2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Allah bozmasin istahimizi, yiyelim ki sut olsun zaten batti balik yan gider durumu var bosver yiyelim gitsin ....Dedigin gibi yaa bende hep yemeden bahsediyorum, doyamuyorum ya ondan sekerim yoksa ac olmayan insan yemek dusunur mu dimi ..aslinda yiyorum herseyide nedense doyma hissi gelmiyor bana
Yaw siz bir yerden olta bulun yere gerek yok ki tekneden cup denize sonra gelsin baliklar :))

canım Bursaya da gel emi...bak gelirsen karşılarım seni diğer Bursadaki arkadaşlarla da haberleşir buluşuruz ayyyyyyyy ne güzel olurdu.....çok isterim yaaa... ama ben hala ilişik işlerimizi bitiremedim...il müdürür bugün demesin mi ilçe de personelim kalmıyor bekletecem sizi diye şerh koyacaktı nerdeyse...ilçe müdürümü arattım diğer müdürleri araya soktum adam zor attı imzayı yaa bi ara başımdan aşağı kaynar sular döküldü kalıyoruz diye...o kadar streslerdeyim ki anlatamam yaaa..bi yandan da tabi feyzanur da yanımda çanta gibi taşıyortum çocuğu ne beslenmesi belli ne uyku düzeni harap bitap olduk ailecek Allah sağlık versin de napim herşey geleceğimiz için. uygun ortam bulursam emziriyorum olmadı mama veriyorum aç kalmasın da çocuk..inş yakında kalıcı düzenimi kurarrım..yolun düşerse canım ben de bursa da olabilirsem o tarihte beklerim inş....

umarım işlerini çabucak bitirirsin bebişle çok zor ya, yavrum kıyamam ben ona...

Cok sukur imza isleri sonunda halolmus,bu guzel memleketimin resmi islerinin bu kadar yavas ilerlemesine bende bir zamanlar orda iken deli oluyordum.Adamin varsa hop isin hemen halolur yoksa vay haline ,neyse sen bitirmissin sonunda sevimdim, hatta senin adina ve feyzanurcumun adina bir ohhh cektim ki sorma...Bursaya gelicem ins., teyzem orda benim ve kendisi ameliyat gecirmisti bu yuzden onu mutlaka ziyaret edicem, tabii gelmisken sizlerlede seve seve gorusmek isterim ben dunden raziyim tanismaya cnm.Allahtan bir mani olmazsa gorusmek dilegiyle ..
Feyzanur adina uzuldum cnm harap oldu dedinde! annesi sen yinede onu ihmal etmemeye calis, firsat buldukce emzir doysun karnicigi kuzunun, biran once hersey yoluna girerde yavrunda kavusur rahata ins

Gecmis olsun cnm. Iyi olmamis ya, kendine dikkat et. Bebisine gecmez insallah.

Melegim istersen bize gelirsin yada gezeriz birlikte sen bilirsin.. bebislerde tanisir arkadas olurlar yavrularim bakarsin bi gun bizde ingiltereye ziyaretine geliriz ne iyi olur, azcik ingilizcemi gelistirirdimm :))..

Canim ne demek basimin ustune, her zaman beklerim ins gelebilirsin .valla ne iyi olur burda pushchairle yolculuk cok rahat istedigin yere gidip gezebiliyorsun
Ben 1 Eylulden sonra ordayim sana ben ozelden telimi veriyim Tr de kullandigim ordan arasiriz ok

kız biyoloooggggg iyi tatiller kızzzzz valla bizim yerimize de eğlen....ne hoş tekne falan....Allah gönlünüze göre versin bol bol dinlenin eğlenin inş....

asya sabahtan beri aktifff
ben ütü yapıcam camasır asıcam yıkıcam diye uğraşıyorum sürekli huysuzlandı
dışarı çıktım bi ara herkese gülücükler herkese agular milletin gözü üstümüzdeydi herkese mavi boncuk dağıttı sıpa ya millet diyorki ne güleç bebek walla:)
evde sürekli mızmızmızlandı
az önce uyududa koştur koştur valiz hazırladım
ütü çamaşır asya derken bitmişim yahu daha yemek bile yemedim eşimde hala gelemediii:)
sabah çıkıcaz yola muhtemelen gece dedik ama kızımın uykusu bölünmesin cadının:)
mazallah uykusunu alamazsa yarın nasıl canıma okur enerjisiz kalır:):)

cnm tekne bizim değilki:)
eşimin patronunun yıllık iznini istedi bugün
evde takılcaktık nereye gidiceksiniz demiş..
eşim demiş evde durcaz olmaz gidin demiş fln iştee
yoksa nerde tatillerde tekne mekne bende bikinimi denedim:)
süt dolu oldugundan üst kısmı baya taştı çıktım hemen bikini bakmaya yok anam bana göre zaten kiloluyum:)
karnımda 4 tane çatlakla gircem walla kimseyi takamam gecen senede ev aldık diye tatile çıkamadık paramız bitmişti:)
görüntü kirliliği umurumda değil bu dünyaaaa

cnm sen gelcen ya hemen bursa buluşması ayarlıcaz inş kısmet olur....
sürekli yicez anacım bak gör hatta balık yemeye bile gidebiliriz:)

kız biyoloooggggg iyi tatiller kızzzzz valla bizim yerimize de eğlen....ne hoş tekne falan....Allah gönlünüze göre versin bol bol dinlenin eğlenin inş....

saol şekerimmmm
amin inş dinlenirizzzz :)
en kısa zamanda görüşelim inş bol enerji aktarımı yapalım:)

1.ay ve 2.ay aşılarımızda ateş olmamıştı ama bu aşı da ateşimiz çıktı maalesef...Gündüz 37.5 larda seyreden ateş şuan 39'a doğru gidiyor.Üstelik ateş düşürücü ve ılık duş yaptırdığım halde...Babam ateş düşürücü fitil almaya gitti...
Bu gece nöbetteyiz anlaşılan...

geçmiş olsun cnm Allah şifa versin soguk uygulama yap istersen
eklem yerlerine ıslak bez koy

geçmiş olsun cnm Allah şifa versin soguk uygulama yap istersen
eklem yerlerine ıslak bez koy

Çok sağol...
Onu da denedik ama pek faydası olmadı...Daha 1 saat önce ateş düşürücü verdiğim halde ateş yükselmeye devam etti...
Şimdi yarım fitil attım,gece de takip ederim sürekli ateşini.

Gecmis olsun, allah sifa verir ins. Cnm benim bildigim kadari ile ates icin birebir sirkeli su cok iyi gelir..cocukken annem beni ne zaman ateslensem sirkeli su ile yikardi ve her defasinda da atesim hep duserdi..istersen bir dene ,ins ise yarar

cnm çok geçmiş olsun, ateşi fazla yükselmiş sanırım, ben olsam heralde o kadar uğraştıktan sonra dr koşardım. çocuklarda 37,5 sınır die duymuştum, ilerisi tehlikeli değil midir.. seni endişelendirdiysem özür dilerim...

ben gelmek isterim aslında tuzla da oturuyorum ben, eğer çok uzakta toplanırsanız katılamam çünkü aracımız yok henüz....

ben gelmek isterim aslında tuzla da oturuyorum ben, eğer çok uzakta toplanırsanız katılamam çünkü aracımız yok henüz....

Bende anadolu yakasindayim, konusup buluruz orta yer ve ulasimi kolay bir yer ..yeterki niyetimiz olsun gerisi kolay be guzelim yapariz bir ayarlama

Beykoz gii nerdesin, gozum yollarda kaldi gayrii valla telin olsa elimde arar sorardim ne oldu diye merak ettim seni ins bir aksi durum yoktur di mi

Beykoz gii nerdesin, gozum yollarda kaldi gayrii valla telin olsa elimde arar sorardim ne oldu diye merak ettim seni ins bir aksi durum yoktur di mi

napıyım gıı sözdü dügündü geziorum kolumu kaldırcak halim kalmadı size bile yazamadım sadece okudum ve begendm anlıycagın hayatım beykozun pili bittiyor bende denize girmek istiyorum ama bir nasip olmadı arabamız arızalandı neler yasadım buaralar anlatamam buarada siyahlale kız sen hani test yapcaktın

Ohh iyisen ne ala, senin pilin bitmez gii masallahin var merak etme bir kac gun sonra gelirsin kendine ...bu arada sariyerde menekse plaji vardi halan isliyormu olmazsa hep beraber orta tanisma gunu yapak iyi olur hemde bayanlar icin gunleri var olmazmi ..
Arabaniz neden bozuldu ki cok gezmekdiniz ne :))arabaninda demek hasatini cikardiniz baksana o bile dayanamadi sizin hiziniza
Gecmis olsun cnm saka maka valla merak ettim seni bir daha olmasin lutfen :))bizde burdayiz unutma :))
Siyahlale bu hafta alip yapacam diyordu, annesinde kaliyormus belki musait olamuyabilir ,ins birsey cikmaz cunku sorunlar var su aralar uzuluyorum cok , ins halleder sorunlarini oda zor gunler geciriyor allah yardimcisi olsun

evet gıı geze geze arabada iflas etti gelicem kendime inşallah benden kurtulusunuz yok bende cok merak ediyorum hepinizi bakıyorum takipteyim biyolog istiyo Allahm isteyen herkeze nasip etsin

arkadaslar d vitamini icin eczaneye bişey sormustum daha dogrusu kızımın doktoru farklı bi isim söylemişti d vitamini icin icinde farklı vitaminlerde var demişti neyse ben onu almadım d..vit vardı daha önceden onu da vermeyi sürekli unuttum neyse dedim bi düzen oturtayım onu alayım dedim eczacı hiç gerek yok dışarı cıkar güneşte gezsin yeter dedi. bide tv de d vitamini icin bişey duymustum sigortanın verdiği d.vit için vucutta depolama yapıyormuş diye o yüzden diğerini alacaktım şimdi vazgectim artık. kısın belki kullanırım diye düşünüyorum haberiniz olsun eczacı 1 yıl falan düzenli kullananlar var hiç gerek yok dedi.

birde erken diş çıkaranlar var aramızda bilmiyorum genetikmi değilmi ama değilse bu d vitamınınden olmasın?? hersey zamanında olması gerekir ya öyle bi hatırlatayım dedim.

biolog inş iyi bir tatil olur. zahmetlerine deger. turuncu sana gecmiş olsun kayraya da tabi.. bende fitil aldım kullanmadım ama dursun ne olur ne olmaz eltim tavsiye etmişti.

benim eşimde ayın 3ünde izine cıkıyor kayseri- ürgüp yapmak istiyorduk ama sanırım evde gecireceğiz maddiyattan dolayı

birde kızlar eşim bu aralar bi iş kurma niyetinde su arıtma cihazı üzerine sizce bu iş yürürmü ?? sizlerinde fikrini alayım ve artı dua istiyorum hepinizden hakkımızda hayırlısının olması için bu iş konusunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…