Dun 4.ay asilari icin saglik ocagina gittik. Ayrica ferro sanol verdi. Bu sabah da dr kontrolune goturdum. Denir ilacina baslamami soyledi. 7100 gr 61 cm olmus defne hatun. İyi bakmissin dedi. Sadece anne suutu veriyorum. 6. Aydan itibaren ek gidalara gecicekmisiz. Rotanin 2.dozunu da yaptirdik bugun. Ferro sanilu pek begenmedi sanirim. Öğürdüneyse aliscak mecburen. Valla izmitte de yagdi mi hic bilmiyorum, duymadik biz, :) halbuki sabaha karsi 3 kez uyandi benimki:s anne sutuyle-emzirmeyle ilgili paylasim super olmus. Tesekkur ediyorum. Simdilik sagmiyorum, sutlerin saklama suresi de 3 ayadusmus:/ nasil yapsam bilemedim. Ben daha evdeyim ne zaman baslicami bilmiyorum ama imkanlar elverdigince 6 aylik ucretsiz hakkimi kullanmak istiyorum, o zaman simdiden sagarsam kullanamicam sutleri. Yogurt yapmak icin falan kullanilir herhalde:/ off bakici isi de zor. Bu arada planner sen sehir plancisi misin? Ben mimarim:) biyolog yaptigin domateslere hayran kaldim, ben de bisuru sey yapmak istiyorum ama kicimi kaldirip mutfaga gitmek bile zor geliyo turuncu gibi mayistim :) cenem dustu:)
annemin bana ahıdır senin kadar babasını seven bir kızın olsun derdi:) acayip babacıyımdır annemle ancak evlendikten sonra yakınlaşabidimşimdi eceyi gördükçe keyifleniyor annem:))
ANNEYE VERİLEN POZ:)) Eki Görüntüle 513870
ANNEANNEMİZİN YÖNTEMİ:)) Eki Görüntüle 513871
BABAYA VERİLEN POZ:))Eki Görüntüle 513872
Kızlar Kayra bugün yeni bir şey öğrenmiş..Ben de az önce farkettim :)))
Ben arada ona gülmesi için dudaklarımı büzüp araba sesi çıkarırlar ya hani brrrrrrrrrr diye.O şekilde yapıyordum.Baktım bizimki dudaklarını buzmuş haaaprüüüüüüüüprüüüüüüüü diye ses çıkarıp ağzından tükürükleri akıtıyor.Ay çok güldüm onun o halini görünce yaa.Dakka başı aynı şeyi yapıp duruyor.Artık oğlum brrüüüüüüüüüüüüüüüü yapıyor
off ne gündüsabah önce muğlaya doktorumuza gittik 6800 olmuş ece 700gr almış oluyor çok şükür o kadar emmeme krizlerine rağmen. oradan sağlık ocağına geçtik öğle tatiline denk gelince gezelim dedik ve ece beline kadar doldurdu. hadi onu değiştir iğne faslı eve gel ece mızır mızır bu yorgunluk değilde şu eşimin işime karışması yok mu çocuğu çok giydiriyormuşum ya havalar soğudu diyom o bizim gibi hissetmez diyom yok çocuğu soymaya uğraşıyor afakanlar bastı beni ece bu gece zorlucak beni galiba.
çok alakasız olacak ama arkadaşım söyledi bizim bebeklerimiz ileride 66aylık uygulamasından yırtıyormuş çok sevindim:)
annemin bana ahıdır senin kadar babasını seven bir kızın olsun derdi:) acayip babacıyımdır annemle ancak evlendikten sonra yakınlaşabidimşimdi eceyi gördükçe keyifleniyor annem:))
Cidden kiz ne fena ciktim ben boyle nazli erkek anasi mi olur!
Valla bacim Aydin.i severim ve bence kizin annesine yakin olmalari daha iyi
Gurbeti sevmiyorum sadece. Dagila dagila herkes yilda bir anca gorusuyor
Kesinlikle kitaba bayiliyorlar ben omere kirmizi baslikli kizi okuyorum pur dikkat dinliyor mimiklerime guluyor turk masallari serisi duzecegim insallah
Ahhh o gulumsemen hic solmasan esmer seker masallah sana!
Ya ben cok zor bir aksam gecirdim esimle koruparka gittik marks&spencerda harika bebek urunleri vardi 1saat ayrilamadim hepsini almak istedim sonra esim 5d sinemaya gotururum birakirsan dedi mecbur biraktim ama aklim hala orda :s BIYOLOG bulusunca beni durdur e mi yoksa ben alayini alirim ordaki cicilerin :s
Bana da zor geliyor tasarruf yapip ucretsiz izni 3aya cikaraacgim en azindan emekledigini goreyim ve ek gidalar duzene girsin
Bugun dougmgunum diye omeri birakip esimle ciktik surekli telefondan oglumu izledim aklim hep ondaydi ise nasil giderim bilmem aksam kavusunca agladik ikimiz de oyle ozlemis ki ic cekerek neneye sarildi o ic cektikce ben de cektim :26:
arkadaslar ben sadece 2 doz tetanoz oldum hemsire bana bidaha olcaksın demedi bir akrabam 3 doz olursan 5 yıl 5doz olursan ömür boyu korur sen sor yaptır dedi benim gibi olan varmı sorcam ama ilk size sorıyım dedim ...
yazmalarda pek yakışırmış kızımıza
maşallahsaçlarını kıskandık doğrusu :)) Allahım nazarlardan saklasınn
Maşallah :)) gorunce tebessum etmeden edemedim çok şirin bıdık yaaa ..cnm allah nazarlardan kem gözlerden sakınsın
ay maşaallah canım bin maşaallah çok şeker meleğim benimm.. azraece canım o yöntem benim annmede de var :))))))))annemin bana ahıdır senin kadar babasını seven bir kızın olsun derdi:) acayip babacıyımdır annemle ancak evlendikten sonra yakınlaşabidimşimdi eceyi gördükçe keyifleniyor annem:))
off ne gündüsabah önce muğlaya doktorumuza gittik 6800 olmuş ece 700gr almış oluyor çok şükür o kadar emmeme krizlerine rağmen. oradan sağlık ocağına geçtik öğle tatiline denk gelince gezelim dedik ve ece beline kadar doldurdu. hadi onu değiştir iğne faslı eve gel ece mızır mızır bu yorgunluk değilde şu eşimin işime karışması yok mu çocuğu çok giydiriyormuşum ya havalar soğudu diyom o bizim gibi hissetmez diyom yok çocuğu soymaya uğraşıyor afakanlar bastı beni ece bu gece zorlucak beni galiba.
çok alakasız olacak ama arkadaşım söyledi bizim bebeklerimiz ileride 66aylık uygulamasından yırtıyormuş çok sevindim:)
canım ben bugün vuruldum 3.dozumu.geçen aydı aşı kartıma bakmamışım unutmuşum.arkadaslar ben sadece 2 doz tetanoz oldum hemsire bana bidaha olcaksın demedi bir akrabam 3 doz olursan 5 yıl 5doz olursan ömür boyu korur sen sor yaptır dedi benim gibi olan varmı sorcam ama ilk size sorıyım dedim ...
aynen bunu 2 gün önce bizde hsapladık....:)
herkess duysun ey ahaliiiiii!!!!!:)
ya bu kızın beni mahvediyor ya rsmen kucağıma alıp sevesim geldii
babasına bakışa bakkk....
aşkla bakıyor resmenn bakışları pek bi tanıdıkkk:)
annenin yöntemini bende uyguluyorum hehehehe
walla şekerim durdur diyorsundaaa alışveriş azmini yazdıklarından okuyorummm:)
ben seni durduramam canımmm
zeynep koyverdimmm al alabildiğin kadar derim ancakkk
walla cnm 5 doz oluyor zaten bak şimdiii
liseye kadar 3 doz oluyorsun...
sonra 2 dozz
ettimi 5 dozz ömürlük oluyorr... bana hemşire öyle anlatmıştıı...
ilkokul mezunlarına hamilelikte 3 doz yapılıyor lise ve sonrasına 2 dozzz
başka türlü kişiler hatırlamadığı için okul durumuna göre oluyor yanii...
en azından benim bilgim bu yöndeee
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
malum artık dönüoruz (1 aydır)
bu nedenle yere yordanını serdim üzerine yatırdım rahat rahat dönsün oynasın diyemutfaga kadar gidip geldigimde bizimki biyuvarlanmıs bıraktıgım yerden 2 metre ilerde koltugun dibinde koltuga takılmasa heralde mutfaga kadar yuvarlanacakmıs ey Allahm
diger tarafa yuvarlansa sehpa , tv ünitesi var onların ayagına kafasını carpsa korktum yahu
canım evet öyle ben hamile kalmadan önce 4 dozu vurmuştum
dogumdan hemen sonrada 5. dozu vurdurdum ömürlük oldu yani :))
Sabah sabah gözüm gönlüm açıldı
Ay bu kız çok tatlı yaaaaaaaaaaa.Yerim senin o bskışlarını yerimmmmm.
ben doğumdan sonra 3.dozumu vurdurdum canım.
Aaa cok guzelmis renkleri gule gule giysin hic usumesin hic hasta olmasin tatl lokma!
Ici disi kadife mi bir de o kapatma sekli kullanisli oluyor mu deneyebildin mi?
Ne ironik di mi hem o brrrrr hosuna gidiyor hem de bir dunya is cikiyor :) ek gidada cidden zor olur gozumun onune geldi de eli yuzu yogurt olmus bir cocuk. Anne elinde tabakla aglayarak guluyor :)
merhaba şekersiz yeşilçay meslektaşız galiba bende mimarım.ben 2 yıl ücretsiz izin aldım. bişey sorcaktım anne sütünü nasıl mayalıyacaksınız inek yoğurduyla mı?
bizimki de yapıyo o hareketi. ne demek istiyo acaba? yalnız değilmişiz demeknasıl zevk alıyo öyle yapmaktan bende aynısını yapıyorum ona durup bana bakıyo sonra gülmeye başlıyo
aynen bunu 2 gün önce bizde hsapladık....:)
herkess duysun ey ahaliiiiii!!!!!:)
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
malum artık dönüoruz (1 aydır)
bu nedenle yere yordanını serdim üzerine yatırdım rahat rahat dönsün oynasın diyemutfaga kadar gidip geldigimde bizimki biyuvarlanmıs bıraktıgım yerden 2 metre ilerde koltugun dibinde koltuga takılmasa heralde mutfaga kadar yuvarlanacakmıs ey Allahm
diger tarafa yuvarlansa sehpa , tv ünitesi var onların ayagına kafasını carpsa korktum yahu
Günaydin kızlar bende size benim en mutlu günümün en güzel karelerini göstermek istiyorum
Yanliz orda iki tane bebek var benimki siyah gözlü ve tombik olanı taradisefamily.com
oh beeee 16 ayın üstüne adet oldum sonunda yupppiiiiiiii
TURUNCU
tulumu nerden aldın canım çok kullanışlıya benziyo
merhaba anneler,
bugün çok duygusalım galiba. geçen sene bugün hiç hamile olabileceğime ihmal vermediğim için idrarımı kocama verdiğim onun testi yaptığı, test çubuğunda iki tane çizgi var ne demek acaba bu diye birbirimize şaşkın şaşkın bakışıp inanmadığımız, şükürler ettiğimiz, bebeğimizin olacağını öğrendiğimiz ve aynı zamanda nişanlılık yıldönümümüz olan gündü. vay be ne çabuk geçmiş. ne güzel günlermiş.
turuncum bana yapmadı uyuzlar nese gidince olıyım bari
aaa ne güzel işte sevin olacak elbet bunlar artık.ama benim ki o koca totosunu kaldırıp dönemiyor anca ben yan yatırıyorum öbür tarafa dönüyo o kadar.bizim ki biraz üşengeç babaannesine çekti galibaaaa
Günaydin kızlar bende size benim en mutlu günümün en güzel karelerini göstermek istiyorum
Yanliz orda iki tane bebek var benimki siyah gözlü ve tombik olanı taradisefamily.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?