tatlım balık tutma yeri yokmuş sanırım:)
ama cnm balık kırmızı soğan çekti birde soğuk kolaaaa
üstünede helva fırından çıkmış sıcacıkkkk
meleğim sen benim iştahımı açıyorsun şekerimmm:)
Kizlar yakinda ben Ist da olucam ve artik burda sizlerle sanal kalmak istemiyorum ..ben sizleri tanimak istiyorum .Biz burda buyuk bir aile olduk neden birseyler yapmayalim ..bizlerin bebekleri var evt ama hayat herseye ragmen devam ediyor .Ne bilim bir aktivite duzenleyelim mesela piknik olmazmi sizce, gun saat ve yer belirlenir ve gelebilecek anneler gelir tanisiriz super olurdu ..sizlerin fikirleri ne bu konuda merak ediyorum
canım Bursaya da gel emi...bak gelirsen karşılarım seni diğer Bursadaki arkadaşlarla da haberleşir buluşuruz ayyyyyyyy ne güzel olurdu.....çok isterim yaaa... ama ben hala ilişik işlerimizi bitiremedim...il müdürür bugün demesin mi ilçe de personelim kalmıyor bekletecem sizi diye şerh koyacaktı nerdeyse...ilçe müdürümü arattım diğer müdürleri araya soktum adam zor attı imzayı yaa bi ara başımdan aşağı kaynar sular döküldü kalıyoruz diye...o kadar streslerdeyim ki anlatamam yaaa..bi yandan da tabi feyzanur da yanımda çanta gibi taşıyortum çocuğu ne beslenmesi belli ne uyku düzeni harap bitap olduk ailecek Allah sağlık versin de napim herşey geleceğimiz için. uygun ortam bulursam emziriyorum olmadı mama veriyorum aç kalmasın da çocuk..inş yakında kalıcı düzenimi kurarrım..yolun düşerse canım ben de bursa da olabilirsem o tarihte beklerim inş....
canım Bursaya da gel emi...bak gelirsen karşılarım seni diğer Bursadaki arkadaşlarla da haberleşir buluşuruz ayyyyyyyy ne güzel olurdu.....çok isterim yaaa... ama ben hala ilişik işlerimizi bitiremedim...il müdürür bugün demesin mi ilçe de personelim kalmıyor bekletecem sizi diye şerh koyacaktı nerdeyse...ilçe müdürümü arattım diğer müdürleri araya soktum adam zor attı imzayı yaa bi ara başımdan aşağı kaynar sular döküldü kalıyoruz diye...o kadar streslerdeyim ki anlatamam yaaa..bi yandan da tabi feyzanur da yanımda çanta gibi taşıyortum çocuğu ne beslenmesi belli ne uyku düzeni harap bitap olduk ailecek Allah sağlık versin de napim herşey geleceğimiz için. uygun ortam bulursam emziriyorum olmadı mama veriyorum aç kalmasın da çocuk..inş yakında kalıcı düzenimi kurarrım..yolun düşerse canım ben de bursa da olabilirsem o tarihte beklerim inş....
Gecmis olsun cnm. Iyi olmamis ya, kendine dikkat et. Bebisine gecmez insallah.Geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim...
Ateşim bir iniyor bir çıkıyor.Nasıl böyle hasta oldum hiç bilmiyorum.Kendimi hala çok yorgun hissediyorum...
Kayra bugün 4 aylık oldu.Sabah aşıları vuruldu ve hiç ağlamadı kuzum...Her ihtimale karşı ateş düşürücüsünü verdim yine de..
Santafer isimli demir hapına da başladık bugün itibari ile...Ek gıda alıştırmaları devam ediyor.Baya yorucu geliyor bu ek gıda işi bana...Ne güzel biberonla besliyordum bitiyordu
Biyolog canım iyi tatiller şimdiden...Güneş kremini ihmal etmeyin emi asyanın...Birde bikinili poz istiyoruz fıstığımızdan
Gecmis olsun cnm. Iyi olmamis ya, kendine dikkat et. Bebisine gecmez insallah.
Melegim istersen bize gelirsin yada gezeriz birlikte sen bilirsin.. bebislerde tanisir arkadas olurlar yavrularimbakarsin bi gun bizde ingiltereye ziyaretine geliriz ne iyi olur, azcik ingilizcemi gelistirirdimm :))..
bayılıyorum sizlere ya terapistlerim benim:)
beni endişelendiren teknede ne derece rahat ederiz kısmıydı ama eşim diyorki yemek yapmıcaksın elbette uydururuz birşeyler:)
denize girilmiyor marinada dedim plaj 100 metre havuzda öyle dedi:)
e çocuk çarpılırsa dedim rahat edemezsek -döneriz sen foto makinasının pillerini felan doldur takma kafana dedi:)
ben bu adamı seviyorum yahuuuu
eğlenirim tatlım teşekkür ederim
cnm bende düşündüm ama kaçış yok:) git keyfine bak sendeeeeeeee
:)
oluyordu cnm hatta ben evlendigim günden beri masa topladıgımı bile bilmem saolsun eşim allah ondan bin kere razı olsun:)
güneş kremimiz doğmadan hazırdı cnm:)
bikini alamadım akşam hemen yola çıkacakmışız suya sokmayıda dr um önermedi ama sexi bi bikini alabilirim kızıma:)
alırsamda bol bol foto çekerim söz veriyorum:)
tatlım balık tutma yeri yokmuş sanırım:)
ama cnm balık kırmızı soğan çekti birde soğuk kolaaaa
üstünede helva fırından çıkmış sıcacıkkkk
meleğim sen benim iştahımı açıyorsun şekerimmm:)
biolog ii tatiller
el kadar bebeklerle birileri tatile çıkıo tekneyle hemdegözümüz yok
benim evin önü plaj millet denize girio ben asagıya inmek istemiorm cok sıcak bebege ii gelmez diye denize girsem görüntü kirliligi bu kilolar poff çok canımı sıkıorr
Allah bozmasin istahimizi, yiyelim ki sut olsun zaten batti balik yan gider durumu var bosver yiyelim gitsin ....Dedigin gibi yaa bende hep yemeden bahsediyorum, doyamuyorum ya ondan sekerim yoksa ac olmayan insan yemek dusunur mu dimi ..aslinda yiyorum herseyide nedense doyma hissi gelmiyor bana
Yaw siz bir yerden olta bulun yere gerek yok ki tekneden cup denize sonra gelsin baliklar :))
kız biyoloooggggg iyi tatiller kızzzzz valla bizim yerimize de eğlen....ne hoş tekne falan....Allah gönlünüze göre versin bol bol dinlenin eğlenin inş....
1.ay ve 2.ay aşılarımızda ateş olmamıştı ama bu aşı da ateşimiz çıktı maalesef...Gündüz 37.5 larda seyreden ateş şuan 39'a doğru gidiyor.Üstelik ateş düşürücü ve ılık duş yaptırdığım halde...Babam ateş düşürücü fitil almaya gitti...
Bu gece nöbetteyiz anlaşılan...
geçmiş olsun cnm Allah şifa versin soguk uygulama yap istersen
eklem yerlerine ıslak bez koy
1.ay ve 2.ay aşılarımızda ateş olmamıştı ama bu aşı da ateşimiz çıktı maalesef...Gündüz 37.5 larda seyreden ateş şuan 39'a doğru gidiyor.Üstelik ateş düşürücü ve ılık duş yaptırdığım halde...Babam ateş düşürücü fitil almaya gitti...
Kizlar yakinda ben Ist da olucam ve artik burda sizlerle sanal kalmak istemiyorum ..ben sizleri tanimak istiyorum .Biz burda buyuk bir aile olduk neden birseyler yapmayalim ..bizlerin bebekleri var evt ama hayat herseye ragmen devam ediyor .Ne bilim bir aktivite duzenleyelim mesela piknik olmazmi sizce, gun saat ve yer belirlenir ve gelebilecek anneler gelir tanisiriz super olurdu ..sizlerin fikirleri ne bu konuda merak ediyorum
ben gelmek isterim aslında tuzla da oturuyorum ben, eğer çok uzakta toplanırsanız katılamam çünkü aracımız yok henüz....
Beykoz gii nerdesin, gozum yollarda kaldi gayrii valla telin olsa elimde arar sorardim ne oldu diye merak ettim seni ins bir aksi durum yoktur di mi
napıyım gıı sözdü dügündü geziorum kolumu kaldırcak halim kalmadı size bile yazamadım sadece okudum ve begendm anlıycagın hayatım beykozun pili bittiyor bende denize girmek istiyorum ama bir nasip olmadı arabamız arızalandı neler yasadım buaralar anlatamam buarada siyahlale kız sen hani test yapcaktın
Ohh iyisen ne ala, senin pilin bitmez gii masallahin var merak etme bir kac gun sonra gelirsin kendine ...bu arada sariyerde menekse plaji vardi halan isliyormu olmazsa hep beraber orta tanisma gunu yapak iyi olur hemde bayanlar icin gunleri var olmazmi ..
Arabaniz neden bozuldu ki cok gezmekdiniz ne :))arabaninda demek hasatini cikardiniz baksana o bile dayanamadi sizin hiziniza
Gecmis olsun cnm saka maka valla merak ettim seni bir daha olmasin lutfen :))bizde burdayiz unutma :))
Siyahlale bu hafta alip yapacam diyordu, annesinde kaliyormus belki musait olamuyabilir ,ins birsey cikmaz cunku sorunlar var su aralar uzuluyorum cok , ins halleder sorunlarini oda zor gunler geciriyor allah yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?