kac kilo almış canım bizimkiler bu ay 1kilonun altında aldı hep maasallah bebişine hayatım
benim kuzuda 800 gr almıştı tatlım geçen ay
2 haftada 300 gr aldı kuzum
bu ay az aldı demek bütün yavrular
inşallah bir daha ki aya daha iyi alırlar ve sağlıkları yerinde olur
bu arada kızlar süt için bir kaç önerim olacak..
4 tane kuru inciri kaynatın suyunu için önce sonrada
inciri yiyin,bunu ibrahim saraçoğlu söylemişti
hem sütün kalitesini,hemde sütü artırıyormuş
birde bir çay kaşığı çörek otunu bal birlikte yiyin buda sütü arttırıyor
inşallah bebişlerimize bol bol süt olur
biyologcum dedigin gibi güzelsen güzelsin biraz bakım lazım okadar ve eminimki hepimiz düzene gircez cillop gibi olcazzz bu arada bende seni seviyorummm tatlımmm
evet canım bebeklermzde iştah azaldı zaten ben bu aralar hasta gibiyim vantilatör carptı beni gözlerime kadar heryerim agrıyor yarın saglıkocagına gidiyim bari
kac kilo almış canım bizimkiler bu ay 1kilonun altında aldı hep maasallah bebişine hayatım
ahahaha kocam duymasınnn hueheuheueeeu
aynen kuaför kuaför gezcem tontişimleee:)
birde sirke dün araştırdım sütü etkilemezmiş..
etkilese bile bebeğe zararı değil faydası olurmuşş nette okudumm
ben sabahları bir yemek kasıgı sirke ve bir yemek kaşıgı balı bir bardak suya koyup aç karna içiyorummm
ayda 1 kg bile olsa 1 1dir
şu tereyağından bir vazgeçsemmm
deli gibi tereyağı tüketiyorum asla margarin sokmam eve ama tereyağınada karşı koyamıyorumm...
sütüm yağlı onla alakalı olabilirmi aceppppp??
aman biz anneler hasta olmayalım bize muhtaç yavrularımız var
inşallah ciddi birşey olmadan geçer canım hastalığın,çook geçmiş olsun
birde sağlıkocağında obez testi yaptılar bana
obez değilmişim
bu bi tesadüfmü? bizde bugün saglık ocagına gittik... 2gün öncede hastanede koşturduk... yavrum idrar yolları bağırsakları iltahap olmuş, onu geçirmeye uğraşıyoruz... geçen ay 1kilo üzeri alan çocuğum bu ay yarım kilo almış ama allaha şükür kilosu normal
inş bişey yoktur gecer üşüyorum cok nese benim bebegim sadece ben ve babasından baskasında katiyen durmuyor hasta olursam napar yavrum yok iyiyim ben bomba gibiyim
obez testini tvdeki gibimi yaptı boy*boy cıkan sonuc bölü kilo=25 üstüyse obez bölemi
aslında ben kiloma bakmak istedim hemşire bakmışken obez testide yapalım dedi
belimi kalçamı boyumuda ölçtü
internetten hesapladılar nasıl yaptılar bende bilmiyorum tam olarak canım..
ohh maşallah aman bomba gibi ol
canım sen bunu kilo vermek için mi yapıyorsun
birde ne sirkesi üzüm mü
heee onlar farklı yapmıstr kalca bel falan ölçtülerse oh iyi obez olmamana sevindim ben tvdekini yaptım obez degilim suan
heee onlar farklı yapmıstr kalca bel falan ölçtülerse oh iyi obez olmamana sevindim ben tvdekini yaptım obez degilim suan
elma cnm üzüm zarar veriomuş mideye
kkda forumda gördüm yaz bak googleye cıkıyo direkkk
elma sirkesiyle zayıflama diye
:):)
şuan derken
beykozcumm fittt arkadasım benm
canım kac yasında evlendin şimdi kac yasındasın biyolog haklı cok güzelsin maasallah buarada biyologumuzunda gözleri yeter
evet canım bebeklermzde iştah azaldı zaten ben bu aralar hasta gibiyim vantilatör carptı beni gözlerime kadar heryerim agrıyor yarın saglıkocagına gidiyim bari
hiç gülesim yoktu gece gece..... kurşun iyiymiş hemde topik adına çok yaşa meleğim34
iyi geceler canım arkadaşlarım; ancak girebildim foruma bu aralar yoğunuz biraz...tayin işlerine koşturuyoruz malum bu arada dün Ankaradaydık evrakları hızlandırmak için bi kez daha anladım ki bütün kurumlar kokuşmuş resmen...bi şeyi zorlaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar adamların umurlarında değil aile birliği falan...
neyse...
şöyle bi gerilere baktım bi de ne göreyim . kimi kv sinden kimi eşinden kimi bebişinden kimi kilo sorunlarından bahsetmiş hatta boşaanmayı düşünenler bile olmuş Allah korusun..kızlar yaaa takmayın kafanıza bu hayatta kim 4*4 lük kim yaşıyor Allah aşkına..herkeste problem var bişekilde. sadece problemin adı farklı o kadar...ee burası da yalan dünya oyalanıp duruyoruz işte ...ömür dediğin bi göz açıp yummak gibi.hiçbişeyin sizi üzmesine izin vermeyin...benim de bi sürü sorunlarım var oohhooo anlatırırım ama gözler yorgunluktan kapanıyor arada tartıveriyorum yazarken bunları...neyse kızlar cidden daha fazla kalamıyorum hepinizi öpüyorum inş herkesin sorunları mutluluğa dönüşüverir...hepinizi çooooooooooooooooooooookkkkk seviyorum.............gidip acık yatim sütüm olsun ....
bebişim dönmeye başladı:) çok mutluyum
kızlar bebişlerimiz bu bayram ne kadar harçlık toplar dersiniz:)))
benim de o eski halimden eser yok şimdi:) valla aynada ben bile kendimden korkuyorum resmen mutasyona uğradım:)
günaydın herkese..
eşim dün bayramdan sonra tatile gidelimmi dedi, bende iyi olur bi engelimiz yok dedim. aslında bayadır istiyordum, en son gecen sene mayısta onun işi dolayısıyla antalyaya gitmiştik, sonra istedim gidemedik.. neyse akşam geldi 2 arkadaşı eşleriyle birlikte gelecekmiş, onların çocukları yok.. bunlardan bir çiftle tanışmıştık bir kere, diğerini de tanımıyorum.. pufff moralim bozuldu ben bebekliyim napim onlarla yaa.. anca bebek yapmaktan vazgeçirmiş olurum onları.. bebekle ilk tatilimize beraber gitsek nolurduuu... yine kafayı takcak bişey buldum napim :26:
sizler güzel bakmasanız beni de öyle göremezsiniz çok sağolun. ben 28 de evlendim işte 30 da anne oldum herkese göre normal ama ben çok zor bir hamilelik geçirdim, eskiye nazaran daha çabuk yoruluyorum isterdim ki Ece ye karşı daha dinç olayım bu kadar kolay oflamayım. erken evlenen arkadaşlarıma bakıyorum herşeyi geride bırakmışlar ben ise koca kv derdiyle uğraşıp duruyorum.
sizler güzel bakmasanız beni de öyle göremezsiniz çok sağolun. ben 28 de evlendim işte 30 da anne oldum herkese göre normal ama ben çok zor bir hamilelik geçirdim, eskiye nazaran daha çabuk yoruluyorum isterdim ki Ece ye karşı daha dinç olayım bu kadar kolay oflamayım. erken evlenen arkadaşlarıma bakıyorum herşeyi geride bırakmışlar ben ise koca kv derdiyle uğraşıp duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?