2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar bişey kafama takıldı içinizde ikinci çocuğu olan sadece ben miyim yoksa acaba çünki ilk çocuklardan şikayet eden falan yokta :) benim 7 yaşında bi kızım var baya bi aradan sonra ümidim oğlum oldu benim sıkıntım kızımla fazla ilgilenemem önceden devamlı konuşur bişeyler yapardık şimdi çocuk başı boş kaldı konuşmayı seven bi çocuk çok soru soruyor ya da onay istiyor bazen ne dediğini duymadan hıhı tabi diyorum onu hep getir götür işlerinde kullanıyorum bez getir .... vs bunaldığımda çok kızıyorum daha ben ikinci çocukta böyleyip demekki 3-4 tane olsa tekme tokat girişecem heralde sonrada çok vicdan azabı duyuyorum bu kadar zor olacağını sanmıyordum yaş farkı var diye ama hep ilgi onun üstündeydi birden böyle olunca kötü oldu ben beceremiyorum heralde(

yaşlardan açılmış konu 24 de evlendim 25 kızım oldu şuan 32 yaşındayım ne kadar yaşlanmışım yolun yarısına az kalmış ama ben hala inanamıyorum çok büyüdüm yaşım büyüdükçe bu dünyada kendimi daha küçük ve yetersiz hissediyorum (

benim oğlanın saçlarında seninkine yollayayım olmaması belki daha iyi şuan çok dökülüyor agzı burnu hep kıl üzülme o yüzden

kızlar hepinizden dua bekliyorum kızımın bu taşlarından
dolayı hem ben hem kızım perişan olduk sürekli mız mız ağlıyo
en son doktor bi büyük şişe verdi şuan onu kullanıyorum ve
1 ay sonra kontrolümüz var inşallaahhh düşürür yaa
inanın kendimi bırakmış kızımın derdindeyim bi an iylessede normale dönse diye o yüzden
pcyede giremiyorum devamlı ara ara girip okuyorum hemen çıkıyorum
herkez iyidir umarım bebeişler artık gülüyo çook tatlı ama bide hasta olmasalar çok güzel olurdu yaa
allah hepimizin çocuklarını korusun inaşalla bak yine başladı gördü oturduğumu harhalde :26::26:

valla canım bennimkide dönmüyo :26::26::26:
eşimin arkadaşıda geçen gün sordu ama dah dönmüyo kızım
ama beni ook iyi tanıyo artk bide ona bakınca hemen bana gülümsüyo meleğim

26 bitti şekerim

bende doğum için okiide almasını istemiştimmm... çok üzücü insanın kendine hediye istemesi

cnm çok geçmiş olsunnn.. Rabbim tez vakitte şifa versin inş...

canım benim ilk bebegim zaten evleneli 2sene oldu gercekten yas aralıgı cok ben oyuzden nezaman yapsam 2.ciyide sıyrılsam diyorum cünkü tam rahatlıyosun pat bidaha aynı dertler aaaa seni düzeltiyim derken ben bunaldım inş bundan sonrası kolay gecerde anlamadan büyütürsün canım

canım ya taşa o yavrum nasıl dayanıyor yaşayan bilir ben düşürdüm çok sancılı bişey doğum sancısı gibi bişey gaz sancısında dayanamayan bebek ona nasıl dayansın inşallah bi önce kurtulur dr gittiğinde sıcak su torbası koysam sancısı olduğunda zararı olurmu diye bu arada taş böbreğindemi beni çok rahatlatıyordu sıcak ama danışmadan bişey yapma bebek sonuçta

benim oğlanın saçlarında seninkine yollayayım olmaması belki daha iyi şuan çok dökülüyor agzı burnu hep kıl üzülme o yüzden

ohhhrahatladımcanım cnkü benim oglanın kafa sapsarı ve sacları kısa 3tel uzadı okdar keske uzasada söyle yana atsam diyodum simdi sevindim bide onun sacı dökülürse yandık benimkiler zaten heryerde

bencede tavsiyem çok ara vermeyin rahatlığa alışıyorsunuz sonra sil baştan herşeyi unutmuşum bebek tutmayı bile nerdeyse 2-3 yaş çok ideal bence allahtan benim kız anlayışlı ve yaşına göre olgun

canım Allah şifa versin minicik yavrumuza tas falan kaybolsun bedeninden yüzü hep gülsün rabbim sen büyüksün şifa ver kızımıza...

beykoz yastığı falan simsiyah saç gıdğı saç dolu bakıyorum burnunda gögsümde agzında üzülmeyin birde tabi yıkaması var kafasının yıkanmasını sevmiyor birde kurulama varr varda var ... görende benim oğlanın rapunzelin erkek versiyonu sancak :)

doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle en başta evladınla sağlıklı uzun nice mutlu yıllar dilerim

tamam almak istiyorlar galiba telefonda görüşmek istiyorlar babasının numarası 5055581365 telefon edebilirsen daha ayrıntılı görüşürsünüz

yaa kızımın saçları ne zaman çıkacakkk :26::26::26::26::26:

Eki Görüntüle 490727 Eki Görüntüle 490725

Ayy bu kizin saca ihtiyaci var sanki su guzellige bak ,tam fistik olmus annesi bosver saci oda cikar zamanla takma kafani ..masallah kizcene allah sagligini daim etsin ins..

Evt yaa seni cok merak etmistim ne yaptilar diye , cok zor canim hem kizin hemde senin icin allah sifa ve sabir versin ,ind tez vakitte dusurur taslarini acisiz bir sekilde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…