Kizlar oglum buyumus de 5aylik olmus Allahimm 6ay once icerde tepiniyordu nasil bir mucize ki 5ayda oyuncagini tepmekten yerde surunmeye anneye ayri babaya ayri seslerle cilve yapmaya kadar bir suru sey ogrendi
Kontrolde cilt kurulugu disinda bir sorun gormedi doktorumuz cok sukur
Boyumuz uzamis zaten doktor gorur gormez olcmeden soyledi her santimine sukurler olsun
O odadan siritarak cikmadan once omeri opup once Allaha sonra ogluma tesekkur ediyorum yuzumuzu guldurdugu icin
Allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin evlatlarimizla sinamasin aminn
Kilomuz ust sinirda oldugundan ek gidaya baslamayalim dedi halbuki ben sabirsizlaniyordum 1ogun olsun vereyim de sevecek mi goreyim diye ama siki siki tembihledi vermeyelim diye
Cildi cok kuru bizimkinin. Hergun yikayin ama bir gun sadece suyla bir gun sabunla dedi
Artik etrafinda tehlikeli esyalar birakmamamizi tembihledi cok hareketli oldugu icin
Cidden de oyle tatilden geldik diye valiz yerlestiriyordum bir kismi kaldi sen surunerek valize git corap al onu agzina tik!
Sadece sola donuyor ama bu haliyle bile is beceriyor sipa
Doktorumuz donmesi yuzustu ilerlemesi vb hareketler gelisim gostergesi degil her cocuk farklidir endise etmeyin dedi
Aha bu da sipamin siritarak uyurkenki hali :)
Eki Görüntüle 513367
Koymayi kendim yasaklamistim nisan anneleri isteyince oraya koydum e benim mayis kankilerim varr dur oraya da ekleyeyim dedim
Kizlar oglum buyumus de 5aylik olmus Allahimm 6ay once icerde tepiniyordu nasil bir mucize ki 5ayda oyuncagini tepmekten yerde surunmeye anneye ayri babaya ayri seslerle cilve yapmaya kadar bir suru sey ogrendi
Boyumuz uzamis zaten doktor gorur gormez olcmeden soyledi her santimine sukurler olsun
O odadan siritarak cikmadan once omeri opup once Allaha sonra ogluma tesekkur ediyorum yuzumuzu guldurdugu icin
Kilomuz ust sinirda oldugundan ek gidaya baslamayalim dedi halbuki ben sabirsizlaniyordum 1ogun olsun vereyim de sevecek mi goreyim diye ama siki siki tembihledi vermeyelim diye
Cildi cok kuru bizimkinin. Hergun yikayin ama bir gun sadece suyla bir gun sabunla dedi
Artik etrafinda tehlikeli esyalar birakmamamizi tembihledi cok hareketli oldugu icin
Cidden de oyle tatilden geldik diye valiz yerlestiriyordum bir kismi kaldi sen surunerek valize git corap al onu agzina tik!
Doktorumuz donmesi yuzustu ilerlemesi vb hareketler gelisim gostergesi degil her cocuk farklidir endise etmeyin dedi
Eki Görüntüle 513367
Koymayi kendim yasaklamistim nisan anneleri isteyince oraya koydum e benim mayis kankilerim varr dur oraya da ekleyeyim dedim
bu arada oğlumun kabızlık sorunu için fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim.. ama maallesefki hiç bişe cozum olmadı. oğlum bi haftadır kakasını yapmadı ve dr bunun normal olduğunu söylüyo.ama içim hiç rahat değil ve bence oğlumda rahat değil
turuncu
cnm kargon eşimin eline ulaştı akşam eve getircekkk...
tekrar çok teşekkür ederim canım... gönderirken haber vericemmmm çok çok saol...
senin kargoyu gören işyeri arkadaşları ne oldugunu sormuş...
eşimde durumu anlatmış ve bir bayan arkadaşı bebeğinin battaniye çorap tarzı herşeyini getircekmiş yarınnn:)
bir şeyede veslie oldun walla canım benm
Sadece anne sütümü alıyor bebeğin ?
Benim oğlumun 5-6 gün kaka yapmadığı günler olmuştur.Ağzına çay kaşığı ile zeytinyağı veriyorum veya ek gıda dönemine girdiyse armut müthiş etki yapıyor.
kızlar kilo durumlarınız nasıl gidior ben adet olmaya basladıktan sonra kilo vermeye basladım
ama daha fazlam var 8 kilo gibi
ekmegi baya azalttımama diger seyleri kesmedim malum süt lazım
ya bende de aynı sorun var saga sola bakınıyor az emior bu dönem nekadar sürermiş nasıl düzelirmiş
çok sosyal cocuk canım
bak benimkide ayakta sallanıyordu yere koyuyorum uyanıyordu artık sallamak yok iki gündür ne rahatım masallh
sende bidenesene artık benimki kendi uyuyor uykusu gelince mızmızlanmasından ve uyanalı 2 saat olmasından anlıorum uykusu geldiğini oyuncaklar bile ilgisini çekemior
hemen yatagına götürüyorum aglıor kucagıma alıorum tekrar koy yine aglıor yine yine biraz yoruyorum onu böylelikle sonra meme veriorum uyoyor aksam uykusunda onada gerek kalmıyor aglamadan uyku moduna geçior
kızlar yani 30 uma bir girdim pir girdim. gezemediğim günlerin acısı 3 günde çıktı da yine fatura bana kaldı evi anca toparlayabildim
emmeyi rededen annelerden başlayım sakın pes etmeyin buradamı okudum bilemiyorum ama sosyal redmiş bebeklerimizin yaşadığı. anası gibi asi olacak bu kız galiba:)bende ece mememi sürekli ittiriyor sağa sola bakmaya çalışıyordu geçici bir dönemmiş ben sütümü sağıp kaşıkla verdim, gündüzleri 2 dk olsa da verdim ama geceleri emiyordu çok şükür atlattık sayılır sizde durduk yere mamaya başlamayın mücadele edin. inşallah herkes atlatır bu durumu.
ece nin favori şarkısı tin tin tinimini hanım:) youtubedan dinliyoruz sürekli geceleri rüyama giriyor:)
ece gündüzleri 2 saatte bir ayakta sallanarak uyuyor ama hepsinin süresi farklı oluyor tam bir düzen tutturabildik denemez bir de parmağını emmeden hayatta uyumuyor:)
kızlar en kötüsü 68 kilo olmuşum70 ile ece yi doğurmuştum. habire yiyiyorum nasıl gidecek bu kilolar aklım ermiyor.
korunma işi başımıza dert ya eskiden bu kadar korkmuyordum. hap için beklemekten başka çare yok gibi benim için.
yarın aşımız var dua edinde kolay atlatalım teyzeleri.
Eki Görüntüle 513367
Eki Görüntüle 513367
bu arada oğlumun kabızlık sorunu için fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim.. ama maallesefki hiç bişe cozum olmadı. oğlum bi haftadır kakasını yapmadı ve dr bunun normal olduğunu söylüyo.ama içim hiç rahat değil ve bence oğlumda rahat değil
Kızlar Kayra bugün yeni bir şey öğrenmiş..Ben de az önce farkettim :)))
Ben arada ona gülmesi için dudaklarımı büzüp araba sesi çıkarırlar ya hani brrrrrrrrrr diye.O şekilde yapıyordum.Baktım bizimki dudaklarını buzmuş haaaprüüüüüüüüprüüüüüüüü diye ses çıkarıp ağzından tükürükleri akıtıyor.Ay çok güldüm onun o halini görünce yaa.Dakka başı aynı şeyi yapıp duruyor.Artık oğlum brrüüüüüüüüüüüüüüüü yapıyor [/QUOT
Bizimki de aynı şeyi dün yaptı babasına hemen koşup kamerayı aldım ve çektim. Çok çabuk büyüyorlar bir günde bile hareketleri değişiyor minnakların yerim onları ben çok tatlılar yaa:131:
Kizlar merhaba hepinizeee
Tuana dis cikariyor olmali ki yanagim,çenem,gözüm neremi yakalarsa yiyo korkuyorum artik yaw
tam bi zilli oldu babasina bi nazlanmalari var kiii.diyorum ki kizim bütün gün sana ben bakiyorum bana bu kadar gülmüyosun kiskaniyorum artik..
Kizlar merhaba hepinizeee
Tuana dis cikariyor olmali ki yanagim,çenem,gözüm neremi yakalarsa yiyo korkuyorum artik yaw
tam bi zilli oldu babasina bi nazlanmalari var kiii.diyorum ki kizim bütün gün sana ben bakiyorum bana bu kadar gülmüyosun kiskaniyorum artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?