yok bakabilecek kimsem..şu 6 ay yasası çıksa bizide kapsarmı acaba...valla allah yardımcımız olsun...bnm kv bana ben kakarım sen üzülme demişti lafının arkasında da duruyor sağolsun yoksa ben bakıcıya güvenemezdim daha ek gıdaya bile geçmedi bebeklerimiz birde yabacı yaban ellerde zor olurdu...
sen 15 gün diyorsun az allahtan inşallah bişey olmaz yok mu çevrende komşun falan iyi anlaştığın birileri...?
yok bakabilecek kimsem..şu 6 ay yasası çıksa bizide kapsarmı acaba...
Kizlarrrr hamilelik döneminde popisimin üzerine kadar uzayan saçlarımı ( bide bayramdan once rofle yaptırmıştım) dökülmeden dolayı radikal birkarar alıp RİHANNA modeli kisasacik erkek gibi kestirdim valla allahım ne kadar rahatmis artık dahada dökülmez inşallah :))))
Oglum aglarsa duymamak icin kulaklik taktim ve muzigi sonuna kadar actim
Sutu hazir biberonu steril
Kapimi kilitledimyatakta bombos uzaniyorum
Psikolojim altust oldu
Biz ki cevremizde parmakla gosterilen bir cift... Cifttik... Hala oyle miyiz diye sorgulayacagim bikana kadar...
4gunluk tatilimiz vardi
Esimin guzel bir tatil ayarlamasina engel olan neydi dusunecegim.
Psikolojim darmadagin....
Dunku 4 aylik olacagimiz asimizi bugun olduk, asi sonrasi calpol verdim bi kasik ,..beklemedeyim suan kucagimda ve ne arzu ederse onu yapiyorum malum bugun bizimki simartilmayi haketti o kadar igneyi yedi kuzum yani..ins atesi cikmadan atlatabiliriz bu geceyi:26:
zeynepyus cnm nasılsın? sakin olmaya çalış lütfen. bu kadar kızman bir tek tatil için değil sanıyorum. yavrunun yanında ol cnm, sonra eşinin yüzünden evladını boşladığnı düşünüp ayrıca derlenirsin( umarım biraz daha iyisindir
arabayi aldimbos bir duvara. Carpip olmek istedim. Deli gibi kullandim. Kenara cektim af diliyorum simdi. Esime telefonda butun kirginligimi kustum.arabani da beni de goremiceksin dedim.dagilldim ben toparlanamiyorum..gul gibi yavrum var rabbimin gucune gitmez mi? Korkuyorum cok kotuyum
Hayırlı olsun canım...Kaç beden aldın ?
Ben ilk aldığımda içinin gömleği biraz kısa gelmişti.Sonra değiştirip 6 months 68 yazanı aldım o tam geldi.
Çok ballı olduğunu da söylemeden edemeyeceğim.Biz bayram koleksiyonu olduğu için 70 lira vermiştik,şimdi 35e düşürmüşler.Gıcık oldum
kusura bakma turuncu gün içerisinde pek giremiyorum.6-9 ay aldım düğünümüzde ayın 26 altısında bide kurban bayramında giydirmeyi düşünüyorum.işe dönüşten bahseden arkadaşlar mecburuz benimde eşim evi satalım ücretsiz izin al diyor ama ben ileride bebğime iyi bir eğitim vermek istiyorum.bende kasım da başlayacağım inş. tek tesellim allahın izniyle annemin gelecek olması yoksa ne yapardım bilmiyorum.
bu arada bebeğinizle televizyon izliyormusunuz bütün vaktimizi oturma odasında geçiriyoruz doğal olarak tv açık oluyor sizin görüşleriniz neler merak ediyorum
Cnm uzmanlar hicbir sekilde tv onermiyorlar hatta her turlu ses dinletin ama tv den uzak tutun denildigini duydum,,bebeklerin eger ileride hipreaktif olmalarini istemiyorsak uymak gerekir
arabayi aldimbos bir duvara. Carpip olmek istedim. Deli gibi kullandim. Kenara cektim af diliyorum simdi. Esime telefonda butun kirginligimi kustum.arabani da beni de goremiceksin dedim.dagilldim ben toparlanamiyorum..gul gibi yavrum var rabbimin gucune gitmez mi? Korkuyorum cok kotuyum
birde ikinci ayda yaptırdığımız verem aşısı kabuk tutmadı,sinek ısırığı gibi duruyor hala o normalmidir sevgili forum arkidişlerim :)
Asi bizde 2haftadir kabuklu sizinki de kabuklasir yakinda
Oturttugumda belini tutuyor ama kafa cabuk yoruluyor
Senin minisin icin de acele etme normal
Eve geldim esyalarimizi toparladim otelden yer ayirt ettim yarin oglumla basbasa gidecegiz
Sabahlara kadar tovbe etmem lazim
Arabani eline verecegim diye haykirdim
Oyle pismanim ki
Rabbim kazasiz gunler gostersin beni ofkemden kurtarsin
Esimden vazgecemedim belki hala ama bir sure ayri kalmayi dusunuyorum
Rabbim yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?