2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

annem bakacak oğluşuma bakalım anlaşabilecekler mi ve de tabi nasıl bırakıp gidicem bu veledi

Allah yardimciniz olsun. Zor ya hele bebisler bu kadar ufakken ve bize muhtacken cok zor. Ben simdilik ucretsiz izi ndeyim, bakalim iznim bitince ne olacak,dusuncesi bile uzuyor

Bu arada bende siyahlaleyi merak ediyorum, esiyle ne yapti acaba..

Iyi aksamlar kizlar.
Tatilde kizimin uyku duzeni degisti biraz. Disari cik, dolas, yemege in derken cocuk da hareket halinde uykusuda etkilendi. Bugun 8 de yemek yiyecektik, uyuyuyodu kuzum rahatsiz etmek istemedim. Aksam belli bir saatten sonra uyanmiyor, telefona yukledigim telsiz programini actim ilk defa. Bebis aglayinca bizi ariyor dinliyoruz. Cok sukur aglamadi. Kapiyada kimse vurmasin diye rahatsiz etmeyin yazisi asmistik. Telsize cok ihtiyac duymam ama nadiren boyle durumlarda bu program ise yarayacaga benziyor

Canım Bücürük'ün bayram koleksiyonundan aldım.İnternet üzerinden de satışı vardı yanılmıyorsam.

kızlaaarr iyi geceler..
geçmişi şöyle bir gözden geçirip geldim.. bende hasta olmadım doğumdan bu yana. endişelenmelimiyim?? nedense normaldir deyip üzerinde durmuyorum ya bakalım ne zaman olcaz.
bizimde yarın kontrolümüz var. kızım bakalım annesinin yüzünü güldürcekmi? 3. ayda çoğunlukla kilo alımlarında düşüş olduğunu sizlerden okuduğum için, düşük kiloyada hazırlıklıyım öncelikle allahım sağlık versinde kuzucuklarımıza..
birde saçlarım çok dökülmeye başladı. saçımı açmaya korkar oldum.
veeeeeee kuzucum bugün ilk dönüşünü gerçekleştirdi kızlaarr.. onun bu hallerini görmek çok güzel :)))

Kizlar haftasonu koyden fasulye getirtmistik
Biraz domatesle kavurup buzluga attim
Konserve mi yapsam kalanini diye dusunuyorum
Esim buzlugun tadini hemen ayirt ediyor

Bir de kizilcik ve visneyi yikayip buzluga kaldiracagim kisin canimiz cekerse diye
Turuncucum sen konserveleri nasil yapip muhafaza ediyorsun? Sise sise cok zor geliyor bana mutfak balkonuma dolap yaptirdim belki orda saklarim

Esim herseyin mevsiminde olanini istiyor gerci ama canim cekiyor bazen
Hele ki domates 4mevsim yetismeli ve tadinda olmali bence immm!!

nasılsınız kızlar eşimle barıştık ya peşimden ayrılmıyor bende yazamıyorum:) bugün izmirden arkadaşım geldi biyologtan gaza geldim ya yarın tekne turuna çıkıcaz aslında acayip korkuyorum ece için bir aksilik olmaz inşallah. pınarda başın sağolsun. 4. ay aşı mağdurları hepinize geçmiş olsun öpüyoruz hepinizi...

Cok sevimdim cnm allah muhabbetinizi arttirsin..Bu tekne isi size iyi gelecektir,birbirinizi dinleme sansi olur, bence guzel olmus, umarim iyi sekilde degerlendirirsiniz..Ece kizimiz sizin yayacaginiz mutluluk havasini algilayinca bence birsey olmuyacaktir, bebekler anne babalarin psikolojilerini gercekten anliyorlar bunu ben cok kez sinadim

Konservede lezzet kaybı olmadığı için çok seviyorum ben.
Şişeleri mutfağın içinde büyük kilerim var benim,orada muhafaza edeceğim.Kaloriferide olmayınca kışın serin duruyor.
Yapılışı ise önce fasülyeyi hafif soteliyorsun az yumuşayana kadar sonra bol bol domates koyup fasülyeler sararana kadar pişirip sıcak sıcak kavanoza dolduruyorsun ve ağzını sıkıca kapatıp ters çeviriyorsun.

Hayırlı olsun canım...Kaç beden aldın ?
Ben ilk aldığımda içinin gömleği biraz kısa gelmişti.Sonra değiştirip 6 months 68 yazanı aldım o tam geldi.
Çok ballı olduğunu da söylemeden edemeyeceğim.Biz bayram koleksiyonu olduğu için 70 lira vermiştik,şimdi 35e düşürmüşler.Gıcık oldum

günaydın kızlar...

akşamları evde int giremiyorum çünkü kızımı deli gibi özlemiş olarak eve gidiyorum ve o uyuyunca bilg bıle acamadan sızıp kalıyorum tabıykı ama aklımda sizde kalıyor yahu:) calışma temposuna alışamadım henuz ve şimdidien ikinci bebeğimde işten ayrılma hayalleri kuruyorum çocukta yaparım kariyerde bana göre değil sanırım, canım kızımdan önce söylediğim yok ben evde oturamam diye atıp tutmalarımı birgüzel yuttum yani ev hanımı olanlar ve izinini uzatma şansı olanlar çok şanslısınız kızlarr, neyse sabah sabah işe gelmiş olmanın stresini yaşıyorumda yine gayet anlaşılıyor sanırım değilmi

hoşgeldin canım, bende yeni katıldım, sürekli takip edince yazamadan duramıyor insan değilmi:)

günaydın kızlarrr

bugun bayram ve babacık evde, ve bana tatil bugun, annelikte ilk tatilimmm veeee kahvaltı dahil hiçbirşeye elimi sürmüyorum, sadece kızımı emziriyorum hepsi o

Ah ahh ben de uzatabildigim kadar uzatmaya calisiyorum ama 2 3 aya mecbur donecegim
En azindan oglum otursun emeklesin ek gidalari duzene girsin istiyorum
Simdi birakirsam ne kadar annem olursa olsun duzeni hemen bozulacak biliyorum
daha cok kucukler ya
Su yasaya da yasayi cikarana da ah etmeden duramiyorum
Valla esime kendi evini sat ben de isi birakayim bile dedim :s
Ama ozel sektorde buyuk ara vermek cok zorlar insani
Lisanim meslegim hepsini unuturum
Evimizin bordu bitsin oglum icin azcik daha yatirim yapalim ben de calismayi birakagim

aynen canım ya bende ilk gün işten eve ağlayarak döndüğümde eşiminde bana ilk teklifi evi yada arabayı satalım çalışma oldu ama bu çözüm değil en azından şuan için çünkü birazdaha yatırım yapmalıyız yavrularımız için bu endişe özlem gibi duygularımızı bile teselli ediyor işte, üstelik özel sektör kurtlar sofrası resmen hem tecrübenizi hem yerınızı korumanız gerekiyor malesef

ne güzel canım en azından kv bakacak bende seminer döneminde eşime baktırcam onun iş saatleri seminer çıkışına uyuyor ama ya sonra ne yapacam bilmiyorum ekim 1 kadar çalışıp sonra ücretsiz almayı planlıyordum okulumuz tam gün mecbur 15 günlüğüne bi bakıcı ayarlıcam ama kime güvenicem bilmiyorum.dün gece rüyama bile girdi zeydi bi bakıcıya teslim ediyorum geliyorumki oğlum arabasında yok hastanelik falan olmuş allah korusun

valla allah yardımcımız olsun...bnm kv bana ben kakarım sen üzülme demişti lafının arkasında da duruyor sağolsun yoksa ben bakıcıya güvenemezdim daha ek gıdaya bile geçmedi bebeklerimiz birde yabacı yaban ellerde zor olurdu...

sen 15 gün diyorsun az allahtan inşallah bişey olmaz yok mu çevrende komşun falan iyi anlaştığın birileri...?

Kizlarrrr hamilelik döneminde popisimin üzerine kadar uzayan saçlarımı ( bide bayramdan once rofle yaptırmıştım) dökülmeden dolayı radikal birkarar alıp RİHANNA modeli kisasacik erkek gibi kestirdim valla allahım ne kadar rahatmis artık dahada dökülmez inşallah :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…