2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kuzuya benim oğluşun kontrolü de yarın bakalım biz de neler var

zeynepYUS maşallah oğluna kilo alması çok güzel ben bukonuda bıraz dertliyimde, kızım 3. ayında 400 gr aldıda sadece, inşallah 4. ayımızda biraz daha iyi kilo alır, annesi çalışınca kiloda alamadı tabi kuzucum

zeynepYUS maşallah oğluna kilo alması çok güzel ben bukonuda bıraz dertliyimde, kızım 3. ayında 400 gr aldı sadece, inşallah 4. ayımızda biraz daha iyi kilo alır, annesi çalışınca kiloda alamadı tabi kuzucum

zeynepYUS maşallah oğluna kilo alması çok güzel ben bukonuda bıraz dertliyimde, kızım 3. ayında 400 gr aldı sadece, inşallah 4. ayımızda biraz daha iyi kilo alır, annesi çalışınca kiloda alamadı tabi kuzucum

Valla hepsi dogru ve bilinen seylerde..gelde bunu bizim adamin kafasina sok sokabilirsen..adamin gozunde halan bir is yapmiyormusum ben cok rahatsmisim kendisi perisan oluyormus, oyle bir konusuyorki sanki tek calisan o ..yani bizde calisiyorduk bilmesem yutturcak aklinca neyse su cocuk biraz buyusun o otursun evde ben calisiyim en guzeli ..gorsun annelik ne demekmis

Masallah
Sevindim valla yolculuktur , yok esinle bazi sikintilar derken en azindan Omer iyi durumda cok sukur
Damaklarinin sertlestigini neye dayanarak soyledi doktor cnm

Benim bildigim ve burdaki hesaba gore her ay dogdugu gun aylik oluyor cnm...yani 4 hafta bir ay olarak degil.
Avrupa yakasinda olman sorun degil, yer tespitini ilerleyen gun icinde belirleriz eger uyarsa sana sende gel cnm bekleriz valla

benim oğluşumda 14 mayıs doğumlu bende 3,5 aylık diyorum soranlara.birde bebeğimle aynı gün doğumlu bebişi olan varmı aranızda merak ettim.

benim kızımda 17 mayıs doğumlu, 3.5 aylık yani::) zaman ne cabuk geçiyor ve şimdiden minicik hallerini özlemeye başladım

selam kızlar
birkaç gündür net bağlantım yoktu neler konuşmuşunuz okuyasıya kadar öldüm
bende oğluma takip çizelgesi hazırlamak istiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim...

Gecen ayda bizim kontrol vardi dr Demir damlası vermişti kendilerinin elinde yoktu bı ilac yazmıştı eczanelerde yoktu kv cadalozu haber mü be okumuş tv den mı ne aman oğlum vermeyin demiş biimkide almıyor şimdi damlayı ayrıca verdigim d vitaminini de verdirmemeye çalışıyor bende gizliden veriyorum d vitaminini Allah im bunlar ailece cahil bebisim sakat olacak bunlara kalsa

Kızlar hepinizede çok tşk ederim..
Kayranın ateşi maalesef hala devam etmekte...Yavrum perişan oldu iyice.
Kendi doktorumuz izinli olduğu için aynı hastaneden farklı bir doktor ile görüşüp durumu anlattım.
Fitile devam ediyoruz ve sabah ateş hala devam ederse o doktora götürüyoruz.
Korkumdan gözümü kapatıp uyuyamıyorum bile.Sürekli ateşini kontrol ediyorum mecburen...
Dua edin emi bize...

kaç gündür yazıcam bir türlü olmadı içimde kalmasın:) biliyorsunuz eşimle aram bayağıdır kötüydü ona göre benim inadım ve kinciliğimden öyleymiş. ctesi yemeğe gidiyorduk yolda bana neden yüzüğünü takmadın dedi bende canım istemiyor dedim ki camış gibi olduğumdan parmağıma olmuyor yüzük:) Allah artık yolun ortasında ikimizde bir patladık ama insanlar bize bakıyor herhalde hayatımdaki en kontrollü kavgamı yapıyorum hiç ağlamıyorum takır takır sayıyorum senin aileni istemiyorum onlardan nefret ediyorum derken boşucam seni istemiyorum artık dedim oda ara babanı dedi benim blöf yaptığımı sanıyor annemler böyle bişey duysalar iş ciddiye binecek tabi bende dururmuyum artık bilsinler onlarda diye aradım babam hemen geliyorum dedi daha salı günü buradan dönmüşler 3buçuk saatte izmirden buraya geldiler tabi bende korktum yolda hız yapıp üzüntüyle başlarına birşey gelse. neyse o arada benimki başladı ağlamaya:) çocuğumdan beni ayırmaya hakkın yok ben o büyürken yanında olmak istiyorum işte aileme ezdirmicem seni seviyorumlar havada uçuşuyor. ben inadımda inat boşucam seni diyom annemler geldi babam biz ne boşanın nede barışın diye buraya geldik eşek kadar adamlarsınız ama şimdi ortada bir çocuk var kendinizden önce onu düşünün benim kızım bana ağır gelmez kapım her zaman ona açık ama şimdi ondan daha çok torunumu düşünüyorum deyip çok güzel konuştu annemde o arada demezmi kızım çok zor bir hamilelik geçirdin üstüne izmir marmaris arası git gel e loğusalık çocuk derken seni bir psikoloğa götürelim:) anne bir o eksikti dedim tabi pazar sabahı kahvaltıya gittik nasihatlar filan tabi benimki süt dökmüş kedi.annemler gitti şimdilik aramız iyi bakalım dediklerini yapabilecekmi zaman ne gösterecek

TURUNCU canım dualarımız tatlı bebişin için senin sevgin tez zamanda iyileştirir onu inş

cnm çok geçmiş olsun. allahım bebeğine acil şifalar versin. arkadaşların dediği gibi sirkeli suyuda bi dene denemediysen eğer. allah yardımcın olsun cnm, dualarımız seninle..

Yazinin sonunu zor ettim, valla cok korkuttun beni ama allahtan sonu simdilik iyi olmus..cnm gercekten Ece cok onemli onlar icin fedekarlik yapiyoruz cogu kez ama insanda kiyamiyor, bizim yavrularimiz..birde su dikkatimi cekti; cok sanslisin annen ve baban sag ve halan sana destek icin ellerinden geleni yapiyorlar birde bu tarafini dusun eger ayri olsalarda sana ne kadar sahip cikarlardi di mi? Gercekten saglikli nesil anne ve babanin var oldugu ailede yetisiyor , tabii ben demiyorum surekli cilesi cekilsin ve aci duyulsun, biraz bilenlere birakmak yani buyukleri dinlemek ise yarayabiliyor her zaman olmasada.. neyse ki sukur simdilik tatliya baglanmis ins da daim olur cnm

valla bravoo. ben olsam yapamazdım. insanın arkasında sağlam bi ailesi olduğnu bilmesi ne güzel. inşallah bizlerde öyle olabiliiriz. ve inş. sizin sorunlarda düzelir cnm..

canım inş hep böle gider bazen söylettiriyolar sanki hayat tek onların ve onların ailesinin etrafında dönmüyor biraz bizide düsünmeliler belki böylesi daha iyidir bilmiyorum tek istedigim burada olan yada böle dertten muzdarip olanların en yakın zamanda hayatları düzene girip mutlu saglıklı hayat sürmesi inş duam kabul olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…