2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bnm cnm çok istiyor bugün olck diye planlar kuruyorum akşam oluyor hadi hayatım ben yatıyorum diyorum o da 5 dk şu maça bakayım da geliyrm diyor ama yorgunluktan başımı yastığa koyar koymaz uyuyorum...bir başka sefere kalıyor böle böle günler de gelip geçiyor....

bu arada kızlar kocalardan bahsediyorsunuz da maç meraklısı spor meraklısı olan kocanız yok mu...? benimkisi deli gibi maç izliyor...dün akşam kızımızı yıkayalım dedi tamam dedim başladık yıkamaya maç varmış nerden yıkadım ben kızımı...kocam gözünü maçtan ayırmadı..bi yandan kızımızı tutuyor bi yandan da gözü tw de...

sonra ben de dayanamadım dedim maç olduğunu bilseydim yıkamazdım kızımı diye haklısın diyor ama insanı da sinir ediyor.....bazen görmemezliğe geliyorum aldırmıyorum ama bazen de çileden çıkarıyor beni...sen beni maçla aldatıyorsun diyorum kıs kıs gülüyor........:))))

evet kızlarrr hediyem geldi, ilk kez bu yıl bi beklentim olmadı ve sevgili kocacığım kendi elleriyle hazırlamış hediyemi, o kadar duygulandım ki anlatamamm
manevi değeri büyük bir hediye, maddi hediyem de fıstıklı çikolatammmmmmmmmmm bayıllrırımmm

Kizlar gundr kac ml gram sut verilmeli yada mama

ardabilal bebeğin kaç aylık ?

SELAM arkadaşlar mama veren arkadaşlar cc hesabı yapıyolar ya emzirenler ne yapmalı oğlum biraz mızmız konu komşu belki doymuyordur mama ver diyolar
nasıl anlıcam doyup doymadığını

Bebeğinin doyup doymadığını yaptığı kaka sayısından ve çiş sayısından anlayabilirsin.Eğer bezi ağır ise ve kakasıda altın sarısı ise doyuyor demektir bildiğim.
Senin bebeğin 2-2.5 ay civarıydı yanılmıyorsam.Mama vereceksen 90-100 cc yeterli gelir herhalde bebeğine 1 öğün için.
Eğer emzirip öyle takviye yapacaksan 60 cc yapıp bakabilirsin ne kadar içtiğine.

Biberonu almıyor ise farklı markalar dene diyebilirim anca.Biberona alıştırmakda zor bişey valla.Bizimki doğduğu günden bu yana biberon kullandığı için hiç bilmiyorum nasıl biberona alıştırılacağını.

Kaynatmışsınız yine bol bool
Ben yoğunluktan giremedim bugün.Şuanda da o kadar yorgunum ki gözlerim kapanıyor şimdiden.
Çoğu yazılanları göz ucuyla anca okuyabildim zamanım olmayınca.
Hepinizi seviyorum ve öpüyorumm

günde 4 veya 5 kez kaka yapyor.her açtığımdada çiş oluyor 2 3 saatte bir altını açıyorum kaka çiş göstergeleri doyuyor gösteriyor ama hem az sürede meemde kalması hemde sık sık emmek istemesi acaba doymuyomu hissi uyandırıyor.bide mahalleli doymu mu deyince...
ilk haftalarımızda mama verdim sütüm gelmeyince biberona alışık ama niyeyse sütü sağıp biberonda verince içmedi.birinci ayında mama verirken biraz emzirmiştim doymayınca 60 cc mama içirdim( hastanede ilk gün o kadarını rahat içtiğinisölemişti hemşireler)...hepsini bigüzel içti belki versem bi 30luk daha devirirdi ilerliyen saatlerde beşiğinde yatarken yediği mamaları fıştırtmalı bi şekilde kustu..yanında olmasam boğulacaktı nerdeyse anlamıyor sanrım bu çocuk doyduğunu yada fazla obur..

bebelerinde benzin göstergesi gibi bi göstergeleri olsa doyup doymadıklarını anlasak...
depolarını fulleyip doyuramıyon çocuğu diyen gonu gomşunun gözüne soksak...

aaaa bebişlerimizde boga burcu sen iştahlımısın canım bogalar yemeyi severlermiş dogrumu

bende bebişimin boğa olmasını çok istedim ama haziran 4 doğdu ikizler oldu az daha bekleseydik yengeç olucaktık
eh biraz yemeği severim..kilolarlada başım dertte geçen yıl spor salonuna gidiyodum platese gidiyodum epey verdimdi...şimdi 6 ayımızın dolmasını 4 gözle bekliyommm...sorarsanda 79.9 kilom

iyi akşamlar kızlar tüm paylaşımda bulunanlara maşallah diyorum
sayfa sayfa yazılmış, hepsini hızlıca bir okumaya çalıştım sadece

bende boş durmadım ağzınız sulanacak amaaa baklava yaptım -tabiki annemle birlikte-, hemen de götürdüm birazını
bayrama bize gelin

tşk ederim tatil konusunda da cesaretlendim baya, bu bebişlerle her ortama alışmak lazım, eşim de dedi arkadaşlarla hep beraber olmak zorunda değiliz, değişiklik olur bizim için diye.. dedim arabaya kimseyi almayız dimi, emziriyorum alt değiştiriyorum fln.. tabiki dedi.. bayramdan sonra lillac yolcu

Gule gule git gel canim,baklama icinde gonulmu koysam ne:26:saka saka afiyet bal seker olsun yarasin ins bebisinede kilo olsun saglicakla..sana simdiden iyi bayramlar canim kizinla herseyi doya doya yasa hemi optuk sizi

en iyisi doğal yöntem dedi dr.um katılıyorum ama hiç hoş ve rahat olmuyor öyle iğnelerin de böyle etkileri var bu dönem hamile kalmazsak iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…