bugün doğum günüm kızlar ve geçen sene bugün ben anne olacağımı öğrenmiştim:) tiroid testlerimde yükselme olunca hamilelik testi de yapalım demişti endokrin doktoru ve hayatındaki ilk hamilesin lafını söylemişti:) eşim tatbikattaydı ancak gece 2 de telde söyleyebilmiştim hamile olduğumu ve koca zorlu 1 seneden sonra bugün kızım ve eşimle uyandım bundan büyük mutluluk yok herhalde tabi annemlerde yanımda arkadaşlarım kargoyla hediyelerini yollamışlar bol bol uyumuşum iş yapmıyorum ece ye bakıyorlar BU BİR RÜYA OLMALI:)))
Süpersin valla ilk günden başardın. O zaman ikimizi bugün en enerjik 2012 mayıs anneleri ilan ediyorum.
kızımı böcek ısırmış yaaa
dr öyle dediiii
yüksek girişte oturuyorum sitemiz bahçeli heryerde de sineklik varr nerden girdi hayin böcek kızımın ta kafasını kolunu yemişşş:)
et şekerimmm.....
ben mi başardım tesadüfmü bakıcazz artıkkkk:)
yarın her an çıldırmış bir biyolog olabilirimm....
İştahsız bebek çok zormuş güzelim ya...Hadi iştahsızlığıda geçtim bu seferde kusmalar başladı.Sabah beri 3 kere besledim 4 kere kustu.Son yemesinin üzerinden 2 saat geçmiş olmasına rağmen az önce yine kustu.Anlamıyorum bu çocuğu yaaa.
Üstüne bide beyimiz geçe 3.30da uyandı.Sabaha kadar 10dk uyuyup uyuyup uyandı.Gecemde berbat geçti anlayacağın.
Sabah 6da süt sağdım.Memeler şuan doldu süt sağmam lazım ama Kayra katıla katıla ağlıyor.Kafayı sıyıracağım valla bugün.
Doğru yapmışın canım.Acelesi yoksa buzdolabında çözülmesini bekleyebilirsin.
Mutlu yıllar canım...
Çiçek sizin kusmalarınız ne alemde ?
Kayra her beslenme sonrası kusmaya başladı.Kucağıma almaya korkar oldum çocuğu.
kızımı böcek ısırmış yaaa
dr öyle dediiii
yüksek girişte oturuyorum sitemiz bahçeli heryerde de sineklik varr nerden girdi hayin böcek kızımın ta kafasını kolunu yemişşş:)
.
Pişştt... Kızlar ben geldım, Tr den yazıyorum bir haftadan sonra sizlerle paylasımlara başlama heyecanı yasayacağım ıcın cok mutluyum...Çok özlemişim valla meger muhtelası olmusum buranın yanı sızlerın bırde sunu anladımkı sızlerden gercekten cok seyler ogrenmısım ve ogrenıyorumda
Oğlum dun itibari ıle artık erkek oldu teyzelerı sonunda sunnet yaptırdık..yalnız öldüm öldüm dırıldım resmen. ne cok zormus sankı beenın bır tarafımı kestıler...bırde hastane kesılen parcayı elıme tutusturunca az daha bayılıyordum zor tuttular benı yıgılmamak ıcın ..
Kızlar dun gece gecmısı okuyabıldım ve yıne guzel kızlarımız ve delıkanlılarımızın fıstık resımlerı vardı hepsı harıkaydı yesun teyzesı onları cok ballıar annelerı ..yalnız benım oglana bu gıdısle kız kalmayacak kızlar tek tek namzet buluyor yaa ..ben Tr e geldım cıdduyum kızlar ogluma bulacam bır hanımcık .)hadı bakalım kısmet dıyelım :))
Bu arada bende rıze trabzon karısıımıyım, baktım epey karadenızlı varmıs oh oh masallah yalnız ben dogma buyume istanbuluyum ama Annem rıze ıkızdere ve babam trabzon sürmene
Sleep bag den bahsedılmıs, ben kullanıyorum cok memnunum ozeellıkle ustunu ortmeyı sevmeyen cocuklar ıcın bırebır
Beykozcum sagol benı dave etmıssın yenı topıge ama ben almıyım cnmcım ben ikinciyi malasef dusunumıyecem
Beni merak eden arkadaslar sagolun eksık olmayın selamlarını aldım kızlar
Sizlerı gercekten cok ozlemısım
Kızlar bugün akşama yakın arkadaşlar gelecek,gerçi herzaman gelirler fakat bu kez gecikmiş bir hayırlı olsuna geliyorlar ben üzümlü kek yamayı düşünüyorum fazlasına vaktim olamayacak tuzlu olarak pratik bir tavsiyeniz var mı?
Hay allah bocekte bulamamıs mı baska ısırıcak sey ..ee biliyor dunya tatlısı nerde, bocek bile ısırdı biz halaan opemedik bile imrendim simdi yaa ...cnm saka bir yana cok gecmiş olsun ins tahribat çok olmamıstır
KItap uygulamalarında da basarılarının devamını dılerım sekerım ..
Canım teşekkür ederim ben pratik tuzlu halkalı çörek yaptım,senin tarifi mutlaka deneyeceğim çünkü bu lezzeti hiç tatmadım.Ben de ayni durumdayim aksama esimin akrabalari geliyor benim de arkadasim oldular cok severim ama yeni evimde ilk agirlama olacak o nedenle tozutmus durumdayim
Sabah temizlikcim geldi ogleye kadar o temizlik yapti ben tiramisu patatesli borek ve galetali pogca
Simdi sana yardimci olabilecek salatayi yapicam tarifini vereyim:
Sehriyeyi azcik salcali tuzlu haslayip yesil sogan dereotu kup kup salatalik ve domatesle karistiriyoruz cok hos oluyor
Sehriye ya da kuskusu yogurtla salatalayinca da bayiliyorum ben
Eger yogurtlu olacaksa ceviz de atiyorum icine
Hadi pinardam is basina!!! Yetisirsem bi de cikolatali top yapicam aksama esimle sozlestik enerji olur :)). Iyice sapittik valla bi de burda konustukca daha da sapitiyorum ben sanirim esimin yolunu gozluyorum boooyle
kitabı almayı düşünen arkadaşlarımmm
canlarımm sabırsızsanız almayın şekerim:)
tam 50 dk lık maratondan sonra uyuttum asya yı
inat ettim ama uygulucam kitabııı
gözlerinden uyku akıyor kucağımda bi sallasam yada emzirsem 1 dk içinde uyucakk
yapmadım ama yatır kaldır şş pat uyuttumm
bir taraftanda allahım günaha giriyorsam affet başka çarem yok diye dua ettimmm
50 dk sürdü çünkü hastaneye gitmek için uykusundan uyandırdım kızımııı
çok sabır lazım çoooooooooookkkkkkkkkk
ama başardımmmmm tekrar....
inş emeklerim boşa gitmezz...
tahribatt çok canım
kafasında ve kolunda çapı 1 cm olan kabarıklık ve çiban tarzı birşey....
yatak odasını talan ettim
parkyatağı söktüm herşeyin içine dışına baktımmm
yatak bazamı kaldırdım komidinleri tek tek inceledimmm
tüm evi detaylı süpürdümmmm
örümcek ağı bile bulamadım evdeeee
bi bulsam o böceği ayaklarını tek tek yolup işkence edicemm
okurken laboratuarda az böcek kurbağa yılan balık kesmedim
az kuş tüyü yolmadımmm:):)
herkes tiksinirdi hoca beni ve yakın bi arkadaşımı çağırıdı pis işleree:)
ellerimiz kanlı çıkardıkkkkk
15 gün solucan bile baktık yurt odasında kesmek için besledik
adıda iboydu hhahahahaha
yurt bahçesine çıkarır gezidirirdikkkk
ay ne günlerdiiii
o böceği bi bulayım bak neler yapıcammmm
merhaba bende mayis annesiyim bu kadar kusma normal degil muhtemelen enfeksiyon kapmistir bizede olmustu gecmis olsunİştahsız bebek çok zormuş güzelim ya...Hadi iştahsızlığıda geçtim bu seferde kusmalar başladı.Sabah beri 3 kere besledim 4 kere kustu.Son yemesinin üzerinden 2 saat geçmiş olmasına rağmen az önce yine kustu.Anlamıyorum bu çocuğu yaaa.
Üstüne bide beyimiz geçe 3.30da uyandı.Sabaha kadar 10dk uyuyup uyuyup uyandı.Gecemde berbat geçti anlayacağın.
Sabah 6da süt sağdım.Memeler şuan doldu süt sağmam lazım ama Kayra katıla katıla ağlıyor.Kafayı sıyıracağım valla bugün.
[/B]
Çiçek sizin kusmalarınız ne alemde ?
Kayra her beslenme sonrası kusmaya başladı.Kucağıma almaya korkar oldum çocuğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?