canım ben kızım 3 aylıkken çalışmaya başladım ve başladığım zamanki psikolojimi hiç bir zaman unutamam muhtemelen çünkü ilk hafta hep ağlayarak dönüyordum eve ve geldiğimde kızım resmen kokluyordu beni ki birde benim halimi düşün yani ancak bizler yine yavrularımızın iyiliği ve geleceği için çalışıyoruz yoksa kimse bebeğini heleki bukadar küçükken bırakıp işe gitmek istemez ama benim kendimi teselli ettiğim tek nokta; çalışarak kızımın geleceği için ona daha fazla maddi olanaklar sunacağım gerçeği kaldıki sevgimizi zaten sonuna kadar akıtıyoruz herbirimiz çalışan yada çalışmayan, evet bazı ilklerine şahit olamayacağız belki ama hepsine aynı anda sahip olamayacağımız bir gerçek, hem mesela benim, kızıma, okuyan, çalışan, ekonomik özgürlüğü olan ve herşeye yetebilen! bir kadın olarak rol model olmak gibi bir hayalim var, üstelik sen şanslısın haftada 3 gün çalışmak harika valla hem bakacak güvenilir birinide bulmussun düşünki tanımadığın bir bakıcıyada bırakmak zorunda kalabilirdin... çok uzattım galiba ama aynı duyguları bende yaşadığım için deşarj oldum burda kusura bakmayınız kızlar:)
kızlar, tiny love tekmele oyna jimnastik oyun halısı almıştım daha önce kızıma ve şimdiye kadar onunla çok vakit geçirsede artık ilgisini çekmiyor malesef, bende playskool un ikili egzersiz arkadasınımı alsam yoksa Chicco Bebek için Egzersiz Oyuncağı - e-bebek.com bunumu karar veremedim, fikir verebilirmisiniz
kızlar, tiny love tekmele oyna jimnastik oyun halısı almıştım daha önce kızıma ve şimdiye kadar onunla çok vakit geçirsede artık ilgisini çekmiyor malesef, bende playskool un ikili egzersiz arkadasınımı alsam yoksa Chicco Bebek için Egzersiz Oyuncağı - e-bebek.com bunumu karar veremedim, fikir verebilirmisiniz
böyle oyuncaklar da ne oluyor cnm biliyor musun, çocuk bir süre sonra sıkılabiliyor hep aynı oyuncaktan..
ben olsam günlük kullanabileceği dönence tarzı değişik bir oyuncak alırdım, özellikle benim bebeğimin ilgisini müzikli oyuncaklar çekiyor.. yiğenimin fisher price konuşan çaydanlık takımına ve köpeğine bayılıyor
ya da oyuncakları değiştirerek vermek lazım, mesela 1 hafta falan görmese oyun halısını sonra merak edip oynar muhtemelen..
bir kaç oyuncak fazla sayılmaz zaten ama çok fazla oyuncak almak da doyumsuzlaştırıyor çocukları,
aslında annen bebişine kitap okusa çok iyi olur
anlamaz deriz ama bu dönemde özellikle 6.aydan sonra kitaplar inanılmaz geliştiriyor dil becerilerini
ilk eğitim dizisi diye kitap serisi var, ben de ona bakıyordum
bu aylarda bebekler gerçek resimlerden hoşlandığından iyi oyalanır
inşallah bebişin için güzel bir şeyler bulursun..
kavacık fsm mi canım ...
Evet canim bende pc yok anneme gelnce girebilyrm tel.den falan.
valla bilmiyorum da cok kiskanmaya basladim bu durtmu
hemen bi oğlan doğurmam lazim
Biz de kız evi naz evidir canım ama sizin maşallahınız varBiz istersek alırız şekerim ayrıca aydındayım ben çok uzak sayılmam yani
Biz 5ayini doldurunca baska oyuncak kestirmistik gozumuze ama hala gonlu gecmedi omerin baya keyifli oynuyor
Ay kızlar bugün ne oldu,Doğayı oyun halısına koyup mutfağa daldım bir bakayım kızıma dedim bir de ne göreyim kızım sırt üstü yatıyorken sen 180 derece dön yüzüstü yatıver.Hanfendi bir de başını kaldırmış etrafı inceliyor.Allahım sevineyim mi yoksa sevinmeyeyim mi anlamadım çünkü düşünsenizde kafasını kaldırmayı beceremeyebilirdi nefes alamazdı yoksa garibim.Allah korumuş valla...Kıssadan hisse;demek ki kızım artık dönebiliyor,gerçi henüz bir defa oldu ama devamı gelir inşallah.ANNELER DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKİYOR ARTIK.
Bu aralar sütüm az,tekrar sütlaç yaptım bakalım işe yarar inşallah.
Benim tatli cadimmmm..
3.resimde görüldügü gibi elini kolunu ayagini ne bulsa yiyor kizim..
7.resimde ayaklarimda salliyorum kundak yapiyorum eli kolu durmuyo diye hanimefendiyi zaptetmek mümkün degill :)
Bu aralar sütüm az,tekrar sütlaç yaptım bakalım işe yarar inşallah.
siyahlale cnm kızın cok tatlı kocaman masallah Allah bagıslasın
Yerim senin o saçlarınıııı.Çok tatlı olmuş annesi maaşallahh.
BİYOLOG dogru valla asil cocuk elden gidiyooo
ama sen dur bunlar biraz büyüsün baban sana hic bakmiyodu disarilara gidiyodu senin yaninda hep ben vardim diye dolduruşa getireyim :)))
şaka bi yana biz yorgunluktan cocuklarimzla oynayamiyoruz ki dogru dürüst.valla dogsun hep ilgi göstercem,oyun oyicam diyodum ama cok zor bütün gün camasir,yemek,is,cocuk,uykusuzluk derken oyuna halim kalmiyo. E baba gelince oynadi icin haliyle cocuk ona hayran hayran gülüyo yanii
Benim tatli cadimmmm..
3.resimde görüldügü gibi elini kolunu ayagini ne bulsa yiyor kizim..
7.resimde ayaklarimda salliyorum kundak yapiyorum eli kolu durmuyo diye hanimefendiyi zaptetmek mümkün degill :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?