2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Azıcık bekleyelim ozaman ufaklığın pipisi iyileşssin de rahat rahat çıkın. Ben özellikle cuma günleri müsaitim. diğer günler çalışıyorum...
Herkes durumunu yazarsa ortak bişey buluruz.

Cnm tuzladan içerenköye kadar mayıs anneleri var gorusmek isteyen ama neresi olur bizim için en guzel yer inan şuan aklıma gelmiyor..bulacagımız yerın bebekli anneler icin rahat bir yer olması sart en azından bebekler için altını rahat değistirebileceğimiz ve ayrıca emzirebilecegimiz bir yer olmalı diye düşünüyorum

Kızlar bugün akşam eşimin arkadaşına gezmeye gittik. Ev biraz kalabalıktı. Bizim kızı kim kucağına aldıysa kıyameti kopardı. Memeyle bile susturamadım. Nitekim gezme burnumuzdan geldi ve biz sadece 15 dk kadar oturabildik. Bu kadar erken yabancılaması normal mi ya sizde durumlar nasıl? Gözüm korktu valla;çünkü anne ve babasının dizinin dibinden ayrılmayan bir çocuk olmasını hiç istemem. İnşallah düzelir.

aboovvvv siyahlalecim sende ne yere bakan yürek yakansın gıııı biran iletiyi ben yazdım sandım

kızlar yakındır birimizin kocası ya kacacak yada zapzayıf olcak buarada sehriyeyi cok severim hayatım canım istedi

Bu arada araştırdım ve bebekler genellikle 6.aydan sonra yabancıları ayırt ediyorlarmış:84: bizim sıpa biraz erken başladı

Cnm bende umraniyedeyim. Bencede rahat bi yer Olmali en iyisi bi alisveris merkezi bence bebek odalari emzirme odalari var sonucta

merhabalar kızlar yazmasamda devamlı takipteyim oğlum 4 alık oldu hala dönmüyor aranızda varmı yani sağa sola dönüyor ama tam yüzüstü dönmüyor bende bekliyorum dönsün diye

Anamm sizin alayiniz gelsin bana butun gece neler yaparim neler!
Kizlar bu arada bi tarif yazicam tam bir sut bombasi ve yeyip tarifini istemeyen gormedim bu gecenin de gozdesi oldu yine :)

baska bir sebeple de aglayip tanidigi kokuda susmus olabilir cnm hemen korkma omerin cani ac olmasa bile meme istiyor bazen ne dede taniyor ne anane kucagima gelmeden huzur bulamiyor resmen. Anne olunca insan herseyi dusunuyor korkuyor di mi ama rahat ol biz onlari cok guzel buyutucez!

Annem 4.ayda birakmayi isterdiniz hep dedi bugun. kitaplarda da oyle yaziyor. Pes etmememiz lazim Omer de memeye gelince bazen yay gibi geriyor sirtini ki biliyorsunuz tam bir memekolik ama demek ki 4.ay sendromuna giriyor bidiklar. Hic uzulme gerekirse biraz ek gida mama verirsin ama memeyi almiyor diye vazgecme turlu oyunlarla devam etmeliyiz

Var tatlim
Aksam gelen arkadaslara okuttum biraz. Oglu 2.d yasinda hala kasik mamasi yiyor. Bence basucu kitabi olmasa bile tracy hogg ve babywise kitaplari iclerindeki bazi cok faydali detaylarla cok isimize yarayacak. Ben babywisedan tam ogun doyurmayi ogrendim gerisini uygulamiyorum ama bu bilgi bile yeter

Ay bu forumun adını KUDURUK MAYIS ANNELERİ diye değiştirmek lazım

Kesinlikle!
Ordu gibi misafir agirladin kizim uyumican mi diyor esim :) kizlar ben anormal oldum ya bu kadar istemem normal degil bence 2. Hop geliyorum fln derse isimiz is
Hos esim yastiginin altinda onlemiyle uyuyor ama korkuyorum her seferinde
Su spiralleri bi taktirsak

Valla bu dediğin sekillere uyan sadece buyuk avm ler var CANIM. E-5 uzere maltepe Carrefour var optimum var outlet mağazası icerenkoy Carrefour var ulaşımda gayet kolay olur.

merhabalar kızlar yazmasamda devamlı takipteyim oğlum 4 alık oldu hala dönmüyor aranızda varmı yani sağa sola dönüyor ama tam yüzüstü dönmüyor bende bekliyorum dönsün diye

benimkide dönmüyor canım ve bunu takmıyorum hareketli ve saglıklı ya gerisi tırı vırı karsılastırırsan dogru olmaz hepsi farklı bebişlerimiz hayatım

Evet o spirallerden mutlaka taktirilmali. Yanliz adetliyken mı adet ten sonra mı takiliyordu

Ben fazla olduğunu dşünmüyorum aksine sütü az bile alıyor,ek besin konusunda da gayet ölçülüsün.Gerçi şu ek besini yedirme miktarı standart olarak nedir bilmiyorum ki bir soruşturmak gerekiyor.
Valla ben ikinize de güldüm siz de komiksiniz...Ay ne bileyim aklım başımda mı bu aralar,biyoloğun çırpınızını nasıl unutmuşum ben de anlamadım.
Bugün misafir vardı benim kızda çok yadırgadı hemen ağlayıverdi gerçi sonra alıştı ama kucağa gitmedi.
Eeee Zeynepciğim nerde süt dolduran tarifin,acil lazım çünkü?

benim oglum 3.5 aylik 7.5 kg anne sutuyle besliyorum çok az mama veriyorum 60 cc bile içemiyor oylr sutumde çok bolda degil demrk istedigim zaten bebek surekli kusuyor daha azini veremem diosun verdiginide çikariyor mesela 120 veriosan bi kez 100 ver dene

bızde dönemıozzz sago sola dönüoo ama kolu altında kalıo donunce tombısız bız takmıom bendee vallaa

Tatlim geldimm
1su b cevizi inceli kalinli kiyiyoruz
6 7 inciri kup kup dogruyoruz. Incir sertse ilik suda bekletilebilir.
1su b seker ile 3yumurtayi en az 5dk cirpiyoruz
Uzerine 1su b un ve hamur kabartma tozu ekleyip elde cirpiyoruz
Incir ve cevizi de karistirip yayvan bir borcam ya da tepside firina veriyoruz
Pisince sogumasini bekleyip 2su b. Neskafeli sicak suyla islatiyoruz
2su b. Ancak yetiyor daha az olmamali. Neskafe bardak basina 1tatli kasigi.

4bardak sut 6kasik seker 6kasik unu muhallebi kivaminda pisiriyoruz
Sogutup toz kremsantiyi dogrudan muhallebiye ekleyip cirpiyoruz
Sogumus kekin ustune suruyoruz

Neskafe sekeri kiriyor hafif oluyor incirler sut yaparken ceviz kalitesini arttiriyor
Bana inanilmaz faydasi oldu
Kremsanti istemeyen olursa labne peyniri fln da olur muhallebiyi yumusatmak icin

Omer pasam agliyooooo hemen gelicemmmm

benim oglum 3.5 aylik 7.5 kg anne sutuyle besliyorum çok az mama veriyorum 60 cc bile içemiyor oyle sutumde çok bolda degil demek istedigim zaten bebek surekli kusuyor ne kadar içebiliyorsa o kadar ver daha azini veremem diosun verdiginide çikariyor mesela 120 veriosan bi kez 100 ver dene baktın yine aynı başka çözüm ararsın:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…