Kızlar dün bebişim kafasını çeneme vurdu...Bıngıldağı hafif içerideydi benim yüzümden mi oldu yoksa hep öyleydi ben mi görmedim
bilemedim...Çocuğa zarar verdim diye öyle vicdanım sızladı ki anlatamam...
Bu kadar alıştığımı bilmiyordum..Meğer ne kadar içime işlemiş...Çok kötüydü çok düşmanım bile yaşamasın bu sıkıntıyı
Bu hangi aşı canım..Biz en son karma aşıyı yaptırdık 3.ay aşısı bize 2 ay sonra gelin dediler yani bu ay aşımız yok diye biliyorum ben
Yanlış mıyım??
turuncumm cok gecmis olsun umarim su saate kadar hersey yoluna girmistir canimmm
Çok geçmiş olsun canım umarım şu an düşmüştür ateşi
günaydın kızlar,
turuncu geçmiş olsun cnm... geçen gittiğimizde sağlık ocağından ateş düşürücü fitil ve şurup vermişlerdi. fitilin yarısını kullanmamı söylemişlerdi. sende öle mi kullandın. bu 4. ay aşısı sanırım, geçen gittiğimde bana aşı olacağını söylemediler...
bu arada kızımı sonunda emziğe alıştırdım, çok yoruyordu beni diğer türlü, gece uykuya geçerken abartmıyorum 1 saat meme de kalıyordu, sadece ağzında tutuyordu arada çekiyordu, bu emzik işi ii oldu ohh beee
Bu hangi aşı canım..Biz en son karma aşıyı yaptırdık 3.ay aşısı bize 2 ay sonra gelin dediler yani bu ay aşımız yok diye biliyorum ben
Yanlış mıyım??
Saolun kızlar...Ateş az önce 38.8e kadar çıktı...Yarım fitil verdim ve uyudu.Şuan başı az önceye nazaran daha serin ama hala ateş devam ediyor...
saol hgencturk..
Evet 4.ay aşısı ve yarım fitil kullanıyorum.
3.ay aşısı olmuyor bildiğim kadarı ile.1.ay,2.ay ve 4.ay aşılarını olduk şimdiye kadar.3.ay da rotarix aşımız vardı sadece.
Ateşimiz hala devam ediyor...En düşük 37.5 olmuştu,şimdi tekrar 38.5 oldu....Uyanınca ılık bir duş ve bir fitil daha atacağım...
Öğleden sonra hala devam ederse doktoru arayacağım...
Kızlar evinizde mutlaka fitil bulundurun.Aşı öncesi şurubunu verin ve düzenli kontrol edin.Dediğim gibi,bizim 1-2 ay aşılarında hiç sıkıntımız olmamıştı ama bu aşı yordu yavrumu....
Ateşimiz hala devam ediyor...En düşük 37.5 olmuştu,şimdi tekrar 38.5 oldu....Uyanınca ılık bir duş ve bir fitil daha atacağım...
Öğleden sonra hala devam ederse doktoru arayacağım...
Kızlar evinizde mutlaka fitil bulundurun.Aşı öncesi şurubunu verin ve düzenli kontrol edin.Dediğim gibi,bizim 1-2 ay aşılarında hiç sıkıntımız olmamıştı ama bu aşı yordu yavrumu....
Herkesin anadolu yakasinda olmasi iyi olmus. Bende pendikteyim, bu civarda bulusma ayarlariz ins.:118::118:
Sevgili Mayıs anneleri merhaba:)
Sizleri hamilelik günlerimden beri sürekli takip ediyordum ve artıkk aranıza katılıp sohbetlerınıze ortak olmak istiyorum, umarım faydalı paylaşımlarda bulunabilirim
Sizleri hamilelik günlerimden beri sürekli takip ediyordum ve artıkk aranıza katılıp sohbetlerınıze ortak olmak istiyorum, umarım faydalı paylaşımlarda bulunabilirim
merhaba kızlar uzun süredir giremedim malum bebekle uğraşıyoruz. Ek besinlere geçen var mı aranızda bnm bebeğim ağzında bekletiyo yutmak istemiyo hiç bir şeyi
Hosgeldin aramiza cnm..Bekleriz her zaman sohbetlerimize
Sağol canım, bizde seni istanbula bekliyoruz:) buarada bende anadolu yakasındayım ama çalışıyorum kızlar sanırım aranızda işe dönen ilk kişi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?