologcum dedigin gibi güzelsen güzelsin biraz bakım lazım okadar ve eminimki hepimiz düzene gircez cillop gibi olcazzz bu arada bende seni seviyorummm tatlımmm

kac kilo almış canım bizimkiler bu ay 1kilonun altında aldı hep maasallah bebişine hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…