2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tarifin çok iştah açıcı geldi giyindim kızımı doyurup eksik malzemelerimi alacağım,tşk ederim.İncir olarak ne alacağım şimdi reçelmi kuru incirmi,bide incir yerine başka ne olabilir gerçi süt için incir iyi ama evde olmadığında altarnatif açısından soruyorum.Bu arad yazılarının yakından takipçisiyim.Eşinle sorunlarının hallolmasına inanılmaz seviniyorum ,ve lütfen dua et benim için bizde düzelelim,yoruldum artık,ama bana umut veriyorsunuz sen ve azraece oda sorunların üstesinden geldi.Allahım mutluluğunuzu daim etsin...

cicek_cicekk
cnm bende eşimle doğumdan sonra baya sorun yaşamıştımmm:)
bizde aştıkkk kıss beni unutmaaa...
hadi bakalım darısı başına bol bol dua et şekeriiimmmm

kızlar selam,

buaralar giremiyorum foruma , malum çalışıyorum, bitmeyen bir proje var hayatımda geçmişide okuyamadım ama süt ile ilgili bir keşfimi paylaşmak istiyorum: ŞEFTALİ:) kızlar inanın tesadüfen farkedip takip ettim ve sütümü inanılmaz arttırdı, işe başlayınca çok azalmıştı sütüm ve şeftali sayesinde işe ilk başladığım zamandaki miktarı sağabiliyorum artık çok şükür neler denedim ama bir tek bu şekilde arttı sütüm deneyin belki sizede faydası olabilir, bol sütlü günler...

Ayy ben benimkiler cok fena diyordum ama sizinkiler benimkilerden de betermis
Benim kv ve kp ayrilar kp başka bir kadınla evli esimin anne ve babası öğretmenler kp in evli olduğu kadının nazini ayrı çekiyorum kp ayrı kv dem ayrı nazli kp evime yakın oturuyor hergun arar gün asırı kizi sevecem diye gelmek ister olmadı kizi giydir eve götürecem neymiş karısı sevecekmiş "kusura bakma dedim sevmek isteyen varsa buyursun gelsin" dedim.
Kv demin 40 sene önceki öğretmen okulu anılarını dinlemekten daral geldi ama ben ne yaptım kayın valideye eğrisini doğrusunu yazdığım bir mail attım o oldu birdahada beni bunaltamadi onceden günde iki uç kez arayıp geyik yapardı şimdi haftada bir arayabiliyor
Ama esas sorun kp de şimdi çünkü abimin hanımının dayısı oldugundan dolayı ona pek dişimi gösteremedim abime ters teper diye ama bakalım mücadelem devam ediyor....bu Arada esim terapist ama bana yardımı dokunamiyor garibimin oda arada kalıyor

Canim biz esimle bir tepsiyi 3.gune bitiriyoruz kuru incir sahane tat veriyor baska kuru uzum fln da olur herhalde ama sekeri yagi incire gore.
Biz esimle bosanmaktan bahsediyorduk hatirlarsin.
Cuma gunu Ulu Cami.ye gittik dualar ettik. Ikimizin de sevgimizden suphesi yoktu ama mevlidden beri gecinemiyorduk.

Ben onu dagda yemege goturdum. Hem de evi basina yiktigimin ertesi gunu. Manzarali ve sakin bir yerdi. Icimden gecen herseyi anlattim. Sik sik onu suclamadigimi kisir donguye girdigimizi kimsenin dort dortluk olmadigini a?a duygusal anlamda delice aç oldugumu anlattim.
Ofkeme engel olamadigim icin destek alabilirim yeter ki sen de bana su su konularda hassasiyet goster gul yuzlu oglumuz icin emek sarfedelim dedim.

Niyet hayir akibet hayir derler... Dayanamadi tabi cunku hic kizmadan suclamadan ictenlikle konustum.

Bazi net kararlar aldik. Bu hafta kimse birbirini elestirmeyeck mesela. Omerin bezi banyoda mi kalmis makina mi yerlesmewmis dis macunu ortadan mi sikilmis kime ne! Bak cumartesi 1hafta doluyor bu kurali koyali ve oyle huzurluyuz ki.

Daha yazacagim ama yola cikacagim varinca yazarim insallah siz de toparlayacaksiniz cnm benim insallah el birligiyle!

Baba uyar kızlar :)))

kızlarr çok yoruldummm..mutfak dolaplarını temizledim,pazara gittim,yemek yaptım,reçel yapıyodum ki benim sıpam huysuzlandı pilava tuz atıcağıma reçele attımm hahaha tuzlu reçel yiycezzüstünden geri aldım görünen ttuzları ama bakalım tadı nasıl olucak:))çiççekcim inş eşinle aranız düzelir her evde oluyo sorunlar ama en önemlisi çiftlerin birbirini yıpratmadan çözüm bulması..sizde zeynep ve eşi gibi güzelce karşılıklı oturun konuşun cnm inş herşey yoluna girer

beykozcummbu gün sesin soluğun çıkmadı hiç?sadece yazılanları beğeniyosun..herşey yolunda mı cnm?

Kizlar kocisimle ask yapalım bu gece dedik bendekide sans yaaa regli oldum hadi hayırlısı. Adamcagizida heveslebdirmistim oysaki (

Hay allah desene kırk yılda bir gaza geldık(tabiri caizce) oda kursakta kaldı :)) nede olsa bitcek yani baska heyecanlar olur ıns..allah muhabbettınızı arttırsın bu arada ehuehuehu

Ayy benim oglanda tam tersi herkese guluyor velet...mavi boncuk dagıtmayı sevıyor esek sıpası ne olcek..babası kılıklı işte (

Marks&Spencer ı gozum kapalı kefıl olurum cunku sureklı ordan alısverıs yapıyorum ve mothercare den cok degıl ama bir cıta daha kalıtelı geldı bana

Bıyolog ve cıcek uzmeyın kendınızı gayrı ve bırde pınar cnm sen hele hıc uzulme cunku bence onların kayıpları daha buyuk olur
sızler gıbı hıslı dusuncelı ve aynı zamansa cefakar ınsanlardan uzak olucakları ve ıletışimden bihaber olucakları için onlar buyuk zararda kızlar ..bosverın bakın bana kocamı hıc ozlemıyorum kafamada birsey takmıyorum oglumla gunumu gun edıyorum dyemem ama en azından neden bu boyle neden su soyle dıye artık dusunmuyorum ...satayım anasını salla gıtsın gacılar

Cnm bende umraniyedeyim. Bencede rahat bi yer Olmali en iyisi bi alisveris merkezi bence bebek odalari emzirme odalari var sonucta

Cnm sana uyarmı maltepe carrefour bilmiyorum ama senide aramızda gormek cok ısterız

ne zaman düşünüyosunuz?
benim kv bende şimdilik, pek nazlı, gel desem gelmez, evde bıraksam içim rahat etmez. buluşma zamanı belirleyin uyarsa bende gelmeye çalışırım.

Burdan bir arkadas calısıyorum ve sadece cuma gunu bosum demişti eger uyarsa cuma olsun valla benim için farketmiyor hangi gun olacagı,
Baba uyar kızlar :)))

Guzel sevimdim uymasına inş cokkk kişi oluruz ve guzel bir gun olur hepimiz için:81:

Canım senin iki kaynanan varmış demekki...Çoğu zaman kbabalar hep arka planda kalır her şeye razı gelen uysal tipler olurlar seninki de pek istisnai...Otursunlar oturdukları yerde ne istiyorlar ya sizden,özellikle senden,eşin sana kızmıyor kavga etmiyorsunuz diye ona da tavır alıyorlar belliki.Canım onları dert etme kendinden de ödün verme,sana saygısızlık yaptıkları zaman hakkını savun ki bir daha yeltenmesinler tepkini bilecekleri için.Aslında varya eşinin herzaman sana destek verdiğini bildikleri zaman senle uğraşmayı keser va kabuklarına çekilirler, yalnız şu var hiçbir şey normale dönmez daha da tavırlı ve soğuk olurlar soğuk savaş yerini psikolojik savaşa bırakır.O yüzden bunların sizinle sorunu hiiiiç bitmez bu olaylar tarihte hep tekerrür eder biliyorsun..Bundan ötürü en iyisi eşine evine ve çocuğuna yönelik yaşaman gerisi fasa fiso..
Ne güzel söyledin o ilk cümleyi..
Canım seninki de dengeyi sağlamamış,hayat müşterektir oysa...Rabbena hep bana olmaz ki,senin ne kadar özverili olduğunu görmesi lazım yok eğer konuşmana rağmen anlamıyorsa sen de onunkileri evine kabul etmeyeceğğini söyle eşine bakalım hoşuna gidecek mi?
Canım çabamız dur durak bitmeden devam ediyor...
Bence güzel bir öğün olmuş başlarda ben de bu şekilde başlayayım..
Canım sana yapılanlara onların yanındayken gül geç ve hiç istifini bozma yoksa onları mutlu edersin,bırak onlar kudursun seni üzemedikleri için...
Haklısın canım ben de ucu ucuna yetiştiriyorum sütü.
Ben kuru incirden yapmıştım.

Keşke yazdıkların hayatımızda da kolaylıkla uygulanabilse

benimki sadece uyurken meme emiyor onun dışında mümkün değil ağzına almıyor kaşıkla uyanık olduğu zaman göğsümden sağıp içebildiği kadar veriyorum bir süre daha böyle devam etmeyi düşünüyorum ilk başta aç bırakmayı bende denedim ama işe yaramadı hiç açlıktan ağlamadı bebeğim...

bursali hatunlar biz napicaz? Kimler hangi civarda oturuyor ona gore biryer secip havalar iyice bozmadan bulusmaliyiz!

cnm ben korupark 1050 konutlarındayım...
koruparkta en üst katta özsüt var...
toyzshop tu sanırım onun yanında lunaparkın olduğu yerde...
hemen 20 metre ilerisinde 2 adet emzirme odası ve birde alt değiştirme odası var...
geçen gittim iyice inceledimmm:)
orada birsürü kafe var ve bu odalar mevcutt...
bana çok müsait geldi tabi tüm tekliflere açığım.....

tatlıcadı
ne reçeli yaptın kızzz...
ben reçel işinede mi girsem acabaaa:)
hiç bilmiyorum ama beceririmm
şuanda 5 kg domatesi bibersiz tuzsuz yağsız blender dan geçirdim kaynatıyorum...
bunu kızıma özel yapıyorum...
iyice gaza gelmiş durumdayımm:)

kışın çorba yaparım kısmetse..

bende muhallebi yaptım frambuazlıı:)

bu arada eşim tek geldii:)

beykozzzözledimmm şekerimm

meleğim güzel dileklerin için saol cnm ne zaman gelcne bursaya kısss
ona göre tarih koyalım tatlımmmm

istanbul ve bursadaki arkadaşlar kıskandım sizi...bende aranızda olmak isterdim...ama nerdeeee...ben anadolunun küçük bir kasabasında öğretmenim...bu sene ücretsiz izin kullancam...sürekli evdeyim yani...ama kapısını çalabileceğim bir komşum bile yok...yalnızım dostlarım yalnızım artık...

uyar canım banada ümraniyedeyim ben evdeyim şuandada çalışmıyorum bize her yok parisssss şekerimmmmmm ama cumartesi olursa daha iyi olur sanki nedersiniz

valla ben bile sevindim canım eşinin eve yanlız gelmesine okadar olur yani
ya bnmde pastaban duruyo evde yarın bende bi pasta yapıyım canım çekti şimdi
kızıda uyuttum az takılıyım kk de en iyisi

beykozcummbu gün sesin soluğun çıkmadı hiç?sadece yazılanları beğeniyosun..herşey yolunda mı cnm?

canım bogazlarım agrıyo burnum akıyo şifayı kaptım sanırım yarın saglıkocagına gitcem sadece okuyorum kolumu zor kaldırıyorum bide domates dograrken parmagımı kestim cok derin degil ama yinede canım acıdı beni düşünüp sordugun için saol hayatım buarada ben spiral taktırcam bu acabamı kactımı falanla stres olmak istemiyorum özele gidicem adet olur olmaz....

geçmiş olsun canım..
beykoz kız sende spiral taktırırsan biz napalım.. bu işin heyecanı kalmaz artık yapacağın gebelik testlerini düşün

yaa iş ciddiye binince insan tırsıyor dimi şaka bi yana valla haklısın sağlama almak lazım, yoksa aramızda kazaya kurban gidenler olacak gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…