2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım erken donemde bırakmala bir yıl sonra bırakman bir şey değiştirmeyecek gibi dursada aslında arada cok büyük fark var erken donemde bırakman sana artı kazandırır sana bağımlı olmadan hemde güvendiğin kisinin bakması tabii ben çalışmadığım icin ne hissettiğini anlayamıyorum bazen esimin is yerine bırakmak durumunda kalıyorum hemen özlüyorum o ayrı ama hayat şartları neyi gerektiriyorsa o sekilde yon bulmuyormu zaten yaşantımız.
Hem gezmeye gitmiyorsun bebeğinin yasam sitandartini korumak icin öz veri gösteriyorsun bence cokta hirpalama kendini derim ben gözün arkada kalmasın yengene güven Allah'ın izni ile hic birsey olmaz ışki senin oturttugun düzen bozulmasın...

böyle oyuncaklar da ne oluyor cnm biliyor musun, çocuk bir süre sonra sıkılabiliyor hep aynı oyuncaktan..
ben olsam günlük kullanabileceği dönence tarzı değişik bir oyuncak alırdım, özellikle benim bebeğimin ilgisini müzikli oyuncaklar çekiyor.. yiğenimin fisher price konuşan çaydanlık takımına ve köpeğine bayılıyor
ya da oyuncakları değiştirerek vermek lazım, mesela 1 hafta falan görmese oyun halısını sonra merak edip oynar muhtemelen..

bir kaç oyuncak fazla sayılmaz zaten ama çok fazla oyuncak almak da doyumsuzlaştırıyor çocukları,
aslında annen bebişine kitap okusa çok iyi olur
anlamaz deriz ama bu dönemde özellikle 6.aydan sonra kitaplar inanılmaz geliştiriyor dil becerilerini
ilk eğitim dizisi diye kitap serisi var, ben de ona bakıyordum
bu aylarda bebekler gerçek resimlerden hoşlandığından iyi oyalanır
inşallah bebişin için güzel bir şeyler bulursun..

valla ben bile oynarım bunda ne güzelmiş benimde böyle bir şeye niyetim var bende alablirim hem uzun sureli de kullanır bunu ziyan olmaz bence

Benim kızı yatırıyorum oyun matina 3 dk sonra firar ediyor.ama bazen asılı olan karekterlerle konuşuyor:)kitap okumak gercekten sakinlestiriyor kucakta hem resimlere bakıyor birde ona yakın oldugun icin rahatlıyor...

PINARDA sagol canim açiklaman icin..

yarin saglik ocaginda benim 3.doz tetanoz aşim var. Gitmişken bi de kizimi göstereyim.inşallah ilaçlarla bizim kusmalarda yoluna girer..

kizlar oyuncaklardan bahsediyorsunuz da ben kizima henüz hiçbişey almadim.şuan anneyle oynamanin daha saglikli olacagini düşünüyorum.belki çogu kişi bu fikrime katilmaz ama daha cok küçükler.bence önce bizi taniyip oynamalari daha faydali olur.

ben şuan sadece salincak almayi düşünüyorum. Onu da Tuana sallanarak uyuyor ayaklarimda salliyorum yoruluyorum bunun için istiyorum.

Evet canim bende pc yok anneme gelnce girebilyrm tel.den falan.

valla bilmiyorum da cok kiskanmaya basladim bu durtmu

hemen bi oğlan doğurmam lazim

Benim oğlumda babaya hiiiç pas vermiyor.Yazık adam akşam işten geliyor oğlunu sevmek için ama bizimki robot gibi.Kafasını bile kaldırıp yüzüne bakmıyor.Ben bi "Kayraaaaaaaaaa" desem çırpınıyor,gülücükler saçıyor.
E haliyle baba fazlasıyla alınıyor bu duruma.Anasının oğlu ne olacak diyo

Biz de kız evi naz evidir canım ama sizin maşallahınız var Biz istersek alırız şekerim ayrıca aydındayım ben çok uzak sayılmam yani

Ooooo baya iddiali oldu bu cümle

Biz 5ayini doldurunca baska oyuncak kestirmistik gozumuze ama hala gonlu gecmedi omerin baya keyifli oynuyor

O göz koyduğunuz oyuncağı çok merak ettim

Ay kızlar bugün ne oldu,Doğayı oyun halısına koyup mutfağa daldım bir bakayım kızıma dedim bir de ne göreyim kızım sırt üstü yatıyorken sen 180 derece dön yüzüstü yatıver.Hanfendi bir de başını kaldırmış etrafı inceliyor.Allahım sevineyim mi yoksa sevinmeyeyim mi anlamadım çünkü düşünsenizde kafasını kaldırmayı beceremeyebilirdi nefes alamazdı yoksa garibim.Allah korumuş valla...Kıssadan hisse;demek ki kızım artık dönebiliyor,gerçi henüz bir defa oldu ama devamı gelir inşallah.ANNELER DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKİYOR ARTIK.

Benim tatli cadimmmm..
3.resimde görüldügü gibi elini kolunu ayagini ne bulsa yiyor kizim..
7.resimde ayaklarimda salliyorum kundak yapiyorum eli kolu durmuyo diye hanimefendiyi zaptetmek mümkün degill :)

Eklentiler

• $IMG2195.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMG2196.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMG2224.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG2238.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG2253.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMG2165.webp
    5 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG2164.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG2157.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG2156.webp
    10 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:

Hayırlı olsuuunn ...
Merak etme annesi boğulma tehlikeleri kalmadı.Artık yüz üstü dönüp sırt kaslarını geliştirecekler.
Hele başlarını kaldırıp öyle meraklı meraklı etrafa bakıp popoyu bir sağa bir sola atmaları yokmuuu.Isırasım geliyor bazenn
Bu arada yüzüstü dönünce kusmalar artıyor,o yüzden sen tok karnına yüz üstü dönmesine fazla müsade etme.Bugün benim kuzu her beslenme sonrası yüz üstü döndü ve her seferinde kustu.

Bu aralar sütüm az,tekrar sütlaç yaptım bakalım işe yarar inşallah.

canım ben artık pek mama vermiyorum.Günde 4 biberon anne sütü alıyor.Kalan öğünlerde ek gıdadan oluşuyor.İyi oldu bu şekilde ama elimde 5 kutu 1 numaralı sma mama kaldı.Ne yapacam hiç bilmiyorum :44:

Benim tatli cadimmmm..
7.resimde ayaklarimda salliyorum kundak yapiyorum eli kolu durmuyo diye hanimefendiyi zaptetmek mümkün degill :)

Yerim senin o saçlarınıııı.Çok tatlı olmuş annesi maaşallahh.

ahaha senin bir seçeneğin war...
bizim baba benden ii bakıyo walla ben ne uydursam kiii:):)

bu arada tızınnın saçları burnu ayakları pek datluymuşşş...
ayrıca pembe fırfırlı tayttan bizimde var şekerimmmmmmm hıhhh
anamm bizim kızlar piştii olduuu

Benim tatli cadimmmm..

yazmalarda pek yakışırmış kızımıza
maşallah saçlarını kıskandık doğrusu :)) Allahım nazarlardan saklasınn

selam kızlar benim de üç gün oldu işe başlayalı şu an için çok sorunumuz yok gibi okulum evimin karşısında ders programımı da ayarladılar uzun tenefüsümüzde eve geliyorum o saate kadar babasıyla kalıyor.Emzirip bakıcımıza (üst katımızda oturuyor) veriyorum.üçüncü dördüncü saatlerim de boş kızımı alıyorum oyun oynuyoruz emziriyorum bir saat kadar beraber vakit geçiriyorum . uykusu gelmeye başlıyor zaten tekrar bakıcımıza veriyorum iki ders sonra eve geliyorum kızım da yeni uyanmış filan oluyor.inşallah hep böyle gider şu an biraz yorucu ama ek gıdaya geçince daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…