2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kac kilo almış canım bizimkiler bu ay 1kilonun altında aldı hep maasallah bebişine hayatım

benim kuzuda 800 gr almıştı tatlım geçen ay
2 haftada 300 gr aldı kuzum
bu ay az aldı demek bütün yavrular
inşallah bir daha ki aya daha iyi alırlar ve sağlıkları yerinde olur

bu arada kızlar süt için bir kaç önerim olacak..
4 tane kuru inciri kaynatın suyunu için önce sonrada
inciri yiyin,bunu ibrahim saraçoğlu söylemişti
hem sütün kalitesini,hemde sütü artırıyormuş
birde bir çay kaşığı çörek otunu bal birlikte yiyin buda sütü arttırıyor
inşallah bebişlerimize bol bol süt olur

evet canım bebeklermzde iştah azaldı zaten ben bu aralar hasta gibiyim vantilatör carptı beni gözlerime kadar heryerim agrıyor yarın saglıkocagına gidiyim bari

selam kızlar,

bebeklerinde gaz sancısı olanlara doktorumun cümlesi;hem mama hem meme olmaz ikisi midede birleşmemeli..mutlaka arada saatler olmalı...eğer emzirdiniz üstüne yetmedi diye mama dayarsanız sindirim sistemi iptal oluyormuş...ağrılı bebeklerde bir fikir olabilir diye yazdım...öpüyoruz herkesi...

biyologcum dedigin gibi güzelsen güzelsin biraz bakım lazım okadar ve eminimki hepimiz düzene gircez cillop gibi olcazzz bu arada bende seni seviyorummm tatlımmm

ahahaha kocam duymasınnn hueheuheueeeu
aynen kuaför kuaför gezcem tontişimleee:)

birde sirke dün araştırdım sütü etkilemezmiş..
etkilese bile bebeğe zararı değil faydası olurmuşş nette okudumm
ben sabahları bir yemek kasıgı sirke ve bir yemek kaşıgı balı bir bardak suya koyup aç karna içiyorummm
ayda 1 kg bile olsa 1 1dir
şu tereyağından bir vazgeçsemmm
deli gibi tereyağı tüketiyorum asla margarin sokmam eve ama tereyağınada karşı koyamıyorumm...
sütüm yağlı onla alakalı olabilirmi aceppppp??

evet canım bebeklermzde iştah azaldı zaten ben bu aralar hasta gibiyim vantilatör carptı beni gözlerime kadar heryerim agrıyor yarın saglıkocagına gidiyim bari

aman biz anneler hasta olmayalım bize muhtaç yavrularımız var
inşallah ciddi birşey olmadan geçer canım hastalığın,çook geçmiş olsun
birde sağlıkocağında obez testi yaptılar bana
obez değilmişim

kac kilo almış canım bizimkiler bu ay 1kilonun altında aldı hep maasallah bebişine hayatım

bu bi tesadüfmü? bizde bugün saglık ocagına gittik... 2gün öncede hastanede koşturduk... yavrum idrar yolları bağırsakları iltahap olmuş, onu geçirmeye uğraşıyoruz... geçen ay 1kilo üzeri alan çocuğum bu ay yarım kilo almış ama allaha şükür kilosu normal

canım sen bunu kilo vermek için mi yapıyorsun
birde ne sirkesi üzüm mü

inş bişey yoktur gecer üşüyorum cok nese benim bebegim sadece ben ve babasından baskasında katiyen durmuyor hasta olursam napar yavrum yok iyiyim ben bomba gibiyim
obez testini tvdeki gibimi yaptı boy*boy cıkan sonuc bölü kilo=25 üstüyse obez bölemi

benimkide yarım kilo almıs canım bence ya bu bebeklere nazar degdirdik cnkü encok anne babanın nazarı degermiş ama aynı zamanamı denk geldi hepimizn yada artık düşücek böle banada kilo normal bebiş saglıklı cok sükür sorun yok dedi bu ay sonu bakalım ne dicek nekadar almış olcak canım:44:

aslında ben kiloma bakmak istedim hemşire bakmışken obez testide yapalım dedi
belimi kalçamı boyumuda ölçtü
internetten hesapladılar nasıl yaptılar bende bilmiyorum tam olarak canım..
ohh maşallah aman bomba gibi ol

heee onlar farklı yapmıstr kalca bel falan ölçtülerse oh iyi obez olmamana sevindim ben tvdekini yaptım obez degilim suan

canım sen bunu kilo vermek için mi yapıyorsun
birde ne sirkesi üzüm mü

elma cnm üzüm zarar veriomuş mideye
kkda forumda gördüm yaz bak googleye cıkıyo direkkk
elma sirkesiyle zayıflama diye
:):)

heee onlar farklı yapmıstr kalca bel falan ölçtülerse oh iyi obez olmamana sevindim ben tvdekini yaptım obez degilim suan

şuan derken
beykozcumm fittt arkadasım benm

onu bende yapmıştım,ondada obez değildim
şöyle bir 4 kilo versem süper olacak

elma cnm üzüm zarar veriomuş mideye
kkda forumda gördüm yaz bak googleye cıkıyo direkkk
elma sirkesiyle zayıflama diye
:):)

şuan derken
beykozcumm fittt arkadasım benm

almaya devam edersem obez olmam an meselesi suan 1.65boy 68kiloyum fitim ya ben gercektn nerdeyse manken ebatları

canım kac yasında evlendin şimdi kac yasındasın biyolog haklı cok güzelsin maasallah buarada biyologumuzunda gözleri yeter

sizler güzel bakmasanız beni de öyle göremezsiniz çok sağolun. ben 28 de evlendim işte 30 da anne oldum herkese göre normal ama ben çok zor bir hamilelik geçirdim, eskiye nazaran daha çabuk yoruluyorum isterdim ki Ece ye karşı daha dinç olayım bu kadar kolay oflamayım. erken evlenen arkadaşlarıma bakıyorum herşeyi geride bırakmışlar ben ise koca kv derdiyle uğraşıp duruyorum.

bende 24 yaşında evlendim 25 yaşında anne oldum
iyikide olmuşum evliliğimizin ilk yılında geldi meleğimiz

Aman dikkat et canim zaten dokuluyoruz bir bir sende katilma dokulenlere, sen bari iyi dur ki burda moral verenimiz olsun ..cok gesmis olsun kendini bizden mahrum etme hemi gii uzuluruz valla cidden .)

hiç gülesim yoktu gece gece..... kurşun iyiymiş hemde topik adına çok yaşa meleğim34

Sende cok yasa canim bizimki sadece caresizliktan.. kafamca cozum uretiyorum iste bakma sen bana

Bir geliyorsun pir geliyon sende bu kuzum, neyse sen su tahin isleri hallet sonra gel guzel guzel haberlerini ver bunada raziyim, bu topigin guzel ve mujdeli haberler duymaya ihtiyaci var bu yuzden iyi ettin kiz yazdin buraya bak senin adina valla mutlu oldum cok sukur yoluna giriyormus isler allah daim etsin ins..

bebişim dönmeye başladı:) çok mutluyum

Oh gozun aydin, bizimkide yarim donuyor ama is bundan sonra basliyor cok dikkat et canim dondukten sonra tekrar geri gelemiyorlar allah muhafaza ne olur ne olmaz sen yinede gozunu dort ac ..allaha emanet olsunlar ins hepsi..

kızlar bebişlerimiz bu bayram ne kadar harçlık toplar dersiniz:)))

Yok be guzelim burda insanimiz benim oglana annesi daha bayramlik almadi alcak ins, papuc aldik buyuk geldi halan newborn ebatlarindayiz ne bilem hacliklarida biz veririz artikin annesi ve babasi bu kadar ..ins sizlerinkinin bol bol olur

benim de o eski halimden eser yok şimdi:) valla aynada ben bile kendimden korkuyorum resmen mutasyona uğradım:)

O gordugum resimdeki insanin kolay kolay degisecegine asla inanmam , valla dergiden cikmis gibisin masallah

Cnm yaa simdi bizim bu kuzular bundan sonra hep bizlerle olucak, alismamiz lazim tatilede, yolculugada, pazarada nere olursa ,Ben inaniyorum sen bunun ustesinden cok guzel gelirsin..sana simdiden iyi tatiller dilerim, bol bol eglen

Azra gecer bunlarda gecer inan sabretmek lazim gercekten zaman herseyin ilaci, fedekarlik yapmadan birsey olmuyor gerci biz kadinlar hep yapan oluyoruz ama ne yapalim anne ve kadin olmak boyle birsey ..uzme kendini bak Ece miz cok tatli onu boyle gozumun onune getiriyorum icime ferahlik doluyor heyecanlaniyorum ve ben boyle isem eminim senin duygularin cok daha coskuludur,

haklısın canım gec evlenmişsin ama bu işler nasip kısmet nekadar ugrassanda zamanı gelmden olmuyor bebek olayı kimi hemen kalıyor kimi seneler geciyor olmuyor yani hakkında budur hayırlı olan belkide suan imtihan oluyosun cadı kayınvalidene karsı canım ve ben inanıyorumki sen iyi bir annesin öle olmasan burda bebegin için bulunmazsın dert etmezsin nasıl güzel bakıyım yanlıs yapıyosam düzeltiyim diye bize takılmazsın ben öle düsünüyorum kendine dikkat et bir sen daha yok dünyada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…