slm kızlar
ben de bugün regl oldum kızım 4 aylıkken...
uzun zamandır olmadığım için zor ve sancılı geçer diye düşünüyordum ki öyle olmadı gayet rahatım...
bugün doktora gittik kilosu 6.400kg boyu 63cm doktor gayet iyi dedi
kan damlası verdi bugün kullanmaya başladık yalnız doktor bize 6 damla verin dedi...
ben öğretmenim ve seminer dönemimiz pazartesi başlıyor iki hafta sürüyor okul açılana kadar...ilk 2 gün kızımla gideceğim okula 3. gün 10 günlük rapor alıcm bugün anlaştık doktorla şükür verck raporu...sonra da ayın 15'inde kv gelck ve ben tamamen okula başlayacağım...
annem bakacak oğluşuma bakalım anlaşabilecekler mi ve de tabi nasıl bırakıp gidicem bu veledi
turuncu kayranın bayramda giydiği kıyafeti çok beğendim.kız kardeşiminin düğününde buna benzer bişey istiyorum oğluşuma .internette araştırdım pek bişey bulamadım kıyafetinizin bilindik bi markası var mı.müsait olduğun bi zamanda cevaplarsan sevinirim.
nasılsınız kızlar eşimle barıştık ya peşimden ayrılmıyor bende yazamıyorum:) bugün izmirden arkadaşım geldi biyologtan gaza geldim ya yarın tekne turuna çıkıcaz aslında acayip korkuyorum ece için bir aksilik olmaz inşallah. pınarda başın sağolsun. 4. ay aşı mağdurları hepinize geçmiş olsun öpüyoruz hepinizi...
Kizlar haftasonu koyden fasulye getirtmistik
Biraz domatesle kavurup buzluga attim
Konserve mi yapsam kalanini diye dusunuyorum
Esim buzlugun tadini hemen ayirt ediyor
Bir de kizilcik ve visneyi yikayip buzluga kaldiracagim kisin canimiz cekerse diye
Turuncucum sen konserveleri nasil yapip muhafaza ediyorsun? Sise sise cok zor geliyor bana mutfak balkonuma dolap yaptirdim belki orda saklarim
Esim herseyin mevsiminde olanini istiyor gerci ama canim cekiyor bazen
Hele ki domates 4mevsim yetismeli ve tadinda olmali bence immm!!
Bücürük Shop Online Çocuk Giyim Mağazası | Caillou | Şirinler | Mickey Mouse | Cars | Spiderman | 3/12 AY ERKEK BEBEK TAKIM - BAYRAM KOLEKSİYONU
sağol turuncu sayende oğlumun kıyafetini aldım geriye benim ciciler kaldı
Merhaba mayıs anneleri
Bende mayıs annesiyim. 8 Mayıs doğumlu bir oğlum var. Hamileliğimi öğrendiğimden beri sayfayı takip ediyorum. Aktif olarak katılmadım ama sizden çok şey öğrendim. Herkese teşekkür ederim :)
günaydın kızlar...
akşamları evde int giremiyorum çünkü kızımı deli gibi özlemiş olarak eve gidiyorum ve o uyuyunca bilg bıle acamadan sızıp kalıyorum tabıykı ama aklımda sizde kalıyor yahu:) calışma temposuna alışamadım henuz ve şimdidien ikinci bebeğimde işten ayrılma hayalleri kuruyorum çocukta yaparım kariyerde bana göre değil sanırım, canım kızımdan önce söylediğim yok ben evde oturamam diye atıp tutmalarımı birgüzel yuttum yaniev hanımı olanlar ve izinini uzatma şansı olanlar çok şanslısınız kızlarr, neyse sabah sabah işe gelmiş olmanın stresini yaşıyorumda yine gayet anlaşılıyor sanırım değilmi
günaydın kızlarrr
bugun bayram ve babacık evde, ve bana tatil bugun, annelikte ilk tatilimmmveeee kahvaltı dahil hiçbirşeye elimi sürmüyorum, sadece kızımı emziriyorum hepsi o
Ah ahh ben de uzatabildigim kadar uzatmaya calisiyorum ama 2 3 aya mecbur donecegim
En azindan oglum otursun emeklesin ek gidalari duzene girsin istiyorum
Simdi birakirsam ne kadar annem olursa olsun duzeni hemen bozulacak biliyorum
daha cok kucukler ya
Su yasaya da yasayi cikarana da ah etmeden duramiyorum
Valla esime kendi evini sat ben de isi birakayim bile dedim :s
Ama ozel sektorde buyuk ara vermek cok zorlar insani
Lisanim meslegim hepsini unuturum
Evimizin bordu bitsin oglum icin azcik daha yatirim yapalim ben de calismayi birakagim
slm kızlar
ben de bugün regl oldum kızım 4 aylıkken...
uzun zamandır olmadığım için zor ve sancılı geçer diye düşünüyordum ki öyle olmadı gayet rahatım...
bugün doktora gittik kilosu 6.400kg boyu 63cm doktor gayet iyi dedi
kan damlası verdi bugün kullanmaya başladık yalnız doktor bize 6 damla verin dedi...
ben öğretmenim ve seminer dönemimiz pazartesi başlıyor iki hafta sürüyor okul açılana kadar...ilk 2 gün kızımla gideceğim okula 3. gün 10 günlük rapor alıcm bugün anlaştık doktorla şükür verck raporu...sonra da ayın 15'inde kv gelck ve ben tamamen okula başlayacağım...
ne güzel canım en azından kv bakacak bende seminer döneminde eşime baktırcam onun iş saatleri seminer çıkışına uyuyor ama ya sonra ne yapacam bilmiyorum ekim 1 kadar çalışıp sonra ücretsiz almayı planlıyordum okulumuz tam gün mecbur 15 günlüğüne bi bakıcı ayarlıcam ama kime güvenicem bilmiyorum.dün gece rüyama bile girdi zeydi bi bakıcıya teslim ediyorum geliyorumki oğlum arabasında yok hastanelik falan olmuş allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?