ayyy cok sevindim ya insallah boylece devam ederbiz 4saati uygulayamiyoruz cnm cunku omer uyanir uyanmaz emiyor 1sa sonra yine emmek istiyor ama 3,5saat gibi rutine girdik sayilir. Bu donemde birakmaya cok meyilli olduklarindan zorlayamiyorum ama kendi kendine uyuyor cogunda o bile yetiyor
kızlar bu kitabın adı nedir yahu?
bikaçgündür giremedim geçmişi taradım yokladım kitabın ismini bulamadım.
bende alayım. bizimde gündüz uykumuz yok belki faydası olur.
ben sallayarak uyutuyorum ama uykusu gelince çok belli oluyo hareketlerinden. 5 dk sallasam hemen derin uykusuna geçio yatağına bırakıyorum. bazen yatağına bıraktığımda uyanıyo ama ozaman almıyorum. kapıyı hafif aralık bırakıp çıkıyorum odadan sonra kendi kendine uyumaya devam ediyo. ben şimdi çokmu yanlış yapıorum???
slm tatli cadi benim bebegim biberon emmeyi bilmiyor hic kullanmadim mama ve sútúmú cay kasigi ile veriyorum ne kadar icerse zorlamadan kkesinlikle 2 saatten fazla ac kalmiyor bence ac birakmak dogru degil
Ben bugun omeri ananesine birakip carrefour.a gidecegim hem de 10gun daha rapor alacagim son kez.
2ogunluk sut birakacagim 4-5saat yeter ama o kadar ayri kalamam kuzumdan.
Kendime birkac pantolon almak istiyorum kalcalarim buyumus eskiler olsa bile dar oluyor hosuma gitmiyor
Bu arada kizlar marks&spencer.dan bebek kiyafeti alan oldu mu? Benim cok hosuma gittiler hatta bayildim penyeleri mothercare gibi uzun omurlu olur mu merak ettim.
kızlar bugün kp im bursaya gelecekmişşş
cenaze varmış eşimde ikindide babamı alıcam teklif etcem getirebilirim dediii
ee bunda ne var hiçbirşey yok hatta kendisini çokta severdimmm
takki kv dolduruşuna gelene kadar...
eşim yokken benimle konuşmaz sorularıma cvp vermezzz...
en son bayramda kovulmaktan beter oldukk
eşim ne annesiyle ne babasıyla konuşmuyor o da çok kırıldııı
bana afedersiniz kötü bir söz söylemeye getirdi söylemedi ama ima ettiii...
sebebi ise evlenmeden önce eşimle aynı evde yaşamamızdııı
doğru değildi biliyorum ama bu benm o anlama geldiğimi göstermezz
yani millet kimse bilmeden neler yapıyor onlar namuslu oluyorda
ben kötü kadın kocamda kötü adammı oluyorrrr
çok üzüldük çok kırıldıkkk ki ben gerçekten hiçbir kötülük yapmadım şimdiye kadar...
torunlarının hatırına bu imayı yapmamaları gerekirdiii
şimdi strese girdim gelirse hangi yüzle bakıcak suratımaaa
gerçi kp in bilerek yaptğığ birşey yok ama çok dolduruşa geliyor
adam benle sohbet ederken odaya bi girip çıkıyorlar cvp vermiyorrr....
çok yıprandım ya eşimde farkındaaa
dedimki baban elbette gelebilirr ne demek gelebilir mii
ama ben bu yapılanları düşündüğümde nasıl bir yüzle evime hala gelecekler çok merak içindeyimmm
yinede dönerken ellerini öptüm hoşçakalın dedimmm
yani hep gururumu yoksayıyorummm
çok yoruldummm eşim belki gelmez ama ben teklif edicem dedii....
çok üzgünümm yazmak istedim....
ben olsam bende geldiği için strese girerdim..ima ettikleri şey çok iğrenç sonuçta sen artık oğlunun eşi olmuşsun ve bi evladınız var nasıl bi zihniyete sahiplermiş bunlarbüyük bi olgunluk göstererek iyi ellerini öpmüşsün..kp dolduruşa geliyo demişsin canım gelirse sabredersin gidene kadar..uzun süre kalmıycaksa erken dönücekse sen tekrar gösterdiğin olgunluğu göster..ama aynı şey bana ima edilmiş olsa asla kv suratını görmek istemezdi,gelmesini ve oraya gitmeyi kabul etmezdim..kp de aynı şekilde ima ettiyse onuda istemezdim..bak sinirlendim işte hadi seni düşünmüyo insan torununu düşünür neyse tatlım strese girme belkide gelmez gelse bile kp suçu yokmuş
evet suçu yok...
ama anlamadığı şu ki bunca zamandır yaşanan olaylarda benimde hiç suçum yoktu...
hiçbir zaman tek laf etmedim...
anlamadığım bir sebepten kızıp biz uyanmadan hoşçakal demeden bile çekip gittiler evimden daha 2 aylık evliydik...
1 ay sonra birşey olmamış gibi yine geldiler...
evleri sobalı diye hep çaığırırdım hastalanırlardı giderdim ilgilenirdim...
çok yeni evliyken defalarca hemde evleri 15 dk uzaklıktayken kaldılar...
rahatsızlık duymadım...
haketmediğim bir imaydı... ima olduğu için her türlü öyle demek istemedim deme şansı var kv nin...
çok akıllı bir kadın bence...
eşimde çok kırgın ve kızgın...
bana hadi gidiyoruz dedi kv hala aaa neden gidiyorsunuz kalsanıza dedii....
gerçekten ben kendime değil en azından çocuğum için geçirdiğimiz kısa zamanlarda saygı bekledim...
ama göremedimmm
ve inanılmaz gerginim....
evet suçu yok...
ama anlamadığı şu ki bunca zamandır yaşanan olaylarda benimde hiç suçum yoktu...
anlamadığım bir sebepten kızıp biz uyanmadan hoşçakal demeden bile çekip gittiler evimden daha 2 aylık evliydik...
rahatsızlık duymadım...
haketmediğim bir imaydı... ima olduğu için her türlü öyle demek istemedim deme şansı var kv nin...
gerçekten ben kendime değil en azından çocuğum için geçirdiğimiz kısa zamanlarda saygı bekledim...
ama göremedimmm
Esinin ailesi atsan atilmiyor satsan bes para etmiyor canimevet suçu yok...
rahatsızlık duymadım...
ama göremedimmm
oğluma m&s dan bi şey almadım ama 4.5 yaşındaki yeğenim küçükken bir şeyler almıştık gerçekten kaliteli deneyebilirsinBen bugun omeri ananesine birakip carrefour.a gidecegim hem de 10gun daha rapor alacagim son kez.
2ogunluk sut birakacagim 4-5saat yeter ama o kadar ayri kalamam kuzumdan.
Kendime birkac pantolon almak istiyorum kalcalarim buyumus eskiler olsa bile dar oluyor hosuma gitmiyor
Bu arada kizlar marks&spencer.dan bebek kiyafeti alan oldu mu? Benim cok hosuma gittiler hatta bayildim penyeleri mothercare gibi uzun omurlu olur mu merak ettim.
kızlar bugün kp im bursaya gelecekmişşş
cenaze varmış eşimde ikindide babamı alıcam teklif etcem getirebilirim dediii
ee bunda ne var hiçbirşey yok hatta kendisini çokta severdimmm
takki kv dolduruşuna gelene kadar...
eşim yokken benimle konuşmaz sorularıma cvp vermezzz...
en son bayramda kovulmaktan beter oldukk
eşim ne annesiyle ne babasıyla konuşmuyor o da çok kırıldııı
bana afedersiniz kötü bir söz söylemeye getirdi söylemedi ama ima ettiii...
sebebi ise evlenmeden önce eşimle aynı evde yaşamamızdııı
doğru değildi biliyorum ama bu benm o anlama geldiğimi göstermezz
yani millet kimse bilmeden neler yapıyor onlar namuslu oluyorda
ben kötü kadın kocamda kötü adammı oluyorrrr
çok üzüldük çok kırıldıkkk ki ben gerçekten hiçbir kötülük yapmadım şimdiye kadar...
torunlarının hatırına bu imayı yapmamaları gerekirdiii
şimdi strese girdim gelirse hangi yüzle bakıcak suratımaaa
gerçi kp in bilerek yaptğığ birşey yok ama çok dolduruşa geliyor
adam benle sohbet ederken odaya bi girip çıkıyorlar cvp vermiyorrr....
çok yıprandım ya eşimde farkındaaa
dedimki baban elbette gelebilirr ne demek gelebilir mii
ama ben bu yapılanları düşündüğümde nasıl bir yüzle evime hala gelecekler çok merak içindeyimmm
yinede dönerken ellerini öptüm hoşçakalın dedimmm
yani hep gururumu yoksayıyorummm
çok yoruldummm eşim belki gelmez ama ben teklif edicem dedii....
çok üzgünümm yazmak istedim....
Valla bu dediğin sekillere uyan sadece buyuk avm ler var CANIM. E-5 uzere maltepe Carrefour var optimum var outlet mağazası icerenkoy Carrefour var ulaşımda gayet kolay olur.
MALTEPE CARREFOUR sizce nasıl olur biraz ortada gibi ,anadolu yakasında herkese orta yer burası geldi bana ne dersiniz kızlar ,hem Jerenimo nun dediği gibiancak alışveriş merkezleri bize hitap edebilir çünkü buralarda alt degiştirme ve emzirma odası var...hadiyinn kızlar buluşalım artık yeter gayri bekledik dimi
kızlar benim yöntem işe yaracak sanırım...
kitabı aldığımdan beri kızım emziği ağzında yatağında uyuyorrr...
tabi başında beklemem gerekiyor bu bazen 1 saat bazen 20 dk bazende 5 dk sürüyor..
önemli olan uykusunu takip etmek ilk belirtide yatağına götürüp dikkat dağıtmadan onu yatağında mutlu etmek...
ağlarsa kucakta sakinleştirmek ama hoplatıp zıplatmak yok sallamakta yok --sakince...
sakinleşince tekrar yerine koymak...
asya bazen yüzüstü dönüyor ve poposuna hafif şşş/ pat uyguluyorum...
bu arada müzik kutusu devamlı çalıyor...
ve belki defalarca kere emziği eliyle çıkarıyor başında ona görünmeden geri ağzına veriyorum...
merak edenler için yazdım....
memede ayakta kucakta uyutmaya son...
umuyorum kısa zamanda yatağına koydugumda başında beklemeden uyuyabilirrrr hedefim bu....
inş. gerçekleşirrr...
kitabı okuyanlara bir-kaç sorum war... mesela zeynepcimm:)
easy yöntemindeki 4 saat kuralını uygulayabiliyormusun...
kitapta 2 gün gözlem ve sabah 7de kalkarak rutine başlamayı şiddetle tavsiye ediyor...
bunu yaptınmı....
ben 2 saat uyutmayı henüz başaramadımm sen yapabildinmi...
uyandıktan sonra sonraki 40 dk ya bir kere geçtik ama onun dışında gözü açık halde kalkmadan 15 dk oyalanabildik sonra gülücüklerrr:)
ve işin doğrusu sabah 7de kızımıda uyandırıp rutine başlatmak beni aşacak sanırım
ben uyandıktan sonra emziriyorum ve oynuyoruzzz
bu zaten hep olan birşeydi...
sonraki 1 saat 15 dk içinde tekrar uyuması gerekiyor
ben 1 saat sonra yatağına götürüp oyalamaya başlıyorumm ve 50 dk ila 20 dk arasında uykuya geçiş yapıyoruz..
yapamadığımızda oldu:):)
1 saat max. geri uyanıp beslenmek istiyoruz...
şuan için kendi kendine uyumaya alıştırmak benm için yeterli çünkü saatleri tutmasada rutinimizz var zatenn:):)
hem paylaştım merak edenler için hemde soru sordum şekerlerim uzun oldu özür dilerim...
valla canım aynen bende öyle yapıyorum gece park yatağına koyuyorum file kısmı varya onun üzeniyorum yatağıma file kısmından bakıyorum emziği düşerse geri veriyorum kendi kendine ımırldansa bile cevap vermiyorum müdahale etmiyorum ama dediğin gibi 1 saat ibile buluyor bazen. ama benmki tamamen tasadüf eseri bi buluş oldu kitabı okumadan kızım yardım etti banasorularına gelince anladığım kadarıyla kitapta sabah 7 de başlıyor sizin için saatini kendin ayarlayabılırsın bence bizim sabah 9 da başlıyor mesala uyanıncada hemen bakmıyorum beşiğine bi yarım saat kendi kendine oynuyor sonra bakıyoum beni görünce bi gülmeyle günaydın diyorki ömre bedelllll
gündüz bizim rutinde sabah 9da uyandıktan sonra 2 buçuk saat sonra yatıyo 1 saat. sonrasında ise 1 yada 1 buçuk saatte bir 1 er saat yatıyo uyku saatı akşam 9 bu arada ortalama bu şekilde 16 17 saat günlük uykumuz oluyo
kızlar sadece bunlar değill
daha neler var duymamazlıktan geldimmm
ahh ahh ben eşimin eski sevgilisini nasıl kıskandığını resimlerini kv deden defalarca dinledimmm
onu nasıl severmiş kıskanırmışşlarrrrrr:):)
bunlar küçücük ufacık bir kısmııı
az önce eşimle konuştumm
suratım düştü tabii napar bilemiyorummm....
bende kızımla markete çıktım malum yemek yapıcam insanlık bende kalsın
daha gelmeden yine eşimle aramıza soğukluk girdiiii
ama bugünün güzel haberide varrrr
asya öğlen 40 dk uyuduktan sonra tekrar zorda olsa uyuttumm
ve tam 2.5 saat uyumuş oldu...
doğduğundan beri bu ilk defa oluyor maşallah kızımaa...
markete çıktık dolaştık geldik ve yine yatırdım...
emziği verdim yüzüstü çevirdim dalmak üzere sanırım...
mızıldandığından şşş/ pat ilee sakinleştiriyorumm
ve yatagına koyunca baya duruyor ağlamadan uykuya geçemezse zor oluyor...
kızlar gitgide daha kolaylaştııı mutlaka zorluk çeken anneler tavsiye ederim...
zeynepcim duacınım wallaaa allah senden razı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?