2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

aynı şeyi bende yaşadım 1 ay önce bıngıldağı içeri bir kaşık kadar falan çökmüştü 24 saat hastahanede gözetim altında tutulduk, tomografiler ultrasonlar falaaaan filan... sabahlara kadar başını bekledik fışkırır tarzda kusma olacak mı diye.......... tam 72 saat risk olabilir bekleyin demişti doktorlar........beyin cerrahı çocuk doktoru falaaan filan hala düşününce içim yanıyor.......3 gün gözümü bile ayırmadım yavrumdan.........çok şükür birşey çıkmadı ama o oluşan çukurda yavaş yavaş geçti şimdi hiç yok............yani çarptığından oluşmuştu o çukur ve çok şükür beynine zarar vermedi ve şimdide geçti gitti.... çok iyi anlıyorum sizi çooook.......GEÇMİŞ OLSUN! ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN BÖYLE BİRŞEYİ.........

Kizlar uyku nedir unuttum gunlerdir. Oglum dis cikariyor erkenden :s gun icinde keyfi iyi Allah razi olsun babamizla vakit geciriyor ama birden bir ciglik atisi var ki dudaginiz ucuklar. Sonra sustur susturabilirsen aglamaktan gozleri sisiyor. Simdi Acibademde siramizi bekliyoruz jel fln verir belki. Dun hirsindan elimi oyle bir isirarak emdi ki elim morardi resmen.

turuncumm cok gecmis olsun umarim su saate kadar hersey yoluna girmistir canimmm

Çok geçmiş olsun canım umarım şu an düşmüştür ateşi

Saolun kızlar...Ateş az önce 38.8e kadar çıktı...Yarım fitil verdim ve uyudu.Şuan başı az önceye nazaran daha serin ama hala ateş devam ediyor...

saol hgencturk..
Evet 4.ay aşısı ve yarım fitil kullanıyorum.

Bu hangi aşı canım..Biz en son karma aşıyı yaptırdık 3.ay aşısı bize 2 ay sonra gelin dediler yani bu ay aşımız yok diye biliyorum ben

Yanlış mıyım??

3.ay aşısı olmuyor bildiğim kadarı ile.1.ay,2.ay ve 4.ay aşılarını olduk şimdiye kadar.3.ay da rotarix aşımız vardı sadece.

geçmiş olsun canım nur' umda 2. ay aşısında seninki gibi ateşlendi turuncu. gece 38.5 lere çıktı ertesi günde akşam kadar da devam etti. sürekli soğuk kompress şurup falan verdik te ertesi gün akşama doğru düzeldi. umarım bu geceye kadar hiç bişeyi kalmaz kuzucuğun da huzurlu bir uyku uyursunuz

benim nur' umda bu ay daha 400 gr aldı ayın 1.de kontrolumuz var bakalım doktor teyzesi ne diycek. heralde sıcaklardan bu ay çoğu annemizin çocuğu az kilo almış okuduğuma göre

Canım çok çok geçmiş olsun,benim kızda bayramda hava değişiminden etkilendi 5 gündür ara ara 37.5 oluyor ateşimiz inşallah aşı gününe kadar tam olarak geçerde ikisi birden çok sarsabilir Ben ateşten çok korkuyorum umarım kolay geçer.Kayracıkta biran önce atlatır inşallah...

Daha sonra kafan rahatlayınca ek gıdalarla ilgili biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim,bir hafta sonra bizde geçeceğiz fakat doktorumuz pek fazla detay vermiyor bi kagıt verdi elime, üzerinde yogurt, meyve ,püre,meyvesuyu, mama ,süt yazıyor.Yani ben ne anlarım nekadar sıklıkta ne miktarda vereceğim allah allahhhh.Doktor yönünden çok şanssızım allahtan sizler varsınız ,bende sizlerden yardım alırım...

Sevgili Mayıs anneleri merhaba:)

Sizleri hamilelik günlerimden beri sürekli takip ediyordum ve artıkk aranıza katılıp sohbetlerınıze ortak olmak istiyorum, umarım faydalı paylaşımlarda bulunabilirim

merhaba kızlar uzun süredir giremedim malum bebekle uğraşıyoruz. Ek besinlere geçen var mı aranızda bnm bebeğim ağzında bekletiyo yutmak istemiyo hiç bir şeyi

Cook gecmiş olsun turuncu inş kayranın ateşi biranönce geçer. bende ateşten çok korkuyorum 2.ay aşısından sonra burdan okuduklarımla ateş düşürücü şurup almıştım verdimde 2 kere üstüne birde fitil aldım kullanmadım ama dursun ne olur ne olmaz.

Herkesin anadolu yakasinda olmasi iyi olmus. Bende pendikteyim, bu civarda bulusma ayarlariz ins.:118::118:

( ben çooook uzaklardayım... avrupa yakasınında sonundayım büyükçekmece....

Sizleri hamilelik günlerimden beri sürekli takip ediyordum ve artıkk aranıza katılıp sohbetlerınıze ortak olmak istiyorum, umarım faydalı paylaşımlarda bulunabilirim

Hosgeldin aramıza....

Evt kizlar sizlerden aldigim yer bilgilerini soyle ozetle toparladim ve asagidaki gibi suan, katilmak isteyenleri ekleyip sonrada orta yer belirleyelim tanisma yeri icin ne dersiniz

illac....Pendik
Jerenimo1903...icerenkoy
HgencTurk ...Tuzla
melegim34...maltepe
siyahlale....kartal

Suan bes mayis annesi olduk hadi kizlar katilin aramiza mayis 2012 anneleri olarak birseyler yapalim

Hosgeldin canim benim bende cok yeniyim fakat buradaki ortam öyle sıcaklık sanki cok eskiden beri buradaymisim gibi hissettiriyor buradaki arkadaslar.

Hosgeldin aramiza cnm..Bekleriz her zaman sohbetlerimize

merhaba kızlar uzun süredir giremedim malum bebekle uğraşıyoruz. Ek besinlere geçen var mı aranızda bnm bebeğim ağzında bekletiyo yutmak istemiyo hiç bir şeyi

Cnm daha cok erken o yuzden yutamiyordur ,sen doktor tavsiyesi ile mi basladin ek gidaya

Jerenimo1903 çok teşekkürler evet gerçekten çok sıcak bir ortam ve sürekli okuyup takip ediyordum bağımlılık yaptığı doğru galiba:)

turuncu geçmiş olsun cnm...

kızlar benim bi srum olcak... şimdi benim kız 18 mayıs doğumlu... siz kaç aylık olduğunu nasıl hesaplıyosunuz? mesela 18 hazıran 1aylık 18 temmuz 2aylık olarakmı? yoksa 4hafta eşittir 1ay olarakmı? yani geçen cuma 14 haftalık oldu ozaman 3bucuk aylıkmı oluyo?

bakıyorum buluşma ayarlanıyo ne güzel...ama bende avrupa yakasındayım... nerde ne zaman? uygun olurda gelebilirsem katıllmak isterim....

Kizlar doktordan geldik yavrum yuzumuzu guldurdu cok sukur
Kilomuz artmis ortalamanin ustunde cikti boyu da baya uzamis ama en onemlisi sagligi iyi
Aglamasi gazdan dolayiymis damaklari sertlesiyor ama dis cikarmiyormus henuz
Demir damlasina basliyoruz
Ek gidaya gecmeyecegiz simdilik
Protein kaynakli beslenmemiz lazimmis kilo almasindansa kaliteli gelisimi olmasi daha iyi tabi
Bu aralar et tuketmiyordum yeniden duzenleyecegim ogunlerimi
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun evladimizla sinamasin

Turuncucum cok gecmis olsun bu arada
Eskiler sirkeli ya da limonlu islak bez koyardi eklemlerimize sapadanak kesilirdi ates
Biz de asilari olduk bakalim gece uzun insallah ateslenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…