2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yok bakabilecek kimsem..şu 6 ay yasası çıksa bizide kapsarmı acaba...

Oglum aglarsa duymamak icin kulaklik taktim ve muzigi sonuna kadar actim
Sutu hazir biberonu steril
Kapimi kilitledimyatakta bombos uzaniyorum
Psikolojim altust oldu
Biz ki cevremizde parmakla gosterilen bir cift... Cifttik... Hala oyle miyiz diye sorgulayacagim bikana kadar...
4gunluk tatilimiz vardi
Esimin guzel bir tatil ayarlamasina engel olan neydi dusunecegim.
Psikolojim darmadagin....

Allah iyiligine versin Ne ettin guzelim saclarina Neyse yeni sac modelinini gule gule kullan cnm ..Aslinda belkide en iyisi bu , benimde cok dokuluyor ama cesaret edemiyorum:26:

Dunku 4 aylik olacagimiz asimizi bugun olduk, asi sonrasi calpol verdim bi kasik ,..beklemedeyim suan kucagimda ve ne arzu ederse onu yapiyorum malum bugun bizimki simartilmayi haketti o kadar igneyi yedi kuzum yani..ins atesi cikmadan atlatabiliriz bu geceyi:26:

zeynepyus cnm nasılsın? sakin olmaya çalış lütfen. bu kadar kızman bir tek tatil için değil sanıyorum. yavrunun yanında ol cnm, sonra eşinin yüzünden evladını boşladığnı düşünüp ayrıca derlenirsin ( umarım biraz daha iyisindir

cnm allahın izniyle hiç bişey olmaz inşallh. her bebek bir değilki. 2. ayındada 3 aşı olduklarında dahi ben calpol vermedim. doktora sordum aşıdan sonra hemen vereyim ateş olsada olmasada diye. oda bana boşyere böbreklerine yüklenmiş olursun, belkide ateşi çıkmıcak dedi. bnde vermemştim çok şükür bişeyde olmamıştı. turuncunun yaşadıklarından sonra 4. ay aşısından bende korkuorum ama içini ferah tut. inşallah bişey olmaz annesi

arabayi aldimbos bir duvara. Carpip olmek istedim. Deli gibi kullandim. Kenara cektim af diliyorum simdi. Esime telefonda butun kirginligimi kustum.arabani da beni de goremiceksin dedim.dagilldim ben toparlanamiyorum..gul gibi yavrum var rabbimin gucune gitmez mi? Korkuyorum cok kotuyum

Cnm metanetini koru lutfen, inan her ailede oluyor ..Allah mis gibi saglikli yavrucaklar vermis, onun sukrunu bilemezsek allah gostermesin sonra birsey gelir baslarina..oyle bazen bizde yasiyoruz bunalimlar ama geciyor inan sadece zamana ihtiyacimiz var..

kusura bakma turuncu gün içerisinde pek giremiyorum.6-9 ay aldım düğünümüzde ayın 26 altısında bide kurban bayramında giydirmeyi düşünüyorum.işe dönüşten bahseden arkadaşlar mecburuz benimde eşim evi satalım ücretsiz izin al diyor ama ben ileride bebğime iyi bir eğitim vermek istiyorum.bende kasım da başlayacağım inş. tek tesellim allahın izniyle annemin gelecek olması yoksa ne yapardım bilmiyorum.
bu arada bebeğinizle televizyon izliyormusunuz bütün vaktimizi oturma odasında geçiriyoruz doğal olarak tv açık oluyor sizin görüşleriniz neler merak ediyorum

eveet sonunda evimize geldik...iki haftalık tatilimiz bitti...çok yorgunum..dinlenme zamanı...iki haftadır burayı takip edemiyorum...aklım sizlerde kaldı...

Cnm uzmanlar hicbir sekilde tv onermiyorlar hatta her turlu ses dinletin ama tv den uzak tutun denildigini duydum,,bebeklerin eger ileride hipreaktif olmalarini istemiyorsak uymak gerekir

Cnm uzmanlar hicbir sekilde tv onermiyorlar hatta her turlu ses dinletin ama tv den uzak tutun denildigini duydum,,bebeklerin eger ileride hipreaktif olmalarini istemiyorsak uymak gerekir

cnm bak şimdi üzüldüm. bizde bütün gün oturma odasındayız. ve bnm meleğim çok seviyo izlemeyi. hatta izlerken güldüğü oluyo. artık dönmeye başladığından zaten yanımdan ayıramıyorum. demekki bizde tv izlemicez..

meleğim çok sağol güzel dileklerin için ve dediğin gibi ece ile çok güzel bir tekne gezintisi oldu hiç üzmedi hatta bütün teknenin maskotu oldu giden gelen sevdi:) yalnız dünden beri bir türlü beni emmek istemiyor teknede de zorlanınca eve gelince sağıp verdim onu bile zor içti. kaşıkla verince bardakta içtiği kadarını su koyup biberona koydum bakayım ne kadar içti diye 55 ml gözüktü bu sizin 55cc demenizmi oluyor öyle ise çok az alması gerekenin 3 te 1 oluyor birde kustu azcık e ne kaldı geriye of yine başa sardık tam sütüm düzeldi şimdi ece içmeyecek yardımmm kızlar((

cnm bizler en zor günleri göze alarak evlendik.. buna artı olarak evlat dünyaya getirdik. yanlış anlama lütfen sorun sadece tatil ise, bu kadar kötü olmanı pskolojik olarak başka sorunların tetiklediğini düşünüyorum.bizde tatil olarak bayramda eşimin köyüne gittik 3 gün, evime gelmem ve eşimle çocuğumla evde olmam bnm asıl bayramım oldu. benim için evde olup dinlenmek çoğu tatilden çok daha lüks ve güzel geliyo bazı zamanlarda.. tabiki tatil ihtiyacımız var gitmeyi rahatlamayı istedin mutlaka ama arabayı alıp evladından vazgeçip ölmek istemek çok fazla.. lütfen evini eşini ve çocuğunu düşün.allah yardımcın olsun cnm.. sorun herneyse senin canından kıymetli değil bunuda unutma..

Kendine gelir misin lütfen...Eşinin yapacağı en kötü şey bile senin çocuğunun tek büyümesine sebep olacak kötü olamaz

Elbet kavga edeceğiz elbet küseceğiz elbet evliliklerimiz çatırdayacak belki de yıkılacak ama hiçbiri bebekten önemli değil

En azından şu zaman dilimi bizim duygusal boşluklarımız için uygun değil

Umarım toparlanırsın tez zamanda

Kod:

merhaba kızlar.
benim kızım 24 mayıs doğumlu,yani 3 ay 1 haftalık oluyor.aslında ikinci kızım ama yinede unutmuşum bazı şeyleri.mesela ellerinden tutup çektiğimde başını kaldırmıyor hala,kucakta başını tutuyor ama süper olmasada.geçmi kaldık yoksa normalmidir ?

birde ikinci ayda yaptırdığımız verem aşısı kabuk tutmadı,sinek ısırığı gibi duruyor hala o normalmidir sevgili forum arkidişlerim :)

birde ikinci ayda yaptırdığımız verem aşısı kabuk tutmadı,sinek ısırığı gibi duruyor hala o normalmidir sevgili forum arkidişlerim :)

Asi bizde 2haftadir kabuklu sizinki de kabuklasir yakinda
Oturttugumda belini tutuyor ama kafa cabuk yoruluyor
Senin minisin icin de acele etme normal

Eve geldim esyalarimizi toparladim otelden yer ayirt ettim yarin oglumla basbasa gidecegiz
Sabahlara kadar tovbe etmem lazim
Arabani eline verecegim diye haykirdim
Oyle pismanim ki
Rabbim kazasiz gunler gostersin beni ofkemden kurtarsin
Esimden vazgecemedim belki hala ama bir sure ayri kalmayi dusunuyorum
Rabbim yardimcimiz olsun

Sorun gercekten tatile gidememek mi.
Umarim kirmam ama son yazilarindan anladigim kadariyla sana gore karsindaki ya iyi ya kotu, esin kv bebisin hatta kendin.. bu durum
Seni ve aileni olumsuz etkiler, hayatta hersey siyah beyaz degil, olumsuzluklar yasayacagiz ki olumlularin kiymetini anlayalim. Fark ettigim bir seyi paylasmak istedim, lutfen sinirliyken ve bedenimiz hormonlarimiz degisim halindeyken ani kararlar vermeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…