canım ben hiç bir yerde böyle güzel bir tulum bulamayınca 70 küsür lira verip mothercare den aldım bunu.
Her yerde 1 yaş için ayaklı tulumlar var,dışı penye olanlar yorgan gibi doldurulmuş,kadife olanlar ise hiç hoşuma gitmiyordu.
Çok güzel torbalı tulumlar vardı ama onuda bebek rahat edemediği için alamadım.
En son artık mothercare de bunu görünce paraya kıyıp aldım :)
Eveettt,geçen sene bu zamanlar 8 haftalık hamileydim.Ailemle tatile gitmiştik ve orda söylemiştim hamile olduğumu...Hey gidi günlerrr.
Ben çok ama çok özlüyorum hamilelik günlerimi.Bir kadının yaşayabileceği en güzel duygulardan biri hamilelik sonra annelik....
Rabbim evlatlarımızı hayırlı eylesin...
Canım benim aşı kartına yazmışlardı 3.doz temmuzda diye.Doğumdan sonra ben hatırlattım onlara 3.dozu olmak için yoksa umursamıyorlar.
valla ben bişey göremedim slayt falan yazılmış ama. bitek taradisefamily.com yazıyo yahuu
Canım aynı tulum gibi giydiriyorsun hiç sıkıntı olmuyor.Kumaşı penye gibi yani kadife değil.İçide doldurulmuş yumuşacık.Beni tek düşündüren ayaklı olması.Malum benim kuzu çok fena terliyor.Tulumu giydirdiğimde herhalde içine sadece kısa kollu çıtçıtlı atletini giydirebilirim.İnşaallah çok fazla terletmez.
Evet ek gıda sürecinde yapılan bu hareket bazen sinirlerimi bozsada dün o haline babayla çok güldük.
Burun delikleri,kirpikler ve saçlar dahil bembeyaz yoğurt/mama oluyor.
Canım anne sütü ile yoğurt mayalanacağı zaman inek yoğurdu ile mayalanıyor ama pek tutmuyormuş.Başarılı olmak için inek sütü şart.
Evet evet,o kadar zevk alıyor ki yaptığından...Şuan hiç bir oyuncak ilgisini çekmiyor o hareketten başka :))
Neden yaptıklarını bilmiyorum ama herhalde gelişimin bir evresi olsa gerek :)
Kızlar ben küçük yaşta okula başlanılmasına çok da karşı değilim.
Ben yurtdışında doğdum büyüdüm ve orda 2.5-3 yaşında mecburi olarak anaokuluna başlıyorsun.Eğer anne çocuğunu göndermez ise devlet önce ikaz ediyor sonra yine gönderilmezse elinden alıyorlar.Anaokulu 3 sene sürüyor ve 5.5-6 yaşında ilk okula başlıyorsun.
Yani ben 2.5 yaşında anaokuluna başladım ve bununda hiç zararını görmedim doğrusu.Hatta abimin döneminde 2 yaşında bile alıyorlarmış.Annem der hep çantanıza bezinizi koyar gönderirdim diye :)
Oooo maşallahhh...
Bizimki daha sadece sol tarafına dönebiliyor.Döndükten sonra ise yüsüstü debelenip duruyor
Maaşallah kara gözlü kızına...Çok hoş bir slaytgösterisi.
herkesee kokulu öpücükler...
şimdi ben pcnin başına geçtim geçmişi okumaktan gözlerim pörtledi ( nitekim bikaç gündür girememiştim)
hıh buna cevap vereyim bnde fikrimi yazayım derken ne yazcaklarımı unuttum iimi
hep son sayfalar aklımda kaldı
turuncu cnm uyku tulumu çok güzel gerçekten. bnm kızımda bi garip terliyor saçları kafası, sırtı cılk ter, ama kolları buz gibi. üşüyomu terliyomu bilemiyorum. azrayı giy çıkar giy çıkar nevrini döndürdüm valla:26:
azraece ve siyahlale bebekleriniz çok tatlı maşallah.. allah nazarlardan korusun
beykoz cnm bnde hamileyken 2 kere vuruldum tetenoz bidaha ne gel diyen var ne bişi.. bnde bi gidince sorayım kafam karıştı
Web sitesini inceleseydiniz kızlar biz dogum oncesi ve sonrası cekim yaptırdık doguma yetişemedi normalden sezeryana dönünce ama dogum videosu falanda cekiyorlar cokta hoş bir ani oluyor:))
merhaba şekersiz yeşilçay meslektaşız galiba bende mimarım.ben 2 yıl ücretsiz izin aldım. bişey sorcaktım anne sütünü nasıl mayalıyacaksınız inek yoğurduyla mı?
canım benimki saraylı beşik değil ama tarz olarak benziyo.Merhaba, önceki sayfalarda saraylı beşikk aldığını yazan anneler olmuş. bende bu beşik modelini çok beğendim fakat kullanım rahatlığı nasıldır, ne gibi artıları eksileri var bilmiyorum. kullananlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi? şimdiden teşekkürler..
Baby Tech Sarayl Beik-120 | | Bebefix.com
Merhaba, önceki sayfalarda saraylı beşikk aldığını yazan anneler olmuş. bende bu beşik modelini çok beğendim fakat kullanım rahatlığı nasıldır, ne gibi artıları eksileri var bilmiyorum. kullananlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi? şimdiden teşekkürler..
Baby Tech Sarayl Beik-120 | | Bebefix.com
mrb arkadaşlar oğluma meyvelerden tattırmak istiyorum hangi meyveleri nasıl verebilirim?
sizler nasıl veriyorsunuz paylaşırmısınız?
ek gıdaya başlayan anneler sorularım var sizlere,
1. yoğurdu nasıl yapıyosunuz? makine mi aldınız aldı iseniz markası nedir ve memnunmusunuz? geleneksel yöntemi kullanıyor iseniz taze mayalayın deniyo ya 1 bardağı tutturmak kolay oluyo mu? bi de taze günlük süt nerden bulabiliriz?
2. meyve püresini nasıl hazırlıyosunuz? yıkadık, kaynamış sudan geçirdik, soyduk, cam rendeyle rendeledik sonra direk o rendelediğinizi mi veriyosunuz yoksa sulanması için içine ne biliim kendi sütünüzden falan katıyomusunuz?
3. bi kaç yerde okudum mama sandalyeleri kullanan arkadaşlar var. bebeklerimiz için henüz erken değil mi oturmak? destekli 5. aylarında desteksiz 6. ayda diye biliyorum ben ama?
1. yoğurdu nasıl yapıyosunuz? makine mi aldınız aldı iseniz markası nedir ve memnunmusunuz? geleneksel yöntemi kullanıyor iseniz taze mayalayın deniyo ya 1 bardağı tutturmak kolay oluyo mu? bi de taze günlük süt nerden bulabiliriz?
2. meyve püresini nasıl hazırlıyosunuz? yıkadık, kaynamış sudan geçirdik, soyduk, cam rendeyle rendeledik sonra direk o rendelediğinizi mi veriyosunuz yoksa sulanması için içine ne biliim kendi sütünüzden falan katıyomusunuz?
3. bi kaç yerde okudum mama sandalyeleri kullanan arkadaşlar var. bebeklerimiz için henüz erken değil mi oturmak? destekli 5. aylarında desteksiz 6. ayda diye biliyorum ben ama?
şekersizyeşilçay'cım evet kamudayım ben. şırnakta olacağız bu süre içinde o nedenle maddi kısmı pek düşünmüyorum sosyal hayat 0 olacağı için...
şekersizyeşilçay'cım evet kamudayım ben. şırnakta olacağız bu süre içinde o nedenle maddi kısmı pek düşünmüyorum sosyal hayat 0 olacağı için...
ben de başlamadım ek gıda işine, yoğurt makinesi almayı düşünüyorum, tefalin minik kapları olan makinesi var ona bakıcam.
keçi sütü tabi en iyisi, yapabilirsem ondan iyi olur, bir arkadaş migrosta bulunduğunu söylemişti.
mama sandalyesini ben hafif yatar pozisyona getirince anakucağındaki gibi oluyor.
şırnak ta görev için mi bulunuyorsunuz. Allah kolaylık versin cnm.
canım maasallahbebişine nekdara yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?