2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bu saatte okuyan olur mu bilmiyorum ama sabah doktora gitmeyi bekleyemeyecegim.

Biraz once oglumun altini degistirirken farkettim. Testis derisinde morluk, hafif sertlesme var. Neden olmus olabilir daha once boyle bir durumla karsilasan var mi?

İnternete baktigimda hep testislerin inmemesi gibi konular cikti ama doktorumuz daha once bu konuda muayne yapmisti ve boyle bir durum oktu. Nasil uyurum bilmiyorum, kendi kendine gecer mi diye herhalde saat basi cocugun altini degistirecegim.

Şu saat oldu ve ateş hala 38.in altına düşmedi...Tekrar soğuk kompress uygulayıp 4 gibi de fitil atacağım...

canım inan bilgim yok cogu seyi sen gibi aaa neden acaba napmalıyım diye afallıyorum en iyi cevap ya saglık ocagı yada hastane ...

Şu saat oldu ve ateş hala 38.in altına düşmedi...Tekrar soğuk kompress uygulayıp 4 gibi de fitil atacağım...

çok geçmiş olsun sıkma canını bebekler 40 derece atesi bile kaldıra bilyo doktor öle dio düzelcek allahın izniyle merak etme küçük meleklere bişey olmaz

ah bende tavşanımı emzirdim uyyuttm uykum kaçtı dün hiç durmadı çok yorgunum

Cok gecmis olsun canimcim ALLAH acil şifalar versin

Valla bende tam bilmiyorum suan eren im 3 gunluk sünnetli sunnet olduktan sonra testislerde morarma ve şişme oldu onun oncesinde yoktu Dr da sünnetten sonra normal demişti. Ama sen yine de Dr danis canimcim

Cnm hic boyle bir durumla karsilasmadim, allah kimseyede gostermesin ..ben senin yerinde olsam hemen acile kosardim ve bence hic bekleme evde bekleyecegine hastanede beklemis olursun en azindan siran gelir orda ..cok gecmis olsun ins birseyi yoktur

Ateşimiz hala devam ediyor...En düşük 37.5 olmuştu,şimdi tekrar 38.5 oldu....Uyanınca ılık bir duş ve bir fitil daha atacağım...
Öğleden sonra hala devam ederse doktoru arayacağım...

Kızlar evinizde mutlaka fitil bulundurun.Aşı öncesi şurubunu verin ve düzenli kontrol edin.Dediğim gibi,bizim 1-2 ay aşılarında hiç sıkıntımız olmamıştı ama bu aşı yordu yavrumu....

turuncumm cok gecmis olsun umarim su saate kadar hersey yoluna girmistir canimmm

gunaydiiiinnn herkeseee

dun doktor kont vardi kizlar cok sukur iyi gecti
bugun istanbul soguk ve yagmurlu ozlemisim son bahar havasini:119::119:

ben gelmek isterim aslında tuzla da oturuyorum ben, eğer çok uzakta toplanırsanız katılamam çünkü aracımız yok henüz....

Bende anadolu yakasindayim, konusup buluruz orta yer ve ulasimi kolay bir yer ..yeterki niyetimiz olsun gerisi kolay be guzelim yapariz bir ayarlama
Herkesin anadolu yakasinda olmasi iyi olmus. Bende pendikteyim, bu civarda bulusma ayarlariz ins.:118::118:

günaydın kızlar,

turuncu geçmiş olsun cnm... geçen gittiğimizde sağlık ocağından ateş düşürücü fitil ve şurup vermişlerdi. fitilin yarısını kullanmamı söylemişlerdi. sende öle mi kullandın. bu 4. ay aşısı sanırım, geçen gittiğimde bana aşı olacağını söylemediler...

bu arada kızımı sonunda emziğe alıştırdım, çok yoruyordu beni diğer türlü, gece uykuya geçerken abartmıyorum 1 saat meme de kalıyordu, sadece ağzında tutuyordu arada çekiyordu, bu emzik işi ii oldu ohh beee

Bu hangi aşı canım..Biz en son karma aşıyı yaptırdık 3.ay aşısı bize 2 ay sonra gelin dediler yani bu ay aşımız yok diye biliyorum ben

Yanlış mıyım??

cok iyi olmus canim bende bir haftaliktan itibaren alistirmaya calistim ve basardim ohh oyle rahatki ama sadece uyuturken veriyorum yada disarida gezerken mizmizlaniyorsa bunun disinda vermiyorum

Kızlar dün bebişim kafasını çeneme vurdu...Bıngıldağı hafif içerideydi benim yüzümden mi oldu yoksa hep öyleydi ben mi görmedim

bilemedim...Çocuğa zarar verdim diye öyle vicdanım sızladı ki anlatamam...

Bu kadar alıştığımı bilmiyordum..Meğer ne kadar içime işlemiş...Çok kötüydü çok düşmanım bile yaşamasın bu sıkıntıyı

cnm üzülme içni ferahlatmak için dr arayıp sorsana, hiç olmadı sağlık ocağına gitt

cok iyi olmus canim bende bir haftaliktan itibaren alistirmaya calistim ve basardim ohh oyle rahatki ama sadece uyuturken veriyorum yada disarida gezerken mizmizlaniyorsa bunun disinda vermiyorum

bende sadece bugun uyurken verdim sonra aldım, sürekli de ağzında onunla dolaşsın istemem..

cnm üzülme içni ferahlatmak için dr arayıp sorsana, hiç olmadı sağlık ocağına gitt

bende sadece bugun uyurken verdim sonra aldım, sürekli de ağzında onunla dolaşsın istemem..

Kusma,ateş olsa gidecektim;ama Allah korusun içeirden bir hasar olursa doktorların yapabileceği bir şey yoktu zaten

Ama ölümlerden ölüm beğenmek bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…