benim oğlanın saçlarında seninkine yollayayım olmaması belki daha iyi şuan çok dökülüyor agzı burnu hep kıl üzülme o yüzden
yaa kızımın saçları ne zaman çıkacakkk :26::26::26::26::26:
Eki Görüntüle 490727 Eki Görüntüle 490725
aman aman pekte tatlı... nazar değmesin annesi.... valla o saçlar ne zaman çıkcak bende merak ediyorum... bu arada sizinkiler dönmeye başladımı? benim kız daha dönmüyo ama nolur nolmaz diye yastık koyuyorum... ne zaman dönerlerki?
Benim adamda zevk sahibi degildir ne aldiysa burun kivirdim oda bu sefer hediye almayi birakti ne yapiyor artik biliyormusun bir kartla beraber zarfin icine para koyup veriyor , al iste bizim adam yani 2 kere 2 ne eder 4 eder o kadar sabitiz yani..
Neyse gulum allah nice guzel yillar nasip etsin sana bebisinle beraber ... kaca girdin bu ara saka saka
yine bişey yaptığının haberini vermiş en azından... sizlere çok yakınlarda başımdan geçen bir olayı anlatiiim.... MAALESEF eşim ben doğum yaptığımda çok istediğimi bildiği halde bana bi doğum hediyesi almadı... hadi ondan geçtim odamda bi çiçek aradı gözlerim oda yoktu... bide üstüne lohusayken kızım daha 13 günlükken doğum günüm vardı, onu unutmasınmı bide unuttuğunu kendi ağızıyla söylemesinmi... allaaaaaaahhhhh... çok fena ettim onu... öyle şeyler konuştumki... çok üzüldü... sonradan aldı çiçek pasta ama ben hatırlattıktan sonra değerimi kalır... sonrada hadi babalık heyecanı bilmemne öyle olsun bari ama evlilik yıldönümünüde unutursan daha fena olur dedim ... allahtan 1hafta önceydi hediyemi aldım... birde biliyo benim pahalı şeyler istemediğimi sadece düşünüldüğümü görmek istediğimi... ama işte maalesef yaşadık onları ve bu şekilde bi anı kaldığı için üzgünüm
kızlar hepinizden dua bekliyorum kızımın bu taşlarından
dolayı hem ben hem kızım perişan olduk sürekli mız mız ağlıyo
en son doktor bi büyük şişe verdi şuan onu kullanıyorum ve
1 ay sonra kontrolümüz var inşallaahhh düşürür yaa
inanın kendimi bırakmış kızımın derdindeyim bi an iylessede normale dönse diye o yüzden
pcyede giremiyorum devamlı ara ara girip okuyorum hemen çıkıyorum
herkez iyidir umarım bebeişler artık gülüyo çook tatlı ama bide hasta olmasalar çok güzel olurdu yaa
allah hepimizin çocuklarını korusun inaşalla bak yine başladı gördü oturduğumu harhalde:26::26:
merhaba arkadaşlar bişey kafama takıldı içinizde ikinci çocuğu olan sadece ben miyim yoksa acaba çünki ilk çocuklardan şikayet eden falan yokta :) benim 7 yaşında bi kızım var baya bi aradan sonra ümidim oğlum oldu benim sıkıntım kızımla fazla ilgilenemem önceden devamlı konuşur bişeyler yapardık şimdi çocuk başı boş kaldı konuşmayı seven bi çocuk çok soru soruyor ya da onay istiyor bazen ne dediğini duymadan hıhı tabi diyorum onu hep getir götür işlerinde kullanıyorum bez getir .... vs bunaldığımda çok kızıyorum daha ben ikinci çocukta böyleyip demekki 3-4 tane olsa tekme tokat girişecem heralde sonrada çok vicdan azabı duyuyorum bu kadar zor olacağını sanmıyordum yaş farkı var diye ama hep ilgi onun üstündeydi birden böyle olunca kötü oldu ben beceremiyorum heralde(
yaşlardan açılmış konu 24 de evlendim 25 kızım oldu şuan 32 yaşındayım ne kadar yaşlanmışım yolun yarısına az kalmış ama ben hala inanamıyorum çok büyüdüm yaşım büyüdükçe bu dünyada kendimi daha küçük ve yetersiz hissediyorum(
inanın kendimi bırakmış kızımın derdindeyim bi an iylessede normale dönse diye o yüzden
herkez iyidir umarım bebeişler artık gülüyo çook tatlı ama bide hasta olmasalar çok güzel olurdu yaa
allah hepimizin çocuklarını korusun inaşalla bak yine başladı gördü oturduğumu harhalde:26::26:
benim oğlanın saçlarında seninkine yollayayım olmaması belki daha iyi şuan çok dökülüyor agzı burnu hep kıl üzülme o yüzden
canım benim ilk bebegim zaten evleneli 2sene oldugercekten yas aralıgı cok ben oyuzden nezaman yapsam 2.ciyide sıyrılsam diyorum cünkü tam rahatlıyosun pat bidaha aynı dertler aaaa seni düzeltiyim derken ben bunaldım inş bundan sonrası kolay gecerde anlamadan büyütürsün canım
canım cok tesekkür ederimyaaa igneyide olmayaydın baksana tık yok nasıl duruyosunuz kız ben kocamı gectim kendim duramam acaba martta dogdum diyemi bu azgınlık
ah beykoz ah bende de tık yokben ki doğumdan birgün öncesine kadar yapmışım o işi( ona rağmen bile normal doğuramadım:) ilk ay hastaydım sonra 1 ay kıbrısdaydı e geldi yapalım dedik canım çok acıdı bıraktık sonrasında annem kız kardeşim geldi onlarla klimalı odada yatıyorum ramazan birde zaman kısıtlı .şaka gibi bayramdan sonra arkadaşım gelecek 3 eylülde yine 1 aylığına kıbrıs var bizde sanırım kardeş moduna geçicez:)bu bile boşanma sebebi olur töbe töbe:)
doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle en başta evladınla sağlıklı uzun nice mutlu yıllar dilerimkızlar anca girebildim ve şöle bir göz atabildim sadece..
temzilik ve elifece zorr oldu biraz
bugun benim doğum günüm, öncekilerde hep heyecanlı olurdum, kocam acaba ne yapacak die heyecanla beklerdim ama adam içimi köreltti... hiç bir doğum günümü yada özel bir günü bana anlamlı kılamadı.... biraz beceriksiz ve inci firkirli değil ne yazık ki.... bahanesi de o ne yaparsa yapsın benim beğenmeyeceğim.... ama bu kez söylediğine göre manevi değeri yüksek birşey hazırlamış, hoş yine de içimde bir heyecan yada merak yok
Canım benim bebeğim oynarken oyuncaklardan birinin titreşimin bozmuş maalesef.Yani asılı olan kurbağada ipini çektiğinde titreşim yapıyordu,o nasıl olduysa artık titremiyor.
Bu şekilde kabul ederseniz görüşelim.
canım cok tesekkür ederimyaaa igneyide olmayaydın baksana tık yok nasıl duruyosunuz kız ben kocamı gectim kendim duramam acaba martta dogdum diyemi bu azgınlık
Gii valla dogru diyorsun ne olur ne olmaz diye vurulduk malum bir ikinci bizim icin cok kotu olur suan oyle gozukuyo , benim hic aklima gelmiyor bile insanin cani cekecegi biri olcak ki gelsin yoksa yani oylesinede ben yapamam yaa kaldiramam ne bilem benim huy iste boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?