2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba şekersiz yeşilçay meslektaşız galiba bende mimarım.ben 2 yıl ücretsiz izin aldım. bişey sorcaktım anne sütünü nasıl mayalıyacaksınız inek yoğurduyla mı?

Ayy maaşallah maaşallah kuzuma nede güzel uyuyor.
Bu arada annenin yöntemini tuttum bende oyle yatırıyorum cogu zaman benimki sıcağı cok seviyor oyuzdende hic itiraz etmez
Allah nazarlardan korusun yavrunu

bizimki de yapıyo o hareketi. ne demek istiyo acaba? yalnız değilmişiz demek nasıl zevk alıyo öyle yapmaktan bende aynısını yapıyorum ona durup bana bakıyo sonra gülmeye başlıyo

aynen bunu 2 gün önce bizde hsapladık....:)
herkess duysun ey ahaliiiiii!!!!!:)

ya bu kızın beni mahvediyor ya rsmen kucağıma alıp sevesim geldii

babasına bakışa bakkk....
aşkla bakıyor resmenn bakışları pek bi tanıdıkkk:)
annenin yöntemini bende uyguluyorum hehehehe

walla şekerim durdur diyorsundaaa alışveriş azmini yazdıklarından okuyorummm:)
ben seni durduramam canımmm
zeynep koyverdimmm al alabildiğin kadar derim ancakkk

arkadaslar ben sadece 2 doz tetanoz oldum hemsire bana bidaha olcaksın demedi bir akrabam 3 doz olursan 5 yıl 5doz olursan ömür boyu korur sen sor yaptır dedi benim gibi olan varmı sorcam ama ilk size sorıyım dedim ...

walla cnm 5 doz oluyor zaten bak şimdiii
liseye kadar 3 doz oluyorsun...
sonra 2 dozz
ettimi 5 dozz ömürlük oluyorr... bana hemşire öyle anlatmıştıı...
ilkokul mezunlarına hamilelikte 3 doz yapılıyor lise ve sonrasına 2 dozzz
başka türlü kişiler hatırlamadığı için okul durumuna göre oluyor yanii...
en azından benim bilgim bu yöndeee

sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
malum artık dönüoruz (1 aydır)
bu nedenle yere yordanını serdim üzerine yatırdım rahat rahat dönsün oynasın diye mutfaga kadar gidip geldigimde bizimki biyuvarlanmıs bıraktıgım yerden 2 metre ilerde koltugun dibinde koltuga takılmasa heralde mutfaga kadar yuvarlanacakmıs ey Allahm
diger tarafa yuvarlansa sehpa , tv ünitesi var onların ayagına kafasını carpsa korktum yahu

yazmalarda pek yakışırmış kızımıza
maşallah saçlarını kıskandık doğrusu :)) Allahım nazarlardan saklasınn

Maşallah :)) gorunce tebessum etmeden edemedim çok şirin bıdık yaaa ..cnm allah nazarlardan kem gözlerden sakınsın

sağolun teyzeleri hepimizin bebişlerini rabbim bağışlasın bizleree..

ay maşaallah canım bin maşaallah çok şeker meleğim benimm.. azraece canım o yöntem benim annmede de var :))))))))
eski topraklar ya yaptıkları bile aynııı :))

bende uzun kol hatta üstüne bi hırka falan giydiriyorum biz bile üşüyoruz onların derile çok ince henüz daha çabuk üşürler.
bi de şu 66 aylıktan nasıl yırtıyoruz ki ya yeni başlayanlar bile 5,5 yaşına başladılarr.ya ben o kadar küçükke bebişimden ayrılamaaammmm

arkadaslar ben sadece 2 doz tetanoz oldum hemsire bana bidaha olcaksın demedi bir akrabam 3 doz olursan 5 yıl 5doz olursan ömür boyu korur sen sor yaptır dedi benim gibi olan varmı sorcam ama ilk size sorıyım dedim ...
canım ben bugün vuruldum 3.dozumu.geçen aydı aşı kartıma bakmamışım unutmuşum.
aşı kartın yok mu sen de bi bak hemşireler söylemiyo zaten karta yazıyolar.bana 4.dozuda yazdı seneye eylülde :)

ben lise mezunuyum bana hamilelikte 2 doz vuruldu.3.dozu bugün vuruldum 4.dozda seneye..eeee herkese farklı mı uyguluyorlar????
bu arada gitmişken kızımı da dr.a gösterdim kusmaları falan söyledim bişeyi yokmuş çok şükür.hanımefendi bütün elini,parmaklarını ağzına soktuğu için zorla kusturuyormuş kendini

benim vücudumda bacaklarımda döküntüler çıkıyodu onuda söyledim bi daha çıktığında gel bi göreyim dedi dr bey.şuan çıkmış yine ama bugün daha gidememm.
kansızsın hemde çok dedi.yorgunluk halsizlik yapar dedi.zaten hiç iş yapamıyorum ki dedim.yapamazsın dedi zaten emziriyosun yeni doğum yaptın bi de kansızlık...kan aldılar p.tesi sonuçları alacam bakalım...

valla dr.la mı evlenseydim acaba :))))))))))))))

şaka bi yana benim böyle öküz kocam ne anlasınnn.o anca gelsin yemeğim,ütüm.bilmem neyim. allah iyi etsin ne diyim yaa.

Günaydin kızlar bende size benim en mutlu günümün en güzel karelerini göstermek istiyorum
Yanliz orda iki tane bebek var benimki siyah gözlü ve tombik olanı taradisefamily.com

aaa ne güzel işte sevin olacak elbet bunlar artık.ama benim ki o koca totosunu kaldırıp dönemiyor anca ben yan yatırıyorum öbür tarafa dönüyo o kadar.bizim ki biraz üşengeç babaannesine çekti galibaaaa

oh beeee 16 ayın üstüne adet oldum sonunda yupppiiiiiiii

TURUNCU
tulumu nerden aldın canım çok kullanışlıya benziyo

AZRAECE
ba yıl dımmmmmmm kızına 41 buçuk kere hemde
vala o babaya kırıklık bizde de var ülen bütün gün beni goruyon tık yok akşam baba kapıdan girer ohhhh güllücükler
heleki banyo oncesi eşim soyuyo bizim kızı hafif de sakallıdır o kızının göbeğini öperken bizimki katıla katıla bir gülüyo
kıskaınyormmmmmm haaaaaaaaaaaaa

merhaba anneler,
bugün çok duygusalım galiba. geçen sene bugün hiç hamile olabileceğime ihmal vermediğim için idrarımı kocama verdiğim onun testi yaptığı, test çubuğunda iki tane çizgi var ne demek acaba bu diye birbirimize şaşkın şaşkın bakışıp inanmadığımız, şükürler ettiğimiz, bebeğimizin olacağını öğrendiğimiz ve aynı zamanda nişanlılık yıldönümümüz olan gündü. vay be ne çabuk geçmiş. ne güzel günlermiş.

Canım aynı tulum gibi giydiriyorsun hiç sıkıntı olmuyor.Kumaşı penye gibi yani kadife değil.İçide doldurulmuş yumuşacık.Beni tek düşündüren ayaklı olması.Malum benim kuzu çok fena terliyor.Tulumu giydirdiğimde herhalde içine sadece kısa kollu çıtçıtlı atletini giydirebilirim.İnşaallah çok fazla terletmez.

Evet ek gıda sürecinde yapılan bu hareket bazen sinirlerimi bozsada dün o haline babayla çok güldük.
Burun delikleri,kirpikler ve saçlar dahil bembeyaz yoğurt/mama oluyor.

merhaba şekersiz yeşilçay meslektaşız galiba bende mimarım.ben 2 yıl ücretsiz izin aldım. bişey sorcaktım anne sütünü nasıl mayalıyacaksınız inek yoğurduyla mı?

Canım anne sütü ile yoğurt mayalanacağı zaman inek yoğurdu ile mayalanıyor ama pek tutmuyormuş.Başarılı olmak için inek sütü şart.

bizimki de yapıyo o hareketi. ne demek istiyo acaba? yalnız değilmişiz demek nasıl zevk alıyo öyle yapmaktan bende aynısını yapıyorum ona durup bana bakıyo sonra gülmeye başlıyo

Evet evet,o kadar zevk alıyor ki yaptığından...Şuan hiç bir oyuncak ilgisini çekmiyor o hareketten başka :))
Neden yaptıklarını bilmiyorum ama herhalde gelişimin bir evresi olsa gerek :)

aynen bunu 2 gün önce bizde hsapladık....:)
herkess duysun ey ahaliiiiii!!!!!:)

Kızlar ben küçük yaşta okula başlanılmasına çok da karşı değilim.
Ben yurtdışında doğdum büyüdüm ve orda 2.5-3 yaşında mecburi olarak anaokuluna başlıyorsun.Eğer anne çocuğunu göndermez ise devlet önce ikaz ediyor sonra yine gönderilmezse elinden alıyorlar.Anaokulu 3 sene sürüyor ve 5.5-6 yaşında ilk okula başlıyorsun.
Yani ben 2.5 yaşında anaokuluna başladım ve bununda hiç zararını görmedim doğrusu.Hatta abimin döneminde 2 yaşında bile alıyorlarmış.Annem der hep çantanıza bezinizi koyar gönderirdim diye :)

Oooo maşallahhh...
Bizimki daha sadece sol tarafına dönebiliyor.Döndükten sonra ise yüsüstü debelenip duruyor

Günaydin kızlar bende size benim en mutlu günümün en güzel karelerini göstermek istiyorum
Yanliz orda iki tane bebek var benimki siyah gözlü ve tombik olanı taradisefamily.com

Maaşallah kara gözlü kızına...Çok hoş bir slaytgösterisi.

oh beeee 16 ayın üstüne adet oldum sonunda yupppiiiiiiii

TURUNCU
tulumu nerden aldın canım çok kullanışlıya benziyo

canım ben hiç bir yerde böyle güzel bir tulum bulamayınca 70 küsür lira verip mothercare den aldım bunu.
Her yerde 1 yaş için ayaklı tulumlar var,dışı penye olanlar yorgan gibi doldurulmuş,kadife olanlar ise hiç hoşuma gitmiyordu.
Çok güzel torbalı tulumlar vardı ama onuda bebek rahat edemediği için alamadım.
En son artık mothercare de bunu görünce paraya kıyıp aldım :)

Eveettt,geçen sene bu zamanlar 8 haftalık hamileydim.Ailemle tatile gitmiştik ve orda söylemiştim hamile olduğumu...Hey gidi günlerrr.
Ben çok ama çok özlüyorum hamilelik günlerimi.Bir kadının yaşayabileceği en güzel duygulardan biri hamilelik sonra annelik....
Rabbim evlatlarımızı hayırlı eylesin...

turuncum bana yapmadı uyuzlar nese gidince olıyım bari

Canım benim aşı kartına yazmışlardı 3.doz temmuzda diye.Doğumdan sonra ben hatırlattım onlara 3.dozu olmak için yoksa umursamıyorlar.

siyahlalecim elimde ası kartı var ama sadece bebege olacak asılar yazıyor yani anlamadım ben sorıyıım yoksa hiçbişey anlamıcam

Oy oy kuban olam teyzem ne şirin minyoşsun sen yaw ..içim gitti gıı çok öpesim ve zıplatasım geldi annesi umarum mazur gorursun, tyzem maşallah tuh tuh bu arada nas okudum haberin ola :))

Zeynep cnm dogum gununu kutlarım ve geleceğin sana ve ailene mutluluk ve sağlık getirmesini canı gonulden dilerim...
Nice guzel yaşlarında birlikte olmak dileğiyle

valla ben bişey göremedim slayt falan yazılmış ama. bitek taradisefamily.com yazıyo yahuu

herkesee kokulu öpücükler...
şimdi ben pcnin başına geçtim geçmişi okumaktan gözlerim pörtledi ( nitekim bikaç gündür girememiştim)
hıh buna cevap vereyim bnde fikrimi yazayım derken ne yazcaklarımı unuttum iimi
hep son sayfalar aklımda kaldı
turuncu cnm uyku tulumu çok güzel gerçekten. bnm kızımda bi garip terliyor saçları kafası, sırtı cılk ter, ama kolları buz gibi. üşüyomu terliyomu bilemiyorum. azrayı giy çıkar giy çıkar nevrini döndürdüm valla:26:

azraece ve siyahlale bebekleriniz çok tatlı maşallah.. allah nazarlardan korusun
beykoz cnm bnde hamileyken 2 kere vuruldum tetenoz bidaha ne gel diyen var ne bişi.. bnde bi gidince sorayım kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…