Bu saatte okuyan olur mu bilmiyorum ama sabah doktora gitmeyi bekleyemeyecegim.
Biraz once oglumun altini degistirirken farkettim. Testis derisinde morluk, hafif sertlesme var. Neden olmus olabilir daha once boyle bir durumla karsilasan var mi?
İnternete baktigimda hep testislerin inmemesi gibi konular cikti ama doktorumuz daha once bu konuda muayne yapmisti ve boyle bir durum oktu. Nasil uyurum bilmiyorum, kendi kendine gecer mi diye herhalde saat basi cocugun altini degistirecegim.
Şu saat oldu ve ateş hala 38.in altına düşmedi...Tekrar soğuk kompress uygulayıp 4 gibi de fitil atacağım...
1.ay ve 2.ay aşılarımızda ateş olmamıştı ama bu aşı da ateşimiz çıktı maalesef...Gündüz 37.5 larda seyreden ateş şuan 39'a doğru gidiyor.Üstelik ateş düşürücü ve ılık duş yaptırdığım halde...Babam ateş düşürücü fitil almaya gitti...
Bu gece nöbetteyiz anlaşılan...
Bende anadolu yakasindayim, konusup buluruz orta yer ve ulasimi kolay bir yer ..yeterki niyetimiz olsun gerisi kolay be guzelim yapariz bir ayarlama
Biraz once oglumun altini degistirirken farkettim. Testis derisinde morluk, hafif sertlesme var. Neden olmus olabilir daha once boyle bir durumla karsilasan var mi?
İnternete baktigimda hep testislerin inmemesi gibi konular cikti ama doktorumuz daha once bu konuda muayne yapmisti ve boyle bir durum oktu. Nasil uyurum bilmiyorum, kendi kendine gecer mi diye herhalde saat basi cocugun altini degistirecegim.
turuncumm cok gecmis olsun umarim su saate kadar hersey yoluna girmistir canimmmAteşimiz hala devam ediyor...En düşük 37.5 olmuştu,şimdi tekrar 38.5 oldu....Uyanınca ılık bir duş ve bir fitil daha atacağım...
Öğleden sonra hala devam ederse doktoru arayacağım...
Kızlar evinizde mutlaka fitil bulundurun.Aşı öncesi şurubunu verin ve düzenli kontrol edin.Dediğim gibi,bizim 1-2 ay aşılarında hiç sıkıntımız olmamıştı ama bu aşı yordu yavrumu....
Şu saat oldu ve ateş hala 38.in altına düşmedi...Tekrar soğuk kompress uygulayıp 4 gibi de fitil atacağım...
ben gelmek isterim aslında tuzla da oturuyorum ben, eğer çok uzakta toplanırsanız katılamam çünkü aracımız yok henüz....
Herkesin anadolu yakasinda olmasi iyi olmus. Bende pendikteyim, bu civarda bulusma ayarlariz ins.:118::118:Bende anadolu yakasindayim, konusup buluruz orta yer ve ulasimi kolay bir yer ..yeterki niyetimiz olsun gerisi kolay be guzelim yapariz bir ayarlama
1.ay ve 2.ay aşılarımızda ateş olmamıştı ama bu aşı da ateşimiz çıktı maalesef...Gündüz 37.5 larda seyreden ateş şuan 39'a doğru gidiyor.Üstelik ateş düşürücü ve ılık duş yaptırdığım halde...Babam ateş düşürücü fitil almaya gitti...
Bu gece nöbetteyiz anlaşılan...
günaydın kızlar,
turuncu geçmiş olsun cnm... geçen gittiğimizde sağlık ocağından ateş düşürücü fitil ve şurup vermişlerdi. fitilin yarısını kullanmamı söylemişlerdi. sende öle mi kullandın. bu 4. ay aşısı sanırım, geçen gittiğimde bana aşı olacağını söylemediler...
bu arada kızımı sonunda emziğe alıştırdım, çok yoruyordu beni diğer türlü, gece uykuya geçerken abartmıyorum 1 saat meme de kalıyordu, sadece ağzında tutuyordu arada çekiyordu, bu emzik işi ii oldu ohh beee
Kızlar dün bebişim kafasını çeneme vurdu...Bıngıldağı hafif içerideydi benim yüzümden mi oldu yoksa hep öyleydi ben mi görmedim
bilemedim...Çocuğa zarar verdim diye öyle vicdanım sızladı ki anlatamam...
Bu kadar alıştığımı bilmiyordum..Meğer ne kadar içime işlemiş...Çok kötüydü çok düşmanım bile yaşamasın bu sıkıntıyı
cok iyi olmus canim bende bir haftaliktan itibaren alistirmaya calistim ve basardim ohh oyle rahatki ama sadece uyuturken veriyorum yada disarida gezerken mizmizlaniyorsa bunun disinda vermiyorum
cnm üzülme içni ferahlatmak için dr arayıp sorsana, hiç olmadı sağlık ocağına gitt
bende sadece bugun uyurken verdim sonra aldım, sürekli de ağzında onunla dolaşsın istemem..
Kusma,ateş olsa gidecektim;ama Allah korusun içeirden bir hasar olursa doktorların yapabileceği bir şey yoktu zaten
Ama ölümlerden ölüm beğenmek bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?