kaç gündür yazıcam bir türlü olmadı içimde kalmasın:) biliyorsunuz eşimle aram bayağıdır kötüydü ona göre benim inadım ve kinciliğimden öyleymiş. ctesi yemeğe gidiyorduk yolda bana neden yüzüğünü takmadın dedi bende canım istemiyor dedim ki camış gibi olduğumdan parmağıma olmuyor yüzük:) Allah artık yolun ortasında ikimizde bir patladık ama insanlar bize bakıyor herhalde hayatımdaki en kontrollü kavgamı yapıyorum hiç ağlamıyorum takır takır sayıyorum senin aileni istemiyorum onlardan nefret ediyorum derken boşucam seni istemiyorum artık dedim oda ara babanı dedi benim blöf yaptığımı sanıyor annemler böyle bişey duysalar iş ciddiye binecek tabi bende dururmuyum artık bilsinler onlarda diye aradım babam hemen geliyorum dedi daha salı günü buradan dönmüşler 3buçuk saatte izmirden buraya geldiler tabi bende korktum yolda hız yapıp üzüntüyle başlarına birşey gelse. neyse o arada benimki başladı ağlamaya:) çocuğumdan beni ayırmaya hakkın yok ben o büyürken yanında olmak istiyorum işte aileme ezdirmicem seni seviyorumlar havada uçuşuyor. ben inadımda inat boşucam seni diyom annemler geldi babam biz ne boşanın nede barışın diye buraya geldik eşek kadar adamlarsınız ama şimdi ortada bir çocuk var kendinizden önce onu düşünün benim kızım bana ağır gelmez kapım her zaman ona açık ama şimdi ondan daha çok torunumu düşünüyorum deyip çok güzel konuştu annemde o arada demezmi kızım çok zor bir hamilelik geçirdin üstüne izmir marmaris arası git gel e loğusalık çocuk derken seni bir psikoloğa götürelim:) anne bir o eksikti dedim tabi pazar sabahı kahvaltıya gittik nasihatlar filan tabi benimki süt dökmüş kedi.annemler gitti şimdilik aramız iyi bakalım dediklerini yapabilecekmi zaman ne gösterecek
turuncum cok gecmiş olsun üzüldüm cünkü teyzemin bebegi ateslendi ve emmesi azaldı zayıfladı inş bunlar olmazda gecer oglunda senden bir ohhh cekersiniz bizde 5 eylülde gitcez inş bidaha kayramızda bizimkilerde ateslenmez
Masallah
Sevindim valla yolculuktur , yok esinle bazi sikintilar derken en azindan Omer iyi durumda cok sukur
Damaklarinin sertlestigini neye dayanarak soyledi doktor cnm
Baya sertlesmis canim dis etleri
Babamizla bayaa hemfikir olduk bu arada
Ben tehdit etmeyi kacan kovalanir taktiklerini sevmem pek. Ciddi anlamda bunu yasadim ama. Sogudum herseyden birkac gun. O da farkina vardi.
Kv ile maceralarima inanamazsiniz anlatirim bi ara
kızlar acaba turuncu naptı ya merak ettin bebişi
kızlar acaba turuncu naptı ya merak ettin bebişi
Ayy simdi valla cok korktum yaa kizlar bizim 4. ay asimiz yarin, boyle sizlerin bebeklerdeki etkileri okuyunca ne yapacagim sorularini simiden kendime sorar oldum:18:..toplam kac asi yapiliyor bilen varmi, bizim uc tane olucak iki tanesi oncekilerin devami olucak, digeri farkli olucak digerlerinden.
2bacaktan bir de agizdan rotarix
Bacaktakinin biri cok acidi dokundurmuyor ama digerinde aglamadi
Insallah sizinkilerde hicbir sikinti olmaz
Ben en sevdigi oyuncagi goturdum
Bir de disleri kasindigi icin ilginc bir sekilde evde oylesine duran emzik hocuna gitti sanirim
Emzik gibi degil de dislik gibi kullaniyor onu dolapta sogutup yanima aldim
Yolda fln o sekilde susturdum
bende korktum ya bide bizimkide 2. ay aşılarında ateş yapmıştı kesin bunda da yapıcak başka bi yolu olsa keşke yaaaaaaaaa
Eylülde hangi aşınız yapılacak ,ben ekimde çağırdı sağlık ocağı kafam karıştı
Kizlar doktordan geldik yavrum yuzumuzu guldurdu cok sukur
Kilomuz artmis ortalamanin ustunde cikti boyu da baya uzamis ama en onemlisi sagligi iyi
Aglamasi gazdan dolayiymis damaklari sertlesiyor ama dis cikarmiyormus henuz
Demir damlasina basliyoruz
Ek gidaya gecmeyecegiz simdilik
Protein kaynakli beslenmemiz lazimmis kilo almasindansa kaliteli gelisimi olmasi daha iyi tabi
Bu aralar et tuketmiyordum yeniden duzenleyecegim ogunlerimi
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun evladimizla sinamasin
Turuncucum cok gecmis olsun bu arada
Eskiler sirkeli ya da limonlu islak bez koyardi eklemlerimize sapadanak kesilirdi ates
Biz de asilari olduk bakalim gece uzun insallah ateslenmez
cnm bu ay kaç kilo almış kuzucuğun merak ettim, yanıt vermek istemezsen anlarım
ateş sancısı çeken bütün kuzucuklara çok üzüldüm, biz annelerin onlardan fazladır acısı eminim.... bizimde 13. de kontrolümüz var, sanırım en iyisi fitil verip gitmek, Allah ım yardım et ltfnn evlatlarımıza, bize güç, derman ver....
Bayram tatili sonrası nihayet evime döndüm derken dün acı bir haberle karşılaştım,canım anneannem vefat etmiş....bir süre daha katılamıyorum sizlere....şimdilik esen kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?