2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

turuncum cok gecmiş olsun üzüldüm cünkü teyzemin bebegi ateslendi ve emmesi azaldı zayıfladı inş bunlar olmazda gecer oglunda senden bir ohhh cekersiniz bizde 5 eylülde gitcez inş bidaha kayramızda bizimkilerde ateslenmez

Canım okurken anladım ki seninkine bir uyarı göndermişsin ama annenleri çağırman iyi olmuş inşallah bir daha böyle durumlarla karşılaşmazsın da herşey düzelir.

Eylülde hangi aşınız yapılacak ,ben ekimde çağırdı sağlık ocağı kafam karıştı

Masallah
Sevindim valla yolculuktur , yok esinle bazi sikintilar derken en azindan Omer iyi durumda cok sukur
Damaklarinin sertlestigini neye dayanarak soyledi doktor cnm

Baya sertlesmis canim dis etleri
Babamizla bayaa hemfikir olduk bu arada
Ben tehdit etmeyi kacan kovalanir taktiklerini sevmem pek. Ciddi anlamda bunu yasadim ama. Sogudum herseyden birkac gun. O da farkina vardi.
Kv ile maceralarima inanamazsiniz anlatirim bi ara

Kv durumlari epey karisik ve can sikici, belliki cok annemiz bu konuda cani sikkin..gerci bu durum yuzyillardan beri sure gelen bir surec..ne gariptir ki halan anlayamadigim bu kv lerin derdi ne; maden ogullarinizi paylasamiyacaksiniz ne diye evlenmeleri icin can atarlar ve torun olsun diye gozlerinin icine bakarlar ..Allah akil fikir versin, sana bosver diyemem ama en azindan mucadele etme seklini saglamlastir, sen ezilecegine onlar ezilecek sekle getir mesela...

kızlar acaba turuncu naptı ya merak ettin bebişi

Kayra ile ilgileniyordur
Gozune uyku girmiyordur
Ne meret birseymis su 4. Ay asisi
Omer de cok keyifsiz
Atesi normalden yuksek ve avuc icleri firin gibi yavrumun
Emmek bile istemiyor ki eskiden memeye hic hayir demezdi
Surekli atesini olcuyorum yukselirse kacmasin gozumden diye
Aglamaktan gozleri sisti resmen
Gozyaslari kurumus gozlerinin kenarinda
Bacaklarina dokundurmuyor hemen agliyor
Doktorumuz normal dedi
Kitle yayilana kadar biraz hiuzursuz olacakmis
Fitil verdim bakalim insallah rahatlar
Odasindan tepinme sesleri geliyor bir bakayim

kızlar acaba turuncu naptı ya merak ettin bebişi

Bende cok merak ediyorum acaba ne yapti :26:Burdan bir kac kisi ile beraber sirke ile yikamasini ve bazi bolgelerine uygulamasini soyledik ama galiba ise yaramiyacagini dusundu veya sonucsuz cikti bilemiyecem simdi..ins Kayra delikanlisi biran once iyilesir

Ayy simdi valla cok korktum yaa kizlar bizim 4. ay asimiz yarin, boyle sizlerin bebeklerdeki etkileri okuyunca ne yapacagim sorularini simiden kendime sorar oldum:18:..toplam kac asi yapiliyor bilen varmi, bizim uc tane olucak iki tanesi oncekilerin devami olucak, digeri farkli olucak digerlerinden.

2bacaktan bir de agizdan rotarix
Bacaktakinin biri cok acidi dokundurmuyor ama digerinde aglamadi
Insallah sizinkilerde hicbir sikinti olmaz
Ben en sevdigi oyuncagi goturdum
Bir de disleri kasindigi icin ilginc bir sekilde evde oylesine duran emzik hocuna gitti sanirim
Emzik gibi degil de dislik gibi kullaniyor onu dolapta sogutup yanima aldim
Yolda fln o sekilde susturdum

Bende dislerini kasimasi icin emzige benzer birsey aldim ama bizimkinin tutma kavrami cok gelismedigi icin benim elimle surekli agzinda tutmam gerekiyor bu yuzden onu cok kullanamiyoruz..bizimki oyuncaklarini bile daha yeni yeni tutmaya basladi..cok vurdum duymaz bir oglum var galiba keyfine cok duskun ama elleri yumruk seklinde surekli agzinda hatta emiyor emiyor hirsini alamiyor basliyor aglamaya..disleri icin jelde aldim ama hicbir ise yaramadi, bazen elimi cok temiz yikayip ben parmagimla masaj yapiyorum yavasca iste ondan hoslaniyor bir tek

bende korktum ya bide bizimkide 2. ay aşılarında ateş yapmıştı kesin bunda da yapıcak başka bi yolu olsa keşke yaaaaaaaaa

Benim fitil verme sansim yok ama calpol almis ve daha evvel vermistim..fitili burda cok elzem durumlar olmadikca doktor vermez bu yuzden bu careden baska sansim yok ama senin fitil verme sansin varsa bence al kenarda dursun baksana neler oluyor ansizin

cnm bu ay kaç kilo almış kuzucuğun merak ettim, yanıt vermek istemezsen anlarım

ateş sancısı çeken bütün kuzucuklara çok üzüldüm, biz annelerin onlardan fazladır acısı eminim.... bizimde 13. de kontrolümüz var, sanırım en iyisi fitil verip gitmek, Allah ım yardım et ltfnn evlatlarımıza, bize güç, derman ver....

cnm 1kilodan fazla almis 3ay kontrolune gore
2hafta once 4yuz gram almisti
Son2hafta onca srese ragmen baya toparlamis
Rabbim musaade etmese olmaz tabi
Ben ahim sahim dikkat edemiyorum cunku yediklerime
Sagligi olsun sa anasi gibi ciroz da olsa olur

Bayram tatili sonrası nihayet evime döndüm derken dün acı bir haberle karşılaştım,canım anneannem vefat etmiş....bir süre daha katılamıyorum sizlere....şimdilik esen kalın...

Bayram tatili sonrası nihayet evime döndüm derken dün acı bir haberle karşılaştım,canım anneannem vefat etmiş....bir süre daha katılamıyorum sizlere....şimdilik esen kalın...

Basin sagolsun pinarda... Ben de 2hafta once amcami kaybettim... Uzuntuden sutum gitti gidiyordu...
Uzuleceksin uzulme diyemem ama surekli dusunup aglayip cocugunun gidasini azaltma.
Insaallah mekani cennet olur kalanlara sabir ve hayirli omur versin Rabbim.

Günaydın kızlar...
Çok şükür kuzumun ateşi dün gece düştü.Ne berbat bir aşıymış bu ya...Perişan etti bizi.Ağlama krizine girdiğinde ortalık ayağa kalkıyordu valla.Yarım saat susturamıyorduk.En son ayağımda sallaya sallaya uyutuyordum.
Doğduğundan belli ilk defa bu kadar ağladığını duydum.
Yapmadığımız şey kalmadı ateşinin düşmesi için.Ilık banyolar,soğuk kompresler,sirkeli sular...
Doktor bazı bebeklerde böyle inatçı ateş görülebiliyor dedi.Yani her bebekte aynısı olmuyormuş ama yinede aşı öncesi fitili atın derim.

2 tane bacaktan iğne vuruldu.Biri zatürre aşısı diğeri karma aşı.Biri vurulurken hiç ağlamadı ama diğeri biraz ağlattı.
Şuanda hala bacağına dokunmamızı istemiyor.Birazda aşı yerinde şişlik oldu.Buz koyarak ağrısını hafifletmeye çalıştık.

İştahı fazlasıyla kesildi.Elimde biberonla peşinde dolanıyorum artık.Mızmızlığımız hala devam ediyor ama inşaallah en kısa zamanda toparlanır çünkü artık oğlumu tanıyamıyorum
Kabus gibiydi gerçekten.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…