2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

SELAM arkadaşlar mama veren arkadaşlar cc hesabı yapıyolar ya emzirenler ne yapmalı oğlum biraz mızmız konu komşu belki doymuyordur mama ver diyolar
nasıl anlıcam doyup doymadığını

SELAM arkadaşlar mama veren arkadaşlar cc hesabı yapıyolar ya emzirenler ne yapmalı oğlum biraz mızmız konu komşu belki doymuyordur mama ver diyolar
nasıl anlıcam doyup doymadığını

canım ben mama vermiyorum ama turuncum 70 cc içiyor benimki diyodu oda emziriyor aslında 100 cc yada 120cc içmesi lazım falan diyodu seni yanls yönlendirmek istemem canım ama böle ben hiç kullanmadım ama yakındır kullanırım bnimkide sürekli memede olmasna ragmen aglamaları cok banada öle diyolar bide kilosu bu ay az olunca aynı lafları dinle dur bu ayda öle alırsa baslarım azar azar inş turuncu gelirde söyler cnım

bende ne kadar içtiğini anlamak için sağıp vermeyi denedim ama biberondan içmedi sütü...

memene yanastır sanki meme veriyormus gibi agzına götür canım belki öle alır

yok canım denedim almadı benim oğlan büyümüşte küçülmüş cinsinden yemiyor öyle numaraları ..hatta şurup nurse vb verirken ağzında tutuyo kaşıkla dökülenleri toplattırıp gene vericem diye kaşığı çekene kadar bekliyo çekince çıkarıyo ağzındakileri

vay be akıllı bıdık yerim onun numaralarını bizmi onları onlarmı bizi büyütüyor cözemedim ben turuncum gelsinde taktikler onda

kızlar anca girebildim ve şöle bir göz atabildim sadece..
temzilik ve elifece zorr oldu biraz

bugun benim doğum günüm, öncekilerde hep heyecanlı olurdum, kocam acaba ne yapacak die heyecanla beklerdim ama adam içimi köreltti... hiç bir doğum günümü yada özel bir günü bana anlamlı kılamadı.... biraz beceriksiz ve inci firkirli değil ne yazık ki.... bahanesi de o ne yaparsa yapsın benim beğenmeyeceğim.... ama bu kez söylediğine göre manevi değeri yüksek birşey hazırlamış, hoş yine de içimde bir heyecan yada merak yok

ben bunu hiç düşünmemeiştim ama harçlık toplabileceğimizi hiç sanmıyorum

bende sanmıyorum bacım esimin tarafı cimri ben hiç sevmem cimri insan ALLAHIM al ugras dedi benide onlarla sınıyor ama kayınvalidem ve kayınpederimin elleri cok acıktır amcaları yengeleri zırnık koklatmazlar hıh cokta umrum degil acıkcası bende onlara vermem ya dogum yaptım bi yengesi 20tl getirdi parada gani onlarda nese moralimi bozamam zaten hastayım

Benim adamda zevk sahibi degildir ne aldiysa burun kivirdim oda bu sefer hediye almayi birakti ne yapiyor artik biliyormusun bir kartla beraber zarfin icine para koyup veriyor , al iste bizim adam yani 2 kere 2 ne eder 4 eder o kadar sabitiz yani..
Neyse gulum allah nice guzel yillar nasip etsin sana bebisinle beraber ... kaca girdin bu ara saka saka

yine bişey yaptığının haberini vermiş en azından... sizlere çok yakınlarda başımdan geçen bir olayı anlatiiim.... MAALESEF eşim ben doğum yaptığımda çok istediğimi bildiği halde bana bi doğum hediyesi almadı... hadi ondan geçtim odamda bi çiçek aradı gözlerim oda yoktu... bide üstüne lohusayken kızım daha 13 günlükken doğum günüm vardı, onu unutmasınmı bide unuttuğunu kendi ağızıyla söylemesinmi... allaaaaaaahhhhh... çok fena ettim onu... öyle şeyler konuştumki... çok üzüldü... sonradan aldı çiçek pasta ama ben hatırlattıktan sonra değerimi kalır... sonrada hadi babalık heyecanı bilmemne öyle olsun bari ama evlilik yıldönümünüde unutursan daha fena olur dedim... allahtan 1hafta önceydi hediyemi aldım... birde biliyo benim pahalı şeyler istemediğimi sadece düşünüldüğümü görmek istediğimi... ama işte maalesef yaşadık onları ve bu şekilde bi anı kaldığı için üzgünüm

canım nice senelere Allahım mutluluk basta saglık evliliginde huzur versin ömür boyu...

malesefff canım seninle aynı durumları paylaşıyoruz sanırım
bende doğuuumdann çook önce hatırlattım ama gerçi parası yoktu maddi sıkıntılar olduğundan
dolayı ama benim en çook bozulduğum şeyy doğumdan çıkarken geçmiş olsun deyip öpmedi bile
çoook gıcık oldummm ona şimdide konu konuyu açarken bana dediği şey 2inci
çocuk olsun sana güzel hediye alırım diyooo ama bende dedimki birincisinde neysen ikincisindede sen öyle olursun
sanki doğurmak öyle kolayy yaa bizimki ikincinin hayaallerinde

Masallah ne kurnaz oglusun var oyle kime cekti gii sanami anam bu cocuklar bu gidisle bizi cok oynatirlar parmaginda ne etcez simdiden basladilar kurnazliklara:26:[/QUOTE]

yok ve balım nerde bende öyle cinlikler..kayseri toprağnda doğduya ondan sanırsam turuncu duymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…