2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Doğum günün kutlu olsun canım ne güzel bir hediye olmuş kızın. Ailenle sana mutluluklar dilerim:))

kızımı böcek ısırmış yaaa
dr öyle dediiii
yüksek girişte oturuyorum sitemiz bahçeli heryerde de sineklik varr nerden girdi hayin böcek kızımın ta kafasını kolunu yemişşş:)

Süpersin valla ilk günden başardın. O zaman ikimizi bugün en enerjik 2012 mayıs anneleri ilan ediyorum.

et şekerimmm.....
ben mi başardım tesadüfmü bakıcazz artıkkkk:)
yarın her an çıldırmış bir biyolog olabilirimm....

Çok geçmiş olsun tatlım Allah beterinden korusun.

Aramizda o kadar büyük etkilesim var ki kavga etsek bile iki muctj mucuk isi bitiriyor.

bi keresinde elele tutusunca ates cikmisti cizirt etti ikimizde baktik mavi bi isik cikti elektrigimizden :)

biz ayrilamiyosak bundandir yani bence de evlilikte cinsellik çok önemli

Canım geçmiş olsun umarım en kısa sürede düzelir kayra.

kızımı böcek ısırmış yaaa
dr öyle dediiii
yüksek girişte oturuyorum sitemiz bahçeli heryerde de sineklik varr nerden girdi hayin böcek kızımın ta kafasını kolunu yemişşş:)
.

Hay allah bocekte bulamamıs mı baska ısırıcak sey ..ee biliyor dunya tatlısı nerde, bocek bile ısırdı biz halaan opemedik bile imrendim simdi yaa ...cnm saka bir yana cok gecmiş olsun ins tahribat çok olmamıstır

KItap uygulamalarında da basarılarının devamını dılerım sekerım ..

hoşgeldin tekrar meleğin34 bende sürmeneliyim, belki de tanışızdır bu arada geçmiş olsun sünnet için. dün akşam netten bi bakıyım dedim nasıl oluyor, daha başından kapattım, iyi ki benim kızım var dedim, yoksa ben asla dayanamazdım...

uzun zamandır bende topiği takip edemiyorum, kızım gün geçtikçe huysuzlaşıyor. çok bunalıyorum. geçmişe hafif bir göz attım...öfff şimdi koydum yerine gene başladııııııııııııı

Ben de ayni durumdayim aksama esimin akrabalari geliyor benim de arkadasim oldular cok severim ama yeni evimde ilk agirlama olacak o nedenle tozutmus durumdayim

Sabah temizlikcim geldi ogleye kadar o temizlik yapti ben tiramisu patatesli borek ve galetali pogca

Simdi sana yardimci olabilecek salatayi yapicam tarifini vereyim:

Sehriyeyi azcik salcali tuzlu haslayip yesil sogan dereotu kup kup salatalik ve domatesle karistiriyoruz cok hos oluyor

Sehriye ya da kuskusu yogurtla salatalayinca da bayiliyorum ben

Eger yogurtlu olacaksa ceviz de atiyorum icine

Hadi pinardam is basina!!! Yetisirsem bi de cikolatali top yapicam aksama esimle sozlestik enerji olur :)). Iyice sapittik valla bi de burda konustukca daha da sapitiyorum ben sanirim esimin yolunu gozluyorum boooyle

Ay kızlar ben bu emzirme sürecinde tam obur oldum:131:. Yemek yiyorum 1-2 saat sonra sanki hiçbir şey yememiş gibi gözüm dönüyor. Doğumdan hemen sonra beni görenler sen nerenden doğum yaptın diyorlardı. Üstelik sezeryan oldum ama hiç kilo kalmamıştı; ama hamilelik sürecinde almadığım kiloları şimdi alacağım kesin. Hatta şu an kesin 3-4 kilo almışımdır. Biri beni durdursuuuuuuun:84:

]Azraece dogum günün kutlu olsun tatlim.nice mutlu,huzurlu,hayirli uzun ömür nasip etsin rabbim..

Tuana adile naşit gibi.beni uyutuyo kendisinin gözleri cin ghbi. Hani bi filmde adile naşit te öyleydi ya :)

dün babamiz bizi gezmeye götürdü.valla eskiden bana biseyler alirdi.şimdi kizima sunu alaym ay bunu alaym kiskaniyorum artik ya

bu arada 49 kiloyum.2 kilocuk kaldi aslinda artik böyle kalsam daha iyi cok zayiftim böyle iyi daha zayiflamam inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar hepinize koccaman koccaman teşekkür ediyorum burada hiç görmediğim ama çok sevdiğim arkadaşlarım oldunuz iyi ki varsınız. daha hediyemi göremedim:) şimdi lojmanlara kargo giremiyor. askeri hat var tel açınca kapıdan gidip alıyon. annem sabah sabah tutturdu taksana fişini telin diye hayırdır dedim arkadaşların adresini aldı bizden hediye yolladılar deyince sürpiz gitti:) iyi taktıkda bu arada karşı komşum doğum günüm için lojman içindeki gazinoya gidelim dedi o arada gelmişler ki arkadaşıma dönmüşler yok diye akşama eşim alacak artık kargoyu bilmem anlatabildimmi:) ama babamın hediyesi saks mavisi uzun triko kazağı kardeşim onun adına verdi ama m beden l olsa daha iyi olurdu tabi bir de eşimin hediye mevzusu var açık açık ondan hediye istemedim biz çıkarken adam o kadar romantik şeyler yapıyordu ki çatıda yıldızlarmı izlemedik her yere mumlar mı yakmadı kendi yaptığı yemekler güller ayılar balonlar ahh ahh. bekar evi olunca bende zırt pırt gidiyordum:) ama evlendik adam değişti hediye kutusunu elime tutuştur o kadar. geçen hafta arkadaşıma birkenstock terlikler var ondan alayım bir de hani kilo aldı ya eşorfman takımı alayım demiş sanki yetim giydiriyor sinir oldum bana bundan sonra hediye alma mutsuz oluyorum dedim o da bana kızdı sana yaranılmıyor diye

beykozum sana ayrı yazayım dedim hani rabbimin kullarının dualarını kabul ettiği bir zaman varmış aman ona denk gelir filan sen Allah korusun de nolur:) zaten o resimdekilerden bir tane var bende başka da istemem çevremde o kadar çok isteyipte olmayan var ki onlara versin rabbim.

kitabı almayı düşünen arkadaşlarımmm
canlarımm sabırsızsanız almayın şekerim:)
tam 50 dk lık maratondan sonra uyuttum asya yı
inat ettim ama uygulucam kitabııı
gözlerinden uyku akıyor kucağımda bi sallasam yada emzirsem 1 dk içinde uyucakk
yapmadım ama yatır kaldır şş pat uyuttumm
bir taraftanda allahım günaha giriyorsam affet başka çarem yok diye dua ettimmm

50 dk sürdü çünkü hastaneye gitmek için uykusundan uyandırdım kızımııı
çok sabır lazım çoooooooooookkkkkkkkkk
ama başardımmmmm tekrar....
inş emeklerim boşa gitmezz...

tahribatt çok canım
kafasında ve kolunda çapı 1 cm olan kabarıklık ve çiban tarzı birşey....
yatak odasını talan ettim
parkyatağı söktüm herşeyin içine dışına baktımmm
yatak bazamı kaldırdım komidinleri tek tek inceledimmm
tüm evi detaylı süpürdümmmm
örümcek ağı bile bulamadım evdeeee
bi bulsam o böceği ayaklarını tek tek yolup işkence edicemm

okurken laboratuarda az böcek kurbağa yılan balık kesmedim
az kuş tüyü yolmadımmm:):)
herkes tiksinirdi hoca beni ve yakın bi arkadaşımı çağırıdı pis işleree:)
ellerimiz kanlı çıkardıkkkkk
15 gün solucan bile baktık yurt odasında kesmek için besledik
adıda iboydu hhahahahaha
yurt bahçesine çıkarır gezidirirdikkkk

ay ne günlerdiiii
o böceği bi bulayım bak neler yapıcammmm

Son düzenleme:
Canım teşekkür ederim ben pratik tuzlu halkalı çörek yaptım,senin tarifi mutlaka deneyeceğim çünkü bu lezzeti hiç tatmadım.

Tatlım ayağında sallayarak uyutmayı denedin mi?Bir kaç defa dene ben denedim ve başardım şimdi gündüz öyle uyutuyorum.Ayağımda uyumaya hazırlanırken emzik veriyorum ağzına o da yatıştırıyor benim kızı.

selamlar uzun zamandır yazamamıştım nasılsınız..

ıkı oglanla ugraşmak zor bu hafta buyuk oglum kreşe gıttıde bıraz rahatladımm

oglum gecelerı emdıgı ıcın ıkı saat bır uyanıyor azcık emıyor sonra uyuyor tekrar uyanıyor sabah kadar 4 aylıgız ama en az 5 kere kalkıyorum
ılk oglumda oyleydı

sızınkıler nasıl gece uykuları

selamlar uzun zamandır yazamamıştım nasılsınız..

ıkı oglanla ugraşmak zor bu hafta buyuk oglum kreşe gıttıde bıraz rahatladımm

oglum gecelerı emdıgı ıcın ıkı saat bır uyanıyor azcık emıyor sonra uyuyor tekrar uyanıyor sabah kadar 4 aylıgız ama en az 5 kere kalkıyorum
ılk oglumda oyleydı

sızınkıler nasıl gece uykuları

merhaba bende mayis annesiyim bu kadar kusma normal degil muhtemelen enfeksiyon kapmistir bizede olmustu gecmis olsun

AZRAECE canim dua et de kocişin hediye almis.benimki pastayi almis gelmis hani hediyem diyorum bi kese cikardi ipinden kolyeme takti bi bakarimki altin bu ne dedim sana altin aldm dedi napaym bunu kolye falan alsaydn dedim ama onlar bozulunca fhyat düsüyo demezmi.ben biliyorum zaten borcu icin altin yaptirmis bnada numara cekiyo.sonrada hani pastamm adi bana tadi ona onuda kendi icim almis

BIYOLOG ilahi güldürdün beni böcegi Allah eline üşürmesin diyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
OKYANUSUNKALBI benim kizim da cok kusuyor emzirmeden sonra,uyurken,kalkarken..kiyafet yetistiremiyorum 3_4 kez üst degstiriyorum.dr.a göürdük tahlillerde bisey cikmadi.
diş çikardadan olabilir mi acaba???

kızlar sabah 8:00 dan beri Tarık Buğra 2 kere emdi çok moralim bozuk çookk2 sinde de göğsümde 5 dk anca durmuştur sabah 8 den bu yana 10 dk lık emmek nasıl yetersütümde var halbu ki sağıp biberonlada vermek istemiyorum..kaşıkla vermeyi denedim dudaklarını resmen kilitliyo kafasını sağa sola çevirip duruyo..ne yapıcam bilmiyorum oofff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…