2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım bu ilacın sağlık ocakları tarafından dağıtılan bir serisi toplatilmis haberin olsun.benim doktorun normalde 4. Ayda başlandıgini ama yusuf ömere şimdi başlatacağıni söyledi.3 gün verdim(santafer)sonra bıraktım.ağır geldi gibime geldi.zaten ilacı verdiğimi gören uzmanlık okuyan doktor kuzen ben bu dönemde kan ilacı verilmesini doğru bulmuyorum dedi.

Yaw turuncu hangi ara fikir degistirdin de aşıyı yaptirdin brawo walla:) ben hala yaptirmama tarafındayim gibi

AYNI DURUmdayız canım ınş alacağımız karar bebişlwrimiz için en doğru karar olur.

Tatlı anneler ve minik bebekleri merhabalar,

Geçen gün oğlumun testislerindeki ufalma ve kararma ile ilgili olarak kendi doktoruma telefonla, annemlerin yanında olduğumdan buradaki hastanede bir çocuk doktoru ve bir ürolog'a sordum. Yaşanan durum son derece normalmiş..

Isının azalması, nem gibi etkenlerden dolayı böyle bir büzüşme ve renk kararması olabilirmiş zaren bir süre sonra kendi kendine tekrar düzelirmiş. Sadece eğer ŞİŞME ve KIZARMA olursa hemen doktora gidilmesi gerekiyormuş.

Böyle birşey gözlemleyen olursa endişelenmesin diye paylaşmak istedim. Annemde bende bu konuya tamamen uzak olduğumuzdan oğlu olmuş tutmuş ..... Koparmış durumu olduk. Doktordan çıktıktan sonra kendi halimize güldük.

Hepinize ilginiz için teşekkür ederiz.

Merhaba mayıs anneleri

Bende mayıs annesiyim. 8 Mayıs doğumlu bir oğlum var. Hamileliğimi öğrendiğimden beri sayfayı takip ediyorum. Aktif olarak katılmadım ama sizden çok şey öğrendim. Herkese teşekkür ederim :)

ben herseyden tattırıyorum canım meyve suyu vermedim meyve püresi verdim biraz onuda cok sevdi ama devam etmedim bir kez verdim pirinç unu 3gündür veriyorum cok severek yiyor anne sütünede saldırıyor yani hiç ayrımı yok küçük adamın bakalım 5 eylülde kac kilo almıs

canım pirinçununu inek sütüyle yapmıyorsun ki suyla yapılıyor yani ben anne sütünü bütün gün sürekli veriyorum vitamini memişlerim veriyor biraz onlarda nefes alsın diye pirinçununu veriyorum yksa yara olcaklar

hosgeldinnnn canım aramızdaymıssında burdayım diyememişsin zatennn

Bayram tatili sonrası nihayet evime döndüm derken dün acı bir haberle karşılaştım,canım anneannem vefat etmiş....bir süre daha katılamıyorum sizlere....şimdilik esen kalın...

Basin sagolsun cnm, allah topragini bol, mekanini cennet eyler ins..sende saglicakla kal cnm yavrularimizin herseye ragmen bizlere ihtiyaci var

Hosgeldin aramiza, sende katil bize belki bizimde senden ogreneceklerimiz olur hem insaoglu paylastikca cogalir.umarim hep goruruz artik senide buralarda

Masallah ne hamaratsin Turuncu sen oyle, ben valla yemegi zor yapiyorum kaldiki konserve isini nasil yaparim valla bilmiyorum , iyi hosta ben konserve yapmasinida bilmem ki ,masallah

Oh cok sukur birsey cikmamis valla sagolasin bizide haberder etmekle birlikte bilgilendirdigin icin cnm , gecmis olsun tekrardan

arkadslar ben 3gündür pirinç unu veriyorum hatta baya yiyor öncesinde ve sonrasında üstüne anne sütünüde cok içiyor bu cocuk balıklar gibi doydugunu anlamıyor sanırım

Var ya gii espriyi patlatmissin yine, senin yazilarina gulmekten agzim acik kalacak surekli :)) guzel di! balik demek ha

Gecmis olsun Turuncu bizde valla burda seninle beraber hop oturduk ho kalktik..cok sukur atlattiniz, darisi bizlerin basina bizde ins saglicakla atlatiriz bu asi merasimini

turuncu kayranın bayramda giydiği kıyafeti çok beğendim.kız kardeşiminin düğününde buna benzer bişey istiyorum oğluşuma .internette araştırdım pek bişey bulamadım kıyafetinizin bilindik bi markası var mı.müsait olduğun bi zamanda cevaplarsan sevinirim.

slm kızlar
ben de bugün regl oldum kızım 4 aylıkken...
uzun zamandır olmadığım için zor ve sancılı geçer diye düşünüyordum ki öyle olmadı gayet rahatım...

bugün doktora gittik kilosu 6.400kg boyu 63cm doktor gayet iyi dedi
kan damlası verdi bugün kullanmaya başladık yalnız doktor bize 6 damla verin dedi...

ben öğretmenim ve seminer dönemimiz pazartesi başlıyor iki hafta sürüyor okul açılana kadar...ilk 2 gün kızımla gideceğim okula 3. gün 10 günlük rapor alıcm bugün anlaştık doktorla şükür verck raporu...sonra da ayın 15'inde kv gelck ve ben tamamen okula başlayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…