2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür rabbime bizlere böyle güzel evlatlar nasip eylediği için...Rabbim bütün isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın inşaallah...
Ömere de kocaman bir maaşallah demek istiyorum...Biz de haftaya 5 aylık olacağız inşaallah.
Ek gıda için belki bir çay kaşığı şeklinde tattırmalara devam edebilirsin ama tabi karar senin.
Bizimkide sadece sola dönüyor ama yüz üstü yattığında ayakları ile tepine tepine daire şeklinde dönebiliyor.
Bu aralarda yüzüstü yatarken popoyu havaya kaldırıyor sanki ters dönecekmiş gibi.Yakındır yani diğer tarafada dönmemiz

bence iyi ki de resim koyuyosun cnm.. ömere bakarak bende oğlumun büyümüş halini hayal edebiliyorum.. maşallah oğlumun abisine :)))

bu arada oğlumun kabızlık sorunu için fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim.. ama maallesefki hiç bişe cozum olmadı. oğlum bi haftadır kakasını yapmadı ve dr bunun normal olduğunu söylüyo.ama içim hiç rahat değil ve bence oğlumda rahat değil

Sadece anne sütümü alıyor bebeğin ?
Benim oğlumun 5-6 gün kaka yapmadığı günler olmuştur.Ağzına çay kaşığı ile zeytinyağı veriyorum veya ek gıda dönemine girdiyse armut müthiş etki yapıyor.

Rica ederim canım ne demek...Güle güle büyütsün o arkadaş bebeğini..

sadece anne sütü alıyor. önce 3-4 gün de bir yapardı şimdi haftada bir. zeytinyağını tombişine sürdüm. bide kaşıkla veriyim..

Kızlar Kayra bugün yeni bir şey öğrenmiş..Ben de az önce farkettim :)))
Ben arada ona gülmesi için dudaklarımı büzüp araba sesi çıkarırlar ya hani brrrrrrrrrr diye.O şekilde yapıyordum.Baktım bizimki dudaklarını buzmuş haaaprüüüüüüüüprüüüüüüüü diye ses çıkarıp ağzından tükürükleri akıtıyor.Ay çok güldüm onun o halini görünce yaa .Dakka başı aynı şeyi yapıp duruyor.Artık oğlum brrüüüüüüüüüüüüüüüü yapıyor

Valla ben doğumdan yaklaşık 1 ay sonra eski kiloma düştüm ama bu emzirme sürecinde gözüm döndü Dünyayı verseler onu bile yerim:125::131: Nitekim 2 kilo fazlam var. Eskiden eşime çok yiyosun bu gidişle dubaya dönücen diyodum şimdi ben de onun kadar yiyorum.

Ay aynen bizimki de parmak emmeyi huy edindi. Onsuz uyumuyor bazen emzirirken memeden çıkıp parmağını emiyor. Bizim de yarın aşımız var umarım sorunsuz atlatırız ikimiz de

Maşallah çok tatlı zeynepcim kuzun Allah bağışlasın ben normalde kızımı kimseye vermem diyodum ama bak ömere verebilirim ne dersin?

Maşallah oğulcuğumuzaAllah uykularında yaşadığı huzuru bir ömür yaşatır inşallah.

Bizim kızın da bazen yapamadığı ve huzursuz olduğu zamanlar oluyor. Karnına zeytinyağı sürüp yaklaşık 10-15 dk ovuyorum ve poposuna zeytinyağı sürüyorum ve bacaklarını havaya kaldırıyorum hemen yapıyor bir dene canım istersen

merhaba kızlar şimdi sağlık ocağından geldik oğlumla. kilosu 7100 boyu 64cm olmuş. geçen aydan bu yana 400gr almış. biraz az gibi geldi bana ama hemşire bişey demedi. ek gıdaya başlama dedi.bide kan damlası vermiyorlarmış artık. Bakanlık kaldırmış. çocuk doktoruna git gerekli görülürse doktor versin dedi. bakalım doktorumuz ne diyecek. sizler kan damlası kullanıyormusunuz...

Valla biyolog haklısın,millet dumamış yılını doldurmadan gene hamile kalmış....Eeeee güvendikleri bir şeyleri var muhakkak...para gibi...

Kizlar merhaba hepinizeee

Tuana dis cikariyor olmali ki yanagim,çenem,gözüm neremi yakalarsa yiyo korkuyorum artik yaw

tam bi zilli oldu babasina bi nazlanmalari var kiii.diyorum ki kizim bütün gün sana ben bakiyorum bana bu kadar gülmüyosun kiskaniyorum artik..

ahh cnm ahhh birde beni dinle...
aramızda yatıyor haftasonu sabahlarıı alıyorum yatağa:)
emziriyorumm emiyor emiyor memeyle işi bittimi dönüyor babasınaaa
kafasını boynuna sokuyor elinide yüzüne atıp sakalıyla oynayarak uyuyorrr....
babası kendine çektikçe minik minik kedi gibi mırıldanıyorrr...

e beeennnn benn nolcammm....

Cnm sanada merhaba, sık sık gelemiyorsun galiba özletiyon gıı bizi ..
Bizde de aynı, velet ne bulursa kemiriyor hatta en çok oyuncaklarını ve bahtanıyesini seviyor. onların tatları daha mı iyi nedir artık bende anlamıyorum ..
Diş diyorum bende sebep olarak ama damaklar yumusak , bu yuzden hemen cıkcak gibi gozukmuyor

Babalar kızlara , kızlarda babalara duskun olur sekerim alış sen bu duruma onların arasında aşk başka oluyor demek :))

bayanlar yazdıklarınızı sürekli okuyorum.... bende 24 mayıs 12 annesiyim.......öğretmenim.... evime uzak ve zor koşullarda bulunan bir okuldaydım düne kadar.... ve niyetim yaza kadar ücretsiz izin almaktı tüm şartlarımı zorlayarak... malum maddiyat!!!------------------taki dün akşam tayinim çıkana kadar.... evime 50km bir okula tayinim çıktı ve muhtemelen haftada sadece 3gün çalışacağım....... müdür yardımcım çok anlayışlı ders programımı ona göre hazırlayacak.... böylece 4gün kızımla olabileceğim çalıştığım günlerdede evden 7.30-15.30 arası uzak kalacağım....ama sadece 3 gün... bütün bunların yanısıra bakıcım yengem :) çok şeker biri (annem ve kayınvalidemde aynı şehirde bizimle fakat işin aslı yengeme daha çok güveniyorum) çok severim onu ve kızıma gözü gibi bakacağına eminim... tabiii annem ve kayınvalidemde sürekli yavrumun yanına gidip gelebilirler (evleride çok yakın).....yani bakıcı konusunda sıkıntım yok aslında ama kendimi çok kötü hissediyorum... kızıma ihanet ediyormuşum gibi, onu terkediyormuşum gibi,, dünden beri düşündükçe ağlıyorum..... kızımı bakıcaya bırakmak için çok mu erken sizce? maddiyatı ve önümdeki 1yıl çalışma zorunluluğumu düşününce çalışmam gerek çalışacağım diyorum üstelik haftada sadece 3gün.... ama kızımı düşününce akan sular duruyor! ne yapmalıyım ne olur yardım edin bana 24eylülde 4. ayımız bitecek... yerimde olsaydınız ne yapardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…