- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
Kizlar gundr kac ml gram sut verilmeli yada mama
SELAM arkadaşlar mama veren arkadaşlar cc hesabı yapıyolar ya emzirenler ne yapmalı oğlum biraz mızmız konu komşu belki doymuyordur mama ver diyolar
nasıl anlıcam doyup doymadığını
beeeeykooz sen aslan burcumusun
ardabilal bebeğin kaç aylık ?
Bebeğinin doyup doymadığını yaptığı kaka sayısından ve çiş sayısından anlayabilirsin.Eğer bezi ağır ise ve kakasıda altın sarısı ise doyuyor demektir bildiğim.
Senin bebeğin 2-2.5 ay civarıydı yanılmıyorsam.Mama vereceksen 90-100 cc yeterli gelir herhalde bebeğine 1 öğün için.
Eğer emzirip öyle takviye yapacaksan 60 cc yapıp bakabilirsin ne kadar içtiğine.
Biberonu almıyor ise farklı markalar dene diyebilirim anca.Biberona alıştırmakda zor bişey valla.Bizimki doğduğu günden bu yana biberon kullandığı için hiç bilmiyorum nasıl biberona alıştırılacağını.
ah beykoz ah bende de tık yokben ki doğumdan birgün öncesine kadar yapmışım o işi( ona rağmen bile normal doğuramadım:) ilk ay hastaydım sonra 1 ay kıbrısdaydı e geldi yapalım dedik canım çok acıdı bıraktık sonrasında annem kız kardeşim geldi onlarla klimalı odada yatıyorum ramazan birde zaman kısıtlı .şaka gibi bayramdan sonra arkadaşım gelecek 3 eylülde yine 1 aylığına kıbrıs var bizde sanırım kardeş moduna geçicez:)bu bile boşanma sebebi olur töbe töbe:)
canım bak sen bendenmişsin ama acılar izin vermediyse ona lafım yok doktora gidip konrtol ettirsen canım belki vajinal yara falan vardır
Gii valla dogru diyorsun ne olur ne olmaz diye vurulduk malum bir ikinci bizim icin cok kotu olur suan oyle gozukuyo , benim hic aklima gelmiyor bile insanin cani cekecegi biri olcak ki gelsin yoksa yani oylesinede ben yapamam yaa kaldiramam ne bilem benim huy iste boyle
canım saka maka napcaksın böle kocanla hani hiçmi iyi giden bişey yok :26:
beeeeykooz sen aslan burcumusun
kız mart dogumluyum aslan agustos ben BALIK burcuyum sen aslanmısın liderci ve süsü püsü sever aslanlar
yok o benim gibi balık burcu
bende bogayım soran olmadı ama sölüyüm
Gii valla dogru diyorsun ne olur ne olmaz diye vurulduk malum bir ikinci bizim icin cok kotu olur suan oyle gozukuyo , benim hic aklima gelmiyor bile insanin cani cekecegi biri olcak ki gelsin yoksa yani oylesinede ben yapamam yaa kaldiramam ne bilem benim huy iste boyle
iğneyi istediğin zaman vurulabiliyormusun birde saglık ocagındamı vuruldun bende düşünüyorum ama yan etkisinden korkuyorum
aaaa bebişlerimizde boga burcu sen iştahlımısın canım bogalar yemeyi severlermiş dogrumu
iğneyi istediğin zaman vurulabiliyormusun birde saglık ocagındamı vuruldun bende düşünüyorum ama yan etkisinden korkuyorum
Cnm ben ingilterdeyim ve bana bir sorun yok dediler hatta oyle birsey olsa idi asla vurmazlardi ,yalniz yan etkisi olarak adeti kesiyor yada azaltiyor demisti ben dogumdan sonra iki kez oldum en son 7 temmuzdu simdi halan bekliyorum kotu tarafi bu sadece adet olamuyorsun
iyi akşamlar kızlar tüm paylaşımda bulunanlara maşallah diyorum
sayfa sayfa yazılmış, hepsini hızlıca bir okumaya çalıştım sadece
bende boş durmadım ağzınız sulanacak amaaa baklava yaptım -tabiki annemle birlikte-, hemen de götürdüm birazını
bayrama bize gelin
tşk ederim tatil konusunda da cesaretlendim baya, bu bebişlerle her ortama alışmak lazım, eşim de dedi arkadaşlarla hep beraber olmak zorunda değiliz, değişiklik olur bizim için diye.. dedim arabaya kimseyi almayız dimi, emziriyorum alt değiştiriyorum fln.. tabiki dedi.. bayramdan sonra lillac yolcu
Cnm ben ingilterdeyim ve bana bir sorun yok dediler hatta oyle birsey olsa idi asla vurmazlardi ,yalniz yan etkisi olarak adeti kesiyor yada azaltiyor demisti ben dogumdan sonra iki kez oldum en son 7 temmuzdu simdi halan bekliyorum kotu tarafi bu sadece adet olamuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?